Хиляди противници на Брекзит излязоха на протест в Лондон

Няколко хиляди привърженици на оставането на Великобритания в Европейския съюз участваха в демонстрация на лондонския площад "Трафалгар", предаде нощес БТА.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди противници на Брекзит излязоха на протест в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой бяга от хубавото?

Аз

Протестиращите са три вида: 1. Имигранти, предимно от тъмните разцветки. 2. ЛГБТ. 3. Некфи неизвестни, с плакати: "I'm not british. I'm european." Протестират срещу резултатите от референдума. Демек - срещу желанията и правото на хората да управляват собствената си държава. Което иде да покаже основните стратегически тенденции, защитавани от ЕС 1. Изпедерастеване. 2. Унищожаване на националното самосъзнание на хората. И няма не искам, няма недей - това ще се опитват да ни го наложат насила. Щом се опитват да го наложат на британците, правете сметка какво остава за нас! ЕС се оказва много по-страшна и по-разрушителна организация от СССР.

Късно е либе за китка

Англичаните не знаели за какво гласуват !? Тези не знаят за какво протестират ? Камерън не знаел как да излезе от ЕС ! Та Великобритания ли беше ? Е велики са .

Както в Англия, така и в България е пълно с лумпени, които искат излизане от ЕС. Ама реално не знаят защо и какво ще правят след това. Тези лумпени изобщо не се замислят каква щеше да е България без ЕС, без конкуренция, без контрол и налагане на разни правила от ЕК.

Да, какво щеше да е живота без весели кокошки и Кауфланд...

Излизат на протест умните и красивите. Учат се от нас.

Това е поредния гей парад.

следва революция и сваляне на кралското семейство с отнемане на имотите , връщане на малдивите на Аржентина и изплащане на компенсаци и на Индия за избитите индуси.

Не бяха ли Фолкландските? Иначе те подкрепям

Англичаните ги наричат Фолклендски, а аржентинците - Малвински

"Хиляди" могат да бъдат много бързо организирани да протестират срещу каквото и да било. В Англия - както и навсякъде в западния свят, най-вероятно - е пълно с професионални протестиращи. Човек остава със силното впечатление, че някъде като че ли ги държат на списък за подходящи моменти. С което съвсем се искам да кажа, че в Англия няма много противници на Брекзита, разбира се.

"Джон Кери: Брекзит може и да няма, Камерън не знае как да го направи" Най накрая Аз и Кери да сме на едно мнение :)

Няколко хиляди? Ми че те на гей парада събират повече

"Няколко хиляди привърженици" - го разбирайте като няколко хиляди емигранти.

А пък милиони си казаха думата законово ЗА Брекзит:((((

тия се въртят като фурнаджийска лопата.ту искат да са вътре, ту неискат.ако може да неплащат и да ползват всички облаги от ЕС- да нотова неможе да стане

Нещо много весели тези противници на Брексита, повече прилича на Лондон Прайд отколкото на протест. Ма то е така де - извратените "евроценности" зомбираха доста хора, а и с малко отпуснат от шорош кеш и ето ви готовия "протестър" - ако му кажат и л. айна ще яде.

Със З пише се Брекзит.

Вълчанов

Той го пише по рашънски тертип. Россияните го изписват Брексит.

someone

всяко чудо за 3 дни.

Сороспийте сега умуват как да не уважат вота на народа.

Що пишеш глупости, бе?! Никой не умува как да ги остави в ЕС, а точно обратното - как по-бързо да ги изгонят!

Да да, те за една фалирала Гърця ореваха света да я спасяват, че Англия ли ще гонят. Умират от яд сороспийте, че нищо не могат да направят.

Да бе, плашат гаргите, т.е. другите мераклии да не вземат да ги последват, че глей кво става, малиииии

Между редовете: "Той каза, че САЩ имат за цел да сключат търговски споразумения както с ЕС, така и с Великобритания в случай на Брекзит"!Дадена е зелена светлина, за бърз екзит!

Аз си мисля, че на путлерастията много би им се искаки да излеземот ЕС да ни въведат визи отново и да си останем в България,а айо излезем от NATO може би ,,доброволно'' присъединени към Русия и дс работим без пари във, ,приватизираните"от московците и слугите им предприятия!

Тоя ЕС вече се разпада, така,че няма да имаме визи за нещо което няма да съществува.

учен дол- ес като се разпадне на държави много повече визи ще ти трябват

Тия "велики" британци са абсолютни клоуни. Значи иска да напусне ЕС, ама не му стиска, а и не знае как да го направи!? Ами защо тогава излъгахте 17 милиона граждани на Великобритания, че искате, знаете и можете? Както се казва по нашите ширини "Хитрата сврака - с двата крака!" Отишъл да реве на американците, моля ви се!...

Чакай бе, нали Юнкер ги гони? За какво оставане тогава се говори. Кой е прав, Кери или Юнкер?

Никой не ги гони! Юнкер им казва, че тази работа не може да се проточва до безкрайност. Щом народът на "Велика" Британия така е решил, волята му трябва да се зачита! След като нямат готовност за напускане, а и не знаят как да го направят, тогава защо организираха този референдум? Значи тяхната цел е била да направят едно елементарно изнудване, но няма да им се получи. Да се махат! Или да останат, но като наистина равни с останалите, а не като някакво екзотично изключение!

Ако не задействат чл. 50, по кой член може да бъдат изключени от ЕС?

Доколкото знам, вариант "изключване от ЕС" не съществува.

И както виждаме, Джим Кери не му е зор за ЕС, той си гони търговското споразумение. Кравите да си седат у Обора

Те това е незачитане волята на народа и демокрацията. Народа избра - вън от ЕС. Който не го зачита, не е демократ. Голяма работа, че щяло да има някакви проблеми, с които ЕС да ги изнудва. Да въведат мита и в двете посоки и готово.

"Кери каза, че има средства, чрез които решението за Брекзит може в крайна сметка да бъде преобърнато" .... Унгарският ром и назначен милиярдер Сорос е назначен да преобръща решението на референдума ... Той е доказан обръщач на народи, нации, правителства, финансови борси. Само в Китай го объщат него. И при дядя Путин нещо не му върви с обръщането. И във Франция беше със забрана за влизане през 90-те...

Само една малка корекция: не е ром а циганин-евреин.

Съгласен. Използвах "ром" с доза сарказъм.

Доброто е, че поне не трошихме народна пара за референдуми за НАТОто и ЕСа, ами си са "муунаме" там по усмотрение и пропаганда на управниците!?

Демокрация по американски. Ще преобръщаме, ще нагласяме. Всяка демокрация, която е различна от нашето мнение не е демокрация

Никакво излизане от ЕСа няма да има! ... Няма как! ДОГОВОРЪТ трябваше да бъде: 1. Полагаме основите на Европейски съюз. 2. ..е, те така се излиза от ЕСа! 3. .. А те забутали излизането на "майната му"... в 50-та глуха!

Няма не искам, няма недей! Англичаните повече от очевидно не са готови за ЕС и го доказаха безапелационно! Сега вън, и обнратно на опашката, но вече без никакви компромиси при влизането! Това всъщност е и шанс за тях да се прочистят от собствените си боклуци, за да не ги пробутват на съюза, и без това там имаме предостатъчно!

Ингилизите доказаха ,че не може да им се вярва!

А ние с какво сме готови? С вазелинчето ли?

Ние влезнахме като Троянският кон на Путин през задния вход, за наш късмет, щото такава беше играта на кукловодите, които разграбиха България, но се оказа, че не бил троянски и на Путин, а американски, и не бил кон, а муле, което след като се е насрало (управниците и политиците ни), сега отива там, където го водят и му дърпат каишката за да го нахранят!

...Джон Кери: Брекзит може и да няма, Камерън не знае как да го направи.. --- ха ха ха ... няма да има защото англията не е влизала в ес! англията временно се присъедини за да раздели с другите плячката от източна Европа! плячка свърши, нема кво да се лапа и затова тя се отдалечи! напр 200000 българи по 0.1 милион парчето са си 20 милиарда! струва си англията да си размърда задмина за 20 милиарда, нали?

новият мейдан

Англичаните започнали събиране на подписи за преиграване и на мача с Исландия.

късно е чадо мандалото лопна ади къш!

Демонстрира ни се, че референдумите и пет пари не струват.Утопия за народа.Нещата се решават по втория начин, както сме свикнали да мислим ние българите.

Разбира се че няма да струват и 1 пара като се има напредвид че не може глупаците да решават бъдещето на държавата. Дето беше писал един, научно доказано е че тъпаците са повече от умните.

КУПОН НА ПОЛСКИ ВОДОПРОВОДЧИЦИ И БЪЛГАРСКИ ПРИСЛУЖНИЦИ :))

Ако има референдум в Бг. Ситуацията ще е подобна, само в софето ще са за оставане в ЕС. Ами в такъв случай Лондон да се цепи от кралството и да се обяви за град държава и да остава в ес.

В софето живеят 3 милиона души, ако не знаеш.

По- скромно де - как пък не 2 млн.- това да не е по сметките на кметицата? Или заедно с циганите от цялата страна и пак нямат 2 млн.

И там си имат Асен-Геновци, но там сигурно са с розови перуки.Ние си имаме много поговорки за подобни случаи но ще пиша само една- За е...но дупе, цяр няма. Та те да си стачкуват колкото си искат, вке тая.

Моля здравите момчета от Ямбол и Елхово: Много ви моля не бийте англичаните емигранти, нека първо си изхарчат парите спокойно. Дори и за учители по английски може да стават! Може да ги заселим в Северозападна България- чудесно ще се получи!

Ай стига рева за едрия капитал, бе! Виж, че сами си го организираха, кой знае каква машинация правят за да смажат обикновените хора. Разбрахме, че си окрал някви пари от България и си ги вкарал в паундове, стига вече!Провери си нещата: Soros put his money on Brexit, also a hedge fund manager who was Murdochs son inlaw put money on it, and Murdoch pushed Brexit in his media. link In late April, Odey who is one of Britains richest men and was once briefly married to Rupert Murdochs daughter was among 100 executives from Britains financial industry who signed a letter backing Britains withdrawal from the European Union.