Приказки от 1001 нощи за милиони по Коледа и Нова година

По Коледа може и да стават чудеса, но трябва да разполагаш със сериозни авоари, констатира "Дейли Мейл" в своя разходка по възможностите как хора с пари могат да отбележат Рождество Христово и Нова година.

Обратно в новината

Коментари - Приказки от 1001 нощи за милиони по Коледа и Нова година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Cрамота е че когато едни харчат милиони за развлеченя, други умират от глад! Tова ли е христiянството?? ха, ха.

Ако беше ходил повече в училище от колкото в джамията щеше да прочетеш ,че повечето забавления не са в Европа а в ориента,Индия или Африка.Само тъпи ислямисти немогат да проумеят ,че религията е бизнес и контрол над хората но ти ходи се моли на въздуха. Тъпак!

И за това ли най-скъпото развлечение беше в Австрия?

Е, много благодаря за информацията! Тъкмо се чудех, къде да прекарам зимната си ваканция! Помагайте, бе хора! Не мога да избера - 3 нощи в двореца на махарджата или островчето така някъде за около 1.5 - 2 месеца. Мъка! Май все пак дворецът е за предпочитане, щото иначе ще ме глобят за неучастие в работата на Народното събрание.

Явно е време за изследване на корените на Ориента.

Хе-хе...... Гадно нещо е немотията!!! Други харчат милиони за една нощувка,а други лапат набързо в ресторантите и бягат за да не плащат сметките.......ама само в чужбина,защото в България ги познават и ги тупат още като ги видят!!!!!!!

Дадените за международно издирване да се търсят и по тези места.

густооо майнаааа