Лиляна Павлова: Западните Балкани казват „Добре, че е Бойко“

На форума в Давос държавите от Западните Балкани са дали висока оценка за българския премиер Бойко Борисов, заяви министър Лиляна Павлова.

Обратно в новината

Коментари - Лиляна Павлова: Западните Балкани казват „Добре, че е Бойко“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О, тъпа краво, ако не беше бати ти Бойко, никога нямаше да видиш министерски пост. Затова го хвалиш

ЛИЛЯНА-ЛЪШКАНА,ЛИЛЯНА-ПОДМАЗВАНА. БУДИ САМО ПРИСМЕХ И ОТВРАЩЕНИЕ.

Какво да кажа?Освен смях бурен смях!!!!

Трябва да отбележим, че каката не е основополжник на "Култа към Бойко" а обикновен епигон.

Тоалетите не знам колко са скъпи, но често са неподходящи и даже смешни за случая и фигурата на дамата.

И после някои казват, че комунизма си е отишъл...погледнете само от кои се управлява държавата....от децата и внуците им на бившите БКП функционери!

кога ще се уволняваш, и да бегаш в чужбина, че да не станеш на пържоли. Кви западни балкани бе. Държава без икономика, армия и млади хора никакви въпроси не може да поставя освен един. Въпроса за окончателната смърт.Герб - това е окончателната смърт. Къш от тука.

Тая не трябваше ли да е в затвора за незаконните свинетки

И какво, ако не е Бойко България ще загине ли??? Една птичка пролет не прави!

Мдаа, на герберунгелите мисленето и изказът не са им силни страни, виж в далаверите нямат стигане....

Горките Западни Балкани. Какво ще правят, ако западнобалканеца Сретен Йосич изпълни заканата си? Ние източнобалканците ще празнуваме.

Тази меца кой ли я клеца?

Мис Пиги говори

За теб явно е добре. Ама като те гледам на какво приличаш и чета, какви глупости дрънкаш, чудя се защо.

ГЕРБ имат много сериозен кадрови пробелм, щом са опрели до такива ресурси.

отново да прави магистрали!

Управляващите, четете в интернет пространството, какво пише българският народ за вас. Вицовете на Свинетка си ги разказвайте помежду си. Ние на лъжите ви не вярваме.

Тази тлъста коледна пуйка /имам предвид и интелекта й/ по-малко да говори, така по-малко глупости ще ръси. Омръзно ни да слушаме брътвежите й по студията. Неприятна за гледане, противна за слушане.

Гуца пак кърти мивки с умни овчи мисли. Поне е постоянна.

ние от западните балкани всъщност беше : "Добре, че бойко е у вас а не у нас, че като ви гледаме кочината, която наричате държава само я даваме за пример на децата си - какво ще стане ако са прости, нагли, крадливи - и безкрайно продажни"

Партизанската внука ПАВЛОВА е обсебена от култа към личноста БОЙКО(Асфалт Паша) ляга става тя непрекъснато мисли за любимия постояно споменава името му 167 пъти в 1реч .Нормално е даже питала 1 много известна Димитровградска врачка дали 2017 ЩЕ ЗАБРЕМЕНЕЕот Бойко ище има ли дете от него и къв пол

Мис Свинетка свещичка запалила ли е, след като е споменала името Му? За да ви е по-смешно сега помнете какви ги врънкат и вижте след 5 месеца какво реално са свършили. Ще се напикаете от смях :) Каквото пипнаха у нас, го "оправиха", затова сме цъфнали тука. А сега и западните балкани ще оправят...

Жалко че Свинетка преживя и тази Коледа... А колко филии с мас можеше да излапа Джендър паша...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Тъй, тъй, Лиле - "никой не е пророк в собствената си страна";) Ta и наш Баце - добре , че са Западните Балкани да оценят подобаващо този наш доморасъл лъв на дипломацията, този самороден талант, който само се губи тук и си хаби силите за тоз неблагодарен народ! Виж с'я, Лиле - докато си евроминистърка и думата ти се чува, прошепни на деди Юнкер идеята за Президент на Западните Балкани, а?;) Ма гледай да е употребил първо от подаръка на Волен, че по-лесно да му влезе идеята за най-подходящата кандидатура!;)

Лилянке, да останеш само на твойта заплата и на заплатата на мъжа ти, дано!

веднаага ще отслабне...

По-смешно нещо не съм чел...

купи ли си акции в моловете на бойко или даяниш на една заплатка, сърце мое заблудено

Стига с твоя Бойко, ма! Обясни ни нещо за курвенцията... щото другите нещо не успяха да ни я набият.........

Засега!!!

Тази мома все повече заприличва на Джаба Хатянина...

Бъркаш, той поне имаше чар.

Я па тая,май умря циганката дет го хвалеше ,че мазната Лиляна почна,ами на къде сме без вашия месия ма ,тоз наш Боко,май само мазни филии с мас е ял,щото около него само такива кат тебе и разни кухи лейки -скумрии,а такива ги дроби ,че е срам и позор за нацията ни,спри се бе помияр долен ,срам нямат тия,но най-гнусното е,че са си повярвали,че са незаменими,непобедими-вечни..,ей,таранколу народния гняв ще ви помете и ще ви лъснат кирливите задници при вашите приятели-еврогейове...

ОРБАН:"Европа се нуждае от нов проект.НЕ ИСКАМЕ империя,трябва ни съюз от свободни страни!!" РОБЕРТ ФИЦО/Словакия/:Вишеградскатагрупа не иска в страните й ,които са с християнски корени да се СЪЗДАВАТ мюсюлмански общности!!!" Матеуш Моравецки/Полша/:"Силната и интегрирана Европа трябва да се гради върху група от СУВЕРЕННИ НАЦИОНАЛНИ държави,а не да представлява все по-централизирана федерация,както искат някои от западните страни!!" Уважаеми сънародници,това са изказвания на истински ПАТРИОТИ и държавници,радеещи за доброто на народите си. Помислете,кога нещото,заемащо поста мин.председател на България ще сътвори подобни изказвания,за които се изисква ум и интелект,които са му в остра недостатъчност!! Нашия знае само едно :Западни Балкани,газови проекти иредица други УТОПИИ!!!! Умственото разстояние между нето и горецитираните ДЪРЖАВНИ ръководители е неизмеримо ГОЛЯМО!!!!!

То и ти Лиле казваш така.

Тая дебела щерка на бивш член на ЦК на БКП има наглостта да ни лъже и поучава?! Как не ви е срам бе самозабравили се дерибеи? Тая се чуди какъв тоялет да си купи и как да разкраси дебелото дупе, а народа ходи гладен и испокъсан.

Не знам какво казват Западните Балкани ( а и не ме интересува) . Аз казвам : Рак да хванете всички в управлението!

какво ни касаят западните балкани ма.Ходете в западните балкани,тук така и така не отразявате българските интреси.Къде се загрижила "наща"за западните балкани.Смешни сте,дали съзнавате,колко сте жалки.

Халал да им е, да го вземат. Само след месец ще дават пари и територии за да си го вземем пак, след като са разбрали какъв лъжец и двуличник е.

Вие добре се омешахте с богатите, но тука Цачева и Цветанов оплескаха нещата с Истанбулската конвенция. Голям шамар за ГЕРБ.

Госпожо Свинетке, Казват ли нещо Западните Балкани за твоите скъпи чанти за по 2-3 бона парчето и тоалетите ти за по 10 бонки. Изпокрадохте де що има пари и богатства и вероятно ще теглите нов заем за наша сметка.

Кви 2-3 последната ичанта е за 4500 ЕВРА марка Есмара

Да си го вземат с магнолията безвъзвратно. Хаирлия да им е.

Специален панел... - Един от възможните преводи на panel на български е комисия. Учете български.

не куха лейка, а направо бидон. ми давос не е за патъци с токчета, ски курорт е, да беше прочела къде са ви поканили след 10 години властване

Предлагам, да им го харижем наш Бойко на Западните Балкани.

днес в Българското външно министерство и посолството ни в Турция са получили остра нота от страна на Турция. В нотата ясно е посочено, че по същото време в България ще присъства и президентът на Турция Реджеп Ердоган и присъствието на връх "Шипка" от страна на руският патриарх ще се счита за провокация към турската държава. Все пак според турските власти почитането на геройски загиналите в опазването на границите на турската империя войници, не трябва да става в присъствието на православен патриарх. От Турция винаги са гледали на България като на приятел, но тази провокация може и да развали добросъседските ни отношения поради факта, че войниците във войната с Русия преди 140 години е била предизвикана от Русия с цел завладяване на територии от страна на Русия на Балканите. Нашите войници достойно и геройски са бранели турските територии и с присъствието на руският патриарх на върха според Турция, България иска да оскверни паметта на турските герои, загинали в подножието на върха." КАК ВИ СЕ СТРУВА ???? Българи, управляват ви ИДИОТИ !!!!

Аферим, машалла, ашколсун на мутромилиционерогерберастите, успели да унищожат само за 7 години Българската Държава...!!! Дааа...!!!

Мижи, защо народа е недоволен? Защо българите псуват гереберастите и бягат извън България? Защо младите казват, че тук няма бъдеще? Само вие, герберастите си вярвате на лъжите! Иска ви се тук да стоят младите и да раждат нови роби! А вие да дерибействате! НЯМА, НЯМА и НЯМА вече глупави! На свършване сме! МАМА ВИ ДА Е.... и ИДИОТИ!