ДОСТ иска касиране на резултатите от вота

ДОСТ иска касиране на резултатите от изборите за 44-ото Народно събрание и ще сезира Конституционния съд.

Обратно в новината

Коментари - ДОСТ иска касиране на резултатите от вота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Башка ти пара потроши Местан, а файда-ЙОК! Що така бре серсемин?! Сега бягай в Анадола да преподаваш български език!!! Анадън му?!

а, гласуваха по на пет места в гърция с един и същ паспорт.

Местан искал касация. Аз за него пък искам кастрация.

местан ага трябва да проумее, че ново турско робство над българия е възможно, но първо турция трябва да унищожи русия...а до тогава нека търси други чалъми за поробване чрез размисъл(като мойсей- поне 40 години) на студено, пардон на топло...

Тоя крадлив измамник Местан-ага що не го приберат най-накрая на топло и да го осъдят за години по най-бързата процедура - за призоваване към неподчинение на законната власт, за изборни манипулации, за купуване на гласове - хиляди в Кърджалийско, за измама на тия глупендъри,дето са му се вързали на приказките и са дошли да гласуват, а сега нямат транспорт да се върнат ... Обещаните автобуси се оказали платени, а приказките му, че щели да могат да си превозват без проверка до 20 кг месо, цигари и алкохоли през границата - невалидни?! кой е тоя да обещава сигурни нарушения на граничния режим по българските граници?! Има ли прокуратура и някакви органи на държавната власт тука или вече няма никакви?! И да се заличи регистрацията на предателската му партия, която служи на чужди интереси и мами хората!

Чувал съм да казват следните думи, приписвайки ги на Великия Българин ГЕОРГИ РАКОВСКИ: Ако е рязана долната, отрежи горната! Милост да няма! Това е вредно за България!

Гърците си проводиха своите турци в Турция много отдавна. Сега нямат проблеми. По-глупави ли са гърците от нас? Турците изгониха и изклаха българите в Източна Тракия. Ние търпим да ни играят кючек по главите явни агенти на султан Ердоган. Наистина сме овце!

Вържете тоя келяв ходжа и го тикнете в зандана да се поохлади, че ще подпали селото!

Защо като взе пари от Турция нйе.. рива.а , а сига ривеш... Ха сега Ердогански да го вкара в Турския затвор за неизпълнена поръчка при себеподобните нтелктуалци за каковто се изживява. Да прибере и Евгенито за опропастените пари. Евдогени Мекерелиалиев да се обреже и да захвърли всичко Българско от което се е отрекъл 3-ри пъти. Там в Занданот нямат Турска партия мястото е свободно. Чака ги дългогодишна служба доживот, хем ще си плещят на турски хем ще се доказват колко са велики.

тУрчинот и Платените-купени мЕкерета да се прибират в Турция и там да си правят Турски партийки.

ДОКАТО БОРИСОВ И ЦАЦАРОВ СПАХА ДЪЛБОК СЪН ,НАГЛИЯ ТУРСКИ ШПИОНИН СИ РЕГИСТРИРА ПАРТИЯ И ЗА МАЛКО ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА,И ЗА НАГРАДА ИЗБРАХМЕ БОРИСОВ ОТНОВО,ПРОСТ НАРОД СМЕ ПРОСТ,ПРОСТ И ТЪП

Който се отцепва от партия и прави друга .... не влиза в парламента. Примери много: Л. Местан, Георги Първанов, Т. Дончева, Г. Кадиев .... някои се смятат за велики. Е ... народа каза къде сте?!

дойде кат аслан ойде кат насран

боклук сбаркан , защо не идеш в турця да разтягаш локуми , левски пита за теб

Прав е чилякът - ще иска/

Местанчо от ДОСТ, много си прост! Твойта партия е ала-бала, отдалече ще гледаш пленарната зала!

Този дърт козел, да ходи да се оплаква на арменския поп с с танкиста Михайлов!

какъв ефенди бе? Този е жалък и изперка съвсем!

забранете сифилистичната турска нагла 'Дост'

Да го пратят при доктор Ох боли да го прегледа защо сънува щуротии Местан ефенди.

Ще ги касират на Куков ден. Особенно, когато такива желания изразяват мръсници и предатели.

Ах Белене, Белене, родна моя стряха, защо ги пуснаха, а не ги прибраха, каква радост, щеше да бъде Мастанчо за раята.

заключението е оптимистично, щом ще има избори това е добре

Пак ще плаща народа.

И един път в Гърция

Като го гледам лидера, на някоя бабичка ми прилича. Да не би на ритуала да са му резнали и жлезите, произвеждащи тостестерон ?

Сега сме изпълнени с възмущение и гняв. Но когато в Неделя трябваше да гласуваме, какво стана - избирателна активност 42,74% (по данни от ЦИК). А сега си представете, ако бяха гласували 80% от т.нар. българи, в какви миши дупки щяха да са и ДОСТ на Лютфи-то и ДПС на Доган-а. Но не са. Единият е в парламента, а другият е по медиите повече от Николета Лозанова. И защо? Защото ние просто не сме дорасли за държавност и и демокрация, оказа се. Защото не можахме да разберем, че никой няма да направи нещи вместо нас, поне не безплатно. Защото бяхме прекалено велики или мързеливи, или и двете, за да отидем и да гласуваме. Не аз или той, а половината от нас. От всички нас. Така че можем да плюем Лютфи-то колкото си искаме, но ще си го гледаме и ще си го търпим. Защото, когато можеше да го махнем, спахме. Айде, без хленчене сега. Не ни отива.

Това лесно може да се хване от служба ГРАО, като засекат ЕГнетата и веднага се анулират гласовете.

Ами че те не могат твоите гласоподаватели да четат български ти на които си им казал кой номер да зачеркнат са го сторили друг път им давай точно толкова лири колкто е номера иначе забравят

на автобуса и обратно в Турция. Май не разбрахте, че БЪЛГАРСКИЯТ народ не ви иска. Стигат му 500 години.

Г-н Местан, не си губете времето със съдилища, а си подгответе отговорите за пред г-н Реджеп Ердоган !!!! Няма да Ви е лесно щото парите не Ви свършиха работа ! Рейсовете- също !!! Трябваше да се поогледате аджеба какво са постигнали отцепилите са от Доган и тогава да гледате към "опашката на лъва"! Дръпнахте я и тепърва Ви предстоят трудности. Тук, в България как да е ще се оправите , ама с доста от Турция .......... направо не ми се мисли !!!

И тоя не може да се примири, че няма да е вече на държавната хранилка! Не му ли е ясно, че българите не го искат и за него гласуват само изселници? Би трябвало в изборният закон да се сложи изискване за уседналост, идиотизъм е хора, които нямат нищо общо със страната ни да гласуват за нейното управление.

майка ми, 92 год, открай време им вика цигани, още от текезето, тоя е потвърждение

Щом толкова настоява - касирайте резултатите от изборите в Турция.

Хайде ефенди Местан/Зидаров/чака ме ви да дойдете в долината на широките гащи ,не вие мястото в БЪЛГАРИЯ.

чака ме = той ме чака, чака мене чакаме = ние чакаме

abasador

вижте, сега господа резани "българи" единственото, което може да направите е.... да внесете жалба и да сезирате комшията, господин Реджеп Ердоган, с която да се жалвате, че тези дето не знаят да четат и да пишат български не са достигнали квота за българският Парламент .... и слава на Бог! Нека президента на Турция да реши проблема ви с нарушените права на турските избиратели гласували в Турция за влизане на ДОСТ .... в Българският Парламент!!! Комшии сме.... ама Турция си е суверенна страна, респект и обратното, моля! Айде, лек ви ден.

Абсолютна наглост!

Губещ политик, с никаква поддръжка в България! Време е да си фащаш рейса за пазар на дънки и козметика м Турция. Г-н Местан очевидно Сте АУТ ОТ ПОЛИТИКАТА!

Референдум за забрана на ВСИЧКИ партии на етническа основа !

Няма нужда от референдум. Тази забрана я има в Конституцията! Само че няма кой да я спазва, защото всички от едно ниво нагоре са купени и първо са продали България!

Местане, като си приел за дъвка Българската Конституция, да те питам: 1. Ти защо не спазваш този свят документ? Защо предвождаш като партизанин по родопските пътеки на Коледа турски официални политически лица до родопските села да държат антибългарски и антинационални речи на хора с българска кръв, българска реч и мюсюлманска религия? Конституцията разрешава ли такива действия? Разрешава ли чужди политици и дипломати да щъкат из България, без официална покана и разрешение, щом не са просто туристи, а вършат политическа, антинародна, антинационална дейност????? 2. Местане, Ти, като възпитаник на Доган, отговори, КОНСТИТУЦИОННО ЛИ Е да се предадат списъци на разузнавачите на чужда държава???????? 3. Местане, Ти защо организираш бунтовно гласоподаване, нарушавайки Конституцията с чуждо, про-турско, антибългарско говорене на турски език с основни нарушения на Конституцията, а пък не приемаш бунта на българите?

Пазителю на Българската Конституция, да те попитам: 1. Защо миналата година преди Коледа се скри в турското посолство, а не се обърна към полиция, ДАНС, Президент... ???? Конституционнно ли е да очакваш закрила от чужда държава, чуждо посолство??? Значи СЛУЖИШ на ЧУЖДА ДЪРЖАВА и ТАМ ИМАШ ЗАСЛУГИ и ОЧАКВАШ ЗАЩИТА ОТ НЕЯ?????Каква защита сега чакаш от БГ-Конституция? Нали не си я признал и не си се доверил, когато си се почувствал в безопасност? А си имал телефонните номера на президент, премиер, служби????? 2. Местане, ЗАЩО на тези гласоподаватели Турската държава им плаща пътуването да гласуват, храната и всички разходи, както и извънредни отпуски??? ВИДНО от ТВ-материалите, директно излъчени от границата с тях? Как така чужда държава се грижи и плаща за конституционните права на гражданите с двойно гражданство???? ОЧАКВАМЕ от Теб да ПРЕДЯВИШ ИСК да платим на Ердоган и Турция предварителното благородно кредитиране НА ТЕЗИ ГРАЖДАНИ ДА УПРАЖНЯТ ПРАВАТА СИ! КАКВО БЛАГОРОДСТВО ОТ ТУРЦИЯ! Интересно, ЗАЩО НИТО ЕДНА ДРУГА ДЪРЖАВА В ЕС, САЩ, КАНАДА, АВСТРАЛИЯ ... НЕ ФИНАНСИРАХА БЕЗПЛАТНОТО УПРАЖНЯВАНЕ НА ГЛАС на поданиците си с двойно гражданство!!!!!!НЕ са имали интерес и НЕ СА НАРУШИЛИ КОНСТИТУЦИЯТА НИ, НАЛИ??????

Щом като Ердоган вкара 100 хиляди турци в затворите и арестите и иска мъртната им присъда, то тогава НЯМАШ ОСНОВАНИЕ да търчиш до паметника с турски депутати на УБИЕЦА на МАЙКИ С ДЕЦА във вагона в мирна България през социализма. Т.Живков е засякъл про-турска дейност тук и след като се оказало, че в Турция БЪЛГАРИ НЯМА, Е ПРИЕЛ, че и в БЪЛГАРИЯ ТУРЦИ НЯМА. В съответствие на историческата истина, така пише и в перфектно водените ТУРСКИ АРХИВИ преди Освобождението. Е, така Т. Живков е предприел ПРЕИМЕНУВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ТУРЧЕЕЩИ СЕ С ТУРСКИ ИМЕНА И РЕЛИГИЯ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ. Зза този процес, наречен ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС, БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗВИНИ СТОКРАТНО. Но извинение от ТУРЦИЯ НЯМА.... НИТО ЗА ГЕНОЦИДА НАД ТРАКИЙСКИТЕ БЪЛГАРИ в близката история, САМО ПРЕДИ 100 години, нито за ПРЕИМЕНУВАНЕТО И ПОТУРЧВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ с ТУРСКИ ИМЕНА! Местане, Ти нали се обяви за евроатлантик и европеец? КЪДЕ СА БЪЛГАРСКИТЕ ИМЕНА НА БЪЛГАРИТЕ В ТУРЦИЯ? КЪДЕ в ОФИЦИАЛНИТЕ СТАТИСТИКИ на Турция Е БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС??? ХАЙДЕ, Местане, ходи в Турция да уредиш този въпрос като Българин и Демократ- европеец, за какъвто се рекламираш и тогава ЕЛА ПАК ДА СИ ГОВОРИМ ЗА КОНСТИТУЦИЯ и КОНСТИТУЦИОННИ ПРАВА!!! Кога се кри в турското посолство не търси Прокурора, а кога искаш България да се управлява от Турция и СЛУЖИШ НА ТУРЦИЯ - ТЪРСИШ БЪЛГАРСКИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР!

Що ОТКРАДНАХТЕ всички държавни и европейски помощи за РАЗВИТИЕ И ПОМИНЪК от МЮСЮЛМАНСКИТЕ БЕДНИ РЕГИЙОНИ на България с Доган, бе??? Пък сега се правиш на техен ЗАЩИТНИК??? Местане, на времето не е имало нита жичен телефон, нито ЖСМ, та да се разберат хората и народите как да наричат СЪЗДАТЕЛЯ СИ, в когото са вярвали. А пътят с кон или пеша е бил дълъг, безкраен. Едни го наричат Буда, други - Аллах, трети- Христос..... НО..... СЪЗДАТЕЛЯТ Е ЕДИН! Както е една земята, небето, морето, планетата. БОГ Е ЕДИН! СЪЗДАТЕЛЯТ? КОСМИЧЕСКИЯТ РАЗУМ или ЗАКОН? ФИЗИЧНИЯТ ЗАКОН! ХАРМОНИЯТА ПРИРОДНА! И...... НАКАЗАН ЩЕ СИ, ТИ ОТ БОГА, МЕСТАНЕ!..... РОДООТСТЪПНИКО! ЯЛ БЪЛГАРСКИ ХЛЯБ и СОКОВЕ от БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ, ПИЛ ВОДА, дошла ОТ НАШИТЕ СКАЛИ И ВЪРХОВЕ!!!! ПРОКЛЕТ ЩЕ СИ! И НАКАЗАН ОТ БОГА!!!!! За ПРЕДАТЕЛСТВОТО на сънародниците си ЧИСТОКРЪВНИ БЪЛГАРИ!... АМИН....

БЛАВО ЗА КОМЕНТАРИТЕ! УНИЩОЖИТЕЛНО ЗА ПЛУЖЕКА МЕСТАН! ИСТИНАТА Е ТОВА!

ЦАЦАРОВ, НЕ СЕ ПОДДАВАЙ!!!! СМЪРТ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА !!!! ВЕКОВЕ СМЕ СЕ БОРИЛИ ЗА ТОЗИ НАРОД! Един ОЧИЛАРКО, СЛУГА ТУРСКА ИСКА ПАК ДА ПРЕДАДЕ ХОРАТА НИ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВА РЕЛИГИЯ ИЗПОВЯДВАТ!

Местан такъв, онакъв, това го разбирам. НО НЕ Е ЛУД ТОЗИ, КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА, А ОНЗИ, КОЙТО МУ Я ДАВА ! Защо нашите съдии не пазят България и допускат съществуването на Местан и партията му? Ако всички останали си бяха на мястото и спазваха законите, Местан и ДОСТ нямаше да ги има.

Да те касират в Анадола, там ти е местото!

Местане нещо си се объркал!!! Националистите ще влязат в следващото управление и ще възстановят българската армия в целия и блясък. При по-голяма заплаха от Турция до нейните граници ще бъдат разположени тактически ракети. Не забравяй, че живеем в ядрения век.

Абе козльо къде си тръгнал имаш ли кози ,и твоята партия и дпс трява да бъдат закрити,стига стага сте ползвали българските мюсюлмани да ставате милионери каква е промяната избирателитеви станаха ли по добре вече 27 г ги лъжете

това го казах преди седмица: Местан и Турция плащат на псевдопатриоти да правят протести, за да има за какво да се хванат и да искат касиране на изборите. Те знаеха че няма да влязат в парламента. Тук обаче имаше или псевдопатриоти или глупаци и започнаха да скачат насреща

Тоз е толкова мазен че ако го настъпя и ще се подхлъзна,капъла черши ефенди ходи си турке!!!

Местан се изложи. В България турците дето са гласували за него са само 20%. Хайде Местане, дето ти е местото -- в Анкара и там си прави партии. Тъй де, много си популярен за част от населението. Макар че не толкова колкото си мислиш -- ДПС има съизмеримо количество гласове даже и в Турция, 6:4 сте.