Любчо Георгиевски: Последната година е кулминацията във влошаването на отношенията РСМ - България

Българското правителството е нестабилно по отношение на македонския въпрос, смята бившият премиер на Северна Македония

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление малко са политиците като Георгиевски там с които може да се води диалог. Няма как да има подобрение в отшенията при положение че на власт идва Мицкоски и обрата в отншенията ще бъде пълен, точно и за това е този напън към нас, защото знаят че удобно за тях ВМРО-ДПМНЕ ще се отрече от всичко постигнато, включително договора с Гръция който те не спазват и без това.

Лъжи, мàжи, репчи се, и после хòди питай: "Що ме бият?"...

Ще повярвам на Любчо, когато пусне снимка на "Битолския надпис" във фейсбука си и под него запише, че цар Самуил е българин!

НЕЗНАМ ЗАЩО Е ТАЯ ИСТЕРИЯ -ТЕ ОТДАВНА СА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ !!!! ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ Е ИЗМИСЛЕН И ОСНОВАН В СКОПИЕ !? ПИШЕ ГО В УЧЕБНИЦИТЕ ИМ ПО ИСТОРИЯ !!!!!!!!!!!!!

Нямат место в Европа!

Който краде историята ни няма място в ЕС. Македонците са комунисти, които вярват на комунистическа пропаганда от 70 години, а това трудно ще се промени. Няма нито един политик, който иска да поставя истинските проблеми в македонското общество. Въпросът е дали македонците са готови да признаят, че са с промити мозъци, и че преди 45 там е било земя населена с българи, говорещи български език. Македонците откили Америка и тем подобни глупости, десетилетия ще минат докато там започне да се приема истината, ако изобщо настъпи такъв момент. На еничарин не може да му кажеш, че не е турчин, същото да кажеш на македонец, че не е македонец

Наша е вината , на сила хубост не става . 100 танка Т-55 им подарихме те ги продадаха и задържаха парите . Ваксини им подарихме , все едно сме длъжни . Гърция 25 години ги държа настрана доде им доди малко акъл . Нека си прикажуват ама през крив макарон ке гледат .

Я не виждам причина от никакъв зор да сакам спешно влизане на макетата у ЕС. Който е на зор, той требва да олаби халката. Иначе, излиза че май некой съ пробва да мъ праи на щур, ма я не съм.

Бих повярвал на Георгиевским наистина Радев направи дискусията прекаленно шумна още в самото начало, а можеше да се мине малко по умерено и с по разумни доводи, тая агресивна реторика беше и основата на Македонските напънани и отклонения, но бомабата беше първо заложена от Радев нинова и останалите уж русофили анализатори, после вече бяхме в спиралата и нямахме друг шанс освен вето, сега да отстъпим рязко също не е решение, но бих се доверил на Георгиевски

правителството е орел, рак и щука, как да е стабилно, те комуникират помежду си чрез медиите

Т. е. да Ви играем по свирката , така ли ? Ами като сте измислена държава , в която има много етноси , естествено, че трябва да се съобразявате с тях.

Те държава ли имат ..

Един от малкото разумни хора по тези земи!