Бомба избухна пред магазин в Дебелец

Самоделно взривно устройство е избухнало пред магазин в Дебелец. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Велико Търново. Няма пострадали.

Обратно в новината

Коментари - Бомба избухна пред магазин в Дебелец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обирите са ежедневни !!!

Големият взрив - дупка, педя на педя пред вратата на склад с храни. Ясна работа, някой изгладнял е искал да напълни хладилника ;-)

Нещата, които се случват в последните няколко седмици са меко казано плашещи. Ненормално е бащи да убиват децата си,да протестираш опирайки пистолет в слепоочието на човек / който и да е той/. В рамките на няколко дни - два обира.До днес все си казвах, че затова, че ми е много трудно да се справям с осигуряването на нормален живот на семейството си съм виновна аз. Може би работя малко / 10 часа на ден/, може би работя некачествено / стандарта на шефа ми постоянно се покачва/.Кажете ми къде греша?От всичко което се случва оставам с впечатление че много българи си задават този въпрос и уви доста от тях не намират отговор.

Защото само питате, но не действате! Защото мислиш от ед.ч, а не като част от една общност, която трябва да действа заедно! Защото си малцинство - мнозинството иска, но не е готово да даде, да действа и да се жертва за общото! Защото сме егоисти и лицемери!

Към 2482-А ти действаш ли??????????И как ??????

Най-после нещо да стане в Дебелец да се прочуем и ние.Освен беднотия и мизерия друго тук няма.

Поредна евтина комунистическа провокация с цел да се създаде напрежение и да се омаловажат огромните успехи на ГЕРБ в пълното изкореняване на престъпността в България!

ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ

можеш да работиш,развиваш бизнес и се движиш,защото организираната престъпност олицетворявана от баш мутрата-"червения генерал-бандит"Кирил Гоцев е неутрализирана!Червената партия създаде бандитизма в страната и уби собствения си създател и бивш министър -председател Андрей Карлович,за да организира и окъществи ограбването на България!Свършиха си работата и "мутрата" беше ликвидирана!

Пак глупости, другарю. Как пък в предизборна година или като дойде мисия от ЕС все почват да гърмят бомби. Няма да се учудя ако другарите от БСП стоят зад тези престъпления, с идеята да се реве че мутренските години се завръщат. Способни са на всичко другарите.

И така да е ВСЕКИ ДЕН! Шоуто да върви НЕПРЕСТАННО!

Е-е-е! Много се размрънкахте и заплюхте рано-рано:) Сега ще се появи КАЛИТКО или KGB, или както там му е името и ще видите Вие!

ще се появят онези "червени плондери" с торбата с лъжите ипсувните!

В сравнение с времето ,когато всеки българин се страхуваше членове на семейството му,да не бъдат отвлечени и да бъдат изнудвани за пари,това сега е кьорфишек!

Не всеки българин, отвличаха само членове на семействата на хора пребиовавали във властта или цуцали от нея. Аз се чудя как я гълтате тая пропаганда пък не гледате фактите - организираната престъпност хем очисти тия, които ги тормозеха, хем го изкара като услуга за народа. Продължават да лъжат и избиват стари хора, но вече синовете и дъщерите на мутрите и политиците са в безопасност - това ли е според тебе голямата услуга за нас?!?

си се объркал тотално!Доста лъжи си нацвъкал ,та ти се чудя -да не си бил някъди другаде и сега четеш ,само в-к "Дума"?Тая дето я каканижеш,там се лансира най-много!Оправи се!

Няма да се уморя да ви питам- като избирахте мутри, какво очаквахте?! Някакъв друг метод на управление ли?!

И аз няма да мирясам да те питам - ти какво правиш срещу това? Готов ли си да управляваш и да промениш нещо? Излизай от монитора - ще гласувам за теб! Искам действия, не питанки!?

за 24 часа, 2 големи обира и бомба...Ако ще е така, нищо добро не ни чака. Къде е МВР, какво прави Цветанов? Затъваме все повече и повече в страх, мизерия и безнадеждност. Някой убива живота ни и го превръща в голямо сиво нищо. Единственото, към което се стремим е да можем да си платим сметките, да си купим храна и да оцелеем някак си.

А КОЙ ти е казал, че трябва да си плащаш сметките? Затова всички ще сте на това ДЕРЕЖЕ, защото си плащате сметките!

ЗАБРАВИЛИ СТЕ И ЗА "ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРИН" ОСМАН ОКТАЙ

Нищо ново в България- скучно, честна дума!

Имам чувстото че се върнахме 10 години назад. През онези времена бяха познати тези схеми. Изнудват бякой за пари (рекет) и за да го сплашат му залагат бомба я пред магазина или колата му. И така си върви тази шибана държава, а Цецко вчера говори глупости защо него обичали че не искал да се жени за дъщерята ба Костав и такива ми работи...

Обири, бомби..., а нЕкои отговорни фактори само плямпат глупости по Битивито!