Всеки втори одобрява отнемането на лиценза на ”Лукойл”

53% от българите одобряват решението на агенция "Митници" за отнемане лиценза на складовете за гориво на "Лукойл Нефтохим" заради немонтирани измервателни уреди.

Обратно в новината

Коментари - Всеки втори одобрява отнемането на лиценза на ”Лукойл” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Категорично одобрявам отнемането лиценза на"Лукойл"Защото всички трябва да са равни пред закона!

Българите трябва да сме тотални мазохисти за да одобряваме спирането на Лукойл... Нали изхода е ясен - по-скъп петрол, увеличени транспортни разходи, калкулирани в цените на всичко... В последните две години с подобни поръчкови "проучвания" се опитват да измият срама от собственото си "don`t know"....

Няма Нефтихим - няма проблем - само американците - една рафинериика ще свърши работа , май ,май ...

Явно PR акцията се е издънила тотално ако цифрите са верни разбира се.

тва Алфа Рисърч катко се сещаме е мноооого безпристрастна ....и хич не е лизаческа....)))))хи хи хи мили родни картинки

Дрън-дрън ярина! Що за глупости? Какво значение има какво мислят разни хора за лиценза на която и да е фирма: или има законови основания лиценз на фирма да бъде отнет, или няма. "Общественото мнение" няма никакво значение що се отнася до отнемане на лицензи. К'во на бас, че 99% от "хората" одобряват да се национализират апартаментчетата на ЦвЦв. Е? Ще му ги приберете ли?!

ШУШУМИГО плевнелиев , КОГА ще наложиш милионни глоби на руската мафия от ЛУК ??? За година и половина РАБОТА без УРЕДИ и без да спазва Закона ?? КОГА шушумиго гербаджийска ?? Или Компирът не дава ???

Къде беше СерГей-чо - опс-с-с , Гейчо-о-о-о??

Но пък "всички трябва да са равни пред закона". Нищо, че всеки, който се добере до министър си прави свои закони и се заблуждава, че е светец, родолюбец, патриот и мисли за бъдещето на страната и народа. Левски, Ботев, Караджата не са мислили по този начин ...

Я не намесвай Левски, Ботев, Карадата! Ти да не си ги познавал, та знаеш какво са мислили?

A ВАСъд е потвърдил решението на градския ..ЛУК ще си работи и без лиценз..:)) За руската мафия и нейните агенти в България - НЯМА закони..Нито преди , нито сега ..А театърът на Рапона е елементарен . Рапоне , как е голф клуба на потомствения свинар златев ?? А колко милиона ти плаща годишно , за да го охраняваш- него и ЛУК ?? България се управлява от МАФИЯТА- тази мафия , на бухалкаджиите от герб ..Това е положението.

как фзеки фтори удобрява...Всеки първи от двама одобрява отнемането на лиценза еправилно да се каже

честито на 53%те процента балъци дето вярват че герб е натрило носа на монополиста Златев и направо се плаша ако наистина хората са толкова глупави

От одобряват, до вярват има огромна разлика, но ако на теби ти е трудно да я схванеш...

на менИ не ми е трудно,трудно ти е на тебИ щото одобряваш неща дето никога няма да се случат

Грешка имат - ВСИЧКИ са против оковите на монопола !!!

..е добре, де! Тези 47% дето не одобряват всъщност харесват ЛукОйл да краде ДДС и акциз от тях и пенсиите им, така ли?!

Глупости, просто не вярват че PR акцията по отнемането на лиценза ще промени нещо.

..а откъде си сигурен, че е такава? Аз дори да знам, че е ПР пак я подкрепям, защото по-добре да се прави малко, отколкото нищо!

Когато една верига бензиностанции продава горивото по 2.50 литъра означава ,че веднага трябва да внесе 0.42лв ДДС.Какво е ставало по веригата -акцизи ,начисления е друга работа.ДДС е взаимоотношение между крайният продавач и крайният потребител.Ако от Лукойл в бензиностанцията е дошла цистерна 50 т ,ДДС за 50 т.ще бъде внесено.Бюджета няма да пострада.останалото е некоректно тълкуване.

Ходи да обясняваш на зомбита за ДДС! Все едно на Дейвид Камерън да му бясняваш за бедността в английските градове...

Да, благодаря за корекцията! Но същността на казаното си остава - пари изтичат от нашите джобове и нужното количество не влиза в бюджета. А бюджета плаща пенсии.

Икономиката не е наука, а далавера. "Не ти е ясно", по-добре си оправи правописа.

Ако този процент е верен, това означава едно от двете неща: 1-во. Проучването е поръчано от американска благотворителна фондация и е хоноровано подходящо. или 2 -ро. Българите наистина сме много тъпи и безпросветни в огромното си мнозинство!

Всеки втори ,едва ли има ясна представа за какво точно става въпрос.Но даже самото споменаване името на В.Златев вече предизвиква злорадство-Начукаха ли му го на този олигарх? У нас отдавна здравата логика е отстъпила място на завистта, на злорадството на желанието за отмъщение.И от време на време тези качества се персонализират към някой.Сега е Златев ,преди беше Цветанов,преди това Станишев,Костов ,Софянски. Чистачката в Офиса, упорито не иска да признае ,че нещо се е променило след 1989г.,защото още е чистачка.Не мога да и обясня.

А ти като си на ясно, за или против си?

А ако тези 53% разберат, че ББ е насъбрал тена си не по магистралите, а в резиденцията на В. Златев на морето? Включително и последната събота и неделя. Колко ли ще останат?

Само кретен може да одобри изхвърлянето на стотици квалифицирани кадри на улицата!