”24 часа” и ”Труд” смениха главните си редактори

Новият издателски борд на вестникарска група "България" обявява конкурси за главни редактори на "24 часа", "Труд", 168 часа" и Седмичен труд".

Обратно в новината

Коментари - ”24 часа” и ”Труд” смениха главните си редактори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно са открили безболезнен начин да си приберат агентите. Запуши му там устата и да лапа, да лапа....

"Смениха си ги" или "смениха им ги" ?

Само като видя на едно Любо Пъпката - виден седесар и червеният зет на високо ниво - Огнян Донев ми се повръща. Донев пак бълнува за публични дружества. При него принципа е актива за мен, пасива за акционерите ! ;-) Той е прекрасен пример за соц. капацитетите, който започнаха с пълна некомпетентност да разсипват държава още в началото на 80-те години !!! От напълно неадекватните му действия (лява ръка, десен джоб) не едно запазели се предприятия в момента фалираха в управляваният от него фонд "Доверие" само не мога да разбера що Бат Бойко му вярва та Донев е прекрасен съкилийник на Хордоковски в Сибир в един прекрасен трудов лагер !!!

...искам участие в подобна схема- нищо не правиш, на определено време си прибираш процента и си пушиш пурата. Изтъркано, но вярно-заслужена почивка. 20 и косур годинки да служиш вярно на тоя и оня...

А какво стана с изцепките на Тошо при смяната на собствеността?!!....нямало да намерят по-добьр водещ!!!

Крайно време беше, това са най-слугинските прогербаджийски вестници, само "Стандарт" ги задминава!

хаиде ирена крастева ги почна маниера и на работа е до болка познат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не е забравено, нищо ново не е научено. Въобще никой никого не е сменял! Просто ги издигнаха нагоре. На нашенеца му дай само директор да става независимо на какво. В тази връзка, най-парадоксалната длъжност, апотеоз на нечии амбиции, е директор на....водопад.

Венелина и Тошо трябва веднага да бъдат изхвърлени от вестниците - дебелата съсипа любимия на толкова хора вестник, от тираж 300 хил.екз. стигна дъното до около 50 хил.екз., от които 30% се връщат за рециклиране....ето това е резултатът от нейното редакторско "умение".....

Дано вече няма заглавия с огромни букви като например " Убийци" ( По адрес на Костов и правителството когато убиха малкия Пепи ) , или " Костов си поиска държавата" ( Когато се основаваше ДСБ).

Скъпа моя , не се притеснявай точно такива заглавия няма да има защото собствениците са Костов и Софиянски

То защото пък нещо зависи от главния редактор ...

Печалбари , не Ви чета от години , търсете си други баламурници за вашите измишльотини! Навързали сте се като кучешки черва , млади независими от вас хора нямат шанс и търсят работа в чужбина , няма ли алтернатива на вас? Няма и докато няма конкуренция , няма да има прогрес!

Аз също.

Този същия "пъпката" е от хората на Софиянски, правиха някаква общинска банка не си спомням точно какво ама доста са се оправили.

24 часа наистина трябва да има нов главен редактор. Този вестник се превърна в по-голям парцал от Уикенд. В него няма новини, няма информация, има предположения, жълтини, трикове, които да накарат да си купиш следващия брой. Вестниците, които могат да ти поднесат новина се броят на пръсти. Г-жа Гочева развали вестника. На всичкото отгоре го е напълнила с некролози. Чудя се дали тя се чувства добре, като го отвори да се сблъска с 3-4 страници снимки на починали хора.

Този същиет Л.Павлов преди години не беше ли смъртно болен и чак по БНТ го показаха с накачени системи по тялото, изглеждащ като умиращ и сега обеча взел, че се оправил ето виждам един нахален и недотам коректен претендент, ама какво не прави нашата медицина с малодушните....

Пъпката - вестникар....малиии то все едно България - държава...смеееееееееееееееееееех!

бойкот на пресгрупата! спадащи тиражи и фалит му е майката! няма да се дадем да ни насъскват едни срещу други.

Те перат пари, а не разчитат на читатели. (А аз от 10 г. не ползвам хартиени медии).

Когато нормален човек прочете, че сред собствениците се мъдри името на Хабсбургите се сеща за една черна ложа присвоила се правото да приема себе си като божествена и носеща христовата кръв разбира, че ще въпросните медии ще ни облъчват с лъжи подобна на тази свързана с генезиса им. Така наречените меровинги са толкова генетично свързани с Христос колкото и тези които носят името му. Омръзна ни да наблюдаваме богоизбрани народи , а сега и техните богоизбрани личности възприемащи се за богове. Омръзнахте ни с вашите безумия. Ходете си там където ще ви поверват. Тук ние вече не ви верваме.

Требе да се краде на всички фронтове - вестници - т.е. гъзпапир и др. - като им купувате парцалите .

Ние в къщи отдавна не си купуваме вестници. Купуваме си истинска тоалетна хартия!

Избират новите редактори от стария колектив... О ревоа...

Извинете, но какви са тези социалистически заглавия?!? Не премина ли времето на: "един хляб", "Радиото", "Телевизията", отивам до магазина, "съпругът ми работи в завода"... Какво значи "пресгрупата"?!?!? Тази пресгрупа има търговско наименование. Също така, съществуват и други пресгрупи!