Лиз Тръс отстрани министър заради неуместно поведение

Британските медии съобщиха, че предполагаемото нарушение е станало на годишната конференция на консерваторите в Бирмингам

Обратно в новината

Коментари - Лиз Тръс отстрани министър заради неуместно поведение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обарвал младите депутати!

За сметка на това Квази Квартенг е непоклатим на поста си, as hard as rock.

Пърдял е в работно време?

И говорещи истини се отхвърлят от медии и подкупни политици.ЩОТО ПРОПАГАНДАТА НА ФАЩ ДА ВЪРВИ!

Сигурно е казал нещо, което не пасва на дневния ред на джендърската и демократическата мода или пък на господарите от САЩ и е сгазил лука, горкия.

ще да е направил министъра. Да не се е изцепил че харесва жени. То това си е подсъдно в ЮК.

Тази Лиз Трус трябва сама да се отстрани ... докато не са я изхвърлили с шутове

Може да е бръкнал под полата на някоя кака като бат Киро Т....

Тая патка е най-неуместната от всички, може би само Б.Джонсън я бие...И скоро както личи с тази инфлация в Англия ще я линчува народа...

В скоро време на Лиз Тръс ще и се наложи да си промени именцето на Лиз Галоп (ама от парламента)

Търсила му е цаката, защото е от ортаците на оня рошавия – предшественика ѝ със шизофреничния поглед! Навярно е кихнал без да получи писмено разрешение. Това е демокрацията в действие!

Леле такова да не ти е в къщи

Тая само като я гледам не ми излежда читава какъв свят , къде са истинските лидери

Наял се е с боб и бекон и на събранието се е 'упущил' - човещинка

Статия от поне 1000 думи и нито дума какво е всъщност прегрешението. Като захарен памук - голям обем и никакво съдържание.

Предлагам който и да стане премиер веднага да замине на обмяна на опит и да не се връща докато не се научи да уволнява министри, зам. министри и всякакви невразумени калинки и чичови търтеи.

Между тези англичани няма ли поне един красив. Омръзна ми да ги гледам тези проскубани кокошки.

Е, няма! Баце не може да огрее на всякъде, ама и той остаря вечее, а каква машина беше в началото на кариерата си, даже и на Меркел не прощаваше:))))

Да не е възкачил някоя журналистка?

Много букви а така и не стана ясно какво се провинил министърът.

Някоя ЛГБТ активистка му се е отъркала и след това го е обвинила в сексуален тормоз. Кво мислиш, че е? Тая патка с нейното лизане на милиардерчетата от Лондон за две бройки не гътна цялата икономическа система в Англия. Bank of England се намеси като спря реформите и. Няма да е чуем тази въобще след няколко месеца. Едно е да си политкоректен към Давос, друго е да си толкова некомпетентен. А видимо тая лелка не става и за чистачка в обществена тоалетна.

Ние сме свикнали на скандали без последствия. Британците явно имат по-нисък предел на търпимост. Отстраняват преди да е станало всенародно достояние. Аз лично харесвам този манталитет.

Това "право на защита", това "право на публичен съдебен процес", това "презумция за невиновност" - бошлаф работа, викаш, а? Кое точно харесваш? Как като чрезвичайка, полуидиотката, която имат за министър-председател е пратила човек на бесилото, без дори да му кажат в какво го обвиняват, нежели да му дадат възможност да се защити? Така постъпват фашистите!

И тази е аут