Лукашенко призна за няколко десетки руски тактически ядрени оръжия в Беларус

Според беларуския държавен глава ситуацията на украинската фронтова линия е патова

Обратно в новината

Коментари - Лукашенко призна за няколко десетки руски тактически ядрени оръжия в Беларус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Белите Шапки трябва да избият Драко-рептилите и всичко ще се оправи...

руснака е като каймата. 40 % телешко, 60 % свинско ха ха ха

свинското ще е прясно и в големи количества от нашия парламент

Вече 2 години има Специална,Военна операция в Украйна. Защо козяшко-соросоидната сган не заминава да се бие с руснаците,а повръща по форумите ???

Лукашенко "признал" ... Какво има да признава?! Още от миналото лято се знае, че в Беларус пристигнаха руски тактически ядрени оръжия. За това писаха всички медии.... Ама дебилите не помнят! ЦИТИРАМ ДИРА: 14 юни 2023 | Редактор : Стоян Гогов Президентът на Беларус Александър Лукашенко обяви, че страната му е започнала да приема доставки на руски ядрени оръжия. "Имаме ракети и бомби, които получихме от Русия", каза Лукашенко в интервю за руската държавна телевизия "Россия-1".

Допълнение към горното: Половината от тактическите ядрени оръжия на САЩ се намират в Европа. Те са разположени в 6 бази в пет държави: Италия, Германия, Турция, Белгия и Нидерландия. Руски тактическите ядрени оръжия има само в ЕДНА държава - Беларус, и тя е доста далече от САЩ

Г-н ФЕЙК, Лукашенко има да признава за кой орган го държи Путин. Руските тактически оръжия са далеч от САЩ по една единствена причина. Почти никой освен Беларус и още 5-6 диктаторски режима не иска да има близки отношения с Русия. Не е заради доларите, ами заради културата на общуване.

изобщо излизали ли са оттам след 1990-та?

да, единствената държава, която запази ядрено оръжие от СССР, е Русия.

Късметлии, Русия ги пази.

По-точно казано - Русия не ги напада. Наоколо няма друг кой.

Путлерасите са разположили ядрено оръжие на граница с НАТО, следователно САЩ трябва в отговор да разположат в Полша, Финландия, Швеция и Румъния!!

такива като тебе - ще ви режем топките и ще ви караме сами да си ги изядете!...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

А ето всъщност какви новини кроят от вас мисирките: Глава КГБ Белоруссии сообщил, что предотвращена попытка атаки Минска беспилотниками с территории Литвы. Лукашенко сообщил, что у НАТО есть планы по захвату Кобринского района Белоруссии с помощью подготовленных боевиков, которые должны захватить Кобрин, провозгласить там змагарскую власть и призвать туда войска НАТО. Боевики проходят подготовку на территории Украины и стран НАТО. Внутри Белоруссии пытаются создавать террористические ячейки. Мобилизацию на территории Белоруссии пока проводить не планируют. На территории Белоруссии уже размещены десятки ядерных боеголовок. Ракеты были поставлены по личной просьбе Лукашенко.

Слънцето изгрява от изток и залязва на запад. Браво на Надежда!

За неразбралите лижа само на варнеският мангал - плаща си ми в евро

Къв беше проблема с Триедиината Рус че я изтрихте..на Козяк се карат ли!?

Тие верно ни ебават, миличък

ще лижиш..де ще ходиш...

И на мутрафиня му е кеф от хех

ОК де...разбрахме...лижи после и на Хасанката...опс...тя Мустафа беше...Херо... малко бъркам англосаксонските имена...

всъщност ХЕХ си прав, дори и седнал :)отработеното ядрено гориво е и източник на плутоний и на разни други интересни неща...

хех....ще го слагаш в килера...ще светиш кат крушка

ах и картофенфюрерът се изходи по темата... а какво пищене беше на ростр0л бригадата за евентуално разполагане на ядрено оръжие в полша... но няма нищо против разполагането на руско в беларус, нищо, че е директно нарушение на куп договори от времето на студената война, но както знаем договорите с русия не струват и хартията на която са написани, поради това ще има ядрени оръжия и у нас и у румънците и в полша и прибалтийските, както и във финландия.

Ти имаш ядрени оръжия Урунгел...или поне бомба... Колзодуй с хамериканското гориво и бъдещото отработено дет остава тука

струват и хартията на която са написани и да..хартията дет са нарисувани ф16 - милиарди струват...плати си ги

Америка ще даде на Украйна балистични ракети с ядрени бойни глави, което ще спре войната, защото кървавото кремъкско джудже ще се посере в бункера си от страх

Ей сега, заклуевам се в бандера :)

Да си ги завре от зад .

Да ги навре в дупетата на римокатолическите педофили :)

Руските монголоиди и робите им плашат гаргите с атомни оръжия. Европейците и американците пуснаха парите и военните помощи за Украйна и бункерния плъх пълни памперс след памперс. От НАТО отдавна му казаха на бункерния плъх, ако използва атомно оръжие, НАТО ще изпари целият Черноморски флот и всички руски войски разположени в Украйна и на 500 километра от западната граница с НАТО. В прав текст го казаха. Китайците също казаха, че използването на атомно оръжие ще ги накара да преосмислят позицията си.

Този конфликт и това дрънкане на оръжия го започнаха САЩ, след като се имаха за единствената велика сила на земята, все едно останалите хора по земята са хлебарки за опити в лабораториите им! Те продължават да работят за заличаването на голяма част от населението по света, а от друга страна най-нахално говорят как виждате ли някой друг бил виновен за войните. Свършиха малоумните по света/ е има малко останали в Европа/, които да вярват на тези празни брътвежи!

Колко ядрено оръжие трябва да се ползва, за да стане земята негодна за живот, да намалее критично кислорода или да се отцепят големи отломки от земната повърхност?

Мда, признал бил... сигур са го измъчвали "демократичните сили" да признае... Абсолютни нещастни-ци, писачи на пасквили! И Лукашенко, и Путин, още преди година специално отбелязаха, че Русия разполага тактически ядрени ракети в Беларус! И това беше направено, за да поохлади мераците на някои свърхдемократи! Сега - признал бил... Хахахахах

А още преди година признаха ли колко ядрени оръжия разполага Русия? Естествено имат право да охлаждат мераци, които сами са си въобразили. Дори според социалистическите конституции са длъжни да си въобразяват, а ако няма външен враг, трябва да намерят вътрешен.

Ех, журналист да си на днешно време! Правиш кинти изнасилвайки словото. Лукашенко призна за...! А бе вие за ненормални ли ни имате? Те обявиха предварително, че ще бъдат разположени и то още миналата година. И днес: "Лукашенко призна" Оставам с убеждение че се подбират специално думите в статиите за да се вмени поведение. Значи Вие го питахте и той лъга ли, мълча ли си и ето на притискайки го....той си призна. А напротив, той много ясно каза, че ще се разположи тактическо ядрено оръжие в Беларус. А вие си пишете каквито си искате намеци и словесни споглеждания.

Интересно, дали някой ден като пукне джуджака и беларуската му дружка хване пътя, а народът на Беларус потърси независимост, дали ще направи украинската грешка да върне ядрените оръжия? м?

Украинската грешка никой повече няма да я направи. Тя си е украинска и там грешката е много голяма и е в корените. Украинеца е една смесица от ум, чувства и зависимости и всичко това подредено по украински. А с ядреното оръжие докато не ти го тропнат под гърнето над което си се нагазурчил, то ти няма да разбереш че не е за игра. Но ти, драги ми читателю, не ти, а оня тъпоглавеца. Ти никога нищо няма да разбереш. Може би съдбата ще ти поднесе събитие в онези И-И страни та да ти се просветли, тъпата кратуна, че ядреното оръжие не това за което ти може да се изказваш. Гледай по посока Сирия за картинки по-светли от слънцето и внимавай да не видиш такава. А видиш ли, то от тази година не ходи на море, особенно в Турция. И се опитвай да мислиш по-често, особенно око си решил да пишеш пак глупости тук.

Брат, дори за Карлуково то е късно...

Няколко десетки - предостатъчно за унищожение на джендърите.

и Полша ще има ядрени оръжия за да се защити от Беларус . Това разбира се с нищо няма да промени развоя на войната и Украйна ще постигне всичките си набелязани цели

"Украйна ще постигне всичките си набелязани цели" А именно, унищожаването на украинската държава и украинската нация.

Ами то за това ги има, за да се знаят и да не се ползват. Лукашенко се похвали, още миналата година, не си е мълчал.

Вместо и тук сега да ни дадат братушките атомни бомби щяхме да се оправиме , сутрин, обед и на вечеря щяхме да ручаме уран-239 ,а за десерт плутоний...жалко ,че сме от другата страна

Браво нормално е да има Тактически оръжия в Беларусия ! Как Израел по - малка от Беларусия и тя има тактически оръжия и ги крие ! За това пък Беларусите живеят добре и спокойно , няма гладни и клошари !

Давай! Тичай в "Рая на Земята" - Беларус за да ядеш мед и масло.

Братушките не дадоха атомни бомби на Бай Тошо?

Даже и бай ти Тошо не е знаел какво е имало в България. Никой не си е правил труда да уведомява сервилния си слуга за действията си.

Лукашенко каза и много други неща. От литва са се опитвали да ги такуват с дронове, пресечни са канали за доставка на аоръжия в страната... А бе пикливите пудели от прибалтийската тоалетна заслужават един ядрен шамаар за да мирясат.

Той Лукашенко каза, че с Русия ще превземат Украйна за три дни, а Зеленски ще го моли за милост.

Всъщност Лукашенко каза, че Зеленски ще унищожи Украйна за три години, а бившите украинци ще просят милостиня в Еврорайха.

Мисирки, Беларус не е "чужда", а съюзна на Русия държава.

"Васална" е думичката, която ти "бяга".

За Родината и ЕС иде реч, нали?

Васална е Българя, Беларус е съюзник.

Не. За теб и за Белорус иде реч. Някои хора са си неспасяеми роби. Затова и толкова си държат на робското потекло и братушките, дето все ги освобождават, при положение, че самите те не са били и един ден свободни в историята си. Роб да те освобождава си е тегава работа, защото му е робска концепцията за свобода.

Ало, Чич, троле руски, Васална е държава, в която влиза "съюзническа" армия, когато реши да се маха от "съюза". Няма да разберем иситнската причина, поради която преди няколко години в Беларус бяха арестувани вагнеровци нито ще разберем кои точно събития са последствия от случката. Но можем да спекулираме. Например напълно възможно е Лукашенко да не е искал туй или онуй, но с няколко вагнеровки жеста да са го убедили.

Крайно време е ние от Запада да въоръжим Украйна с ядрени оръжия, за да сме сигурни, че руските орки ще пазят почетно разстояние.

Кое ти е "западното"? Че си от шоплука, види се...

Това НЕ е новина. На кого го съобщавате ?

В Биларус все пак има по малко русороби и путинофили от натовска България

Зли езици говорят че при ударите по обектите в Джанкой (Крим) и Исхафан (Иран) целите са били системите за противовъздушна защита С400. Американците провели тест как ще реагират на Атакамсите. Оказва се че никак не са реагирали.

Бил съм на стари 9К52 Луна.Мога да ти каже че не три дори две пускови не стоят една до друга.Това е пълна тъпанарштина да го вярваш.Да видях статията от 17 април но пак казвам това е постановка.

Дето мислят и вярват на вицовете за военните.Мерките за безопастността са направени така че ако врага взриви барутен погреб или нещо друго в случая пускова другото наоколо да остане незасегнато.А вие продължавайте да вярвате че с две ракети са поразени три пускови.Или пък с един куршум два заека.

Но иначе Запада искал да го въвлече във война.. Лука, Лука..

Империите често използват васални племена за политика и война:))) Срещу мъниста, кожи, злато, намалени данъци, титли на васалите и други;)))) Когато имаш само картофи и един мустак, няма много алтернативи:)))))))))))))))

Говориш за Зеленски но той няма мустак та ясно стана накрая.

Същата работа:))))

Тракториста и да признава и да не признава, тея дето им трябва да знаят, отдавна знаят какво има в Беларус. Друг е проблема че и в Беларус има наивници които като нашите лумпени през 1990г, скачаха по площадите и развяваха американски знамена мислейки си че Запада ще им донесе мед и мляко а няма да ги разкости като агне преди Великден.

Друго си е руснак да те клати. Усещаш грижата във всеки тласък, да? :))

Не са мои. На жена ти са.

Е...детски и инфантилен отговор. Остави. Не ти е ден днеска.

Малките нежни демократи никога не са скачали за нищо. На тях всичко е осигурено от дядовци и бащи още от преди 1989г.

Входно антре ти се получи с тоя детски и инфантилен отговор по скоро. :))) Вътрешния интериор да не те изнервая нещо днес? :)))

Цялата работа е че няколко братя, все славянски народи, често се карат по между си, и враговете им ползват това против тях. Но, проблема е у братята. Щом като не могът да се разберат и да се усетят че други хора използват враждите им против тях, то тогава всичко си е за тяхна сметка. Подобно е и при нас със сърбите. И ние се джафкаме по между си, защото сме прости! И докато се джафкаме, разни други се възползват от това. Не...не съм фен на идеята че ние българите сме толкоз добрички а сърбежите такива долни мръсници. Трябва да си малоумен да мислиш така. И двата народа са еднакво виновни за историческите си несгоди и грешки.

Ало, дир-а, Можете ли все пак да ми кажете защо като анонимен получавам значително по-къси кепчи? Да не би да е заради вашите, цитирам: Улеснения и привилегии за регистрирани потребители: не си измислят и пишат прякори всеки път; не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност. А да не би да е някаква част от вашия уб рипорт, която прави жест в към троловете, които пишат анонимно, за да не им личат количествата?

Призна? А бе, Надежда, мисирко непоръбена, това се знае от една година. Какво да "признава" при положение, че искаха и получиха от Русия Искандерите още в април, 2023-а?

Какво му пречи на Лукашенко да признае повече от веднъж? Акъл или образование?

Интересно внушение!ПРИЗНА, какво да признава?Ми САЩ да ПРИЗНАЯТ в колко държави са разположили ядрено оръжие!Някой знае ли изобщо какво има в базите им около света?

сега да си признае колко от тях му стърчат от цепката

НАТО да разположи гъбите е Полша, Румъния и България ,!

Внимавайте какво си пожелавате. Китайска поговорка........

"Гъбата" е след избухване на бомбата -това ли ни пожелаваш

И в България ще се възстановят базите за съхранение на ядрени бойни глави и ще се върнат няколкостотин боеприпаса от Русия!

Никога не е имало ядрено оръжие.Служил съм на ракети носители но самите бойни глави никога отново НИКОГА не са били в България.

Били са в Дъбовица, Гуцал и Калофер. Конвенционални глави за ракетите въобще не е имало. Чак след като руснаците се изнасят 1991-ва, през 1992 луджев купува някакво количество. Щото иначе ракетите не са имали никакви бойни глави.

бойната е глава е част то ракетата, а заряда към бойната глава се добавя. Хеххехехех, ама ти споменаваш Луджев ли бе?? Ххехехе един лъжец и измамник дето първи започна да руши БНА! В поделенията драги където имаше ракети нямаше ядрени бойни заряди. Голямата част от ракетите бяха ПВО. Имаше изградена ешелонирана ПВО.

В поделенията, където е имало ракетни установки, бойни глави е нямало. Те са се съхранявали в поделения на съветската армия на българска територия. Както е сега в Беларус.

старите момчета ,служили в ракетните поделения на БНА помнят . Да , в ракетните бригади нямаше бойни глави .Те се съхраняваха и обслужваха от подразделения,които се намираха в съседство на бригадите. Например в Кабиле с бойните глави се занимаваше съседното поделение на ракетната бригада ,което имаше съвсем отделна командна верига, даже много ясно пичовете се знаехме,къде служим, като си говорихме- в ,, бригадата"-значи при ракетите , в ,,базата" -значи при бойните глави . А това за съветските поделения е адска глупост . Абе защо дращите глупости по сайтовете , бойците и командирите от ракетните войски на БНА са все още живи и могат да ви опровергаят всеки един момент .

Много лошо когато се ползва новоговор за да се внушават неистини. Никой не е криел наличието на ядрени ракети в Белорус, за тяхното предаване от Русия бе обявено още миналата година. Също и при разполагането им. Сега Лукашено не признава, че те са при него, а само напомня, на онези които не искат да се съобразят с този факт.

НАТО няма ядрени оръжия на границата с Руспия, а Руспия има: тези в Беларус. Въпреки това гадните кравари са военнолюбците, нали така. Муахаха.

Добре си го описал. Точно заради това и войната в Украйна....защото границите на НАТО стигнаха до Русия...а не обратното!!! Колко неудобно само че Русия си е разположила държавата на границата с НАТО...нали поре?

Gugnelid

Защо "призна" в заглавието - това си беше обявено решение още миналата година.

За да плашат "уфсете" с баба Яга..........

Ало, гугнелид, троле руски, Какъв брой беше обявен миналата година? Тогава може да е признал че ги иска, сега признава за налични десетки, след два месеца може да признае над 100. Признанията не са еднократен процес, напълно възможно е да вървят на порции. Да не би да си мислиш, че вече е признал всичко?

треперят партенките.

Редно е и НАТО да разположи ядрени оръжия в Украйна

Ами да разположи де, защо не разполага?

Може и да има

САЩ отдавна разполагат с ядрено оружие в Инджирлик/ Турция и в Германия,Италия и Холандия дебиле.

Защо, за да ги изтъргуват ли украинците? И дали няма руснаците да ги купят? Други по-свежи идеи в кухите кратуни, не идват ли?

Мустака и той ще бъде провесен на пангара заедно с късото...

Той затва се е вкопчил в късото, и е стегнал народа си в желязна хватка, щот му е ясно, че ако не е късото и неговата армия, да са го обесили за мъдете отдавна.....

Май ще бесят Зеленку ...