Коментари - Лицензът на ”Емко” остава отнет поне до 25 септември | dnes.dir.bg
назад

Лицензът на ”Емко” остава отнет поне до 25 септември

Служба КОС ще е готова с проверките на "Емко" на 25 септември. Едва тогава ще бъде решен проблема с лиценза на дружеството.

Обратно в новината

Коментари - Лицензът на ”Емко” остава отнет поне до 25 септември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутрите от ГЕРБ законно фалират и съсипват бизнеса на тях неудобни фирми. Няма суджуци няма бизнес тези от ЕМКО не го ли разбраха. До кога ще гледаме как хиляди хора остават без препитание за да може една клика да става все по богата и да пазарува избори след избори.

Преди 7 години бате Бойко разкара бесепарските посредници от газа. Сега ще разкара и отрепките им които точат Кинтекс. Затова ревете другари. Ревете,радост за моите уши.

От натрупания опит могат да напишат инструкция "как да фалираме банка, фирма"

и какво ще чакат още 7 дни? Да видят колко хора ще протестират на 20.09?

Не мога да кажа друго, освен - ОСТАВКА НА ПРЕСТЪПНИКА ОТ БАНКЯ!

непозволява на червените да точат държавните Кинтекст и ВМЗ, а Гад мръсна

И да върнат и да не върнат.... ЕМКО е аут от бизнеса. По команда от Масква ще бъдат ликвидирани, ще конкурират Кремъл в Индия... ама я! Дунарит също е в киреча, няма бъдеще, заповед от Масква.

Търговията с оръжие на България се контролира строго от американците. Те това ако не са направили за 25 г. окупация, какво ? Та не се знае коя фирма трябва да си реализира първо продукцията, та след това да дадат глътка въздух и на Емка. Ако не е късно, разбира се ....

ГЕРБ са съгласни да оставят 1800 човека без работа. Идиоти.

Не ГЕРБ са взели това, решение, а просто изпълняват чуждо :) На пеевското прасе.

Vinetou

Не заради слухове, а защото искат да "топнат човката" и те. Колко създадени с труд и пот бизнеси разсипаха, даже и предишният френски посланик Дьо Кабан го каза ясно в медиите. Ама тяхната алчност край няма.

тъпи това е.лиценза не беше отнет обаче се оказа отнет.Групостите ги вършат от слугинаж от алност и най вече щото са ТЪПИ !