Лукашенко: Пригожин се завърна в Санкт Петербург

Не виждам рискове в разполагането на изтребители "Вагнер" на наша територия, заяви президентът на Беларус

Обратно в новината

Коментари - Лукашенко: Пригожин се завърна в Санкт Петербург | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И к'во? Да не стане като с брат Галев?

Абе дира, поне слагайте "редактори" които знаят езика, от който превеждат. Че с тези изтребители изтребихте публиката.

Върна се в чувал

Последен акт. Постановката на Путин и Лукашенко, с Пргожин в главната роля завърши с огромен успех. Зрителите на Запад и особено в украйна останаха силно изненадани от преврата във второ действие, но всички са удовлетворени от логичния край. Ха-ха-ха-ха!

Дъртия, остани на канала! Ще има и второ и трето действие в рашата. Сменяй катетъра и взимай пуканките....ха...ха...!!!!

Кажи го това на семействата на 13 руски пилота, който дадоха фира в свалените от Вагнер няколко вертолета и един самолет!!!! Мялко приятелски огън казваш, че се е получило - голям праз.

Лукаш, какво става бе бате? Какво ще ги правиш тия 5000 престъпника. Те не искат в Украина, щото там ги ритат и много ги бият. В рашата също не смеят, защото са с присъди по за 15 и 20 години. И какво, ти ще ги дондуркаш. Ами скоро, като свършат мангизите и тръгнат по улиците на Минск. Каквито са кротки, съвсем ще ти окапе косата. А то и поданниците ти не са много щастливи с такива съседи и може да ти видят сметката скоро, отдавна са ти набрали.

Нито ден без руска простотия.

мьлчи бе шоп дьрвен.

Руснак и производните им слуги, кажат ли добър ден, значи е нощ.

А към Мазква кога пак? Тия са шестия свят...

Я па. Изтребители. Грешка или шега?

стои далеч от вода и не по високо от партер.

все пак е някаква жалка форма геройство. ще пукне на руzzка територия, не на белоруzzка.

Изиграха си скеча, сега е време да си поприказват с Путин и да се посмеят на акъла на "западните анал-лизатори"...

искаме още от същият /СКЕЧ/ в който ПРИГОЖИН свали руски АУАКС и уби 10 руски пилоти + 1 щурмови самолет Су 24+ 5 хеликоптера Важното е да се посмеем

руски АУАКС, ти чуваш ли се какво казваш.

това много тежка цена ли трябва да е предвид стойността на живота там?

Ако е вярно, скоро ще му се случи отворен прозорец.

Тоя водевил е по лигав от индийски сериал. Ако не бяха 20 тината жертви можеше да се спукаме от смях.

Едно време като в САЩ убият или изхъврлят някое куче казват на децата, че са го пратили в някоя ферма за да е на свобода. А руския еквивалент е, че са пратили Пригожин в Санкт Петербург или в Москва (или и на двете места едновременно на части).

Като те четя, ти едно време си оправял жигулито пред блока и си гледал по телевизията Как ще ги стегнем. Ама много отворени станахте какво е било в щатите и тн.

отива при колегата си престъпник Путин. А така.

И у нас с Костя ще ни пратят кадировците да ни оправят :) както пратиха затворниците от Вагнер да оправят беларусите..

Вагнер се отказаха от Масква и превзеха Беларус за 3 дни. Сега няма изгонване. Пригожин президент, а Путьо и Лука в мавзолея..

Велик президент. Патриот. Мамата ебава на всякаква западноевропейска педалска измет.

Не че се заяждам, но........... Колко под нулата, обща култура има реадкторката за да преведе "бойцы Вагнера" като "изтребители "Вагнер""????

На вероятно Пригожин са го завърнали в Сант Петербург, а от там в Москва и най-вероятно в момента виси от някой полюлей в Кремъл за назидание на останалите.... Малкото жуже едва ли ще прости така лесно...

"...движението на бойци на ЧВК "Вагнер" в Беларус зависи от ръководството на компанията и руските власти..." - колеги, ако не знаете, на това русофлите-олигофрени му викат СУВЕРЕНИТЕД.

Викайте му както щете. Русия и Беларус обаче ще победят американските гадове в шибаната ви война. Аман от тъпи козяшки тролове.

Белорус първо ще победи Лукашенко, а Русия няма да победи никой.

Войната си е ВАША, муня! И попарката която надробихте не само че ще я изсърбате цялата, ами и Рашка ще се позадави и няма да я преживее.

Русия ще победи само ако успее да се отърве от олигарсите, които дърпат конците на Путин.

Научи правописа

Благодаря, моя грешка!

В тази война, ние и нашите западни партньори затъваме все повече, а враговете ни напредват, колкото и да се упражняваме в чесане на езиците.

Как затъваме и как напредват "враговете ни" ? Русия до къде е напреднала от началото на военната операция ?

Ще ти отговоря малко брутално, за да ме разбереш. Скоро на фронта ще отиде последния украинец ...

Никъде не сме тръгнали, а терористите отстъпват дори и бавно да е. Пийте ги тия хапчета моля.

КВО СТАНА С АТАКАТА ОТ БЕЛАРУС КЪМ КИЕВ...

Буахахахахаахахах. Пак гледат като насрани...

То т'ва вие го говорехте :)

Верно ли мишок? Не само се скрихте, когато Пирожкин тръгна към Москва, ами после в един глас повтаряхте опорката как от Беларус ще напада Киев! Мишки сте и такива ще си останете, колкото и да отричате какво сте натворили! А такива лайна изсрахте година и половина, че няма начин човек да не разбере какви мишки сте, малоумни глупаци!

Льольо...и Пригожин и Лукашенко са непредсказуеми...Днес както го нема...утре ще е в Ровно... Или пък ще думне нещо...ядрено оръжие има...И путягата ще каже - ммм сори...не съм язе... Готино е как все ви влиза...докато щеше да превзема Москвата...сега е на 100 км от Киев

Да гласуваме заа Възраждане, за да излезем от ЕС и НАТО и да бъден силна и независима държава, като Беларус -

Тоест ако имаме на територията си турска частна армия това ни прави независими? Ползвам съшо толкова тъпа логика, колкото е родила и тъпата ти изрожденска глава.

т.е. да ни пратят кадировците да ни оправят :) както пратиха затворниците от Вагнер да оправят беларусите..

ти верно ли си толкова тъп да си мислиш, че Баларус е назависима държава. Тази държава се управлява на 100% от Кремъл, Лукашенко няма думата изобщо!

Продължава гаврата с каПутин ))) Страхливецът не смее да арестува Пригожин....Дай му само журналистки да бие....и убива де

Путин гони...не арестува... Отрепките олигарски като Березовски и т.н. в Лондон...Тоя кат никъде не го искат - в Белорус... Само Ходорковски се направи на важен и реши да не бяга навремето...та го и арестуваха... Тоя пък щяха да го свитнат...бяха се нагласили на брега на Ока...

И Нахални изгони..в Германия...той се направи на важен...и се върна - е сега чука камъни

Нахални не чука камъни колега. Той е нежен жендър и шие униформи за фронта по синя манта и долни гащи. Да му е по лесно и да не губи време да се загащва.

Русия и Беларус са бандитски държави.

Мда а Украйна е населана с пухкави малки розови понита

"изтребители "Вагнер" "