Ремонтират старата част от ”Тракия”, докато завършват най-новата

Добрата новина е, че всички вече се движим по-бързо до Ямбол, където имаме нова магистрала. Последният участък, който остава - лот 4 на АМ "Тракия", трябва да е готов догодина. Старите участъци от магистралата са за пълен ремонт.

Обратно в новината

Коментари - Ремонтират старата част от ”Тракия”, докато завършват най-новата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ои на дедо гугутката, освен магистрали можеш ли да правиш други работи?

asen

Гъркият! Сигурно яко си го закъсал, щом пожелаваш тая крава!

Пуснете я тая пеша по магистралата, ще я изглади екстра.

Всички знаем, че Борисов строи пътища и инфраструктура ВСЪЩНОСТ за да КРАДЕ. И това са на практика виртуални обекти - тези магистрали съществуват само в главите на тъпите и простите му последователи, ГЕРБЕРАСТИТЕ, които, освен да Му лижат някои части на тялото, друго не знаят! Ние, умните и интелигентни привърженици на тройната коалиция, най-компетентното управление, което България е виждала през цялата си история, не му хващаме вяра с тия магистрали, те на практика НЕ СЪЩЕСТВУВАТ, плод са на ГЕРБЕРАСТКАТА ПРОПАГАНДА! Затова препоръчваме на нашите високо интелектуални последователи, да не ползват тези виртуални обекти на инфраструктурата, защото могат да се заразят от ГЛУПОСТТА НА ГЕРБЕРАСТИТЕ! И да помислят, че цялата тази измама всъщност е истина. И че наистина нещо хубаво се случва в България! А това не се препоръчва на НИКОГО, не само на нашите привърженици! Българинът трябва да бъде смачкан, унизен и обезверен, за да може да емигрира всичко що годе читаво. Защото в България НИЩО не става и ние, БЪЛГАРИТЕ, за нищо не ставаме!!!

БРАВООООО.....още не сте я построили, а тя горката вече за ремонт. Свиването на европейски пари е от яко по-яко, може би 90%. Ми то с5-10% от средствата не се строи.

Магистралата е отлична. Пътя не се усеща до като се стигне наистина до по старите участъци. Ямбол - София се взима спокойно за 2,5 часа нормално каране. До морето ще може да се стига за по малко от 4 часа като се завърши магистралата. За нула време се пуснаха лотове, дето не сме мечтали да се появят, но хората продължават да реват, недоволстват и псуват. Типична родна черта. Никъде няма дунавски вълни, участъците се поддържат добре, има паркинги и както казва министърката - няма бензиностанции, но те никнат като гъби, така че всичко е наред.

Имах роднини в Ямбол. Ходих до там на почти всеки Великден и Коледа. За съжаление роднините ми (на възраст от 20 до 78 г.) се изселиха завинаги от БГ. Сега има магистрала, ноняма какво да правя в Ямбол.

Вземете да затегнете контрола с фалшивите винетки. От там се губят милиони. И вместо комисионни да давате за разпространение (40 милиона за 2011), направете електронна система, по интернет да може да се купуват виртуални винетки. Един баркод залепен на стъклото

На Витошкия лифт не те качих, понеже се страхувам от високо. Обаче полетяхме с теб на стих в метрото със мотрисата на Боко. Бат Боко си е пич софийски Слай. Реши ли да копае под земята, един за трима истински копай! и взема трима за един заплата. Бат Боко е и Шварценегер! щом реши, че нещо почва да го нерви, от стария, добър Партиен дом натирва всички да ядат консерви. И ако стане нещо изведнъж пожар, не дай си, Боже, се запали, и тутакси Бат Боко праща дъжд над планини, селца и магистрали!

Браво, много тъпо !

Чудно ми е, има ли официална статистика колко пари се събират от винетки и дали се изразходват по предназначение.

АПИ може ли да даде прогноза как ще изглежда трафика между Мездра и Ботевград след пуска на Дунав мост 2,съчетано с ферибота Оряхово Бекет и цяла Северозападна Бълга- рия.

Ще изглежда както и до сега. По-скоро ще се увеличи трафика Видин-Враца, а от Оряхово няма да има и помен.

Между Мездра и Ботевград може въобще да няма трафик!!! Говори се ,че пътя ще бъде реконструиран и с 4 платна,поради което движението ще се отклони през дефилето. в момента се ремонтира участък м/ Ребърково и Елисейна. А след това-пей сърце /ако не заплачеш от цените на горивото и винетките,данъците....и т.н./!

Никъде от статията не става ясно, че ремонта на отсечката Пазарджик - Церово ще започне докато се довършва лот 4. Адски глупаво заглави. Този ремонт нито е осигурено финансиране за него нито изпълнители... абе.. по-рано от лято 2013 не виждам да се размърдат работите а ако идващата зима е подобна на предишната не ми се мисли кво ще остане от тая отсечка. Магистралата я минавам поне 2 пъти седмично и единственото което видях да се прави на тази отсечка бяха няколко адски некадърни закърпвания които незнам с кво валяче са минавани ама по кръпката друса повече от преди :D

трябва да се ремонтира отново и участъка стара -нова загора-като дунавски вълни е. Стискайте си здраво зъбите като пътувате.

"Кога стана калайджия, кога ти почерня врата". До преди няколко седмиици не виждаше урвите по пътя, сега червените кратунки виждат "дунавски вълни". За мен е учудващо че при тази любов към Русия и СССР вълните не са московски. Или волжки, донски или каквито там се сетите. "Най-обичам маану да найдем" - така викат по трънско. Ама на същите тези екземпляри ако им провериш как са си свършили тяхната работа - ужас на квадрат. Но те възпитаниците на Партията са така. Разбират от съветски униформи и от всичко останало. Включително и от дупене на Доган.

Айде сега, човека е прав макар и с ограничени знания. По Дунава вълни няма, река е все пак :)

Добре де, вълните са мисисипски, не са дунавски. Хайде успокой се, пийни си успокотелните и пусни лига от щастие че те управлява най-мъдрия и най-великия. Можеш и да сънуваш бойко гол до кръста, в униформа на американски пожарникар.

А след като завърши ремонта на старата част на магистралата, ще започне ремонта на новата, която ще се амортизирала ! Като завърши и тя ще се върнем отново на старата и така докато в България има алчни и неграмотни политици, които крадат безобразно данъкоплатците с тези измислени магистрали ! Как може в цял свят да има качествени магистрали и пътища, а у нас да се пръскат милиарди през близки до управляващите фирми и пак да нямаме качествени пътища ?

+1

В цял свят се ремонтират пътища, защо ние да сме изключение? И да не забравяме че бате ви Бойко е единствения политик, който не прие готови пътища , заради лошо строителство. За тези, които са забравили:" Цариградско шосе" и участъка от "Тракия" м/у Н.Загора и Ямбол. Допълнителните ремонти бяха за сметка на строителните фирми. Ако някой се сеща за друг такъв пример, нека да се обади на филанкишията от Горно Нанадолнище.

Естествено, че се ремонтират, но не и такива, които са току що построени. Не виждам някой да отрича, че последните години се залага на пътното строителство, но явно изборът на изпълнители куца.

Иван Додов

Цариградско шосе НЕ Е ОТРЕМОНТИРАНО !!! Вълните и друсането над алея Яворов не са попрваени а са си там! Самият Бойко Борисов заяви (още като кмет), че ще глоби изпълнителя но няма да разбива вече готовота настилка на това място. Айде герберските клакьори да се повозят на кола над алея Яворов и да не се изтърват за явни положения СРА на асвалтаджиите.

Лилянке, строявай ги в две редици, че много се мотат строителите на днешна България. Само магистрали ли ще строим?

Как бе ... и комунизъм строяхме, ама уви строежа се провали.

Мислят за твоето работно място

Инвестирайте в Хемус! Нека да се завърши Тракия, но не забравяйте Северна България. Не става въпрос за това дали Европа дава пари за нея или не. Става въпрос за оцеляване, за човешки животи - в какъвто и да е смисъл. Без развита инфраструктура, няма икономика, а по тесните пътища катастрофите /отнетите животи/ са в пъти повече. Вдигнете си капаците от очите! Ясно е, че мераците на управляващите са насочени към градовете на юг от Стара планина, но погледнете картата и вижте колко големи градове загробвате - Велико Търново, Русе, Шумен, Варна...

На мераци по традиция не обръщам внимание, 135. Нито генерирам мои. Свикнал съм да Работя и да Докарвам Всичко Започнато до успешен край. (, за да се Продължи и по-нататък.) А Работа имаме Да Свършим Всички. Адски Много Работа! Навсякъде и във Всичко у Нас !!! -------- ( А с асфалтиране, преасфалтиране и новоасфалтиране само -- не става ! Предполагам Всички го Знаем!! )

Бат Боко някой ден ще ни реши и екзистенциалните проблеми когато литнат нашите души, да стане тъй, че Бог да ги приеме! И пея аз: Здравей, живот, здравей! И ти край мене, мила, да си споко. Да ни е жив и здрав и да живей! днес, утре и вовеки бате Боко!

Ами половината България живее в отсечката. Другия вариант е да се направи магистрала само между Долна и Горна Люляковица, където явно живее авторът на коментара.

Уважаема госпожо министър,СТИГА с тая Тракия.Автомагистрала Хемус, както и пътищата в Северозападна България са в БЕЗОБРАЗНО състояние.Какво става със скоростния път Ботевград - Враца - Монтана - Видин?И ние сме хора,не по-лоши от другите.

Не сте лоши хора (за врачанките нищо няма да кажа), но сте малко. Просто сте малко и не е справедливо. София-Пловдив е 100-пъти по-натоварено трасе отколкото Видин-Враца. Не е справедливо за малки градове да се хвърлят милиони. После и тези от Долна Диканя и те ще искат магистрала.

За твое сведение Видин е най западният порт на България ,дори когато е бил в османската империя.Видинчани не са виновни че приоритет на сбърканият социализъм беше Варна-Иличовск,а на прехода -някакъв си нещастен Бургас ,пълен с мангасари..

Ама те тези от Долна Диканя си имат магистрала до София - справка магистрала Люлин и непризнатата още за магистрала Струма между Перник и... точно така, Долна Диканя

Така,така...Идват избори и герберастите трябва да събират парички за купуване на гласове...

Боклук да е - червен да е. Това е девизът на бСП и червените кратуни. И те нямат угодия - искат си само СССР и бай Тошо. Не магистрала до Бургас, 5 нови магистрали да построи ББ пак няма да са доволни. Всъщност ако им заповядат от Москва те тутакси ще сменят резбата. И може и гъза на ББ да започнат да лижат. Така де - те 4 години се дупиха на Доганя, та и сега продължават да му се дупят. Какво толкова един гъз да изближат. Пък и като от Москва така казват, няма начин. Те на Хитлер са викали "другарю" по заповед на Москва, та за едно лизане на гъз ще го правят на въпрос. Щом от Кремъл тов. Путин така е казал, значи е правилно. Но да ги оставим комундетата - те угодия нямат, няма и да имат. Те сега с комсомолски трепет чакат референдума за АЕЦ Белене. Така де, трябва да помогнат на Русия. Ние, нормалните хора виждаме че ББ прави нещо - и магистралите, и Метрото, и Южната дъга, въобще всичко. Само това да остане след него - все ще се казва по една добра дума за него.

Защо ли всички в министерския съвет са или членове или потомци на членове на БКП?Та кои точно червени боклуци визираш?-охранителят на Т.Живков ли,сина на полковник от ДС ли...

Нека да уточним, до 1989 в България е имало малко над 1 млн членове на БКП. Редови членове, такива като ББ, миньорите в Перник и стоманолеярите в Кремиковци. И една около 50 000 нпартийна номенклатура каъвто е Станишката. Но това не е всуичко - има една партийна върхушка от 2-3 хил тунеядци, които колят и бесят. И се разпореждат с благата. но и това не е всичко - има и номенклатура на казионния БЗНС и безпартийна номенклатура. Която също лапа. Много повече от редовите партийни членове. Така лапането на един син на ален на Политбюро като Станишката по никакъв начин ен може да се сравни с екстрите на сина на един полковник от ДС, да не говорим за сина на един стоманолеяр от Кремиковци. а всички са членове на БКП, уж са другари. Ето там е вододела. Не кой е бил редови член ан БКП и кой член на Профсъюзите и ОФ. а кой колко е лапал - кой се е ползвал с екстрите на номенклатурата. И кой от екстрите на виисшата партийна номенклатура. В този случай престават да бъдат учудващи фактите че 95% от днешните "бизнесмени" са свързамни с номенклатурата на БКП и ДС.

тия пенсионирани шестаци които всеки ден храчат по форумите......срещу няколко сребърника

дай да си ти го сложа в сладките устенца Лилянке, че така хубаво ми говориш, а ще ми изпаднат мъдите като карам по тая пуста тракия! последният път карах под балкана, че съм млад още :))))

Всяка една новина, за пуснат нов обект от държавата е бъркане с пръст в раната на комуноидната гмеч в България. Когато се пуска нов участък от Метрото и магистралите, когато се откриват спортни зали и училища изпитвам истинска наслада и удовлетворение. Един път, че се прави нещо ново и втори път , че това затваря устата на неудачниците и мързеливците в България, които вечно търсят виновните в някой друг, а не в себе си. Взимали малко пари и за това някой им бил виновен. Ами да не би на сила да са ви накарали да работите за тези пари? Сменете работата и работете за по-големи доходи... ако можете.

Не бива така, Колега. Вие де-факто биете по достойнството и самоуважението на Наши Сънародници/чки. ... Откровено казано, моето-лично скромно мнение е че Всички Искат у Нас да Е Наред Всичко. И Всеки Дава тук (в коментарите) каквото може, т.е. в/за областа която Знае. ...А за намирането на рррр...работа -- позволете и да не отпочваме! Всички Знаем за какво-точно става въпрос!! ....Аз-лично в простичкия ми път не срещнах хора, дето имат нужда от работа; Всички имат Необходимост от пари(разплащателни възможности) !!

"Аз-лично в простичкия ми път не срещнах хора, дето имат нужда от работа; Всички имат Необходимост от пари(разплащателни възможности) !!" Именно това ни е грешката, колега ! Мислим си, че хартийките са целта на занятието. Хората нямат нужда от пари, а от работа ... парите са средство, което кара мързеливия да работи и така да обогатява света около себе си. Който не го мързи - има добра работа!

та тези отсечки ги няма още на картите - само BGMAPS ги показва

сега се сетиха милите за бензиностанции. Последната бензиностанция е някъде на около километър 150 на магистралата.

Това не е работа на министреството. и как очакваш да има, като оня ден е пуснаха отсечката ?

Не е зле "обикновеният българин" да започне да поработва повече и да мисли повече, как да изкара повече пари, а не да клечи по форумите и да се оплаква от световната конспирация. А, магистралата е артерия, по която тече бизнес - ето прост пример - Сега на софиянци им е по близко Бяло море, отколкото Черно. Да не говорим, че от няколко години ( след като гърците си направиха магистралата) турските гастърбайтери минават от там - а, знаеш ли колко пари са това от винетки? Защо пък да не почнем ние да ги събираме тези пари? Да не говорим колко човекочасове ще спести тази магистрала на бизнеса? Ама кой ти ги мисли тия работи - важното е, че асфалта не става за ядене.

"Бате Бойко е герой, джипа смело кара той. Чука звън, чука звън, магистрали се строят на вън." Какво само плачете бе, ревльовци ниедни? Все някой ви е виновен за мизерята в която живеете. Я марш на работа и ще видите, че ще живеете по - добре, сополкьовци със сополкьовците. Само ревете.

Къде да работим бе драскачо. Ми то твоя Бойко закопа всичко което не му бута в джоба

Знаеш ли колко ми дреме къде ще работиш... ама изобщо не ми дреме? Това си е само и единствено твой проблем. Айде , лека и доходна.

"Къде да работя" го забрави. Просто си намери работа и бачкай здраво. Ако не ти хареса я смени. Работа има, само мързеливците да намалеят.

Управлението на ГЕРБ ще бъде запомнено като управление минало под знака: Кой е по по най? Вече не смешно, а отблъскващо звучат клишираните обещания и наивните оправдания. Има обаче една истина, която казва: ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ! Така, че нека действат без да коментират какво правят, какво са направили или какво мислят да направят! Добрите дела не се нуждаят от пояснения, а за оправдания и дума неможе да става!

Наистина не мога да не се съгласи човек, че е истина : "По делата ще ги познаете". Но, не може да се съглася, че не трябва да се казва какво са направили - просто в днешно време, ако те не кажат какво са направили и/или планират, крещящите опозиционери ще омаловажат всичко и всичко ще бъде обърнато с краката на горе. Така че, нека да не са толкова скромни - когато има с какво да се похвалят - ДА СЕ ХВАЛЯТ! И точно поради делата им, аз мисля, че имат шанс за втори мандат. Защото , колкото и да крещят "опозиционерите", това правителство успя да удържи каруцата да не отиде в пропастта, накъдето я бяха засилили предишните. Но това е тема на друг разговор.

Нима считате периодът ( Дори дотук.) за делопоявяване допустим?! ...Все пак за Наши Пари говорим. Отишли-та-се-не-видели.

А другите магистрали, може би е време ББ да започне да почива във Варна, че и магистралата да я оправят...

Аз доколкото знам, резиденция "Евксиновград" е мааааааалко по-близо до Варна, отколкото до Бургас ( напримерно) ?!?!? Така, че дайте да измислим нещо друго. Сигурно правят Тракия първо, защото е изчислено , че там трафика е между 3 и 9 пъти по-силен ( в зависимост от сезона) от Хемус? Или няма такива работи - това е просто работа на световната конспирация и Хамериканците?

Геро,вземи и прочети-Тракия е м/ународно трасе в ЕС и за него отпускат пари а Хемус не е-ако искаме трябва сами да си я строим-румънците защо мислиш ни клатят толкова време за този мост,защото искаха Констанца да стане м/ународно пристанище и там да направят магистралата ама трябва да се ЧЕТЕЕЕЕ

и така един кръговрат

Лично председателят на ГЕРБ и премиер на държавата Бойко Борисов представи в Пловдив новия собственик на футболния клуб Локомотив. Бистришките тигри на Борисов играха и мач със смърфовете на Марешки. Сега Борисов подпечата ПОЗОРА официално, а смърфовете тепърва ще се ловят за главата какъв ментален президент си имат. Без отговор останаха въпросите и за внезапно изчистените дългове на Марешки. А премиерът сам потупа по рамото метафората на купуването на гласове в България. А сега със сигурност вече може да се каже, че Аптекарят ще разкешва за идващите парламентарни избори в полза на ГЕРБ като нищо чудно да се намърда и депутат, а защо не и поредният олигофренски здравен министър на Борисов, каквато впрочем му е мечтата от години.

Наистина Вашият коментар е точно по темата и наистина искам да Ви поздравя! Браво!

до началото на тази година се разправяха някакви басни за предсрочно пускане на цялата магистрала това лято. После, както обикновено, всичко се забрави. Живеем в някакъв приказен свят, а? :)

В казармата имаше една схема - "С каски или без каски" . Виждам, че и Вие я владеете във вариант - Или бързо или качествено. Ако я направят бързо, Вие ще мрънкате, че не е качествено. Ако пък я направят качествено ( но в срок по договор) , вие ще мрънкате , защо не е по-бързо. Хора, събудете се, света е красив и само трябва да отворите очи и да спрете да злобеете. ЗЛОБАТА УБИВА!

Геро, това, което цитираш, е вицът за Зайо Байо ("с шапка или без шапка"). Що се отнася до магистралите - всеки има право да иска те да се правят и бързо, и качествено. Дилемата "бързо или качествено" в белия свят не съществува. Но коментарът ми имаше по-друг смисъл: не може безразборно да се плещят всякакви глупости и лъжи, а после министрите, ББ и журналистите да мълчат като н.а.кани. По-добре да не говорят толкова, защото пъченето за всеки построен километър и нелепите циркове с инспекциите на магистралите от министърката са смехотворни. И тук не става въпрос за злоба, а за поне малка доза нормалност.

Другари! Не се давайте на манипОлациите на властта и зловещият Бойко Борисов! Грабнете сърпа и чука и отстоявайте докрай убеждението на чужденците, че от нас не става и чеп за зеле! Да спрем строителството на магистралите и да оползотворим парите за кебабчета, леб и лютеница на съборите около Бузлуджа! С 60 милиона лева за ремонта на магистралата ще има да повръщаме пияни и преяли поне един месец, другари! Бъдете социалисти - кажете категорично НЕ на всичко! Да живее Румен Овчаров, Георги Гергов, Сергей Станишев и Александър Лилов! Урааааа!

Браво! Добър си! Най-тъжното е , че има хора, които ще се хванат и ще кажат : "Магистралите не стават за ядене" и други такива тъпотии.

Щом сте решили че съм Ви и другар, Колега -- нали бихте се съгласили, че не би било смислено Ние Всички да допуснем преповтарянето (в преносен стриктно-финансов смисъл) на епизода с месарницата?! (от Книгата, в която сте Вестител) ....Иначе -- случвало ми се е да скандирам `Ура! Да живей!!` и то Воистине. И твърдо вярвам, че ще Има за какво и в бъдеще; Но само когато Има за какво. Мигар и с Вас/вас не е така?!

Забрави другарките Цола ,Дража ,Майчето и КУРнелчето ! Освен това искаме и по 2 заплати,2 апартамента и 2 либовници набор 1907 ,желателно е да са по стандарт- бузлуджански пламенни ремсистки,щото са по страстни.. Урааааа,другареее!!!

Соси, соси, телка! Бери за щеку мля!

Наскоро пътувах към морето и обратно и съвсем отговорно мога да кажа, че новите участъци имат много неравности. Като отивахме натам си мислех че се заблуждавам, но насам се уверих 100% - колата вибрира, което не се чувства на стария участък - Чирпан-Стара Загора.. Особено зле е последната направена отсечка Ямбол-Сливен. И това не го казвам, заради някакви политически прстрастия или да се заяждам. Дали има още някой да го е забелязъл???

Ами от българи е правено - съвсем нормално е да е некачествено и с много забележки, но за сметка на това скъпо и бавно направено. Ние умеем само качествено да плюем, с другото имаме проблеми.

Колата не ти е в ред. Минавах няколко пъти по новия участък и е перфектен.

Криви джанти 100%.

Да бе, колата не е в ред на определени участъци от магистралата и като ги мине се оправя, нали? И джантите се изкривяват преди да влезе в участъка с вълните от Мисисипи (радвай се кгб, не са дунавски!) и после се изправят пак като излезе от тях. Де ги тия коли трансформъри бре? Още у филмите ги няма, а у нас вече са в продажба.

Няма такова нещо...

Аз също мисля, че може би проблема е във Вашият телевизор, защото аз също съм минавал няколко пъти в двете посоки и определено смятам, че нещата са направени качествено - поне не ми друса или тресе. А, колата на магистрала става с твърдо окачване и все щях да усетя нещо.

И аз се върнах наскоро от морето и минах по новите участъци-колата спеше и усещането ми е като магистралата в Хърватска и Словения а старите участъци ако караш с 130км може и камъни в бъбреците да получиш.....прегледай си предницата на колата и реглажа на джантите,прави се всяка година особено в БГ

Ти по коя магистрала пътува ,,Позитано -Бузлуджа-Дръндар -Драгалевци" или по ,,София -Бургас "? Щото редовно пътуващите по първата ,само дето летяща чиния не са видели по тракия,то не бе некачествена пепел,па асфалта не се яде....Зависи от сутрешните инструкции на Кутев и Кире Социало.

Това не се отнася за каруцари и диви селяни

ИДВАТ ГОСТИ В БЪЛГАРИЯ ЕДНИ ИСПАНЦИ НО СЪС САМОЛЕТ ДИРЕКТНО ВЪВ БУРГАС ИИСКАТ ДА РАЗГЛЕДАТ И СОФИЯ И ЩЕ СИ ЗАМИНАВАТ ОТ СОФИЯ СВЪРШВА ИМ ОТПУСКАТА И ХОРАТА СИ ОТИВАТ С ЕДНО ТАКСИ И ПРИ ВЛИЗАНЕ В СОФИЯ ПРЕДИ ЧЕРНАТА КОТКА ИСПАНЕЦА ПИТА ШОФЬОРА ТУКА ЛИ ВИ ПОЧВА МАГИСТРАЛАТА /ЗАЩОТО ДО ТОГАВА ОТ ПЛОВДИВ ДО ВХОДА НА СОФИЯ Е САМО ДУПКИ И ШОФЬОРА БЯГА ОТ ДУПКИТЕ/

Испанците си отиват, т.е. ти оставаш в Бургас и въпреки това знаеш какво са питали шофьора на таксито, поредната измислена история на човек, който не е виждал магистралата....

Предлагам реконструкцията на старата магистрала да започне на 01.07.2013 година-в разгара на сезона,по стар български обичай!

Няма мърморещ човек и да живее добре. Или живееш добре или си оставаш беден и мърморещ за цял живот. Пожелавам на тези , които , само се оплакват , да живеят добре , право пропорционално на мрънкането им.

Тук 90 % от пишещите са доста ограничени, първични, казано накратко прости. Има две обяснения за това: първото - драскачите са наемници на определени политически партии, които целят промиване на мозъци; второто - българинът си е завистлив, алчен и комплексиран по душа! Почнете малко да работите, стига сте мързелували и стига сте се оправдавали с държави и външни странични фактори. Никой няма да дойде да ви даде наготово нещо! А щом не работите, то е ясно че няма да използвате магистрали и т.н. И тази магистрала ви е много!

А Б С О Л Ю Т Н О !!!!!!

И какво, казвате работите Вие, Тракиец? ... Звучите на Българин -- какво тогаз Ви се гънат/трепкат коленцата, та не дойдохте в Клубът на Дървосекачите?

следващите години !!!!

Абе,прост народе,стига с това вечно недоволство!Не мога да разбера как все правителството ви е виновно за всичко.

Ееееее, най-после да си признаят за нещо че не са свършили!!! Ама първо трябваше да се прережат лентичките, да ги снимат по телевизията, да ги покажат във вестниците "колко много са построили", та чак тогава!

Kalin

Идват избори и затова се сетиха да правят предложения в бъдеще неопределено време.то и на слепеца стана ясно заради тия свои рекламни акции с новите отсечки старите пътища са в отчаяно състояние защото нищо не се прави там

Някой, месец преди изборите вдигна пенсиите и му показаха среден!!!

Обиколи малко България и тогава говори. Пътищата са екстра, единствения им пробблем е че вече са тесни.

Тя апелира и към бизнеса да изгражда бензиностанции по магистралата, отговорните институции щели да съдействат това да става по-бързо.-- айде Лукойл - що не правите бензиностанции?? не си спомням , ма във Винету не пишеше нищо за магистрали - къде ли го е чул вожда?

То сякаш парите си ги вадят от джоба тия гадове,а не са откраднати от мизерщващия народ.При бюджетен дефицит,да наливаш допълнителни разходи за нещо което не е належащо в кризата е престъпление.Вземете си сапун за банята на панделата в която влизате догодина задълго.Това е най-простото,дебелооко иантинародно правителство,което обаче ще си плати магариите с лихвите.

за 22 години ти видя ли "политик" ,влиятелен,силен осъден в затвор? Не се самозаблуждавай Формулата е:: за милиони няма закони за кокошка няма прошка+ силна мафия= България

Парите ги дава българската държава и това ясно е казано в статията. Не мога да разбера какво точно са Ви виновни от правителството, че искат да оправят старите участъци от магистралата - все пак от тунела до Пазарджик нещата са доста зле. А, Вие с подобно негативно отношение никога няма да спрете да мизерствате, защото Вашето ми прилича на ДУХОВНА МИЗЕРИЯ, а за нея няма лек открит, няма открит!

Предполагам говориш за Белене, ама темата тук е друга !

Уважаема г-жо/г-це Павлова, това се нарича рекет. -------- Всъщност, Хора! Да одитираме ппппуавитеуствуту, или просто да Взискаме от ЕС Незабавно сформиране на Работна Група от Експерти Българ(к)и ?!

А, може ли преди да почнем с одита, да Ви помоля да си изпиете шепата със шарени хапчета. Той одита ще почака, няма да избяга. Вие само си пийнете хапчетата и вадим калкулаторите

И какви, казвате, бихте искали да потребя? С голяма шепа или с малка? Лява или дясна? ...:-) ... Накратко: -- С кое-точно не сте съгласни? И защо? И как Вие/вие бихте ми помогнали да Видя нещата, които не виждам?

Такава демагогия и превъзнасяне на съвсем обикновенни дейности извършвани всекидевно, до сега не е имало. Все едно да се хвалим, че си мием зъбите или нещо подобно.