Тръмп: Да спрем с политическата коректност

Доналд Тръмп призова да се спре с политическата коректност в сигурността. Трябва да се заемем с организирането на сигурността на нашите граждани, заяви той.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Да спрем с политическата коректност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да стане! Господин Тръмп пропуска, че е единствения нормален лидер в западния свят. А да искаш от ненормални, да действат нормално е безнадеждно.

Поредната неадекватна реакция на оранжевия клоун. Чудя се докога ще го изтърпят съпартийците му преди да му забият един як импийчмънтски шут в дебелия гъз.

Би било добре да обясни кое е политически коректно според тръмп че да знаем за какво става въпрос защото вижданията му са малко особени.

Нещата ще се оправят само когато масоните престанат да експериментират с народните сътби в името на сатананската си секта.Политици-кукли и измислени "права на малцинствата" с цел унищожаване на "европеидната" раса и налагане на "нов световен ред" трябва да бъдат изкоренени от агендата на властта заедно със създателите и и техните слуги.

без никакво лицемерие, директно си кажи - Америка ще превземе Англия..

Не зная какво е политическата коректност ... Може би това е безцеремонното вмъкване в една чужда държава, чийто президент не върви по свирката на твоите икономически интереси и искаш да го махнеш, като хвърлиш милиарди долари за създаване на опозиция срещу него, за въоръжаването й, за сблъскването й със законната власт, за кръв, смърт и разрушения ... Може би това е политическата коректност? Сирия ... "Политическата коректност" в разни модификации вилня в Югославия, Ирак, Либия, Египет, Украйна, Афганистан ... "Политическата коректност" създаде среда и задейства най-безчовечните импулси на исляма, подгони милионни тълпи от Африка и Азия към Европа в някакво съвременно преселение на народите, понесло и фанатичните ислямски убийци към нея заедно с патологичната им идеология. Да се откажем от политическата коректност ... Не зная всъщност от какво още ще се откажем, за да стане хаосът неудържим.

Михайловию митю---първо си оправи граматиката и запетаите в статията---после търкай псувните на читателите!:)))) Бафта внеграмотника...:))))))))

Тоя клоун по добре да ходи да забавлява приятелчетата си в са и да си танцува с тях. Може да им пусне и щерка си. Да се разнообразят от камилите малко.

Ооо, госпожице феминистка! Щях да кажа, че ми е приятно да се запознаем, но не обичам да лъжа!

Кой клоун - Садик Хан ли?

Садик Хан не е клоун, а мюсюлманин. Клоуните са ония, дето ги бомбят садикхановците, а те викат да не се проявявало агресия към мюслите.

"Ние сме най-сигурният град в света. Нашите полицаи са добре подготвени"

Тръмп е човекът. Направо ще разкатае мамата на политически коректните /внимателните/ подлеци. И на сутринта, веган няма да е останал!

Дъмпи се разбираше много добре с диктаторите от СА. То и мястото му явно не е сред демократично избраните политици. Видяхме ме простащината в Европа. Аман от тръмпанари.

Господа, в това Президентът Тръмп е прав - стига с "политическата" коректност. Докато врагът не е унищожен и има земя под краката си без да е окачен над нея за шията, той ще воюва и убива. Това е сега и то е гнусното. Великобритания -ядрена сила, с огромен флот, могъща авиация и армия, допуска на своя територия гражданите й да бъдат безнаказано убивани от друга държава - Ислямска държава. Убивани и то как? Газени с коли, взривявани от самоделни бомби, клани с ножове по улиците на своята столица! Политическа "коректност" ли е управляващия "елит" да допуска това? - Не. - Политпредателство. Напомням как оня британски необикновено тъп лейбърист донесе "мир" за цял век с Хитлер и само след месеци Великобритания се оказа и във война, и в катастрофа, а Европа под германски ботуш и диктат. Политическа "коректност" ли е било това на левия негодяй? - Не. - Политпредателство - и на своя народ и на другите народи.

Да бе, Дъмпи бил прав и като се продаде на арабите за мнооого пари. Същите, който практикуван ширията и поддържат терористите. Наглост и лицемерие безподобни.

"от друга държава - Ислямска държава" - е ти сега на глупав ли се правиш или си такъв? Каква държава е Ислямска държава?

пуснете си концерта в манчестър 2 който тече в момента и ще видите какво безмозъчно общество е отчаяние и безумие обречени сме публиката не разбира че скоро ще слугува на убийците

Добре че си ти, да ги научиш кои са добрите.

Аааааа а а НЕ! Забравяш, че концертът е благотворителен - събиране на средства за пострадалите.....

Благотворителният тиинейдхърски концерт за жертвите на атентата в Манчестер - Централната певица - Ариана Гранде има красиво древно 5000 г. име - на шумерския бог на Слънцето . На концерта пеят за любов - за онази - небесната .....

Covfefe