400 задържани след безредиците в Бразилия, Лула да Силва констатира лично щетите

Върховният федерален съд отстрани губернатора на Бразилия- Опустошаването и нахлуването в обществени сгради е в нарушение на правилата на воденето на мирни протести, заяви бившият президент

Обратно в новината

Коментари - 400 задържани след безредиците в Бразилия, Лула да Силва констатира лично щетите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бразилските копейкаджии се пробвали да правят преврат,

поредната цветна революция подготвят хамериканците

Единия избягал в щатите. Пък другия американците също го подкрепят:)))) И сега другари кой е лошия и кой е нашия?!?!?

щом американците го подкрепят ясна е работата да не са гласували с машини,то и зеления американците ще го подкрепят докато хохландия се превърне в руини.

Ама и другия в щатите:)))) Кофти а копейка?

хахахахаха не е лесно да си руска подлога , тъпа и злобна. Я кажете , копейкаджии , кой в случая е ВАШИЯТ ЧОВЕК. Не е лесно , а ? Без спуснатите опорки :))) е туй са си местните "реднеци' - като привържениците на Тръмп , дето нахлуха в Капитолият или утайките на Костя Копейкин дето щурмуваха молове без маски , ама с тъпани ( е,няма да атакуват някоя библиотека,опера или театър де). Утайки има навсякъде - тъпи,необразовани примитиви , благодатна почва за зомбиране със конспиративни теории и най-важното - гласовити. Те нямат потенциал да бъдат равноправни членове на обществото - необразовани , не се информират от различни източници , нямат акъл да осмислят и да си съставят мнение.......едно стадо овце , назубрило обичайният набор конспиративни ключи ( ционизъм,рептили,ваксини,чипиране,5-Г,либерастия,джендърство , Давос и Клаус Швааб,зануляване). Никой от тях не може да издържи и 5 минути елементарен спор и почват обичайната риторика на лаещо псе ( обиди,обвинения че опонента не мисли,какъв смях,другите били зомбирани,а те не са,сигурно щото са "прогледнали" и т.н)

Хитри са протестърите. Сложили знамента пред краката на полицаите, за да не насметът. Американския президент е на всяка мандж мерудия. Демокрацияата, като дума се превърна в една досада, заради такива, като самоопределилите се за демократи.

Като ние сме за един Китай, и след това продаваме оръжие на Тайван. Тава какво са казали и какво са направили са две различни неща. Преди не признаваха мадуро сега водим преговори с него. Абе вие от луната ли падате.

Какви ги приказваш. цент?

Погледни фактите бе тикво. Кой е при тях. Кой го свалиха от власт с нагласени избори. Кой го вкараха в затвора с нагласени обвинения, които после отпаднаха но го спряха да се кандидатира за изборите. И още, и още.... Ама вие сте оперирани от способността да мислите. Не ви ли дадът сдъвкана опорка сте гола вода.

А булсонаро къде е в момента? А май той в щатите? Пък щатите обявиха подкрепа и за новия:))) Мдаа не е лесно да си копейка.

Болсунаро е в щатите пък американците обявиха подкрепа за новия президент:))))

Ама вие се чудите как да си водите пропагандата:))))

Ако не е избран руски сатрап или ако е свален от власт руски сатрап-значи задължително изборите са фалшифицирани. Хората за нищо не света не могат да бъдат противници на руските сатрапи:))) И защо бе другарю? Само не можах да разбера-сега тия избори дето се проведоха там фалшифицирани ли са, защото гледам някакви хора се вдигнали на бунт.

Ние мислим, вие копирате. И от кога фактите са пропаганда. Къде видя нещо, което не е истина. Или пак Путин е под леглото ти.

Цент, нищо не разбираш.

Цент, драскай глупости до полуда. Никой не се връзва на разни пенита и центове, като теб.

За това да укрепим чилийския фронт да не сме ептен капо!

Отиват към граждански бунтове нещата в Бразилия.

Греда. И в Бразилия както в Беларус демокрацията не успя. Всъщност интересно защо "добрите" използват един и същи похват да свалят законни правителства след като всички им знаят мурафетите и вече не хваща дикиш. Не могат да измислят друго. Само цветни революции.

Точно което си описал... сте вие, или такива като теб.. Ни факти, ни доводи, еле па логика.. Колкото до Шваб и компания - няма нужда да си конспиратор, има видеа където той и шайката безхаберници разясняват какво мислят. Има и негова книга с написани "опорки". Не е нужно Дойче Зеле или CNN да ми го смила.. Или викаш дори Фаучи който във видео обръщение по времето та Тръмп заяви, че идва пандемия ей тъй от нищото си го изсмука? Да вземем и друг пример - FTX и фалита и. Вероятно напълно "случайно" точно дъщерята на началника по финансовия надзор бе гаджето на основателя на борсата... Който пък съвсем добросъвестно пращал субсидии на политически представители.. Но те всички такива като теб разчитат да им мине номера. А ако изглеждаш интервюто на Тъкър Карлсон с президента на Бразилия, току проумееш някои неща. Да не отваряме дума за това от колко години Ю.Америка е опитно поле на ЦРУ

хората не щат леви комунисти никъде по света, защото знаят че това води до глад и мизерия за всички... освен за дворцовата шайка ояли се комунисти от ЦК, техните придворни лакеи и гъзолизци из държавата на високи постчета комунистически идеализъм - нека всички да мрат в мизерия и всеки втори да е "ушенце", доносник и предател за още няколко сребърника към мизерната помия от партията ей това е комунизма, другари червени копейки!

Бразилия е много богата на природни ресурси. Сега в хаоса ще се граби с пълни шепи, за съжаление на бразилците.

САЩ изчакаха до днес да видят дали преврата им ще успее. Майдана не успя,и САЩ веднга подкрепиха победителя и оплюха своя загубил кандидат. САЩ са тумор в тялото на Земята.

Болсонаро и партията му се отрекоха от поддръжниците си.

Човекът на САЩ в Бразилия се казва Лула де Силва. За какво говориш? Добре ли си бе човек? Крайно десният Болсонаро е приятел на Путин и на Иран. Проверявай си информацията, преди да пишеш глупости.

До 21 болсонаро не се отказва от привържениците си. Той просто си изми ръцете с тях. Той ги потикна към тези им действия.

Болсонаро го премести в другия крачол. По примера на Тръмп. Привържениците му да го духат.

Ха. Ха ха ха.