Коментари - МААЕ изпраща инспектори за "мръсната бомба" в Украйна, Москва ще докладва в ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ви напиша ли протокола от резултатите от проверката ?

ЗА РАЗЛИКА ОТ ИРАКСКИТЕ ЕПРУВЕТКИ С ХИМ. ОРЪЖИЯ . .... РУСНАЦИТЕ СИГУРНО ЩЕ ПОКАЖАТ .... ВИДЕО С БОМБАТА И КАК АНГЛИЧАНИ Я МОНТИРАТ :)

Големия ядрен терорист е путин. Родено от проститутка копеле кръстило се само путка

много ми е чудно защо американски официални лица продължават открито да заплашват Русия?!

Зеленски бълнува! Путин е мегаломан! Целият свят страда заради тези две болни крътуни!

Защото русия запкашва с ядрено оръжив. Последствията в такъв случай са далеч извън Украйна.

Какво предлагаш.

Долен лтжец и манипулатор си, червена кратуно. Вечно в кофите.

Те тези от МААЕ не посмяха да кажат кой е обстрелвал Запорожката АЕЦ, че сега ли ще разкрият плановете на укропите?

Кажете на украинките да не идват насам, че да не носят радияция. Ния лятото вече си отебахме. 86 Украйна, 22 Украйна, ай стига вече.

Е, важното е лаф да става. На никой не му се работи, то е ясно. Укрите ще думнат бонбата защото това ще втърди подкрепата за тях и ще потекат кинти. Другото се нарича "кажуълтиес".

Пълен ташак са тия инспекции. Едните викат "Ще дойдем другата седмица в сряда", а другите отговарят "Няма проблем, ще ви чакаме".

Не е Украйна, а основния и поддръжник. Това е самоинкпекция. Искат да гръмнат бомбата и да обвинят Русия. От само начало западът предизвиква и поддържа войната.

Ще дойдат "идните дни", за да имат време фашагите да скатаят матряла и да подправят сметките.

Що ще се морят да ходят, те вече са решили кой е виновен. Зад барата е лесно, да му мислим ние, в региона.

"Всички възможни средства" и "ядрена война трябва да се избегне на всяка цена" изключват "ядрено оръжие". Я се провери да не ти е дала накъсо някоя намотка и да ти скърца дюшемето в резултат!..

Да си пратят там постоянно присъствие. Пък тогава ще видим какво ще рекат. Сега дошли с вързани очи и отхвърчали обратно. Докладът - предварително написан.

Той ли взриви атомна бомба над Хирошима и Нагасаки, убивайки милиони цивилни? Или някой негов предшественик?..

и какво ще правят тези ' инспектори' в Украина ? Може би трябва да инспектират Английски обекти ???

Да кажат, че зеленски е направил бомба ? - а не, всичко е отбий номер...........

"Русия ще си понесе последиците, предупреди Вашингтон"" За това че разкри подлярския план на западняците?

Сега даже след като инспекцията не открие нищо нередно и бомбата все пак гръмне, Западът ще каже: разбира се че са руснаците, щом МААЕ не откри нищо нередно в Украйна. Всъщност ако недай си боже гръмне такава бомба, сателитно може да се проследи какво е това нещо и как е стигнало до там. Една ракета оставя сигнатура - откъде е излетяла, какъв е бил полетът и, къде е гръмнала. Ако няма такава сигнатура, значи е нещо си занесено на ръце от укрите на място. И най важното - ако я няма така характерната гъбка на атомния взвирв, значи си е чиста мръсна украинска бомба. Дано да не става, защото и нас ще ни засегне тук радиацията. А там където гръмне, в следващите 50 години ще бъде необитаемо място. Да му мислят тъпите укри какво се канят да правят.

Да ама не искат мир, кой постоянно увеличава военната помощ за укрите, сащ-исаните и техните колонии ес-есовците...Докато альошките не ги смачкат мир няма да има...

Малцинствен и неграмотен фекалник името на руския президент и значи ПЪТ. А тебе мама явно често те е изпускала на главицата...

КАКВИ ЛИЦЕМЕРИ СА ЗАПАДНИТЕ ПЕДЕРАСТИ, КОИТО ИЗПОЛЗВАХА БОМБИ С ОБЕДНЕН УРАН В СЪРБИЯ! СМЪРТ ЗА НАТО И ЕУ , СМЪРТ ЗА ФАШИСТИТЕ !!!! СВЯТА БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ ЕУ И НАТО!

куфар -гара- сибир Българите искаме НАТО, ЕС и сме с Украйна!

Когато ти дойде ти настъпи есен и зимата не закъсня . Промени се земята и целия свят вятър донесе руската мъгла . И ето идва най-щастливият ден , когато ще заврем на Путин ракетите и патоците отзад ха ха ха ха Путин има само един ход- де вземи да се гръмне..ха.ха

Нещо много бързо започнаха да се движат нещата...

Ти за българин ли се смяташ, щерио? Кои сте вие, една шепа идиоти с психически разстройства.

ами изборите го показват. България иска НАТО и ЕС и казва смърт на путлерофашизмъ.. кои сте вие руските рукви.. неудачници прости, умопобъркани изхвърлени от българското общество - буклуци.. затова сте озлобени и се радвате на човешкото нещастие и смърт.. а путлер ви предоставя тазо възможност.

Всичко се наблюдава, разбира се, точно за това всички казват, че Русия обстрелва АЕЦ Запорожие, само РФ твърди обратното. След проверката ще е напълно ясно, че в Украйна няма "мръсна бомба", защото това не е захар да я скриеш. Всяка ядрена бомба или ракета оставя радиоактивна следа, която не може да бъде скрита.

ЧЕМОДАН - ВОКЗАЛ - СИБИР

Интересно, предупреждаваш, че някой ще направи беля, и хоп, значи ти ще правиш беля... Интересно какъв е интереса на руснаците да замърсят собствената си територия....

На руснаците простотиите край нямат. Крадецът вика "дръжте крадеца". Да питам възторжените възрожденски тролчета, какво стана с биолаболаториите под Азовстал? Или вече забравихте как се пенихте за тях? И с мръсната бомба ще е същата работа.

Само идиот, а явно Русия смята, че всички сме, може да повярва в тази глупост. Украйна ги бие и гони от териториите си, но ще използва "мръсна бомба", на своя земя и срещу населението си, за да се дискредитира пред западните си партньори, благодарение на чиито оръжия бие Русия. Виж РФ имат нужда от такава провокация, за да се изтеглят от Украйна и да кажат "ние не сме загубили, нас не са ни били, просто се изтегляме, защото ценим живота на войниците си." Толкова плитки, тъпи и прости хора!

Ти ако не си, аз преживях мръсните американски бомби над Сърбия., Там краварите използваха не само бомби с обеднен уран ами и и модифицирани куршуми с обеднен уран. Ама те краварските бомби с обеднен уран са чисти и хуманни, щото убиваха сърби. Е унищожиха и редица овощни и зеленчукови градини в България де, ама то бе за хубаво, не като чернобилската мръсна радиация, Общото бе, че нашите управляващи мълчаха и в двата случая. Ам нейсе. Нали е НАТО. дА се надупимпак

Някои много бързо забравят, че именно зеленски заплаши Русия с мрсна бомба и това бе една от причините за началото на конфликтът. Инспектори на МААЕ имаше у в ЗАЕЦ, но не се осмелиха да кажат кой я обстрелва САЩ да не заплашват Русия, защото те бомбардираха Сърбия с обеднен уран. Значи ако Русия използва мрсна бомба, щяло да има последствия, но ако Украйна използва: НЕ ???

Целия свят включително и русия признава МААЕ, обаче не и руските платени тролове. Само да ви напомня не уважаеми продажници-миналата седмица путин официално заяви, че фсб не са му предоставили доказателства за това, че бомбата е дошла от одеса и е минала през българия. За по-старите лъжи опровергани пак от самите руснаци просто няма смисъл да ги изреждам. Пък украинците си имат вече една необитаема територия благодарение на съветския съюз и не им трябва втора.

И я сега продажнико и български предател да ми кажеш къде точно и кога зеленски е заплашвал с мръсна бомба? Значи почвате направо да се излагате с платените си коментари.

Непрекъснато разправяш лъжи и непрекъснато сам си ги опровергаваш-обаче хората трябва да ти вярват всеки път.

Най-малкото се научи какво означава обеден уран.

Крадеца вика, дръжте крадеца. Съветска мъдрост на другаря Ленин.

Да МААЕ и ще стане като за Запорожката АЕЦ . Ами не можем да разберем кой я обстрелва с американско оръжие.

Гаден трол.

Гаден трол.

Лапай бахура, русофилски трол - зоофил и кръвосмесител. Руската империя първа или втора в Европа декриминализира зоофилията още през ранната 1903 г. Съветска русия първа в Европа декриминализира хомосексуализма през 1918 година. русия декриминализира също така и инцеста, който и досега е легален за радост на руските едиповци! хихихи

Руската империя първа или втора в Европа декриминализира зоофилията още през ранната 1903 г. Съветска русия първа в Европа декриминализира хомосексуализма през 1918 година. русия също така декриминализира и инцеста, който и досега е легален за радост на руските едиповци! хихихи

Руските терористи надминаха талибаните

88888

Толкова ли няма поне ЕДИН истински журналист в България, който да ''приклещи'' нинова и изрожденеца и да им зададе САМО 1 ВЪПРОС, на който да изиска пряк отговор САМО с '' Да'' или ''Не''. Към нинова въпросът трябва да е формулиран така- '' Вие сте правоспособен юрист, ОТЛИЧНИК на юф на СУ- отговорете САМО с да или не- съгласно международното право, русия агресор ли е в Украйна'', а към костадинов въпросът трябва да е '' Вие сте правоспособен юрист, кажете, съгласно международното право, има ли право една нападната държава да се защитава и коя държава от двете вюоващи държави е военен агресор спрямо другата''. Ако и двата обекта имат поне микрон юридическа съвест, а не само да развяват дипломите си с цел уязвяване на политическите им противници, те ТРЯБВА да ен бягат от отговорите на тези въпроси. На изрожденеца му задайте и следния въпрос- '' Имате хипотеза- България е вън от НАТО, а русия НАПАДА БЪЛГАРИЯ, точно както се случи с Украйна. Съгласно международното право, има ли международна организация, която да дава ВОЕННА ЗАЩИТА на България, ако България НЕ членува в НАТО'' и пак отговорите да са само с да/не. Тогава ще лъсне истината за двамата рашисти...

А какъв е интересът на украинците да замърсят собствената си територия? Все едно да взривя атомна бомба в собствената си къща!