Нинова не я било страх, че Найденов ще я убие

Депутатката от БСП Корнелия Нинова не се чувства застрашена, че земеделският министър Мирослав Найденов може да я убие.

Обратно в новината

Коментари - Нинова не я било страх, че Найденов ще я убие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че е дивеч - дивеч е и то ДИВА ПАТКА.Но нищо,аз обичам патешко,особено кълката.

към Дани: Госпожа, Вие интелигентен човек виждали ли сте. Ако тая е такава, Вие сигурно сте академик. тая е парцал и мижитурка.

Детска градина е този парламент ... едно време беше туристическа спалня сега е детска градина ... главните организатори бели са министрите, а госпожа учителката е леля Цеца.

Я тая да не говори повече,че става смешна.

Курнелия и тя говори само глупости както всички от БСП. За 15 години досега БСП и ДПС защо не направиха нищо за тютюнопроизводителите ?! Като толкова много власт имаха, толкова много пари изпраха !!! Само умеят да приказват глупости и да обещават.

АКО ПОЛИТИКАТА И УПРАВЛЕНИЕТО , ДОРИ В ГОВОРЕНЕ СЕ ВЗЕМА ЗА ЗАКАЧКА НЕ ЗНАМ ЗА КАКВА ДЪРЖАВНОСТ СТАВА ДУМА, И НИЕ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ И ЗАПЛАТИТЕ ДА СЕ ГАВРЯТ И ШЕГУВАТ С СУВЕРЕНА, СТИГАААААААААААА

Тази, която е кръстена на баба си Крунка и баба си Нели!

Да, ама Найденов се страхува че Нинова ще то целуне!

И затова се крие в гората с двуцевка в ръка,но тя и там го откри в едни храсти.И какво му остава на човека ....поне сачмите да са дребни,да не стане сакатлък.Само малко зачервяване на едно определено място на Нинова.

Хайде да оставим политическите пристрастия и да погледнем истината в очите! На фона на пълно затъване на целокупния български народ управляващите си правят безвкусен и тъп пиар, а ние се дразним по между си! Докога ще я караме така "О, неразумни юроде"!?

Само си спомням думите на нашият вожд и учител Бибитката, как на лов не ходел, самолети не ползвал, скъпи хотели и квартири и тн. и тн. и тн. Много шум за нищо. Бойко кретенисте "брат" и сте големи лъжци и сте по -големи от всички досега, как няма как всите ви да изметкаме от хубавата ни родина.

Този достойно върви по стъпките на Божидар Димитров. Но и двамата стриктно следват модела Му на поведение, общуване... Само решения не могат да взимат в неговия стил, защото решенията ги взима Той.

Кои са тия дето не са говорили глупости на публични места , може би палячото Станишев

Нинова се взема наистина твърде насериозно! Докато беше "във властта", името и непрестанно бе забърквано в далавери и скандали - някои от тях и с твърде пикантен привкус. Сега явно при нея има замесване на комплекса, произтичащ от тоталното отпадане от властта + критическата възраст. Защо не реши проблените на тютюнопроизводителите докато беше в Булгартабак и в Правителството? Защо тогава БСП остави Доган да си дерибейства в този отрасъл, поддържайки и задълбочавайки мизерията на хорицата, за които отглеждането на тютюн е единствен поминък?! Сега "другарката" се чуди за коя "кауза" да се закачи. Пробва къде ли не, но навсякъде лъсва твърде семплаъта и оскъдна икономическа грамотност (което е обяснимо - докато други за изучавали икономика, те се е занимавала с "комсомолски въпроси" и е градила кариера в ДКМС и БКП).

Писна ми всички депутати като минат в опозиция и не носят вече никаква отговорност да им е ясно всичко, което трябва да се направи за благоденствието на народа и държавните институции. Изказванията им от компетентни по-компетентни във всички области. Ами защо докато сте на власт не правите и 20% от това което трябва??!! От всички Бесепари най-гадно словоохотливи според мен са Антон Кутев и Корнелия Нинова-компетентни по всичко(не знам какви специалности имат тези двамата всичкознайковци).

Поредната невинна според независимия бг - съд. Също като маргините и килърите. Във всяка друга страна отдавна щеше да е в пандиза , за многоооо дълго.

По - добре с памперси, отколкото да уринирате във фонтани !

Я си кажи чао на имунитета и имарш на дело за клевета ма. Отдавна си имали "закачка", ами да вземат да се празнат най-накря че им се проточи сапунката

Я си кажи чао на имунитета и имарш на дело за клевета ма.

Какви са тези шегички от селски вечеринки, с които занимавам цял народ?

Малките деца, за да дръпнат вниманието на възрастните, понякога правят белИ и изричат глупости. Откакто са в опозиция, БСП се занимават точно с това. Тъжно е, а не, смешно, че цял народ е свидетел на инфантилното поведение на застарели парламентарни тумбаци и кокони. От една страна ГЕРБ си играе на народен защитник, от друга - БСП си играе на опозиция. И така, без алтернатива, до края на България.

един нормален коментар!!!кой ли ще ;вдене'?

Мисля че Найденов имаше друго предвид като каза че ще я отстреля! :-)) Би трябвало да е поласкана!

то иаз, но само ако ми нареди Бойко!

Каката има спешна нужда от мъж!

"Прост народ - проста държава" е казал народът.

За коментари на депутати и министри ли сава дума или за жълто списание. Много несириозно е да се занимават официално хора от такъв ранг с хапливи думи, достатъчно несвършена работа имат. Жалка картинка.

Напоследък все повече личи колко са я закъсали партиите в България, щом натрапват в медиите и обществото подобни псевдо кадри, с манталитет на заядливи махленски лелки и възвишеност, простиаща се до главозамайващо интелигентни за тях сравнения и епитети. Докога само инфантилни и празнодумстващи дърдорковци ще ни се натрапват, трябва ли само на такива да се дава път в политиката и как партиите се захранват с кадри? Вижте ги - говорят, заяждат се едни други с плитките си елементаризми, а сметките им банките се пълнят и вместо истински лидери, хора с идеи, опит и виждания, трябва да търпим хитроумно интелигентни говеда, за които най-важното е да са милионери. Да не говорим за семейни ценности, житейска мъдрост, доброта, идеали, патриотизъм, съпричастност. Политиците в България са масово едни прости дърдорковци, самовлюбени сребролюбци, нарочени от умиращи мозъчни центрове в партийните централи за политически лидери. Но и никой не работи за да намира, привлича, създава и обучава хора. Не - тях децата им ще ги сменят, защото живеят с идеите за династии

Мен ме е страх, че БКП/БСп ще ме убие

Корнелия, изобщо не обръщай внимание на простия народ, който пише по форумите. Това са недоразвити и комплексирани идиоти от селски тип, които повтарят някакви мантри за комунизъм, БСП, Бойко и т.н., без въобще да знаят за какво става въпрос. Толкова ниско ниво в БГ не е имало през цялата история, както това правителство и е нормално да кефи недоразвитите умствено

Ама колко е смела тази крадлива комунистка ааааа , като теб вторият истински комунист

Простия и селски народ е в БСП.Наричат се пролетарии.Да ти обясня,ако не ти е ясно.От там е и "диктатурата на пролетариата" на любимата ви партия.

Тая пък не усеща ли,че става само за подигравка?!няма що,много се е "преработила" като е отишла при бедните хорица да им дава празни обещания и да ги агитира за БСП.Тя и партията й отдавна са "отстреляни".

Това същата Корнелия ли е, дето беше споменувана, за далаверата с Булгартабак и май имаше нещо общо с енергетиката. Ако е тя, кадърна жена, като идеалистка се оправи идеално а пък състоянието и изразено е материално.

Не това е оня Миро дето внесе отровното ирландско месо.

Браво на ГЕРБ.Май има и други.... Р.Петков,Р.Овч.,Кутев....

Ама много нагла е тази Корнелия !!!