17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До това ще стигне нахлуването на ислямските орди ! Вместо да си гледат джендърите , се занимават с хората ,които "държат" барута сух !

Deus Vult

А под полите на мъжете може ли? Не бе за един прЕател питам

Аз пък предлагам да забранят носенето на поли - така няма под какво да се снима и проблемът ще самоизчезне

Заговор на управляващоте и производителите на вазелин за мъжка дружба. По еврорастки.

От години САЩ налагат на верните си съюзници в ЕС педерализация за всяка нация.

Е само джендарите ли ще снимат.

Възхитен съм от тематиката. Очаквам следващият законопроект да предостави всеобщо и гарантирано от държавата право на мъжете да бъдат импотентни. Англия умира в агония. Едва ли го съзнават. Снимки под полата-? Това само там може да го има.

Тези пък, с какви закони се занимават. Не могат ли да си гледат аранжировката на кралското семейство по снимките...

Гърция стана 32 страна в Европа ратифицирала Истамбулската конвенция !

А БГ-то кога !?

Няма кой да те плющи ли? Бягай по на запад гнидо.

Щом и до такъв закон се е стигнало значи има нещо гнило във Великобритания. Предполагам има някаква масова мания за снимки под поли и всяка жена обува два чифта вълнени гащи за да се предпази от натрапници ... евалла на кралството.

Ама ли някой мерАКЛИЯ ДА НАДНИЧА ПОД ПОЛАТА НА Тереза??? Акопък се разреши снимането под полите сума англичанки ще се окажат с пишлета...

Само хамеристанците са по-смешни и жалки от ингилизите. И двата етноса са една и съща долнопробна сган.

Да ви таковам у законотворците...

Съмнявам се че под полите им може да се види нещо от интимните части, поради простата причина, че повечето там са с огромни лоени кълки, които играят естествена преграда за любопитния обектив :D

За шотландските мъже ще важи ли законът?

Глупости. Жените, които носят поли и без това ги инспектират през няколко дни. А тези като Меркел, които още износват панталоните на бащите си изначално нямат такива проблеми.

Умря порно-бизнеса ...

А таковата - там не е ли тъмно? Как снимат - със светкавица или с прожектор?

и такова ли има там. ЕБЕМ ТИ ЗАПАДА У ГРЪКЛЯНА МЪРТАВ

Ами ще забранят я,току виж че под полата нещо виси

некой джендърски клитор тцтцтцтцтц

Не е нужно, те сами се снимат, това е реклама, вие нищо не разбирате

мани те са с толку грозни сурати ко друго да снима човек

Сетили са се те. Като за начало можеха да приемат закон за дължината на пола/рокля, да не е по-къса от еди си колко сантиметра. Като има жени, които ходят с коланчета, вместо поли и такива с роклички, които едва им закриват задните бузки... Като обществото се е развратило, те тръгнали да обвиняват мъжете във воайорство... След някоя друга година затвор и за самозадоволяващите се господа, които гледат порно! Жените никога не са виновни, винаги мъжете са виновни, прасета, перверзни и още куп други неща. Много ми е интересно, в ибиса съм виждал създания от нежния пол, които си ходеха по срамни косми само, това след години ще е забранено да си срещнеш погледа с него, камо ли да погледнеш към рамо или някоя друга част от пищното им тяло!

Ефективно противодействие на закона ще бъдат ултракъси поли с надписи "Знам какво искаш. Позволявам го". Ако има чак толкова плат, на който да се събере такъв надпис ;)

седи си в Толбухин и си пий "домашната" ракия - остави тези проблеми на дивите англичани - ти си един истински цивилизован Бай Ганьо:)

А кога ще се научат да не си мият очите с водата в която са плюли след като са си мили зъбите???

Зачудих се как ще се прилага? Как потърпевшата ще докаже, че точно нейната фютка е снимана и кой точно е извършителят?

Англия е страната с най голямо покритие на охранителни камери. Така че ако някоя късопола лейди има съмнения, вероятно 15-20 камери ще са хванали от различен ракурс видеооператорските старания на някой си мераклия. ;)

За доказателство трябва да снимат под полата.

Много сексистко! А останалите 59 пола кой ще ги защити?

Англия пак дискриминира Шотландия! Всеки истински шотландец ще протестира пред бъкингамския дворец, облечен в най-късия си килт. На голо!

Тъкмо щях да кажа, че се дискриминират мъжете, било с шотландски полички, било с други поли (ако някой реши - нали има свобода на избора)! Но Вие малко по-културно, на международно политическо ниво го съзряхте проблемът... :) Вярно е, но нека се обърне внимание на премахването на това разграничение. Освен това, ако полата е над коляното - то ограничението следва да отпадне! Следва да се преюмира, че лицето заявява съгласие с възможността да бъде съзряно или заснето под полата, ако същата е над коляното...!

Бе да ви го намааме у джендърските тикви----в потурите на мъжете ли да гледаме????;))))))

Западната цивилизация се превръща в детска градина ...

В старчески дом.

значи ако снимката е в цял ръст, което значи краката също влизат в снимката, а те са под полата, значи могат да те съдят ?

Тия вървят твърдо и неотклонно в посока Шериат. Не че снимането под полите е редно, но 2 години затвор е твърде свирепо наказание.

Ама разбира се...представи си в някой клуб дъщеря ти се забавлява...или жена ти...и някой я снима под полата и я качи в нета....

що за дискриминация по полов признак!? А закон за забрана за снимане под полата на мъже?

Тези англета съвсем са изперкали да се занимават с такива глупости снимките имам предвид...

Конъри?

А моя на припечина може ли?

Защо саюо ппд полите на жените! Питам!!

Саюо - само.

След като всичко може да се намери във всеки атлас по анатомия, няма нужда да се хаби лента и чип. А то при всички е едно и също, така че...

Едно и също е, но защо тогава си правят прически и специално обявяват "не нося бельо"?

Ама Вие на живо моъ не сте виждал!? ...(има разлики)