Равнището на заплаха в Лондон остава ”критично”

Британската полиция задържа заподозрян, свързан с атентата в лондонското метро.

Обратно в новината

Коментари - Равнището на заплаха в Лондон остава ”критично” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИДИЛ-КОй стои зад ИДИЛ -еврейската ционистка клика....Не си седнаха на д-то

Е , и ?!!!! Нали искат да вкарват само цветен отпадък , не че някой се е засилил към мъгливото островче ;))) Гаден климат , отвратителна храна и неугледни бозяци . Едно им признавам обаче - измъкнаха се от хазарската примка на еврейския съюз . БУЛекзит !!!!!

Няма ли да има митинг "I am Parsons Green!"? В Ковън Гардън няма ли да поставят творбата "Ода за опушената пластмасова кутия от боя, която обгоря една петъчна утрин в метрото"?

в случая по-важна е рекламата за веригата "лидл" на световно ниво.

Виновни са си ,защото създаоха групировки като Ал Кайда ,имат збирщина от цял свят ,знаят че Сауадитска Арабия спонсорира тероризма , НО цинично мълчат . Защо изобщо се оплакват ....

а пък мистър бийн, по подобен начин си боядиса апартамента след едно знаменателно и изключително весело новогодишно парти.

а кретенизмът на английските говеда отдавна е минал критичната точка - да се наслаждават сега на ислямистки безмозъчници от цял свят, щом източноевропейците им били опасни!

смешници-въобще не могат да реагират адекаватно...само обявават разни кодове в различни цветове и дотук...с ислямския тероризъм трябват крути мерки...явно ирра,не им е донесла опит и все едно за първи път се сблъскват с терористи...като наакани са,както и всички европейски страни ,ама се очакваше испания и англия да могат да се противопоставят, но не би...

И това заради една подпалена бака от оргиналдъ колониален брейниак? Типично за Лайнистан/КоЛОНистан - средностатистическа извадка на цвета на населението. Код кафяво - производителите на памперси удариха кьоравото.

Така е - като вместо да стимулирате раждаемостта на собствените си народи в ЕС докарахте мюзлитата за бройка. И ще зачестяват атентатите.

Само един въпрос: КОПЕЛЕТО ОТРОВНО----МЮСУЛМАНИН ЛИ Е ?:))))).... ...РИТОРИЧЕН!:))

Ги отглеждате и дудуркате,плашете ги с плюшени мечета.Ние българите ежедневно сме подложени на стрес ибтерор от нашите цигани терористи,ама държавата е абдикирала,няма никакви степени.Дано ни влезете в положение.Била съм в Лондон,още на летището те посрещат индийците,грабихте ги сега ги приютявайте,а те за благодарност те ви убиват.

Дано държавата абдикира както казваш. Тогава поне ще можем и да се поразправим с тях. За съжаление обаче тя ги пази братята роми - верните добри полицаи, стачкуващи за заплати и по-добри условия на труда безропотно пазят циганите - това е падението на една държава с дела, не с думи.

Живущите, пътуващи и пребиваващи в "най-хубавото място в света" (според Бойко Борисов) ще се наложи да носят каски и бронежилетки. Също така ще е добре дамите да потърсят бронирано бельо. Благодарни сме и безкрайно задължени за което на либералната демокрация и нейните лидери. Иначе Русия е много опасна и как ще се опазим от нея не знам.

Те и без оръжие си вършат работата от Българските им "братя"!

Оставете традициите и въоръжете полицаите,че така приличат на тия от Кийстоун.