Патриот изрисува Ботев и Левски на блока си в Ловеч (снимки)

Собственик на апартамент в ловешкия кв. "Младост" изрисува образите на Васил Левски и Христо Ботев върху фасадата на блока.

Обратно в новината

Коментари - Патриот изрисува Ботев и Левски на блока си в Ловеч (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тва е Бабаковец!Пълно е с патриоти там!Особенно в кръчмите...!

Ботев и Левски са велики личности и всеки българин трябва да ги познава и уважава. Ликовете им обаче не трябва да висят на една грозна панелка, редом с прани гащи, улуци и топлоизолации. Първо това е незаконно. Второ е кич. Ако всеки вземе и си нашари терасата, съвсем ще заприличаме на бит-пазар. И най-важното за мен това е обида за паметта им. Патриотизъм не се показва с картинки по джамовете, татуировки по гърдите и т.н. Който си обича родината, ще влага усилята си да я направи по-добро и щастливо място за себе си и сънародниците си. Далче по в стъпките на Ботев и Левски щеше да е да направи една градинка за всички пред блока, да убеди съседите си заедно да пребоядисат блока пък, ако трябва тогава всички парапети да са в трикольора и т.н.

... у нас свестните всякой счита за луди... Христо Ботев и пак той другаде казва: ...а вий, вий сте идиоти?

За хората с по-скромни интелектуални възможности, но за сметка на това изпълнени с Бай-Ганьовско-Воленски патос, идеята може и да звучи прекрасно, но за мислещите и интелигентни хора това е нещо безсмислено, кичозно и дори обидно за националните ни светини! Безсмислено - защо ще се събират пари с години точно за това графити, и още повече - защо не се похарчиха за хора в нужда - много по-глиям ефект би имало; кичозно - след време птиците и природата като свършат своята работа, всеки ще разбере защо; обидно за нашите национални герои - те не са се борили, за да ни гледат отвисоко и да напомнят за себе си!!!!! Левски неслучайно е казал, че важното в да се изгради ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА, където българи, турци, цигани, евреи и други националности ще имат равни права, а за това какво би правил той след това, казва "а мен пък ако щете турнете и патките да паса"! Точка по въпроса!

И от кога Ботев и Левски са национални светини на русия бе.. Я марш в блядистан...

Прочети какво си повърнал! Днес май на Врабча раздаваха от зелените хапчета, а???

Тия двамата зевзеци нетреба дъ глсувът шото съ били имигранти. Тях не ги еня за българия. Всички имигранти да си стоят по държавите. Затваряме границите.

ако ще на задника си да ги сложи пак си остава тъп селянин

Браво на този човек, НО за да се оправим наистина трябва блока да го пребоядисаш с кръвта на предателите и чуждите слуги..... Иначе идеята супер....

... и на соросоидите, нали бе, мурзилке!!! Що ли на вас само кръв ви се върти в главата, а не примерно да прекопаете някоя градинка, да БОЯДИСАТЕ С БОЯ и стегнете порутеното жилище на някой възрастен човек, или поне да създадете нещо като Тимур и неговата команда, нали ЛилиПутин ви плаща от Русия??? Или той за друго плаща май-май...

Лично засегнат ли се почуства, не бой се за всичко си има време.... Няма къде да избягаш...... Не съм нито едно от изброените.......

тоя патриот да си беше сменил с тия пари дограмата :))) ботеф и левски няма го сгреят.а истинските патриоти деистват не рисуват.нали не мислите че ботев и лоевски на терасите си са рисували аспарух или кубрат? :))

а ти се научи да пишеш на български и тогава коментирай!

а сега в отговор боко ще си нарисува неговия приятел ердоган. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На мен ми харесва. Който чувства срам или погнуса е 100%-ов съвременен безроден поамериканчен скапаняк. На разни вулгарни графити се радвате или не забелязвате, а това ви дразни?!?!?!?! ДАНО СЕ ПРЕВЪРНЕ В МОДА ДА ВИДИТЕ ТОГАВА кон бобец яде ли.

Съгласен на 100. Дано някои гербаджии да не решат да изрисуват кака фидоска, че блока няма да стигне.

Истината е, че по-големи безродници от русофилите няма.. Но иначе съм съгласен.....

пак аз като си доида от чужбина ще си татуирам боико борисов на терасата !

стига дрънка....мии чинии...говедо

Най-добре си го тури - долу, ниско и отзад, като се върнеш от ...гурбет!

дя-до

На пръв поглед - похвално дело. На втори - там ли им е мястото на Ботев и Левски - все дено да ги нарисуваш върху кофа за боклук. На трети - ако някой турчин си изрисува на балкона Ахмед ага Барутанлията - касапинът от Батак, кво правим?

Турчин да рисува как са клали мъжете и са изнасилвали жените ни би било "Антидемократично"!!! Живеем в БГ, глупако! Това момче да изрисува двама наши освободители е страхотно. Има статуи, паметници и писанки на двамата по цяла БГ, защо да не покаже и облика им на своята тераса!

дя-до

Ми щото е грозно, бе дядовото, да не говорим, че е противозаконно. Утре някой ще ги изтипоса на дворната си тоалетна от велик патриотизъм.

Турчина да си ги рисува, но някъде в Анадола. В България няма да бъде приет добре. А и много се съмнявам някой турчин в България да го интересува въпросният касапин.

Louis

Трябвало е да изрисува целия блок, че като го гледам е в плачевно състояние. Това важи за всички панелки между другото

До 1-приятелю ти си 0 ,не 1,дазе две 0.Със сигурност човека не е малоумник,а ти си такъв.Или по-скоро си идиот.

А ти глист неден по всяка вероятност си роден по времето на Живков и си цокъл млекце и лебец 'маде ин' НРБ по времето на Живков.... глист нескопосан

пълен малоумник , Ботев е терорист, а Левски е детеубиец, не трябва да си създавате кумири , зашото така обичахте и диктатора Живков

По плиткоумната ти логика и президентите Дж. Вашингтон и Линкълн са виновни за смъртта на доста хора, но никой в САЩ не си помисля да ги брои за убийци. Ако си българин си изключително тъпо момче, щом възприемаш тия изкривени "разяснения" за Ботев и Левски. PS: Вашингтон е и сепаратист, нали?

ЕВАЛАААА само така

Браво! Де да бяха повече като тоя... .:( -------- Общината ДА МУ ВЪЗСТАНОВИ парите!!!

Надеждата ни е в пободни хора, които дори на порутената фасада върху блока си, искат да запазят българщината. Дума, която изчезна в наше време и сякаш е обезценена и никому ненужна. Постъпката е достойна за уважение, след като е дело на млад човек, който е отделил от залъка на децата си. В този смисъл всяко друго мнение би било антипатриотично. С такива хора сме вървяли напред, а не с ленивите чорбаджии и тези които само крякат, че нищо не може да се направи. Надежда има, дори и когато един българин не е забравил корените си!

А на мен пък чичко Киро ми даде парички и сега ще си зографисам Козмин Моци на входната врата! Мооци, Мооци, Мооци!!! Пиици, пиици, WCайдерОФФ!!! Бъктъм от платена предизборна пропаганда на Батака, бъктъм от нравоучителен тон в стил от 70-те години! Събирал си човека пари с години, за да ги даде да изрисуват Левски и Ботев! И точно преди изборите го обявяват! :):):)

Да,ама ако този достоен човек се кандидатира за депутат,колко хора ще гласуват за него????

Не стига за депутатско място

dionisiosd@yahoo.com

Така е!! ТрЕб`а и диплома по "дълбоко г...зене пред силния на деня",със следипломна квалификация по"г..зоцункане и източване на хазната"!!!!

Аз бих гласувала!

dionisiosd@yahoo.com

++++++!!!!!!

...то патриотизъм патриотизъм ама.......... все си мисля че Левски не му е мястото между двете тераси.....малко става като на панаирите кудето има рисувани герои на една дъска с дупка където е главата и си слагш ухилената физиономия и се снимаш...... та в този ред на мисли ..нарежда се родата на терасата и щрак...снимка с левски

Там е могъл човекът-там го направи!!!! За един Национален Герой,недостойно място-няма!! Той "осветява" цялата околност,и я превръща в красота.....

Наистина патриотично! Това е истински българин, който ще даде пример на другите и на децата си. Но все пак мисля, че ще го глобят за промяна на фасадата. Ще му търсят проект, съгласуване, разрешение от службите и т.н.

Леле мале ,...и сега като се започне с рисунки в/у блоковете ,,....на бат Сали,Сидеров,А.Доган,Р.ОвчЪ.,И.Костов ,Фидосова ,Масларова,... А КАК Е ПО СВЕТА ???

Въпреки, че и тук, във форума, сигурно негативните реакции са 50%, има надежда за този народ, щом един млад мъж може да отдели пари децата му да растат в среда, която да им напомня, че да си българин, не е срамно...

И на мен ми изглежда малко кичозно, но подкрепям. Особено като и без това няма фасада.

Какъв мизерен блок.

Добре е на грозните сиви панелки да има образите на българските патриоти, да ни напомнят какви БЪЛГАРИ е имало.

Прост, ама прост народ!

Левски и Ботев на фона на българската реалност. Модерно икуство.

Във всички градове "върлуват" графитохудожници. Някои доста талантливи, повечето - откровено некадърни. Общо взето няма ненадраскан подлез или вход. Тези хора трябва да се "впрегнат" в нещо по-съзидателно. Примерно да изрисуват блоковете панелните комплекси. дано станат една идея по-малко грозни.

И този е толкова "патриот", колкото тезу, които си татуират Левски на косматите крака. Ето такива хора гласуват за Бареков и Атака.

Страшна простотия!

Простака си ти в случая! Браво на човека, дано сутрин хората като отиват на работа и поглеждат се сещат че са българи!

Предпочитам Вашингтон или Линкълн ... ма съдба!

там ли е мястото на лицата им, между курешките от гълъби, прането, миризмата на пържена риба от терасите??? Много патриотично!