Мадуро призна личната си отговорност за кризата във Венецуела

Президентът отново пак обещава икономически чудеса на хората в затъналата в криза държава

Обратно в новината

Коментари - Мадуро призна личната си отговорност за кризата във Венецуела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МаДурите са си МаДури и нямат нищо общо с мозъка. Те т'ва е.

Може и да имам вина за икономическата катастрофа на Венецуела,но ако си мислите че някой може да ми търси отговорност,ще ме хванете за МАДУРИТЕ!

Га гласувахте за комунягите се радвахте, че сиренето ще е без пари. Ха гладувайте сега!

Където мине червената чума/ комунизъм/социализъм/ трева не никне!

Тоя трябва да си отива веднага. Съсипа цветущата страна.

Нормалните хора , защитаващи социалния модел - да си отидат....само ти и гробаро-дпсарите да останете , колко кила искаш да станете 1000!? прасета алчни

А ти какво искаш някои да работи и заради тебе ли .За реалните хора с увреждания всяка държава се грижи ама за такива като тебе търтеи и пет пари на дават.

няма по тъпо съществуване от комунизма, добре че се отървахме леко. Само с няколко десетки хиляди избити и връщане с 50 години назад. Ще се справим само, че още време трябва да мине.

КОМУНИЗМА И ХРИСТИЯНСТВОТО СА ЕДНО И СЪЩО МОРАЛНО УЧЕНИЕ ..... ОБАЧЕ КОНСТАНТИН ВЕЛИКИ НАПРАВИ ОТ ХРИСТИЯНСТВОТО РЕЛИГИЯ НА МУТРИТЕ И ИЗБРАНИТЕ

Кажи "социалист" и не си губи повече времето с такъв. Има ли държава, в която наглите социалисти да са въвели социалистическо производство и тя да е прогресирала? Не стига че разсипат държавите, но не пускат и кокала.

Докато съществува световното зло САЩ и нямаш ядрено оръжие "демократите" ще те мачкат безнаказано !

.....както Русия мачка съседите ли си ? Балтийските републики я мразят и в червата , Украйна , Грузия , Молдова , освен това Чехия , Полша , Унгария също им сърбаха попарата ( и то уж като съюзници ).Ама ти и себеподобните ти мурзилки подсмърчайте там отстрани и хвърляйте жлъч към САЩ и ЕС , които отдавна са ви отритнали. Мечтайте си и си представяйте как руски безаналогови боклуци гордо мачкат гнилият капитализъм "за Родину , за Путина"

Шофер и мозък, няма как...

как може да си толкова некадърен бе Мадуру ? Венецуела има повече петрол от Русия а живеят като скотове и още вярват в светлото бъдеще. Този маймун трябва да го влачат със самосвал по улиците и само след това ще заживеят нормално. Нама комунист който да е здал власта без кръв.

Я се опитай да купиш петрол от Венецуела - 29 години и затвор като на българина , продавал на иранци самолетни части, ще отнесеш...

Другаря Мадурко е истински комунист. Лъже като за световно и вярва в светлото бъдеще.

Ама нещо не се връзват нещата ! Имаме си Путин , имаме Мадуро , Северна Корея няма ли да си изберат лидер на име Кур Не Лин !? Чакай , то май ние ги изпреварихме !

Ма, тая икономическа политика на Мадуро е 1 към 1 като "Визията" на БСП-то!!!

Ако не бяха такива мръсни отрепки можеше да почнат да купуват петрол от Венецуела хем на ниски цени, защото никой не купува от нея, и хем по-евтино за българите, хем да се спасят и невинните венецуелци от глад....всички сме жертви на тая планета на едни и същи убийци

Какво да купуват американците , като Чавес им национализира компаниите , и тези индианци сега нямат оборудване да сондират и добиват нефт . А то спокойно можеше да продават на Китай , ама социалисти - кво да ги прайш !

Само част и компании имат сонди...абе говедо Венецуела винагс е била социална държава и винаги е добивала петрол... Кой ще го купи е въпроса и защо България не купува този петрол. .

Па кажи му на вашия главен спонсор - Вальо Златев да купува от тях , а не от руснаците ! То бива-бива дебилизъм , ама вашето минава и на ония дето пиеха лосиона за баня !

Мадуро, цар си, пич! От просперираща износителка на нефт, превърна страната си в пустиня пълна с бедняци и просяци и то за нула време!

Не човек , а желязо ! Не , комунист !

Където е минал социализъм/комунисъм това остава след него - 1 000 000% инфлация, мизерия, дефицит на всичко, разруха и нещастия!

Сигурно и Сирия заради комунизъм не може вече колко години да си ползва и продава природните богатства ...дееба и трола дееба

Вземи се ограмоти какво представлява партията баас, неграмотнико. Ограмоти се за асад старши, как взе властта и как я задържа. Ограмоти се за бунтовете и кланетата през 80те.

Мадуро опита да строи социализЪма и стана Мъдуро. демек соц ташаци.

Мадурко. До пълното и безгранчино щастие ви липсва само ...Румен Гечев. Тъпите и корумпирани венецуелски социалисти превърнаха НАЙ-БОГАТАТА и ПРОСПЕРИРАЩА страна в Америка след САЩ и Канада в една от най-бедните държави на света с доказани НАЙ-ГОЛЕМИ запаси от петрол. Хубав урок за ВСИЧКИ, които искат да видят Корнелия и сие начело на държавата или вярваха на Сидеров, че щом дойде на власт минималната заплата ще стане 1000 лв, а мин. пенсия 500 лв. В интерес на изтината Бялата Златка не спомена колко лева ще струва долара - 1000, 2000 или 5000 хил. Лошото е, че Конелиините и Воленовите избиратели са излезли от възраста в която могат да научат или да анализират нещо.