Лондон сложи кръст на сделката с ЕС, като зачеркна Ирландския протокол

Великобритания прие спорния закон за вътрешния пазар и така наруши сключеното от самата нея споразумение за Брекзит

Обратно в новината

Коментари - Лондон сложи кръст на сделката с ЕС, като зачеркна Ирландския протокол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"В същото време Европейският съюз предупреди Великобритания, че всяко нарушаване, дори минимално, на споразумението за излизане на Обединеното кралство от блока, ще наруши международното право и подкопава и малкото доверието, което е останало между двете преговарящи страни по бъдещото търговско споразумение за периода след Брекзит" Голям майтап! Какво доверие, когато имаш работа с англичаните? Англия е майката на лъжата и на нарушаване на международните договори. ЕС бързо наваксва, но все още не се е изравнил с британското майсторство.

Браво на Джонсън, политик от най висока класа, как успя да измъкне Англия от лапите на еврогейското либерастко чудовище.А българите сте с промити мозъци, уж сте в ЕС а грам не схващате какви некадърници и либерастки слуги са в ЕС. само ви изцеждат по-яко като всяка бананова република. Англия се отърва и ще става още по-силна, нищо че ЕС ще продължава да саботира, ама има за лидер пич та дрънка. Браво Джонсон!!!!

И на теб не ти е лесно като на Джонсън. Хайде поне на него са принудени да го слушат едно 70 милиона, ама тебе...

Да, искаме преговорите да завършат, ама да са така, както ние искаме, а не както Европа, т.е Европа да приеме нашите условия. Ингилизко нахалство и безочие

Разберете ведньж завинаги,че англичаните не управляват €Англия няма независима консервативна партия понастоящем,а структура подчинена на илюминатите-хазарски банкери Ротшилд и крьга около тя.Англия е привзета от тьмните сили.

Правилно е да се пише Англия, понеже във Великобритания всички решения се взимат от Англия, затова и Шотландия искат независимост! Англия наруши международните норми и право, с което доказа, че нейната дума не струва и пукпато пени! Нанси Пелоси преди дни подчерта, че няма да има споразумение между САЩ и Англия, ако последните нарушат международното право, което те без колебание направиха! Кой би искал да сключва споразумение с държава, на която не може да се разчита?

Муаххаха...абе ще изляза прав....Брекзит не бе нещо лошо за UK...но избирането на т.ъ.пото парче Джонсън бе грешка...това което се смяташе за невъзможно ще стане възможно....Шотландия независима и С.Ирландия обединена с Ирландия(Ейре)

Назначен е от шефа си управляващ Англия илюмината Ротшилд.Те не са англичани по гени.

"С този закон ние не се оттегляме от преговорите с Европейския съюз. Ние искаме преговорите да се увенчаят с успех", категоричен бе Гоув." - Мале що са мръсни тея, ама не са виновни те, а другите, дето им уйдисват. Уж UK не можело без ЕС, а само отстъпки. Че kd това UK точно това му е играта от половин хилядолетие. Една шепа народ са въртели половината свят. Как? Точно така, върти, сучи, разделяй, отмятай се, обещавай, лъжи, важното е накрая да стане твоето. Почтеност? Забрави! Не ги ли смажеш, ще ти въртят номера, докато имаш глупостта да си играеш на преговори с тях. Справка - чаените войни в Амeрика и последващото образуване на USA.

Мъка е да се гледа тая Северна Ирландия и Шотландия в компанията на Англия.

"Звездите ми предсказват", че Джонсън ще умре до две години - и то не от Ковид. Никой не е умрял от Ковид.

Аха и на него ще подхвърлят "Новичок" и после Путин да му мисли

Айде Ганьо да си гледа Оня с джипарата, британска империя е имало докато ние сме били под ятагана, никога няма да разберем защото тази равна на пашата територия, с уж по-просто население е зявладяла територии на няколко континента, докато ние сме заучавали турски думи.

Тоя па. Ако не можеш да мислиш, защото си нихилистично подтиснат, не пречи на другите. Глупавите ти клиширани заключения са много лесно оборомим дори с по-общи клишета. Историята се върти. България я е имало пък когато друидите са били племенни шамани, а мечът на крал Артур не е бил изкован, нито рицарите на кръглата маса родени. Има няма 600 години след като простия Аспарух е правил държава тука онези са били на каша от жълъди....Та, както казах, историята се върти.

The Internal Market Bill cleared its first hurdle in the Commons last night, but is facing a serious challenge next week when amendments are considered.

Няма лошо,решили са Томитата да излязат от ЕС , но що им трябваше да изберат Борис Джонсън- този меко казано неуравновесен човек ще скара жестоко англичаните с континентална Европа.

Европа е номер 1!

Сега да видим как ще реагират политическите евнуси в Брюксел и Страсбург?!

Последният от големите политици, който казваше едно, а после правеше точно обратнотоо се самоуби във Фюрербункера преди 75 години. Сега обаче явно си има духовен последовател. Толкова непредсказуемо поведение никой от важните световни политици оттогава насам не е имал. Това е явно предизвикателство към ЕС и аз силно се надявам, че отговорът ще бъде подобаващ. На този малоумник просто не бива да му се разминава.

"Европейският съюз невинаги е конструктивен в преговорите, както на Великобритания би й се искало" Баси нахалството! ЕС не се държи така, както на британците им се иска! Невероятен упрек. Да им се чуди на човек защо не приемат всички условия на англичаните и край. Ама какво значи имали собствени интереси! Самият факт, че накой не следва британските интереси вече е престъпен.

Тия са абсолютни клоуни, братче. Приемат някакви споразумения, за които водят преговори с месеци, после сами си ги нарушават. Шизофрения ли ги гони, или са фурнаджийски лопати не знам, ама станаха за смях.

Не е шизофрения, а карма. "ДИЗРАЕЛИ" , стихотворение на Иван Вазов - 1876, август

Като гледам скоро ще има довиждане обединено кралство, добре дошли самостоятелни държави Ирландия и Шотландия.

На бритите никога не им е пукало за другите, винаги са били важни само тяхните интереси. Другите, кучета ги яли.

Чудно защо невинаги можем да кажем същото за сънародниците ни?

щото българите не сме народ, а племе без посока и кауза.

безплатно. И от вътре!

Каква Русия те гони теб, бе? Да не мислиш, че ЮК излиза от Руската федерация?

На него му се плаща за тези реплики....

поставя страната в технически фалит и жестока международна изолация. Бедна ви е фантазията. Намя по-лесен начин да се разпарчетоса страната на отделните графства.

Точно сега вече е назрял моментът, в който Северна Ирландия трябва да каже "баста" и да се обедини с Република Ирландия, в рамките на ЕС!.. Дано не пропуснат този исторически момент, който им се открива... Това ще даде повод и на шотландците също да претендират за излизане от разпадащата се бивша империя и да останат в рамките на Съюза. Накрая, закономерно ще си останат англичаните и саксонците, да се сгушат в едната част на островчето си, ставайки колония на някогашното си отроче - САЩ... и всичко ще си дойде на мястото! ;-)

Протестантите в Северна Ирландия все още имат достатъчно власт и ненаситна алчност /Короната все пак дава/, за да не направят едно такова обединение възможно, поне в близко бъдеще.

Протестантите, които са за оставане в Обединеното кралство са малко повече от католиците-републиканци. И всъщност за това се трепаха десетки години. Неприятното в цялата работа е, че на консетрваторите не им пука. Но няма да се учудя ако започнат отново да се трепят там. Друг е случаят с Шотландия, където привържениците на ЕС са много повече от противниците и те се канят да проведат нов референдум за независимост. Ако успеят, консерваторите могат да се консержират завинаги.

Джонсън, че не го слуша главата е ясно отдавна. Но за депутатите, които са гласували ЗА този идиотски закон няма никакво оправдание. Единственат съществена разлика между споразумението за Брекзит подготвено от Тереза Мей и това, предложено от Джонсън беше именно наличието на мека граница между Ирландия и Северна Ирландия като следствие от митническа граница преместена между Сев. Ирландия и останалата част от UK. Итова беше представено от Джонсън като голям успех и пробив в преговорите за Брекзит. Сега той се отрича от собственоръчно предложения си договор и слага кръст на сделката за Брекзит. И какво очаква да се случи. ЕС да го гледат снизходително.... Всичко това ще завърши много зле за UK.Б едата е, че ще има последствия и за ЕС.

Силен прави каквото си иска само ние четем Винету

Между силен и луд има разлика, която явно не схващаш.

Дааа, поредното доказателство за липсата на всякаква ефективност на еврочиновницие. Гушкат огромни запляти без да отговарят за нищо. Когато има проблем , той е на сътвената страна.

Евала на Англия не лази в краката на никои

С това "евала" показваш, че ти лазиш в краката на резците.

Лази само в краката на Тръмп и Америка.

Трябва да се удари по лондонските бакери. Да се забранят клирингови операции извън ЕС.

Аз пък ще ви оставя без вода а по късно и без ток.

пазари, мита, маловажни глупости. негрите и фесовете затова са налазили цяла европа, защото нищо че са прости (или може би точно затова), виждат важните неща, а белите мислят за глупости като пазари и мита.

След Брекзит ще последва обединяване на Северна Ирландия с останалата част от Ейре. Там католиците вече са мнозинство и имат право чрез референдум да го направят, съгласно Англо-ирландското споразумение между Тачър и Фицджералд от 1985 г. Досега да го бяха направили, но така или иначе бяха част от един и същ Общ пазар. Но ако от следващата година вече не са, няма причина да не поискат да останат в него, като се присъединят към южната част на острова. Тя и без това вече е по-просперираща от UK, благодарение именно на ЕС.

кажи го и на каталунците. Може да пробват пак. Никакъв шанс!

С повече от 3 поста сабахлян - ПОздрави за всичко женско ...наоколо !.?

Здрав !..Прав! ...Кор...! У.аааа... !

А Украйна що е толкова бедна??? Нали се оттърва от руснаците? Бедна, бедна ама е по-добре от любимия ви болшевишки Беларус! А! Украйна - 288 евро Беларус - 277 евро

Айде ,,полюциите,, под чаршафа !

Все там! 11 евро нагоре-надолу, е въпрос на статистическа грешка, реално са си на същия хал. Украйна на всичкото отгоре има природни богатства за разлика от блатистия Беларус и по-времето на СССР живееха по-добре от руснаците . Абе какво да ти обяснявам на теб - някакво пишлегарче с два пръста мозък.....

Германците и Франсетата са също гадове. Ще го измислят как да му го набият на великите островитяни не се притеснявайте. Само гледайте филма. Няма да е толкова явно и агресивно но ще им го набият...

А Русия вае по дълбоко затъва в блатото, където я натика Путин Никой вече не гледа на Русия сериозно

Визитата на лавров в Берлин е отменена По ,,взаимно”съгласие На немците

Що да не отскочи до там ...Шойгу.. ?!

Какво , гледате да изкарате грантове ли???? Кой пише тук за Русия , става въпрос за Великата британия!!! Еййй големи гадняри сте вие соросите, затова не ставате за свестен диалог.....

Щом тук въобще не става въпрос за Русия а ти пишеш за нея, значи нещата стоят съвсем другояче. Не знам само къде грабят магазините и бият полицаите...... я помисли пак:)))))

А, само така си мислиш от страх!... Злобата винаги е проява на безсилие и страх - факт... Освен това, като гледам, как "процъфтява", уж цивилизования свят, управляван от алчни дебили и олигофрени, които стабилно ни водят от криза в криза, направо ме побиват тръпки... И добре, че го има Путин и Русия, които да са оправдание на такива недоклатени индивиди, като теб, за всички идиотии, които се "творят" в момента!

Отново руските шизофренични тролове са се разсмърдяли под новината! Тоя ваш платен тулуп борис ще премиер още 1 година макс! След това ЕС ще подпише споразумение с ЮК! В Брюксел го разбраха и просто спряха преговорите отдавна!

Че какво общо имат руснаците с Борис? Турската връзка ли? Ах, шиляци, когато нищо не можете да свършите. намирате врагове всякакви. Вие сте направо демократи-хАмериканци вече. Човек ще каже, че сте почти черни...

...от ,,трудови войски,, ли си? ....

Още от начало с Брекзит вота беше ясно, че този вот води до две твърди граници: 1. С. Ирландия и Ейре 2. Гибралтар и Испания. От тук нататък всичко друго са пълни глупости. ЕС да заключва тия граници - да слага мита и Дъ грейт британ отива на село.. Те си мислиха, че ще набарат на хляба мекото - хем никакъв бюджет за ЕС, хем облага от безмитна търговийка, хем ограничение за работници.. Няма такъв филм. Крайно време е ЕС да тропне по масата и да заключи. От там ситито ще избяга в ЕС, GBP ще се срине и е въпрос на време Шотландия и С. Ирландия да избягат от бабата. Важното е бабичката да е жива. Наследи 25% от света и накрая ще й остане само Уелс :)

Англия защитава собственият си интерес, а ние пък сме Брюкселски европейци. Милеем за ЕС 'правата', докато дългът ни расте и държавата заприличва на стар бардак. Споко Българино, заради твоите права - не нещо друго - Германия и Франция ще отидат на война с Англия, ако се наложи. Правата ти е първото нещо в мислите, пистолетите и чекмеджетата на лидерите не само у нас, но и в Брюксел. То се усеща.

Ингилизите са гадняри, ама се усетиха овреме къде са се набутали без да ги канят.... Имат си Британска общост , за какво им е ,, на баир лозе,, ? А и в Източна Европа има влияние Германия , Русия, Турция.

.. .хо...хо...хо...Неоспоримо!....

Англичаните са пичове ! Само така ! Браво !

Бе те ,,цвете караянч...,, смрадливо там нямат ли ?... ....само пичове....

"Те заплашват да създадат митническа граница в собствената ни страна", между Северна Ирландия и Великобритания, каза ръководителят на консервативното правителство пред депутатите." Ама га подписваше споразумението го обяви за пълен британски триумф а? Пък то кво дал си гъза на Европата....и сега се отмята, трудно ще ти се размине...колко ли оке такива глупости е сътворил?

А Батката как препродава на мужиците западни стоки уж произведепи в Беларус..?!

Британия затова в "Велика", защото си гледа своите интереси и не се съобразява с никого! И е най-великият манипулатор в същото време! Жалко за нас! - Ние сме точно обратното!...

май скоро ще има Ирландексит от UK

Тегли сиктира на педалския ЕС

Егати непочтените хора са тези ингилизи. ЕС трябва да бъде максимално твърд и тогава те ще омекнат, мамка им надута

Боже, колко съм затъпял от чикиите

Да им фъкна техната мадър, да им! Като започнат сами да си берат ягодите, да си метат и отпушват канализацията, а колежите останат полупразни, тогава ще дойде мачка за погачка! Но наште не са вчерашни, вече се преориентираха към други дестинации - Германия, Холандия и т.н. Край с българското кисело мляко, шопската салата и луканката! Да не говорим за похотливите им бабички и алкохолизираните им старци-педита, които без пари идеха на тумби да изкупуват селски къщи и да "почиват" на Черно море!

Защо? Кое от тези глупости ще спре? Кое точно е края? Не се разбира..... толкова просташки си го написал

Ние тука за Ирландия говорим Първо трябва да съборим Русия Каква ти тук Ирландия

ей малоумен олигофрен с промит мозък новината е за ЕС и Англия, за каква Русия бълнуваш пак ве тъпанар, вземи си размърдай едната мозъчна гънка и се събуди