Коментари - Сините: Лобизъм в ГЕРБ може да повтори ”Лим” | dnes.dir.bg
назад

Сините: Лобизъм в ГЕРБ може да повтори ”Лим”

Под силен лобистки натиск ГЕРБ прие текст, с който премахва изисквания за автобусите, които извършват организирани екскурзии на деца.

Обратно в новината

Коментари - Сините: Лобизъм в ГЕРБ може да повтори ”Лим” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВИ ЛИ НЕ СЕ УПРАЖНЯВАХА В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА НИ . То не бяха безработни , то не бяха довлечени от Испания комарджии царе, преподаватели по политикономия и какви ли още не малоумници. Не знам като какви трябва да приемаме представителите на една бандитската организация паречена СИК , която включва в редиците си такива люде като Маджо, Пашата и разбира се настоящия премиер Борисов. СЕГА НИ УПРАВЛЯВАТ И ТАКИВА.

КРАС не си задавай въпроса какви са докарани на управляват България, а КОЙ ги докара и ЗАЩО допуснахме това? Като си зададеш въпросите, ще разбереш че НАШЕНЦИ ги докараха с ЦЕЛ чрез тях да управляват. НАШЕНЦИ са предателите и унищожителите на България, НИЕ-НАРОДЪТ ДЕТО ГИ ИЗБРАХМЕ сме си виновни за това. А за да се докараме до това положение е виновно СЪЗНАНИЕТО НИ. Има западноевропейски народи, срещу които са готвени не едни заговори от външни сили, но те са допускали никой да им се мени от вън и направя съдбата.Мисли защо е тази голяма разлика в съзнанието на нашия народ и съзнанието на тези народи-там е разковничето? ideyazabulgaria.org

Някога, в началото на "демокрацията", спортистите станаха "застрахователи" - ВИК, СИК. Онези от тях, УМНИТЕ, прозяха връзката ПАРИ-ВЛАСТ и поради присъщите си качества на проститутки, завзеха окончателно управлението в България. Професор Паркинсон, в своята книга "В коридорите на властта", извежда следният закон:"Колкото по-тъп е началника, толкова още по-тъпи ще са и подчинените му." Както се казва, "нищо ново под слънцето". Връзката "тато" - "боко тиквата" е повече от очебийна, няма нужда от коментар. Ситуацията е "цунг-цванг", Топалов срещу Анан. Глупавият си е глупав, остава си непромен до края на живота си. Жалкото е за умните, дето все умуват и гладуват умувайки. Дали ние не сме по-глупави от глупаците, а кой ли ще ми каже?

Някога, в началото на "демокрацията", спортистите станаха "застрахователи" - ВИК, СИК. Онези от тях, УМНИТЕ, прозяха връзката ПАРИ-ВЛАСТ и поради присъщите си качества на проститутки, завзеха окончателно управлението в България. Професор Паркинсон, в своята книга "В коридорите на властта", извежда следният закон:"Колкото по-тъп е началника, толкова още по-тъпи ще са и подчинените му." Както се казва, "нищо ново под слънцето". Връзката "тато" - "боко тиквата" е повече от очебийна, няма нужда от коментар. Ситуацията е "цунг-цванг", Топалов срещу Анан. Глупавият си е глупав, остава си непромен до края на живота си. Жалкото е за умните, дето все умуват и гладуват умувайки. Дали ние не сме по-глупави от глупаците, а кой ще ми каже?

Ама,каква глупост - значи комфорта на пътуване в рейс отговарящ на всички международни норми е по-малък,отколкото в купените като старо желязо рейсове! Опитвате се да убиете още деца ли? Като не искат да умират от лошо здравно обслужване и мизерия,които дойдоха с вашето управление .

Забраната за пътувания не беше решение на проблема . дайте да забраним и самолетите като стават катастрофи , и автомобилите , а на лица под 18 години да се забрани да напускат населеното си място под какъвто и да е предтекст

Просто няма да си пускам децата на екскурзия заради това решение.

Тези новите властници освен всичко друго май вече стават гнусни и все по-трудно за търпене...

И пак тройната коалиция е виновна и папата и свички който пречат на прогреса и процентите - свой джоб на герб.

Уместен коментар, но не само към ГЕРБ, а към всички народни душмани във вертепа на пл. Нар. събрание!!!

и позора и парите,всеки сам си ги печели.

неса и това си личи от цялото управление.

Преплетени бизнес интереси -нищо ново под слънцето! Но за да го прокарат ,удариха на демагогски сантиментални обяснения!

Е трябва ли да има следващ Лим за да се покаже Борисов и да ни разказва как съжалява и колко много прави тази държава, лобизма в ГЕРБ е от първото заседание на това НС спомнете си само за нотариусите. Повече какво да си говорим. Дано имат малко съвест.

някой направи ли си труда да разбере за какво точно става въпрос и че изискването е само за случаен превоз и че удостоверението за звезди се издава само от една фирма в българия и че в нито една страна от ЕС няма такова изискване за автобуси и че немски автобус може да направи такъв превоз без да е необходимо да има такова удостоверение, което между другото дава звезди на автобусите като тези за хотелите и т.н.

Нагли лъжци, които говорят на хората популистки глупости за честност а се опитват да крадат милиони. Смяната на властта не е нищо повече от "стани да седна" само дето тези са супер неграмотни

нагли лъжци, абсолютно сме съгласни с теб. Само че това не могат да разберат платените с маргинални мозъци СДС драскачи изказали се под мен долу. Всички до сега правителства без изключение от всички партийни цветове, са вършени едни и същи неща целия преход. Иванов знае добре, че България няма правоприлагане и законът му няма да бъде въобще приложен. За това състояние на държавата и съдебната система са виновни и СДС управления. Не беше ли СДС депутати, предложили в НС законът за вдигане на депозитите за участие в изборите на световно ниво- най-високите в света и БСП му ръкопляска с удоволствие! Всички нагли лъжци и лицемери!ideyazabulgaria.org

Ще помним Лим завинаги! ГЕРБ да се осъзнаят, не може да си играем с живота на децата! Господ бави, но не забравя!!!

Човешкият живот в България няма стойност. Първи сме по отрицателен прираст на населението в света и по всички мрачни статистики, но не се прави нищо, за да се промени това. Рейсовете, с които возят децата ни, бъдещето на нацията трябва да бъдат нови и редовно сервизирани. Същото важи и за градския и извънградски транспорт - возят ни в старите автобуси, които са закупени преди 20 години на старо и са пред разпад! Случаят с изгорялата влакова композиция за Кардам е още пресен - стара композиция с дефекти и без автоматично заключване на вратите. И кой отнесе вината? - не този, който е издал нареждането да се ползват такива остарели и опасни влакови композиции (министър на транспорта и др.), а обикновеният шафнер, обслужвал движещата се катафалка. Автобусът паднал в река Лим, със загиналите невинни дечица, автобусът премазал възрастните хора на Бакаджика не са ли достатъчен и красноречив пример, че нещата ТРЯБВА да се ПРОМЕНЯТ в транспортната ни система и да се осигури безопасността на пътуващите!!!! До кога ще сме Африканска държава от третия свят, в която човешкия живот няма стойност? Докога ще има лобистки интереси, които са опасни за обикновените хора и застрашават живота им?!

Напълно уместен упрек!

Лобизмът на ГЕРБ си е от неговото начало, сега ли забелязахте? Лобизмът е бил винаги политика и на СДС също- да изреждаме ли примери тук? ГЕРБ и СДС са парти на два олигархични клана с един и същ произход на началния капитал и държащи отделни райони на едрия бизнес, често с преплетени интереси.До колкото знаем, транспорта държи от СДС олигархия- за това май сега забелязахте лобизма на ГЕРБ а?ideyazabulgaria.org

Ако транспорта се държи от "СДС олигархия", защо са против този закон?

Не защото са против закона, а против някой друг да влезе в транспорта и им бръкне в бизнеса!СДС стига с демагогии!Вие сте същите!

идейте, ма вие още ли си въобразявате, че ви взима някой на сериозно?

Ехее, нашата идеи се възприемат от мислещи хора, а не от маргинални СДС мозъци. Радостно е, че седесарията остана вече единици..

Аууууу, изедниците седесари, наговорили се с герберите да прецакат бедните, отрудени, честни комунисти, като деда ви Йоцо... Като изключим copy/paste на изкукали дедовци по всички теми - лобизмът при приемането на закони, като че ли е наложена практика в бг парламент?!

Определено вече съм сигурен че си тотално малоумен, деде! Първо няма такъв олигархичен клан на СДС, посочи едни олигарх на СДС, а не пробутвай лъжи. 2. Ако СДС държи транспорта, то тогава ГЕРБ лобира за тях ;)))), а това е в пълно противоречие с горната статия. 3. Нелогичността на изводите от тази статия и лъжите който ползваш перманентно, само доказват че си пълен олигофрен.

Доколкото се разбира от текста става въпрос за премахване на категоризацията, а не за намаляване на изискванията за безопасност. какво лошо има всички автобуси да са еднакво сигурни? Тука май всички се водят от изказването на разни сини депутати, а не от фактите. Не съм гербовец, но не си падам и по безпричинното плюене.

Тези от ГЕРБ нормални ли са!

Не са, но нали си ги избраха мнозинството.

Не :)

Идва време за разплащане на сметките така че защо се учудват всички