Лиляна Павлова пак стана жертва на фалшиви новини

Министерството за Българското председателство на Съвета на ЕС излезе с позиция по повод фалшиви новини, разпространявани по адрес на Лиляна Павлова.

Обратно в новината

Коментари - Лиляна Павлова пак стана жертва на фалшиви новини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мърло, създай деца и ги гледай с нашите заплати и после говори кой е алчен.

Абе мърло такава ела живей ти с 500 лв. на месец да те питам аз как се живее, а деца имаш ли и знаеш ли как се гледат с тези мизерни заплати?

"Селската пръчка" и червените й мухоморки са в паника, но никой от тях не може да се доближи до качествата на Павлова...

Ох, а фамилия Павлови е жертва на БКП.

Жалко, че не споменавате имената на сайтовете за фалшиви новини. Те гравитират около БСП и един вече си призна, че пише фалшиви новини. Търсете статия: Скандално! Добри Божилов призна, че пише фейк новини, с тях ще бута властта и ще вади България от ЕС

Такава мазна, оядена и нагла и да ми я водите жертва????????????? Що нещо е излапала и изгълтала само тя и тиквеника от банкя могат да кажат количествено, а ние само можем да предполагаме за да държат това изчадие безочливо на такъв висок пост!

Въх, тая пак се е опрасила!!!!

Пак ли наглее/т.е. дебелее/? Не знам кои са й "фалшивите новини" на г-жата,може би неудобните!? За мен е важно,че безумната й защита на бб/банкянския бащица/ във фейсбук на 3 март беше истинска. ДА,ЛИЛО! Всички-президент,премиер,министри,депутати,областни и кметове сте длъжни да газите снега на Шипка всяка година! Влиза ви в задълженията като държ.служители! Заради тая битка я има България и такива като вас,не заради Зап.Балкани! Пък и може да посвалите малко сланинка от кръшните си снаги./БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ!/

Дирът използва неприемливи методи за цензура в 21 век... Натисни тук за да смениш смешния сайт!

Този сайт е на Станишева, която получи милиони наши пари да пише добре за Борисов.

То за Лиляна Павлова всяка новина е "фейк". И тази, че е пряка наследница на тъмночервен комунист, член на ЦК на БКП. И тази, че е завършила "измислен" университет, пък е с претенции, най-малко на магистър от Кеймбридж. И тази, че незаконно вдигна цената на винетките. И тази, че проглуши ушите на всички, как е ремонтирала Аспаруховия мост във Варна, а всъщност беше направен ремонт само на едната половина на надлеза над ж.п. линиите. И т.н., и т.н......

Kalin

Колко са фалшиви не знам факт е че всеки път се оплита в едни обяснения и с едни съдилища плаши а после.......много дим и огън няма.Това само по себе си показва колко и фалшиво нещо и колко не е.А и хората достатъчно са чули директно от нея изцепки по разни медии на тема пътища винетки тол системи клипове за европредседателство ....че тя им е до болка позната с простотията си.

Не разбирам, до кога ще търпим тази пасмина нарекъл я НЯКОЙ "партия" /друг я нарече ШАЙКА/ ГЕРБ .... че и били фалшиви за тях новините .... каквото и да се каже или напише за всички от тази "шайка" /не съм го казал аз/ ГЕРБ няма да може да обхване наглите им кражби ....

А бе Лилянче, какво стана с 24-май, ще се празнува ли още на нашата ТЕРИТОРИЯ???

Аа това е руски празник. Ще празнуваме директно 4-ти юли. Пленелиев ще води парада със снимка на планините в Колорадо.

Доста е семпла в интелектуално отношение та затова я работят. Всяка грулпост казана за нея звучи реалистично. Пък чесно казано и кефи, защото не е от най-харизматичните (пека казано).

Върви Унищожаване на Свободата на Словото ! Ще трябва да си искаме свободата на словото на живо с дебели колове на Трикольора ни !Какво печелите като триете ИСТИНАТА ? Пари? Служба ? Престиж ? Омраза и проклинане от Българския Народ !

Тая красавица мъж има ли ? Деца ??? Здрава...корава...да се захване да подобри прирастта на българската...държава ... Че дори животновъдството....замира...

Лилето обикновенно става жертва на фалшиви чанти, които не би могла да си позволи с министерската заплата, ако ще изобщо да не хапва закуски, а тя определено не се лишава. Сега станала жертва на фалшиви новини?! Ами милиционерите имат монопол над новините, в сутрешните блокове гледаме само мислителя Цветан и неговите бухалки: Антон Тодоров Шайката и бившия осъден за престъпление по служба шофьор на Таки и шеф на Напоителни системи - Георги Харизанов. Като няма място за истински новини, ще страдат от фалшиви. Проблемът е, че ако имаше истински новини, те са доста по-фрапиращи от фалшивите. Никой не го интересува какво е казала Лилито, виж друг е въпроса как ни харчи парите - през Боршош, през обръчите от фирми или през дриймтима на Делян Добрев.

Абсолютно. Просто дир-а режат всичко с оправданието, че не е по темата или съдържа спам. ДА не би да ги наблюдават от СЕМ или по-скоро от някой цецомобил.

Как е свинефермата на ГЕРБ? Значи фалшива новина било, а? Смех, цървули лъжливи.

Възможно да не е. Но благодарение на няколкогодишните усилия на руската тролеферма вече няма как да разберем.

жалко е, че има толкова наивни хора, четящи подобни сайтове и споделящи тия "новини" в соц.мрежите. Кой нормален човек би повярвал, че министър може да се изкаже по този начин? Явно опозицията не пести пари и плаща за подобни "новини" и коментари

То и Борисов не бе казал лош материал за бълагрите, нали? Не четем само дир бг за да бъдем удобно профилирани!

,,гроб-арите,, наи ги боли че вече никои не им ,,вярва,,...!!! след девет години ,,още,, се опитват да ни ,,убедят,, че ,,царят,, е ,,облечен...!!!

#ostavka

Каквото и да кажем за теб е лъжа ,така ли се поучава ? Края на вашия Рай наближава и нали знаете змията най-хапе когато умира ,така е с Гроб ! Купили сте всичко да ви хвали ,но не можете да купете честния Народ който вече се погнуси от вашите Афери и откровени Кражби !

Не знам за нея но каквото и да кажете тружениците от руската тролеферма Е лъжа, така че стига врещя, сами сте си виновни, че никой не ви вярва.

Ако мнението не е на герберски трол, значи мнението е на русофил или на лош материал, по бойкковски, така ли?!

май точно ти си от лошия материал на профан Христов.

Да бе да. То и Борисов не бе казал лош материал за българите, докато бе на отчет в САЩ!

Благодарение на заливащия ни поток от ежедневни лъжи от руската тролеферма вече каквото и да каже някой може да бъде обявено за лъжа идваща оттам, иди доказвай кое как е. Над 95% от постовете под новините идват от руските тролеферми, дори тия в BBC едва ли сколасват да проверят всяко нещо както трябва (критерият им е 3 независими източника ама колко му е и трите да са излъгани по един и същи начин). Години ще трябва да минат докато хората се научат да им различават писанията от пръв поглед - аз го мога но колко още са така, и един на хиляда няма.

Викаш или е ор нашите тролове - троловете на лумпена прецедент на ГЕРБ, който говори само против Русия. Или всичко друго се обявява, че е руски тролферма. То обиккновени хора няма. Не подлого ама и да ти е мъка ама друготе мнения са на хората!

Досега доказано на тоя свят съществуват само руски тролеферми.

ХАХХАХХАХАХХАХХАХАХАХХАААА ТИЯ ПЪК КАКВО ИЗМИСЛИХА - ЧЕ НОВИНИТЕ БИЛИ ФАЛШИВИ ! МА, ТЕ ЗА ВСИЧКО МОГАТ ДА СЕ ДЪРПАТ, ЧЕ НЕ ГО БИЛИ КАЗАЛИ С ТОЯ ФОКУС ЗА ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ - ГОЛЕМ НОМЕР ! БРАВО, ГОЛЕМИ ГЯВОЛЕТА БИЛИ ТИЯ ГЕРБЕРУХИ !!

Тази заслужава всекидневно такива новини. Който лъже, така ще лъжат за него.

Тя може да не го е казала а ма го е мислела.

Не им си го слагувай на сръце!Они те мразат!

Май , май , 90% си е чиста истина !

Лъжите с/у Павлова са някакви си 2 % , но тя се е хванала за точно тия 2 % , за останалите нищо не се раздухва .

Истински честна и лишена от всякакъв фалш новина /от мен/: Лиляна Павлова не е била никога внучка на член на БЛП и АБФК, като изключително честна, с изявени професионални качества, заема ръководни постове в най-чистата партия ГЕРБ, които и отварят пътят към министерски постове в различни министерства. Облича се изключително стилно и скромно с подчертан вкус към не особенно мскъпи и маркови тоалети и аксесоари. Благодарение на преданноста си към партията и лично към нейният пръв ръководител се очаква бъдещото и израстване в национален и международен план. Благодаря заа вниманието ....

Извинявам се "БЛП" да се чете БКП.

Във всяка лъжа , има 50 % истина . Лиляна с дрипи ли ходи , или с МАРКОВИ ДРЕХИ , ЧАНТИ ОБУВКИ , И ПОДОБНИ ? Значи не е лъжа!