Берлускони работил с Коза ностра близо 20 години

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони е поддържал делови отношения с мафията близо 20 г. - това е заключението на Върховния касационен съд (ВКС) в Рим.

Обратно в новината

Коментари - Берлускони работил с Коза ностра близо 20 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е затова сега всяка седмица ще трябва да ходи в старчески домове и да им сменя памперсите.Осъден е на обществено полезен труд.Поради напредналата си възраст не може да лежи в затвор.Ама и това е нещо.Имало правосъдие все пак.

спомням си,едно време по телевизията ни го представяха като донозавар...

Берлускони е истински пример за българските политици. Връзки с мафията, влечение към млади момичета на стари години, притежава медии и футболен отбор. На всичко отгоре е бивш Премиер на Италия. Един друг господин - предшественикът на Расмусен социалистът от Белгия Вили Клаас ... Той е музикант и диригент на девически хор, а в един момент става генерален секретар на НАТО. Затъва в далавери с хеликоптери и и други военни доставки и накрая се озовава в затвора. Също като Берлускони .... Ами в Германия и Фрамция - премиери, канцлери и президенти са уличавани в нерегламентирани връзки и комисионерство. Само за миналата година медиите в Германия разкриха финансова подкрепа в размер на 600 млн на фирмата Сименс за партии, лобиращи за тях ... И какво от това ???? Тези хора ни учат на демокрация

типичен пример на преуспял политик

То от хала на който сме,като народ с мизерни (окрадени) заплати и пенсии става от ясно по-ясно,че и наш'те "Берлускон-ци" работят с мафията (май най-голямата на света) , ама за разлика от Берлускони не застават начело на властта, а така ни промиват мозъците,че накрая гласуваме за оная партия,която те искат да управлява,за да продължат да ни ограбват (и преди 1989г. и сега) и,като се окаже,че не се е получило,както искат ..хайде,нови избори, а "раята" (всички ние) бачкаме и траем,като роби,както и през турско не сме си траели...

Берлускони работил с Коза ностра близо 20 години А с кой друг да работи?

Берлускони работил с Коза ностра близо 20 години, а Борисов е част от организираната престъпност. Бойко Борисов е българският Берлускони, гласи заглавието на кореспонденцията от София на журналистката Елен Деспич-Попович от София за авторитетния френски вестник Liberation (Либерасион). На 51-я си рожден ден българският премиер Бойко Борисов посрещна италианския си колега Силвио Берлускони в София. Прокурор: Берлускони е ръководил мрежа от проститутки

Ех бедни ми Силвио толкова години на власт , толкова пари и накрая .......за резил . Ами питай бе човек , за някои лев можеше нова конституция да ти направим я виж Българските колеги . Фамилиите на нашата коза ностра са уважавани общественици , веднъж на четири години сами си избираме новият ДОН или поне така ни казват другите донове и всичко е мирно и тихо .Толкова тихо че чак си чуваме куркане то на червата

Истапанчиха ги, да ги снимат, на една среща, за БрюкзеУско А тоя, в гУавата му само ТАШАК, почна с педя да мери, на наш БОЙКО първо гъбъ, а посУе, игз ? РезуУтата беше 2:1 впоУза нагз ! МиУко МийУшев

Нашите управляващи още си работят и нищо им няма.

Мрете на мъка и мрете от завист-РУСИФИЛИСТИЦИ бедни и гладни!!! Ако се бяхте родили на неговото място щехте ли да успеете като него??? Но но и пак но !!! Защото и акъл си требе-не само завист и злоба!!! Капиш ли сте бре жалкари ??????

Колко акъл трябва за пране на мафиотски пари, ядене на филии с мас и есемеси до малолетни Сесили

До некакъв селяндур с ник БАНКЯ !!!Ей жалкар-като не знаеш за ФИНИНВЕСТ-трай си смешнико !!!! Тва че си бедняк не оправдава невежеството ти !!!!

Тия сега се сетиха, че и Берлускони е бил сикаджия

А, добро утро.

Този нали Му беше гост в София веднага след като Го избраха. Моят приятел,моят приятел-продъниха ни ушите. То накрай се разбира кой брат,кой сват,ама треба да се почака.

Сега става ясно, защо толкова си допаднаха със сеньор Борисов!

Наш боко няма ли да го раследват, нали беше партия с берлусконито.

Американците не могат да му простят приятелството с Путин и това, че е мъж, а не хомосексуалист. Нали така направиха и с Доменик Строс Кант-какви ли не обвинения му измислиха за да го компрометират и недопуснат избирането му за президент на Франция. Така си сложиха сегашния "социалист-послушко" и имат неговите одобрения за всички дивотии, които вършат по света!

А БКП-Д.С. КАТО РАБОТИХА С ТУРСКАТА МАФИЯ В ЛИЦЕТО НА КИНТЕКС, ЗАЩО МЪЛЧИТЕ???НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ГЛЕДА В КАНЧЕТО НА ДРУГИТЕ,ДРУГАРИ ОТ БСП!!!

Голям праз - работил с мафията 20 години !Нашия Борисов 20 години лично ръководи българската мафия и даже я направи международна!

Ами да! Неговият приятел Берлускони нали заради това идва на гости тук, за обмяна на опит. И как само се прегръщаха, как само се целуваха двамцата - типично по маниер характерен за мафиотски босове!

Никой досега не е правил характеристика на мутрите. Берлускони е типичен пример за бедно момче, издигнало се по рецептите на Мафията до върховете, съсипал маса съдби, ограбил държавата. Гласовит, нахален, агресивен, спиращ развитието на Италия с фиктивни показатели на икономиката, естественно антиляв, полово разюздан, перверзник и развратник. Простете, но ако това е идол на десните, то те трябва да се прегледат на психолог и сериозно да се погрижат за здравето си. Лошото, е, че има хора, които се водят по акъла им с надеждата да докопат парче кремвирш, вллачещ се след такива като Берлускони. Вместо това получават един дебел и чужд отзад...

Могат само да му ду-ат.Има пари бол,жени-също.На тези години вече не му трябва политическа кариера,а да се радва на разкоша.А бедните му противници могат само да завиждат.

A жените за какшо са му?

А Бойко Борисов с коя мафия е работил не разбрах?

Целият ЕС е една голяма мафиотска структора ,законно, под формата на правилници и решения ограбваща 400 милиона души население, под наблюдението на СБ ,МВФ и олигарсите на САЩ .

Голямя пица - голяма Фигора ! А у нас ? Малка пица, малка пенция, а живота, мани- мани ? Голямо е само, гз на Фидоската, на Марето, тая пловдифчанката, и естествено, на тоя, дето беше на влас , и преяждаше с масс !! Баба Стоянка гостува на $$ Студио бТТВ"Трътките"

Де тос късмет де, и нашия бифш премиер, и той, двайсетина години от СИК, в старчески дом да иде?

Нищо ново под небето.

Ето това е "евроценност": най-успешният и дългогодишен мин. председател в ЕС (и приятел на БиБи) - човек на гангстерска групировка! хаха

ОК, в БГ имало копрупция и престъпност, но какво да кажем за Италия? Защо тия жабари са в Шенген, а ние не? Защо брюкселските п--ки не сложат Италия на скапаните си мониторингови доклади....

Защото "Жабарите", и Берлоцконето, не намалиха размерите на свойта пица, колкото е нашта : малко по- голяма от десния ташак на Данков, и малко по-малка от левия ТАШАК на Бойко ? И мисли, преди да пишеш !

АЗ НЕ ИСКАМ ВЪОБЩЕ ДА СМЕ В ЕС!!! ЕС И "ДЕМОКРАТИЧНИТЕ" ИМ ЦЕННОСТИ СЪСИПАХА МОЯТА ПРЕКРАСНА РОДИНА.

Какво е съсипал ЕС. Благодарение на него и програмите му се изградиха доста инфраструктурни проекти.( магистрали, пречисвателни станции , метро... ) Като членове на ЕС може да пътуваме по света и да сме уважавани. Да обвиняш ЕС за проблемите в страна е доста странно за да не накаж и по-силна дума

"Берлускони работил с Коза ностра близо 20 години..." Ми то РАПОН-БУДА работи от по-дълго време с братоците си...!!!! :::)))

работил за коза ностра,Борисов работил в СИК.Ами ние сме си досущ като италианците,само дето не можем да правим ферарита.

за т'ва пък правим голф , пунто , алфа - всевъзможни бараки - да се гонят с ферари :) /дива селяния/