Зам.-министър: Луковмарш е срамна провокация

Зам.-външният министър Георг Георгиев излезе с позиция срещу спорния Луковмарш, в която го обяви за срамна провокация и изтъкна опасността за имиджа на България

Обратно в новината

Коментари - Зам.-министър: Луковмарш е срамна провокация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо този зам. министър не отправи такива думи и за шествията и митингите на БСП на 9 септември и др. дати, свързани със също такъв античовешки режим като комунистическия?

ко Луков-марш е срамна провкация, какво да кажем за сборищата на БСП_БКП с развети руски и съветски знамена пред паметниците на Съветската армия-поробителка? Освен че това е върхова форма на национално предателство, то е нарушение на действащ закон от 2000 г, с който режимът управлявал България от 1944 до 1989 е обавен за престъпен. И портретите на престъпници като Ленин, Сталин Гошо Тарабата нямат място на публични места. Когато се забранят сборищата на БСП-то и руско-съветските мекерета, тогава можем да коментираме други забрани

В България не "Луковмарш" е проблемът, а политиците, министрите, зам,-министрите, съдиите, прокурорите, висшите полицаи и прочие сволоч !!!

българите се занимават с настоящето си благополучие и планират бъдещето си - своето и на децата си.Нямат време да се ровят в гробището на миналото

Гошко, то и ти си срам за България, ама цуцаш от нашите данъци.

в България постоянно се занимават с миналото, избиват комплекси, търсят някаква компенсация и резултатът е печален - глупави конфликти, взаимно оплюване и общо взето - простотии. А трябва да се занимават с настоящите проблеми и да мислят за бъдещето. Постоянно има външно ръчкане и винаги се намират шарани, избиващи си комплексите по много тъп начин.

Срамно е зам,министър да говори без да познава фактите. Най-вероятно и така говори и на работа. После се чудим защо в чужбина имат лошо мнение за България. Ами при такива дипломати...

А пък за мен - ти си срам за България ! Учило-недоучило министърче подгласно на чужди интереси.

Жалко е, когато без да знаеш и запетайка от новата история на България вземаш отношение по съдбоносни за страната въпроси. Да кориш ген. Луков, единственият патриот, значи да одобряваш престъпното партизанско движение, довело комунизма у нас!

Фашисти, фашисти, фашисти! Вой до небесата! А пита ли някой защо има фашисти? Отговорът е ясен - Защо има комунисти. Когато изчезнат комунистите, ще изчезнат и фашистите!

По-срамно е на 25 г. да те направят зам-министър на външните работи без да имаш квалификация за това. А, най-срамното го видяхме миналата година, когато този индивид целуваше ръка на герберския Бащица, а не на собствените си родители.

МОЧА в центъра на София не е ли срамна провокация, министърче?

Не, на откровеният, обратен гербераст!!!!!

Направи грешки и не ставаше за политик, но пък леше отрличен археолог и след братя Шкорпил, на него дължим разкриването на Плиска! То кой ли е безгрешен?! Но това не означава да изпозастреляме куцо и сакато щом не ни отърва! И при Луков е така: спасил е Кюстендилска област през войната със сърбите, сам е стрелял с оръдията и няколко овчари срещу настъпващите части......Е, все е нещо и човек винаги има какво още да научи. Ако беше жив, сам би се възпротивил да го тачат и възвеличават - така са били възпитани, само служба на Родината и никакви лични облаги. О, времена, о, нрави, както би казал философът!

Само гей-парадите и джендъризмът не са срамни.

Тоя като го е срам, да се скрие някъде ! Ген. Луков е национален герой и някакъв семит или антисемит не може да му стъпи и на малкия пръст, нито пък има право да говори по негов адрес.

УРОД КРЕТЕН ПЕДАЛ И ОЛИГОГРЕН ДА ГНИЕ МЪРШАТА

Всички политици едва ли не са против това изтъпление, но не си мърдат и малки пръст да го спрат. Нали властта е у тях

Срамна провокация е да се ХВАЛИШ (като Цветанов) че ГЕРБ е сформирана спомоща на Немската Неолиберална Фондация;HANS SEIDEL Stiftung носеща името на картечера от танков взвод на НАЦИСКТИЯ ВЕРМАХТ .ХансЗайдър е бил 3години и половина (1940-1944)капитан от ВЕРМАХТА

Жалко, че зам.-външен министър не е наясно с тоталитарните диктратури и ги приравнява. В отличие от другите нацизмът/фашизмът е расистки режим, организирал индустриалното убийство на милиони хора от "нисши" раси. Затова остава най-голямото злодеяние в историята на човечеството.

зам, още министре, като как оценяваш управлението на Боко, още тиквата, много демократично вероятно. А, това, че ви е страх дори да пръднете, без Боко да ви е разрешил, сигурно е върха на демокрацията. Питай някой по-възрастен и в много от случаите по-умен, какво значи "Култ към личността", понятие и практика, услужливо приписвано на севернокорейския държавен глава Ким Чен Ир, и с широко затворени очи незабелязвано в държавата, все още, на Боко и компания. ПП. Не забравяйте, няма нищо вечно, поне в обозримо бъдеще! ППП. За вярващите, Бог забавя, но не забравя!

Пълен боклук. Този е срам за България.

А пък Суджуковмарш - гробарска манифестация.

Това недорасло зализано недоразумение е срам за правителството. Сега е демокрация и всеки има право на мнение и свободно може да го покаже

Георг. Странно "българско" име !

По стратегията на Човекът-партия Борисов за отстъпки пред всички от Лондон до Москва през Истанбул, няма да е изненада правителството да забрани Луковмарш и да "въведе" чуждоподмазвачески маршове.

Ти си срамна провокация излезнал от нищото

Този пишман (зам.)м-р влезе в тона на лицето Ивайло Дичев, който се е изказал така напоително в защита на Стамбулската конвенция. Абе, момче, няма ли нещо полезно в това м-во, с което да се занимаваш, а не да облъчваш народа така неумело и профански?!

Преди 1989 се градеше, а след 1989 се рушеше, не съм нито анти, нито комунист, а си казвам, това, което виждам. с часове и дни можем да ви кажем за преживяното от комунистите и след 1989, след 1989 същото, както и преди 1989, жестоки хора е имало и ще ги има, алчни за много пари, само за пари някои говорят, днес също попаднах на един мохамеданин, само за пари, а живеят заедно с овцете, нищо против животните, но не всичко е пари, парите те правят по-спокоен, но не и по щастлив, много хора виждаме с огромни замъци, а без семейства, без деца, поне те имат тая възможност, да създадат семейство, действайте бе, хора, ама гъзинка се иска да отгледаш и възпиташ поколение, животното се роди и тръгва да ходи, а човека след като се роди, трябва месеца докато приходи, не е майтап работата, отгледани някои деца с любов и подхвърлени от разни гнусни хора, не нашето, а чуждите, реват и ни разказват, съжаляват, че навремето и те , когато са били по-млади не се отлетели от бг, много крадене, много, но никой нищо не им прави, а и през работно време на строежа, и това му викате справедливост, едни грабят до насита, а други и то мнозинството гладуват, а да не говорим и някои колко са нечистоплътни вече, нямат пари за вода, за сапун, поне намалете стойността на сапуните, на препаратите, ако ще и на водата,

Казаното от теб е 100% вярно. Затова от него много боли и на човек му става много тъжно. Ама, 10% от българите не знаели какво да правят парите си! И какво от това? България си отива! Всяка година се топим с по 50 000 души. Според мен, вече сме под 7 милиона, независимо от това, че официалната статистика казва 7,1 милиона. От това число махнете малцинствата, които не спазват законите и не плащат нищо и ще видите какво се получава. Числото остава много скромно, но ежбите,злобата и омразата продължават! Докога? Докато изчезнем ли?Искали 10% от българите да живеят богато. На каква цена и по какъв начин. Системата "възседни другарчето си" е известна от стотици години. Ако продължава да се прилага в този и вид, ще ликвидира България!

Още по срамна провокация е че един дрисльо е поставен за зам министър

А гей-прайда ни представя в много добра светлина, зам. министре!

е фактът , че десетки грандомански паметници на комунистическата армия окупирала България стоят все още тук. ТОЗИ РЕЖИМ Е ОБЯВЕН ЗА ПРЕСТЪПЕН!

при всеки режим, при всяка власт има убийства!

Кои страни бомбардираха България, САЩ и Великобритания. То на бой и ебане насита нема, за това сега им лижеш задниците.

kerelov@poshta.net

Вярно е и още по-лошото е, че след това ни зарязаха на рушняците за да ни довършат.

Срамно е, че за 30 години няма един нов тротоар изграден в цяла "Дружба". Ненужници..

Хей, луковисти, нямате шанс. Времето работи за хуманните идеи. Огледайте се: В Европа, въпреки всичко, бастионът на левите идеи си остава непобедимата Русия. Червените са много силни и активни в Италия, Гърция, Испания, Португалия. Крайнолеви и анархистични движения много често напомнят за себе си в Германия. В Турция има десетки леви партии, мнозинството от 20-те милиона кюрди там са червени. На изток е милярдният и половина комунистически Китай. В почти толкова Индия, доктрината на най-масовата партия - Индийския национален конгрес е социалистическа. Там са възхождащия социалистически Виетнам, Лаос, Камбоджа и силната КНДР. Какво да кажем за Латинска Америка? Народите там по правило са настроени левичарски. Там са непреклонна Куба, Венецуела, Боливия, Чили... В Африка огромната маса от народи е бедна - значи склонна да възприеме светлата идея. И какво ви остава: Съединените щати, бастионът на капитала. Но много скоро там, свръхвулканът под Йелоустоун ще изригне, а за да се спасят, Щатите ще трябва да се разформироват и да си ходят от Северна Америка. Ние не пожелаваме унищожение на никого от хората на Земята.

"маса от народи е бедна - значи склонна да възприеме светлата идея". СВЕТЛАТА ИДЕЯ =ГЛАД И БЕДНОСТ!

Равенството ти е невалидно. Бедност, мизерия, насилие, разруха, безпътица и страх има в днешна България. В оная, светлата Народна република тези понятия не бяха релевантни.

Напротив,тези,които четът и се уграмотяват и се запознават с българската история,знаят ,че генерал Луков е един български национален герой и патриот и обвиненията на комунягите,че той е свързан с фашистите са безпочвени и без никакви доказателства!Той е бил офицер дори не винаги съгласен с царската политика и го е показвал ясно!Той е защитавал и спасявал България от доста окупатори и злонамерени съседи!Жертва е на комунистическата терористична чума,която трябваше да бъде унищожена в световен мащаб!

ОБЕДИНЕНИЕТО С БОГ, ПРАВИ СИЛАТА! copy/paste Наблюдател ( нерегистриран ) 14.02.2018 15:59 ДВИЖЕНИЕ НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА ПРЕАМБЮЛ: Ние, мъжете и жените на тази прекрасна планета, наречена Земя, водени от любовта и отговорността за нашите деца сформираме глобално общопланетно движение, наречено Движение на нормалните хора. ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ НА ДВИЖЕНИЕТО: 1. Ние не се делим по раса, не се делим по религия, не ни спират националните граници. 2. Ние говорим на различни езици, но мислим еднакво - като нормални хора. 3. Ние смятаме, че на планетата съществуват два вида хора - мъже и жени. 4. Ние сме хетеросексуални. От любовта ни се раждат прекрасните цветя на живота - нашите деца. 5. Ние искаме децата ни да растат обгрижени от майка (жена) и баща (мъж). 6. Ние вярваме в нашия Бог, без значение как го наричаме - Господ, Аллах, Буда или както го изисква сърцето ни. Нашия Бог е казал да уважаваме родителите си, да обичаме мъжете и жените си и да се грижим и възпитаваме децата си. 7. Ние уважаваме религията на другите нормални хора и осъждаме всяка агресия, извършена в името на религията. Бог (независимо как го наричаме) е казал: Не убивай! 8. Ние уважаваме другите нормални хора, без значение дали се наричат Иван, Мустафа, Йосиф, Джон или Хо. Ние уважаваме традициите и обичаите на другите хора, хранителните им навици, мирогледа им и начина им на общуване. 9. Ние спазваме законите и правилата на обществата в които живеем, стига тези закони да са съобразени с нормите, морала и възпитанието на нормалните хора в обществото. 10. Ние сме толерантни към различните и искаме те да се отнасят със същата толерантност към нас. Ние имаме право сами да възпитаваме децата си да растат като нормални хора в нормално общество. .

Прав сте. Но не е достатъчно. Четете Маркс и Ленин!

Не може да има "ЛУКОВ МАРШ", а само ГЕЙПАРАДИ в ГЕЙРОПА!!! РАЗБРАХТЕ ЛИ! = DID YOU UNDERSTAND!

Слава на героя убит в гръб от предатели!

Герой с окървавени ръце! Голям герой!

Какво правят десетките грандомански паметници на комунистическите войски окупирали България? Този режим СЪЩО Е ОБЯВЕН ЗА ПРЕСТЪПЕН!!!!!

Точно този министър, както и всичките му колеги в кабинета, начело с министър председателя са сериозен проблем за имиджа на България. А не почитта към генерал Луков. Имиджът на България ще се повиши драстично след една осъдителна присъда и вкарването в затвора на въпросните министри.

страмно е,когато коментираш нещо,което не знаваш,а си въобразяваш,че всичко знаеш...

Че тези които 2 години БЯХА СЪЮЗНИЦИ НА ГЕРМАНИЯ, по времето когато България БЕШЕ НЕУТРАЛНА, сега ни вменяват някаква вина. Тези които си поделиха Полша с Германия и маршируваха в чест на победите на германската армия на запад, ни сочат с пръст за назидание!

Ние не сме убивали евреи. А сме ги спасили. Какви ги плещи този? А с този марш Борисов иска да отвлече вниманието от на...ното си дупе, да спечели някой глас, защото не му се ходи на тръстиката, а защо да не предизвика и някое стълкновение и си наложи едноличен режим с Делянчо?

Преди 1201 години семитите/арабите/ с ятагани в ръце са показали отношението си към Европа. Да благодарим на Хан Тервел че не е вземал пленници и е спасил Европа от семитите.

Единственото срамно нещо е, че си имаме специален "координатор' за борба с антисемитизма. Все едно всички сме длъжни да ги обичаме тия....

България е длъжна да почита своите герои и един от тях е без съмнение генерал Луков, доказал това на бойното поле. Позор за убийците комунисти-терористи, които с това изказване на практика се оневиняват! Незабавна оставка за тази комунистическа провокация! Този зам. министър не знае нито историята, нито законите. ОСТАВКА!

Как го е доказал? Хайде спрете се с тая фантасмагория, как сам с няколко овчари е спрял цялата сръбска армия, доказано няма нищо вярно в нея!

не е поискал някаква награда, та да трябва да доказва. Сръбската армия не настъпва към Кюстендил. Комунягите са вдигнали всички войници от позициите. Само той не е дезертирал. Значи той ги е спрял. Не сте Вие, не съм аз. Който се съмнява, да доказва. Вие пък какво твърдите? Че сърбите не са искали да превземат поне Кюстендил, ако не и повече от България? Доказано няма нищо вярно в това - още в 1885

На фашисти не отдавам почит !

Откъде се пръкват ''министри'' като тоя, бе?! Да не познаваш историята на държавата, в която си министър?! Не те ли е срам бе?! Ех, народе, защо не изметем тая подкупна, крадлива, слугуваща на чужди интереси шайка?! Срещу народа си ли скачаш, бе ''Умни Гюро''?!

Що, какво в историята не познава - очевидно е запознат, че единствената "заслуга" на Луков е че е бил лидер на фашистката организация БНЛ, забранена и по силата на мирните договори със Съюзниците? Та за това ли трябва да го честваме? Само водни оръдия и сълзотворен газ за това сборище, да им дойде акъла в главата!

Малеее, нова история написахте, от зор из тия НПО-та...

Как от къде - от откровените активисти на гей-парадите и яростни защитници на ИК! Тоя, ако не е такъв, няма да е на този пост!(основен закон при подбор на политици!)

Това изказване е срам за Българската армия, където генерал Луков е един от най-храбрите и достойни нейни герои. Това изказване е срам за България. А това комунистическо агентче да вземе и да прочете Закона, който то е длъжно да спазва: ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. Нали комунистите се гавриха в така нареченият "Народен съд" със спасителите на българските евреи! Незабавна оставка на този зам. министър, който не спазва ЗАКОНИТЕ.

Колкото и да ви се иска на вас, фашагите, Луков не е никакъв герой, фантастичната история за "подвига" му как едва ли не сам спира цялата сръбска армия е абсолютна измислица и не почива на никакви реални факти!

Абе, грабвай си токчетата и отивай в друг форум.