Маестро Тодоров измина пътя на успеха, а сега тръгва по още по-трудния - този на политиката

Маестрото и дългогодишен директор на Софийската филхармония беше един от вдъхновителите и специални гости на традиционното събитие на Dir.bg - He's the Man

Обратно в новината

Коментари - Маестро Тодоров измина пътя на успеха, а сега тръгва по още по-трудния - този на политиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки некадърник в задънена улица и здрави връзки се навира в политиката ;-)! Поредната безполезна пиявица!

Поредната еврейска подлога на Коен.

странно име има тоя - маестро!

Този изглежда има акъл. А Минетков да го духа

Артиста си тежи на мястото, когато и само когато е артист, а не политик.

Вие сериозно ли не разбирате разликата между това да си добър артист и дс си ьобър ръководител, министър, та ми разправяте ,,световно известен . Да ви ксжс на вашето ниво, че и Риана световно изврстнс певица но за вице президент нс щатите избират Камала Харис. На всшето ниво може и да разберрте

Е само таквоз жувотно нямахме в парламента

и на тоя някой накрая ще му завре диригентската палка отзад.Ама щом си го търси

Да пожелаем успех, или поне да няма глупости! Култура и образование - аман от чалгария!

Отровният какво ли е сгафил? Държеше се като Наполеон след Аустерлиц.

Честито, добрата новина е , че отървахме от НЕДОРАЗУМЕНИЕТО Минеков.......

Дъъъълга статия, дрън дрън , големи хвалби, бе !

Затова! Тоя какво смята, че ще дерижира българският народ и ще взима пари, които не може да докара с палката! Сбъркал си! Палката си я поделете с Радев!

Да си караме на чалга ли призоваваш?

Жалко!

Не , трябват му пари, щото с модерната болест я закъсаха с концерти.

Артистите треба си останат артисти.... Слави, зеленски, Шварценегер и много други примерни...

Забрави още един нелеп актьор и също толкова нелеп президент на сащ-исаните Роналд Рейгън...

Този нелеп актьор, дето иба безналоговата мама на Варшавския договор и СССР ли?

Тия, дето им дърпат конците са си едни и същи.

Наемат ги, но други пишат сценария. Демокрацията от диктатурата се отличава само по това, че пред завесата сменят лицата. Решат ли да играят по своему - я куршум, я импичмънт.

Брюксел връща наблюдението над България за срам на държавата Румъния се измъква от Механизма за сътрудничество и проверка и се устремява към Шенгенската зона България отново влиза под наблюдение на Европейската комисия за върховенство на закона, след като през 2019 година Брюксел престана да я контролира чрез ежегодни доклади. Тогава се създаде впечатлението, че е прекратено действието на Механизма за сътрудничество и проверка (МСП), който бе измислен за нея и Румъния от първия ден на членството им в ЕС през 2007 г. Бившият министър на правосъдието Данаил Кирилов бе толкова сигурен в отмяната на МСП, че обеща да подаде оставка от правителството на Бойко Борисов, ако не се окаже прав. Той отдавна не е министър, но МСП се завръща като кошмар за държавата, защото тя не даде реални доказателства, че се бори с корупцията и организираната престъпност. От нея се очакваха ефективни присъди ("реални резултати") срещу босове на мафията и корумпирани лица от високите етажи на властта. Подновяването на наблюдението е станало тихом-мълком със съгласието на България като условие да бъде обсъдена отново нейната кандидатура за Шенгенската зона. Новината бе забелязана от БТА, която в анализ вчера(link is external) обърна внимание върху изявление на служебния външен министър Николай Милков, който на 27 януари даде отчет пред медиите какво е свършил на поста си. По думите на Милков, пише анализът, европейските държави постепенно са възприели речника, който Нидерландия и някои други скептични държави през годините са успели да прокарат, а именно, че механизмите за върховенство на закона са част от оценката и трябва да бъдат част от критериите за членство в Шенген. България до последно настояваше, че критериите за Шенген са само технически, и не приемаше нидерландските възражения.

Абе тия наще президенти , премиери и подобни пъпеши, не се ли светнаха за 30 години , че хора, измъкнати директно от тясно профилираната си професионална сфера , не стават за министри, щото най-малкото всеки ще бута баницата в посоката от която идва,и не само заради лобизъм, ми щото само от тва разбира и то на изпълнителско ниво. Да си министър треба да отбираш от финанси , дългосрочно планиране, да имаш цялостна визия и да можеш да видиж голямата картина, бе да си меринджей по просташко му казано.

Тоя е напълно луд ! Явно има някакъв голям келепир за да влезеш поллитиката и през вратата на културата, но да не збравя че сега друг държи диригентската палка и е подредил нотите! Ама нека опита , ще добави още една глава към книгата с биографични записки след време.

Два месеца би трябвало да трае служебното правителство. И хич не е зле да се поизмъкнем от чалга-културата.

те господ! Но както е казал поетът : "... под вънкашност чужда и под име ново и с сърце порасло" и за нова ЧАЛГА готово. Чалгата вече има нови лица, ново звучене ...но си е пак чалга

Поредното масло над водата,от кръга директори , които си премятаха държавни пари с насоченост към собствения джоб. Сега останалите бивши колеги -директори са доволни,че още известно време никой няма да се занимава с тях.( Като че ли някой се интересува от нещастното ни местно изкуство.) На всяка манджа мерудия ..

Не ми минава и през акъла да му е трябвало да върви по "по-трудният" път на политиката? Аха, щото и след като пукна ще го слушат и други. А тоя "успешен" маестро никой. В днешният предапокалиптичен свят, свободата е робство, войната е мир, артистите са президенти, а музикантите са политици. Въобще Слава Кокаине и Амфетамине.

И този ще е някакъв дърт комунист от нафталина. А уж щеше да има промяна с млади, чисти и неопетнени хора.......

Зала България се пълни и препълва - нещо, което го нямаше преди. Дали е само заслуга на маестрото, дали на времето след изолацията, дали на усещането, че живеем последните си мирни дни, но има живот и надежда, че ще се преодолее чалгарския период в културата.

Ех моята надежда е не само залата, а БЪЛГАРИЯ " да се препълва" ?

Къде са тия пълни зали! На 30 концерта има еднап пълна зала , останалото е по 200 човека на зала. Срам !

А, знаете ли, че има в България хора специалисти, мениджъри в сектор култура, завършили културология, специализирали "Приложно културознание", които биха били в пъти по-успешни министри от всички хора на изкуството, които се изредиха от '89-та насам? Поредният човек, който едва ли ще свърши полезна работа. Просто защото е специалист в своята си ниша и само там. Последното дори е доста спорно, но това на широката публика не е известно.

Еее, знаем , знаем ... ама ... не са Наши хора ?

Да не би тия, които ги назначават/предлагат да са завършили нещо подходящо за длъжностите си? Не! Най-дълго управлявалият е бил бодигард ... Какво повече да обсъждаме.

Новопосоченият м-р на културата е известен с издаването на голям брой записи на българското оперно изкуство.Забележителното при него е,че възнагражденията по договорите за издаване в огромни тиражи получава той, а основните изпълнители не получават нищо.Опитите им да търсят справедливост чрез " върховенство на закона" пропадат категорично.Този индивид се е класирал изключително похотливо при всички управляващи.Преписките срещу него заведени по силата на Закона за интелектуалната собственост биват ликвидирани чрез отказ от образуване на досъдебно производство от прокуратурата.Но-о-о-о, те не са забравени и действителните творци няма да полегнат на прокуратурата!Скоро обществото ще бъде запознато по общодостъпен начин с афери за много пари, които са загърбени от измислени прокурори.

........ a osven tova ima slabost kam zdravi, atleti4ni i buini mladi zhrebtzi...

Да не го бъркаш със Славил Димитров, диригент на филхармоничния хор?

само плужек може да приеме началник да му е фатмак радев!

Abaaa Maystoreeee , tva toia rabuta lie ? Mozikantskuto poprishte e edna utguvornus no nee lesno dasi politik

Не, този път не е труден, той е мръсен....

Минеков не се е оттеглил. Просто намират пост на ,,големия,, артист диригент

Но вие сериозно ли се опитвате да направите съпоставка между Минеков познат единствено по горното течение на Перловската река и световно известния диригент Найден Тодоров.?

А, вие сериозно ли нарекохте "диригент" всеизвестния като "веселяк самодеец" Тодоров?

Другарю Щерев слоложен е световно известен защото видяхте какво стана като сложихме световно неизвестните от ПП.

Всички успешни политици ги обединява едно неизменно качество - те са знаели §е трябва да слушат и изпълняват заповедите на Сарая. Ако маестро Тодоров се придържа към това просто правило го очаква дълга и много доходна кариера. Да му пожелаем Успех!