ДПС няма да оттегли Бат Сали от парламента

Лидерът на ДПС Лютви Местан се отзова на поканата на кметовете на Кюстендил и Дупница за среща, но им отказа спорният Бат Сали да бъде оттеглен от парламента.

Обратно в новината

Коментари - ДПС няма да оттегли Бат Сали от парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бат Ви Сали сме го сложили в парламента да построи джамии навсякъде.Раята да не мърка и да си трае....

ти си глупендър от класа - с този закон така те връткат та.......... и магаре да ти предложат - магаре ще избереш та според теб - магаре е по добре от нищо

Ей български глупендери, вие не осъзнахте ли, че ДПС е във властта, заради ВАС! Стойте си още вкъщи и не гласувайте, ТЪПАНАРИ такива!

Ама глупачко, не виждаш ли колко са лукави тия от ДПС, дразнят до бяс цяла България и гледат сеир как се гърчим българите. Глупаво наивно човече

Местане, без тебе си можем---без България не можем!!! Живяхме в разбирателство всички--българи,цигани, българомохамедани,евреи,арменци--- до като с БСП не пръкнахте етническото уродливо ДПС !! ПРИ СОЦИАЛИЗъМА имахме повече човешки права отколкото сега при ДПС !!! Сега трупате милиони само вие главоците на ДПС---пари от Арабия, от Турция, европари ---вие лапате другарю агент Павел - Местан!!! Много ниско паднвахте ---циганина Сали да правите ДИПОТЪТ от ДеПе Се---Резил!!! АКО НЕ СА ОНИЯ ГЛАСОВЕ ОТ ТУРЦИЯ и в НС няма да влезете! Ама българите са абдали---защо не закрият ДПС??? Да си заживеем мирно и в разбирателство??????

Бат Сали за разлика от други Цв.Цв, Цв. Кънчев, .... поне не е осъждан. ЦИК се произнесе ( а тя определено не е на ДПС ), стига се излагайте

кодекса му бил "виновен",е да но много удобен,защото гласовете от турция отиват при кандидата с най нисък процент,а поставяйки александър методиев първи,знаейки,че е компронетирано лице е с цел съзнателно да създава етническо напрежение!няма случайности!

ТОГАВА ,НОВИ ИЗБОРИ С НОВ РЕГЛАМЕНТ И ДА ОТТЕГЛИМ ДПС ОТ ПАРЛАМЕНТА.

Кога и кой ще приеме новия регламент? Засега ДПС само си вдига % и демографски след 15-20 години ще го удвои. Със закони не става, трябва да създадеш, отгледаш и възпиташ поне 2 българчета, които ще останат да живеят тук.

Вижте , сега. Нещата са много прости. Или го махат тоя резак и се саморазпускат добровално, или започваме гражданска война на етническа основа. Те си решават как да решат проблема.

Мери си приказките, макар и във форума. Кои сте тези Вие, срещу кого ще водите "гражданската война" ? Научете се да спазвате законите на Българската държава.

kakvo 4aka6...mar6 vav balkana haydutino

българския народ да не го оттегли ДПС-то съвсем и да дава великите си умни мисли на ромите от Самоков.

Миналата неделя се видях с едни цигани от Самоков, майстори на покриви. Много готини и работят като бесни, Амацигани. И като ги попитах за изборите в Самоков Васко вика: -Мани Бате, голема корупция! Такова чудо не е било. Е изкарахме по некой лев, ама А за Бат Сали? -Абе тоя краде повече от всички. Едно добро не е направил за махалата. Та затова го пратиха у Кюстендил, ние не го щеме! Няма майтап, това казаха хората.

ДПС отново са били жертва

Че и злобен и отмъстителен Местан Мазников агентурата,я какъв съблюдател на закона се извъди!Абе хората не искат Бат Сали да представлява Кюстендил ,водача на листата,"най достойния" кадър на ДПС,сложен умишлено на първа линия ,взел някакъв мижав процент с купени гласове,ей тоя не разбира български и не чува гласа на народа,ами кажете му го на майчин език,да му се не види!Не стига че е с агентурно минало,ами най безцеремонно е и лидер на партия,е това всичко е много законно и много морално!

НЯМА 14:09 ч е прав НАЙ УПОТРЕБЯВАНАТА ДУМА ОТ МИНАЛОТО ,ОТ ВЧЕРА, ОТ ДНЕС В ПОЛИТИЧЕСКИЯ РЕЧНИК Е ДУМАТА "НЯМА"!!!!!!!

да си вземе мангала и да го уреди в друг избирателен район, където мангалите, не циганите или ромите а точно мангалите, са равни по брой на турците, но и турците ги мразят не по-малко от нас, българите и тогава...агент Павел с мангала та право през Босфора, може и направ в Босфора.

В България не искаме турска партия и турци да имат участие в управлението на държавата, била 500 години по турско робство. ДПС е виновникът за сегашното състояние на България. Говоренето за някакъв етнически модел е пълна и груба спекулация.

След като сме били 500 години под робство,наследниците не следва да се месят в управлението особено при положение че вредят и единствено лично се облагодетелстват,благодарение на демокрацията!

люти мустан да си подаде оставката и да отива в анадола. къде остана бисеров, кой предложи пеевски, защо доган раздава трохите под прикритие; кой окраде ктб и защо прокуратурата не издири мафиотските крадци и да им отнеме заграбеното, а отново ще плаща народа? преяде ли дпс с власт и докога ще назначават калинките си с фалшивите си дипломи?

кой нъзнае бат сали и ромски другари ддса-ри, дпса-ри, рибари, ама май рибите сме ние

искам таз партия да гътне България. Па като я гътне, да подхване и българите. Ей направо се чудя колко сме прости хора. ДПС са най-стабилните те ще ни научат какво трябва да се прави в даданета ситуация.

Глупак!Оди тебе да те научат анадолските юнаци на анална политика!

Питали "Радио Ереван" -Коя е най споменаваната партия? -ГЕРБ! -отвърнал говорителя! -А кой е най големият политик престъпник! - ББ! -отговаря говорителя. А коя е най употребяваната дума, в НС и публичното пространство, от политиците!? -НЯМА!!!!!!!! -казва говорителят ....Няма престъпление! Няма пари! няма да подам оставкА! Няма! Няма! НЯМА! Н Я М А!!! Няма осъден политик!

много ми е обидно да гледам бат сали като депутат: но сагласете с мен: пове$е от половината са като него

Относно оправданията на Ана Баракова. Да разбирам ,че ти нямаш никакво достойнство ,за да държиш да бъдеш депутат от тази извратена партия, която с един крадлив Председател и т.н ББЦ, но нагло е да се представяш за учителка,а си с фалшива диплома? Как може толкова грешки да допусне учителката, която учи учениците? Цитирам:"Бат Сали може, а аз не може?"В първо лице аз трябва да бъде- не мога. Да не казвам и другите дори не знаеш как се пише подкуп, а не "ПОТКУП".Кой ти е подарил дипломата, или си я купила госпожице? Може би единственото ти влечение е да обикаляш бутиците и купуваш скъпи дрехи ,както нашите депутати? Това ли е общото с тях? Да не знаеш Паметника пред Народното събрание е невежество, както и незнанието на български език. Когато научиш българския език и българската история тогава ще имаш право на депутатско място в Парламента.

Дали има гаранция, че това е писано наистина от Баракова! Малко ли цигани се бяха кръстили Ленин, Сталин, Георги Димитров (буквално) и пак буквално Тодор Живков. А малко ли бяха тук във форума, които коментираха под имената на "любими политици" . Тази дама, даже не е от Филибе (за чиято грамотност говориш) Тя даже не знае колко повече неща има в Пловдив като бутикови, парцали, цървули, дрънкулки. Колко неща могат да се намерят, които в прехвалена София даже не са чували. Просто поредната циганка откраднала нечие име!

Както се казва "тъп,но упорит"! Пак оправдания в ИК. Защо никой не иска отзоваване на "турската марионетка" -Мая Манолова? Тя е тази ,която носи най- голяма вина за всичко, защото въргаляйки се с "турчина " в леглото за секс се самозабрави? Защо Михаил Миков отново я включи в избирателния списък на БСП? Ами "Ангел Найденов"и той , който се извиняваше на Турция че ще строим преграда на границата и по всякакъв начин възпрепятсстваше изграждането и какво прави пак в парламента?Той който 24 години нищо не е свършил в законодателната власт, а само обслужваше метресата? Още колко има ,за да разбере най- после Миков, че с тези изроди, не българи ние не искаме да гласуваме за БСП. Ами олигарха- Кадиев, с присвоени пари от НЕК под формата на "договорчета"с ЕРД? Той ли е бунтара, който искал промяна в действията на БСП ,за да може пак да си върти далаверите? Не му стига ,че докато беше в СОС опропасти и Топлофикация София? Още да споменавам ли за тези прогнили политически партии с ИЗВРАТЕНИ ДЕПУТАТИ? КОЙ ГЛАСУВА ТОЗИ ИК? НАЛИ МЕСТАН С ЦЯЛАТА МУ ПАРТИЯ?СЕГА ОПРАВДАВА ВКАРВАНЕТО НА ЕДИН НЕМОРАЛЕН ЦИГАНИН В ПАРЛАМИНТА, НО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НОСИ ФАМИЛИЯ НА ВИСОКОПОСТАВЕН РОД Методиеви?Кой разреши така да се подменя нашата идентичност!? Същите, които отново са в парламента.Въпроса "КОЙ" ще задаваме още дълго време.

Всичките тези неприятности ни идват на главата от политиците през времето на прехода,които масово протектират мързеливото,крадливо и паразитиращо циганско племе в България.В порочните си предизборни борби,те се стараят да усвоят по голям брой гласове от тази неграмотна и безотговорна общност,погазвайки българските закони,игнорирайки благоразумие и приличие,стремейки се единствено да се докопат до власта,независимо дали това би било пагубно за нацията ни!Както е казал поета-"Нашето знаме е месаля"Независимо на каква цена,важното е да докопаме кокала!Порочно е и една етническа партия,като ДПС,чиито конци се дърпат извън пределите на държавата ни,да влияе пряко върху живота на нацията ни,толерирайки неграмотноста,безпринципноста и безотговорноста.Пресен пример е защитата на БАТ САЛИ от лидерът на ДПС-Лютви Местан.Това също е политическо престъпление,което трябва да се изкорени из основи,заедно с цялата етническа партия ДПС,така че тя никога вече да не участва във власта и да бъде поправена една фундаментална грешка на прехода ни!

Значи бат Сали може, а аз не може?! Оплюхте ме вече по форумите и местата за масова изява, че незнам кой е паметника пред парламента, сякаш че не го знам, аз от притеснение не се усетих в момента, иначе го знам, и интервюто ми беше взето некоректно! Бат Сали,който е ром може,а аз чистата българка не може, така ли?!Това че съм казала че в София ми харесва че има магазини за дрехи и че се интересувам от мода и от външния си вид, нима е нещо лошо?Млада жена съм и обичам да влезна в някой бутик и да разгледам какво се предлага!Бат Сали е цигански барон и има палат и имоти, а аз нямам почти нищо,а с какво съм по лоша от него с товаче не мога да дам поткуп, там където трябва?! Да, замислете се над това което ви пиша! А. баракова

сачуфствия, направо ми зитръгна бозата от ръката

Фесовете не само няма да оттеглят звездата на мангалската псевдо-култура! Нещо повече! Ще насърчават мангалите да крадат кабели, оградни мережи, и каквото им попадне по села и градове! Стратегията е ясна: да се насъскват гяури срещу мангали чрез продажни еничари.

Лая направи този избирателен закон.Големия капацитет на бсп.БРАВО!

г-н Местан иска да ни каже че няма де да идем и трябва да изтърпим безобразието с Бат Сали до следващите избори... да кажем назима. А ние като граждани ако сме си на мястото, следащите избори ще са без ДПС!

"Не може да очаквате от мен противоконституционни действия..." Какво друго трябва да очакваме от лидер на противоконституционна партия, и човек който извършва агитация на език различен от български?

ще го оттегли протеста

Срам и резил-неграмотен циганин да кове закони и определя бъдещето на България-това го няма и в трилърите!

Разбира се че ДПС няма да оттегли "Бат Сали" - напротив - ще потърси още такива - за следващия парламент... Докато не скочим ние най-после и да пратим в затвора онези, които допуснаха тази партия...

ами как да вкараме в затвора еу и америка,незнам

ДПС няма да отТЕГЛИ "бат сали"---предлагам ние българите да ОТТЕГЛИМ дпс КАТО ПАРТИЯ--- с българските "турци" се живяли в разбирателство до създаването на ДПС---И ЗА ДВА СЕ ОБЕДИНИ НАЦИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ протурското ердоганско с имперски амбиции ДПС-- изповядващите мюсюлманската вяра да членуват в партии,както всички останали-- арменци,евреи....! ДПС потурчват български граждани с пари от ислямски държави???! Да закрием националистическото ДПС !!!

В Америка, за да вземеш гражданство, даваш изпит по английски и по история на страната..

Каравелов нам горещо писа преди век и нещо, Не ще екзарх свободата, иска Караджата!

Така е в страната на милиционерите и БОКО-БОКЛУКОВЦИТЕ ! И кюстендилци, и бат' ви Сали са от един дол дренки.

и аз не вярвам да го изтегли от парламента,защото тогава трябва да му варне парите за депутатcкото място,които човека "почтенно" си е платил на рака и в брои....

"Моралът изисква" ние ККК (Краварите от Кравефермата на К) ... Нашата Родина БЪЛГАРИЯ винаги е била многонационална и многокултурна държава! Опитите на определени малцинства (по нелегален начин) да изменят в своя полза (???) са интересни, но все пак - и биковете от нашето ККК си имат интереси "СЪЩО"! За баланс - кво? ??? биковете в НС --- или НС пред биковете!?!

фактите говорят, че бат сали представлява една достойна представителна извадка на бг-елита. като се почне от всс, конст.съд, прокуратурата, милицията та се стигне до парт. избраници на държавна лапачка. бат сали е еманацията на този елит и не виждам защо трябва да бъде смеенян. но тук на ход иде отново "хитростта" на дс ченгеджийницата. за да ни се направи на свръх-законоспазваща, тя ни говори, как нямала да прави нещо против конституцията и да оттегля баш-депутата (естествено след курпулента с мозъка на пиле). никой не иска да го оттегляте, двоен агенте, а той сам трябва да си даде отвод. това е.

ДПС няма да оттегли Бат Сали от парламента! Няма Бат Сали - няма ДПС!

така е като си имаме нови партниори от нато сте трябва да се саобразяваме сас тях,да свиква народа сас новини на турски и на тяхната партия,нали вече са ни приятели ,скоро може и да се оженим за тях......

Бат Сали ще остане вечен символ на българската простотия. Народът го заслужава. Както заслужава и Пеевски, и Мая Манолова, и Станишев, и Плевнелиев, и Орешарски, и Близнашки, и Доган, и Волен Сидеров ....

А,а...Бачето Боце" много заслужил" и пропуснат,то бяха едни заслуги,не е работа ,ленторезача кат тато Живков,стигнахме до кривата изкривена...

а случайно ли пропусна "братовчедките на хитлер": "сталинка", "станишко", "първанова" и други отврати

защо да бъде оттеглен Бат Сали, ами Цветан Цветанов защо не се оттелгли, неговите престъпления са много и е все още подсъдим, и като голям мъж се скри в парламента от закона, така че двамата са несъпоставими и не виждам причина за оттегляне от парламента, аналогично е с Бат Бойко - признат от Страсбургския съд за виновен е лидер на измислена партия, ето това е нашата мила родна страна...крадеца вика дръжте...

Какви престъпления, бе Марийкин? То вече на децат им стана ясно, че са политически. какво стана с Бисеров? А Цвртанов може да не е цвете за мирисане, ама процесите срещу него са "защо си подслушвал" и "защо не си подслушвал", докато партията му се оказа най-подслушвана, о - и за катерушка някаква си - безспорно национален приоритет на вътрешния министър. Същевременно мафиоти и престъпници дето са не за затвора, а за гроба се разхождат на свобода. Какво стана със Съсела, оная вещица с розовото бентли, Р. Овчаров, сега - с Мазньо (агитация на турски) и с останалите "невинни" птички? И защо отклоняваш темата? Става въпрос за Сали Енергото.

Лютви Местан "ДПС няма да оттегли Бат Сали не той е аномалията, а законът, има жесток порок в Изборния кодекс". Мая Манолова. 3 март 2014 "... Новият кодекс не е съвършен, но със сигурност създава една много по-добра уредба срещу купуването на гласове и контролирането на вота", допълни Манолова..." Мая Манолова. 3 март 2014 "Ветото на президента върху новия Изборен кодекс ще бъде отхвърлено утре в Народното събрание, каза в Кюстендил зам.-председателят на парламента Мая Манолова, съобщава Дарик. По думите й президентът е последователен в намерението си да пречи на влизането в сила на кодекса"

Ветото на президента няма нищо общо с разпределението на гласовете от чужбина или с методиката,този проблем не е засегнат,пускаш общи приказки!Какво има да се оправдава поведението на Местан,след като може спокойно да отзове байчо Методиев,предвид българските протести,но в случая държанието е подобно ,както с принудителното назначаване на областните управители от ДПС при предишното управление!И тогава имаше протести,но Местан се скри,не зад закона ,защото нямаше как ,а зад религията!

Колкото и да ми е противен бат Сали, все пак е законно избран. Сали е изборът на не гласувалите. Вместо да държим сметка на Местан, трябва да се обърнем към всички, които не гласуваха. Ако още 25% бяха гласували не Сали, ами Местан нямаше да е в парламента!

Този "законно избран" трябва да е в Пандиз палас.За кражба на ел.енергия и незаконна търговия със същата. Скри се в ДПС което ни го натресе за депутат и за да ни докажат,че могат да си разиграват коня както си искат.

Кой точно го натресе? Не съм аз, понеже аз гласувах (естествено, не за него). Натресаха го тези, които "бях за гъби", "всички са маскари", "няма за кои", "все ми едно" и т.н. Кой да го вкара в пандиза като осигурява гласове на Дпс(Бсп) като техни хора са по върховете?

ЕЙЙЙЙ НАЛИ ВАШЕТО МАЙ4Е НАПРАВИ ИЗБОРНИЯТ КОДЕКС- ТОГАВА ДЕ БЯХТЕ? А СЕГА-ЛЕЛЕ МАЛЕЕ

Значи "кодекса "му бил водещ на Местаня,а не морала и гласа на протестиращите,я какъв изпълнител на закона се "извъди",брей!А кои участваха в екипа по създаване на кодекса,да не би да са липсвали депутати от ДПС,ами не са?А след обсъжданията в комисията на първо и второ четене участваха всички партии,предавано директно по БНТ,защо никой " знаещ" не постави въпроса за разпределението на гласовете от чужбина?Отново мазни депесарски изказвания,пак удобно да се скрият зад гърба на "мандатоносителя",както с подобни мръснишки номера уж за подкрепа в името на бг се оядоха с постове и договори занапред тихомълком и явно!Боклуци ще си останете!

Ако Кюстендилчани се преборят с дпс, ще се преместя да живея там, защото ми писна от циганизирани градове...

АЛОО, Тв-АЛФА,БЕТА,ГАМА,ДЕЛТА ,...АТАКА . ОТИ СЕ СКРИХТЕ,... НЯМА ПОВИКВАНЕ С/У ЗАПЛАЩАНЕ ЛИ?