”Лукойл” окончателно си върна лицензите

Официално "Лукойл Нефтохим" от днес си върна лицензите и за акцизния си склад, и за петролния терминал "Росенец", след като сключи споразумение с митниците в съда.

Обратно в новината

Коментари - ”Лукойл” окончателно си върна лицензите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако и на Валентин Златев направят нещо - това ще значи че ББ се е побъркал- та той е един от най-големите му благодетели... просто всичко е само една пушилка за замазване на очите на простолюдието.....

Кой какво печели от повишението само този месец на всеки 1000л бензин А95 H Е5?: 1. За Лукоил - 23лв 2. За данъци - 23лв 3. За ДДС - 5лв60ст NO COMMENT...

Лъжата и грабежът продължават! Готов ли е стадионът за престъпниците?

Абе каквото и да пишат, ние знаем, че ни лъжат. Докато не станем по-активни и масови в протестите, ще продължават да ни мачкат. Използват, че са ни разделии и ни владеят. За да ги победим трябва да си използваме предимството, че сме повече - да се обединим!

А сега да обясним с прости думи какво точно означава: "Пристанището Росенец има срок от 18 месеца да монтира уредите" Това означава следното. Министър Дянков позволява на монополиста Лукойл / С 500 млн. лв. оборот месечно/ още 18 месеца да работи в грубо нарушение на законите на Република България, нещо което той не позволи на селските бензиностанции с 10 хил. лв. оборот на месец. Най-големият грях на това правителство е унищожаването на малкия и средния бизнес!

ЛУКОИЛ СИ НАЛОЖИ И ЦЕНИТЕ ше е по - правилно според мен.........

Всъщност не разбрах, дават им още година и половина да си монтират уредите ли?

ДРУГО И НЕ СМЕ ОЧАКВАЛИ ОТ КОРУМПИРАНАТА ДЪРЖАВА ОТ КОРУМПИРАНИТЕ И ЧИНОВНИЦИ :((((((( НЯМАМЕ ДЪРЖАВА А ПОДЛОГА НА ШИБАНИЯ ЛУКОЙЛ!

И Дянков си уреди приходите, а ние да духаме бензина. Още ще вдигнат цените, нали загубите от осветяване скритите досега количества трябва да се избият отнякъде. А всички са си плюли в устата по отношение на цените, няма ли някой да ги санкционира 20-30 млн. лева за картелно споразумение?

естествено, вие да не сте си помислили, че ще стане нещо друго, само пушилки за замазване на очите, това е...

много ясно! с 1 куршум - 3 заека. първо дадоха карт-бланш на лукойл да ни мародерства, второ - дигнаха имиджа на правителството (вижте, ние налагаме закона и на най-големите) и трето - направиха тиража на вестниците си по-голям

Че реално имаше ли отнети лицензи, нали лукойл-а пак си бачкаше?

Ами ходете да зареждате в ОМВ и ШЕЛ, какво само мърморите, да не са само ЛУКОЙЛ???

ОМВ и Шел зареждат гориво от Лукойл, така че все тая.

Вие да не би да сте очаквалои друго? Лошото е, че ойлът скъп, а лук не дават.......И в двата случая ни лъжат яко, но кой му пука, на книга всичко е наред и сме щастливи. Знаете приказката за бедняка със зелето и дебелака с месото, та средно сме били яли зеле с месо. Та така по нашенско.

за това повиши цените за поредна седмица