Китай има интерес към АМ ”Черно море” и тунела под Шипка

Към момента най-сериозен интерес от китайски компании се заявява за АМ "Черно море", тунела под Шипка и пътя Русе - Свиленград, каза Лиляна Павлова.

Обратно в новината

Коментари - Китай има интерес към АМ ”Черно море” и тунела под Шипка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ ДАВАЙТЕ И ПАРЧЕНЦЕ ЗЕМЯ НА ЧУЖДЕНЦИ ОСОБЕНО АЗИАТЦИ...ПАЗЕТЕ СИ ЗЕМЯТА,ХОРА!

В тунела под Шипка веригите няма да са задължителни, нали?

КОЙТО ЗА НИЩО НЕ СТАВА, НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ, НИКОЙ НАБЛИЗО НЕ ГО ЩЕ - МОЛИ, ПИТА И СЕ ИЗЛАГА ПРЕД ДРУГОРОДЦИ НАКРАЙ СВЕТА...

С тази дестабилизация на района надали ще станат тия проекти.Делегацията само си е била на коледен базар в Китай

Давайте, разпродавайте България на парче - на руснци, американци, китайци, на който и да е! пара вджоба ви да пада! Гнус!

На матряла му дай сеир и обещание- и хляб не му трябва! Как беше кухнята в Китай, баце- допадна ли ви с Лилянка, да не затслабнете, че матрял се притеснява?

И що китайците да ни строят пътищата? Фирмите на Бойко вече са прекалено заети с всички останали поръчки и нямат един кьорав работник и фадрома, че да вземат поредния "конкурс" ?

Не те зная работиш ли или си пенсия но си много неграмотен.....работата само с работници ли става бе малоумник?Ти ако работиш без пари ли работиш или си свикнал както е било на времето---то държавата да го направи....тая сбирщина тук която храчи по цял ден неуморно по всеки въпрос явно още живее в средата на миналия век

смятат да опукат някой милиард и да се изнасят в Китай явно. Със сигурност няма да остават на територията, няма как да си харчат на спокойствие откраднатото.

Света се запали, тея нямат търпение да доопоскат и усвоят.

Учете се да ядене асфалт! Друго няма да има, хаха!

Какви са тези идиоти в тези министерства. Ако искат пътя Русе-Свиленград може да позаобиколи още малко и да минава през Белград. А колкото до това, че аварийно кацане не може да се извършва, защото видиш ли летището имало работно време можем само да препоръчаме следващият път пилотите на уизеър да ги приземят на някоя от великите ни магистрали. Боже! Каква загубена държава - продънена кочина, а ББ е главният свинар в нея.

И защо Китай ? Ние си нямаме достатъчно строителни фирми, нямаме техника ? Да си подарим вътрешния пазар ? Или Китай ще го построи по-качествено ? Или по-евтино ?

Нали Катар щеше да го строи този път ?

Какви проблеми са надвиснали над света,боко ходи по екскурзии.Е ,защо не?Държава без армия,без въоръжение ,без население какво да прави? Ще строи пътища за другите армии.И...ди.

Ами иди и ти,бе-до Варадеро,например,ама другарите взеха,да не плащат редовно,май?!

Трябва пак агент Гоце да си изберем...той поне може архари да отстрелва ако друго не може....все е нещо:))))

Вечна дружба с братския Комунистически Китай!!!!! Смърт на кръвожадния руски Империализъм!

Тая дъвка я дъвчат от десетилетия.Аман!

Мнозина обещаваха да прокопаят тунел Габрово - Казанлък. Дори бившето величество беше обещало тунел Габрово - Карлово (няколко пъти по-дълъг). За китайците съм сигурен, че ще го прекопаят, ако ние сами не им попречим.

Навремето разправяха, че бай Тошо като отишъл в Китай, казал дайте ми 10 000 китайци и аз ще оправя българското селско стопанство! Наследникът следва стъпките на своя предшественик! А дано, ама нада ли!!!

Айде Тиквон и партизанската внучка пак извадиха торбала с лакардиите.

Е,все нещо извадиха,а Уринарски,какво си извади,а?!...

Ех тези чуждестранни инвеститори, все питат, все се интересуват, и все не идват!

Да си чул някъде да се правят задгранични инвестиции в страна управлявана от Генерал? Още през 2010 г. избягаха почти всички задгранични инвеститори, за които имаше вариант да се изнесат! По времето на Орешарски започнаха някакви инвестиции, но при Кабинета Борисов -2 секнаха всякакви инвестиции!

ТОЗИ МОСТ Е СТРОЕН 1952 ГОДИНА- ТИ ОЩЕ НЕ СИ БИЛ ЗАЧЕНАТ- ЗА ТОВА ВРЕМЕ Е БИЛ ТОЛКОВА ШИРОК ,КОЛКОТО Е ТРЯБВАЛО...

Абе тъпунгери при всичките ви разходки едва ли не се избиват домакините да идват и да инвестират в България а накрая се връщате с някакъв копринен образ на боко защото са ви разбрали какви недоразумения сте та да се гледате и радвате сами на себе си вместо да си разхождате туловищата по света

НАЛИ ПРОКОПАХА ВЕЧЕ ЕДИН ТУНЕЛ...ВТОРИ ЗА ТУРСКИТЕ ТИРОВЕ ЛИ ТРЯБВА..."СЪЮЗНИЦИТЕ "НИ ПО НАТО...

И КАТАР НАЛИ

Лиляна Павлова + китайска компания + ББ = по-добре да не влизаш в тунела, че излизането не е сигурно. Отделен въпрос е след колко мандата ще го започнат.

Е тая с ориз ако я сготвят що китайци ще изхрани

Ще изхрани,я!А Доленчо и за пастарма не става,даже!...

Стига сте трошили пари на вятъра ,неграмотници ,никой не се интерисува от нас /даже и ЕС/ като знаят какви ни управляват.Една държава подчинена във всяко отношение на ГЕРБ/МВР,Съдебна система които трябва да са независими/какво може да се очаква от такова управление?Това си е чиста диктатура.

М.. да..а пак ще спечели изборите!

Преди 15 години нашите чиновници направиха всичко да изгонят китайците от България и повечето отидоха да правят бизнес в Чехия. Сега Борисов отишъл чак в Китай да ги кани в БГ.

още навремето бяха изгонени виетнамците... народа адски прост

ами те изплюскаха всичките кучета и на края изнесоха колкото могат лекарства и трикотаж но сега вече пак се завъдиха в повече кучетата та може да ги поканим на една "гощавка"...по братски,нали и с тях бяхме братя по оръжие нищо,че не са православни и славяни но каквото каже партията това е само вярно:)))))

замазали са му очите, след като не им е предложил нещо интересно. асфалта, кюмюра, пещерата и каруцата нямат място в тема за развитие. Какво друго им остава на китайците, освен да взмат някой кинт покрай интересите на диваците !?

За къф чеп са ни китайци да държат пътищата в България ? Не стига дето заплатите ниски, пенсиите почти ги няма, хората бягат да се спасяват в чужбина, взехте милиарди заеми, винетките ги удвоихте ами сега и тол система ще слагате ?!!!! Луди ли сте ? или съвсем са ви се замаяли главите от многото милиарди за крадене ...

Те тези проекти са създадени, за да имат какво да дъвчат по такива безсмислени форуми в екзотични дестинации - Катар, Китай, Бразилия...

единствената концесия, която тиквата следва да организира и проведе, е тази на правителството и прокуратурата. може пък с концесионери изпълнителната власт и частта на цацата от съдебната такава да потръгнат.

МАХАЙ СЕ БРЕ НЕГРАМОТНИК!!!

приказки от селски седенки...

БГ изчезва и се топи с всеки изминал ден ТОЙ пътища ше строй с чужди пари! За кво? За да може по лесно да се придвижват вражески или съюзнически танкове?

ТО ЗАТОВА ВЕЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА- ДЕТО ОСТАНА НЕОКРАДЕНО И НЕГО ДАДОХТЕ НА КОНЦЕСИЯ ,ПРЕСТЪПНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ...

По римско време в българския участък на Дунав е имало 4 каменни моста. Сега ние един са ни насилили да построим - този при Русе е идея на другаря Сталин и един влачихме с години, пак под външен натиск и цената му стана като на мост в космоса. Иначе за бих бил щастлив ако поне оправят пътя до моста в Русе, щото и там е лунен пейзаж.

Китай има интерес към АМ Черно море и тунела под Шипка Не мога да си представя , че "Поднебесната империя" ще има някакъв интерес към едно толкова малки проекти.

Първо, не са малки. Второ, империите затова са империи, защото имат интереси навсякъде, дори и малки.

Чета, чета и се чудя, тия ако имат деца, заплождането на жените си сами ли са го правили или са го отдали на концесия? И все ТОЛ системи им в акъла. Знам за две държави отказли се от ТОЛ-овете - Унгария и Словения и само една напираща да ги сложи - милата ни татковина.

"Ние имаме голяма подкрепа,/нищо ,че гласувалите са 25%/ние сме силни в много области инф.технологии,инфрастуктура,ние ..инфраструктура...ние инфраструктура,животновъдство,земеделие....инфраструктура....

ББ ще открие "Магистралата на коприната" , а защо не открие китайска стена на границата с Турция? на фона на скорошните събития днешната Неадекватност е забележителна, очаквайте роско със супер изказване!

Израза "Има интерес" означава, че искането на Борисов за финансиране на проектите е ударило на камък.

Това, което бай Тошо замисляше, Бойко го довършва и то как само.....очаквайте след две три години тунела под Стара планина да се срути...

тунела ще се срути зависи кой ще го строи

Тези двамцата преливат от простотия.Вече два мандата са на власт ,а умствено все повече изостават,от пари и далавери мозъците им са блокирали напълно.Кой ще инвестира тук ,освен някой простак като тях.

Сега само остава Китай да вземе Александропулис под аренда и ще се върже икономическата логика.Иначе тоя път от Русе води до нищото.Основния пътнико поток от Турция е в посока Запад, а не към Северна Европа.Почти всички товари предназначени за Севера минават през Солун.

Я пак?!?. Тръгни да караш участъка Русе- Бяла с колоните от тирове и ела да си говорим отново за трафика.

За 100-200 дори и 1000 годишно тира, никой няма тръгне да ти прави път който, пак казвам свършва в нищото (до Ивайловград).Виж ако Александропулис бе наш, при една добра оферта от наша страна за ползването му, китайците спокойно могат да си прехвърлят всички свои товари от Солун там.И тогава бихме могли да си говорим за икон.ефективност(тея тирове за които говорите щяха да са бонус към натоварването му).За жалост, Александропулис не е наш.

Не им ли омръзна едно и също да пеят? Това съм го чел и чувал поне 100 пъти за последните 4-5 години. И нищичко не е станало. Дали знаят приказката за лъжливото овчарче?

Ами нали катарците ги построиха тези пътища преди 3-4 години. По още един паралелен ли ще прави. Утре Боко ще се обърка да отиде в Сомалия и тях ли ще кани да стоят магистрали?...

Извинявай, нямаше как да видя постинга ти ( в една минута са). Иначе нямаше да пиша.

Ще ги построят катарците пътищата- веднага след пистата за формула 1 в Доброславци и бизнесцентъра в Кремиковци!

трафика в България е пренебрежимо малък и тъкмо затова и пътищата които се споменават не са довършени. колкото и да е дълга една концесия има винаги много съпътстващи разходи освен за изграждане а и за подръжка,персонал и т.н и накрая просто не излиза сметката.