Общ фронт против Тръмп

Италия, Франция, Германия и много други страни изразиха съжаление заради оттеглянето на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Общ фронт против Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забрави ли, че линията "Мажино" първа се пропука?

"За кого бие камбаната" - отказването на САЩ от Парижкото споразумение директно налива вода в мелницата на т.н "държави - бензиностанции". Саудитска Арабия и Русия. Помислете, кой има интерес да не се намалява ползването на фосилните гориви, после си задайте въпроса, какви съмнения има около избора на Доналд Тръмп и защо им е на руснаците да го подкрепят, след това вижте на кой Тръмп обеща оръжия за 300 млрд.долара и как мислите че СА ще ги плати, ако не и вървят горивата- т.е ако САЩ вземе та намали консумацията на петрол. Та такива ми ти работи. Политиката е курва - всички са патриоти на собственият си джоб, та така и Доналд Дък. Не ви ли напомня случайно на ББ 1 - днес ще вдигна данъците, утре обратното, днес се отказвам от Парижкото споразумение, утре съм готов отново да го подпиша ама при други условия......явно световните сценаристи са зациклили след като са пуснали на сцената треторазрядни актьори. Наистина, по добре е да гледам порно.

Да бяхте направили общ фронт против СЕТА и ТТИП - търговските споразумения, които не носят нищо добро на Европа, предатели! Една малка Валония само се опълчи против. Много ясно, ще си прави Тръмп каквото си иска, като европейските политици са безгръбначни нищожества.

ледовете се топят температурите се повишават нивото на океана се вдига а въглищата са вредни за околната среда кой каквото ще да разправя

Колко му е да вдигнем Коминтернът срещу тато Тръмп?

Беда при братя бесарабски българи link

Не купувай американски стоки и услуги. Спаси планета!

задавам въроса:ЗАЩО! Ето и сега. За какъв фронт пише другаря? Те не са против Трамп, само гдето искат да си продължат пътя. Който не ще- не ще! Фронт? Че то да не е война, Много често се създава фалшиво настроение с неверни измишльотеници на редакторите. Политика Общество По света Бизнес Спектър На фокус ТЕМИТЕ Общ фронт против

Няма проблем - нали една руска светица и пророчица е казала, че човечеството загива през 2017! За какво да спазва Парижки споразмения ....

Аман от измислици. И, като не загине светът през 2017, ще я считат ли пак за светица и пророчица или...ще си замълчат деликатно?

"... И колко дивизии има папата за да държитакъв тон?" - Й.В. Сталин. Та колко дивизии и какви има Европа за да прави фронт с/у САЩ? Аз не харесвам хамериканосите, но това нито снижава бройката нито качеството на въоръжените им сили. Този свят е за мъже ....от както си светува все си е такъв. Силата е всичко.

креатура на въглеводородните фосилни компании, които Президентът Барак Обама щеше да прати в небитието с внедряването на зелени енергийни източници. До 2030г. по неговата програма Щатите трябваше на намалят с 30% потреблението на петрол и газ.

Лошо е когато те хвали врагът, когато е срещу теб, значи си прав.Моралът и загрижеността на световните лидери - вече ни е ясно колко са загрижени за нас и за децата ни.Така, че Тръмп да си го премести...

Краварите със тяхното замърсяваане са най големите терористи на планетата...

Всичко това са пълни глупости, включително и прословутото Парижко споразумение! Климатичните промени почти не зависят от човешката дейност а са функции на циклите на планетарното движение и развитие! При текущото положение на икономическо и политическо устройство на светът, всякакви споразумения са АБСОЛЮТНО безсмислени!

Доста по-умни хора от теб еднозначно доказаха климатичните промени и влиянието им от човешката дейност. А ти какво икономическо и политическо устройство очакваш, че е необходимо, за да има споразумения?

какво блуждае? Тия учени са спестили част от проучавнията си. А те са че ние с дейноста си в момента ускоряваме процесите на климатичните промени. Нищо повече вместо с след 1000 години то ще настъпят след 500г. По интересното е че така и не признават какво идва застудяван еили затопляне.

някой чел ли е "Парижкото споразумение" та чак толкова го подкрепяте??!?!?!? Сигурен съм,че едва ли някой си е направил труда да го прочети,но всички го подкрепяте... Това споразумение няма да промени климата,то е за съвсем други неща,които са ни замислили някой болни мозъци...

Има го на български в мрежата, барабар с пътна карта за прилагането му. Това, че ти си тъпанар, не те оправдава, да не го прочетеш. Питаш чичко "гугъл" и той ще ти отговори.

Да, чел съм го и е правилна стъпка за климата ни! Но и американците имат право на позиция да не им харесва...

Ужасно сте ограничени, тук става въпрос за бъдещето ни, както това и на децат ни. Не е разговор Русия срещу ЕС/САЩ, ама то на тролове като вас, само това ви е в главите. Прост си Саше и това си е. Срам ме е от вас между другото.

Наложете санкции на САЩ, ако ви стиска, евро-гейци ниедни! Срещу Россия може да се правите на велики, ама срещу господарите ви от САЩ - не. Меки китки долни!

Това споразумение за климата е чисто сатанистка измислица с цел идването на нова световна криза....

Не знам дали си ангел, но със сигурност си примитивно тъпанарче. Това не те оправдава да не се интересуваш колко опасни могат да бъдат климатичните промени.

Ние не можем да променим климата!!! Това споразумение няма нищо общо с климата,хвани прочети за какво става въпрос...

глупак. Климатичните промени могат да са изключително опасни за нас хората като биологичен вид. За информация на тъпичките мурзилчета - Росия е в процедура на ратификация на споразумението и Путин смята, че то е много необходимо.

Европа срещу САЩ..... Браво, крайно време беше!

Общ фронт на лакейте-лапачи. Свърши им краденето на пари под уж свишата кауза за климата.

Само в Германия американските бази са 37. Държавното злато като гаранция на всички евродържави по плана Маршал, с изключение на Франция/ Дьо Гол го върна/ е в САЩ. Е ?

Германия от няколко години си прибира златото. Може да провериш колко е останало.

В НАТО има само 2 съвременни армии на САЩ и на Великобритания. Турската е само жива сила и няма думата освен по отношение на Балканските джуджета, ако Русия излезе от Балканите. Тогаво всички ще бъдем Турски вилаети

И какво общо има това с темата?

щом сте толкоз загрижени, наложете им ембарго и санкции. те как го правят, ако някой не им свири по гайдата, та и вас карат да ги последвате... както каза Баба меркел, време е сами да се вземем в ръце... по-скоро е време за шамари с нашите ръце

ТРЪМ ДА СЕ ЗАМИСЛИ И ДА СПРЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ПО-ЛУД ОТКОЛКОТО Е!!! АМЕРИКА НЕ Е НА ДРУГА ПЛАНЕТА! ЗАГИНЕ ЛИ ПЛАНЕТАТА-ВСИЧКИ СИ ЗАМИНАВАМЕ!!

Какво нещо е тъпотията съветофилска?!Става въпрос за климатът на цялата планета, тъпите к*пелдаци пак за ЕС дрънкат..Големи тъпаци, голямо нещо!

комунист или милиционер от теб няма.Каква съветофилия къв комунизъм те бие в задника.Става дума за необратимият и задълбочаващ се раздор и война която се задълбочава в клуба на куците пилета /Г-7 наречен така от СНН/ , клуб на фалиралите длъжници.

Публична тайна е че квотите наложени заради глобалното замърсяване са всъщност инструмент силните икономики да диктуват на останалите какво и колко могат да произвеждат.

Фактите са- Грейт Бритън напусна ЕС, Тръмп (лидерът на САЩ) се разграничава от Меркел и Макрон.Русия е в деликатни/лоши отношения заради санкциите.Турция също излезе от добрите отношения с ЕС след преврата срещу Ердоган.Страни в ЕС също са против политиката на Меркел.Самите германци и французи са против лидерите си заради авантюрата с бежанците.И въпреки това медиите пишат пропагандни статии тип работническо дело ''общ фронт срещу Тръмп''.Той общия фронт май е срещу други и все повеече стават участниците в него.

Човека просто си спазва обещанията.Него го интересува само благоденствието на Америка.Другите да надуват кавала. Шефа на глутницата каза думата си.Сега палетата могат само жално да скимтят преди да капитулират.

Шефът на фалиралата глутница, палета могат да бъдат някакви мижитурки. ЕС, Русия и останалите участници с ясна представа че правенето на пари носи своите последствия ще поемат отговорност, защото Доналд може да милиардер, но със сигурност не е интелигентен и това показва неговото поведение от както встъпи в длъжност. Ответни мерки ще има срещу САЩ просто нека дадем възможност на хамбургера да се изложи още няколко пъти. Америка се прави на велика, но това е просто една демагогия и изкуствено създаден имидж. Америка е виновна за всички сериозни беди сполетели света през последните години и по-точно след 2011. ЕС не е уязвим и няма да преклони глава пред тази ниско-образована нация, сееща само смърт и гадости от където мине. При създаването на един нов алианс ще видите как великата Америка ще скимти като паленце, защото ще иска и тя, но ще е късно, както е късно и за връщане назад от Брекзит. Ама нека видим колко дълго ще се задържи г-н Ориндж на власт, защото политиката му не е в полза на Американския народ а в полза на фирмите на Доналд и приятели. Американската мутра в белия дом. *всяко съвпадения в действителни лица е случайно хаха

Не ви ли е ясно,че някой иска да окраде тези милиарди,но Тръмп не е глупак и няма да се бръкне в джоба.Това е истинската причина.Всичко в света се върти около КРАЖБИТЕ още от времето на пиратите,войните и т.н.!!!!!

Обама се е набутал с ангажименти без да е ясно кой ще плаща сметката! Сметката е направена без кръчмаря! Тръмп не е глупав.

Общ фронт на западните лидери против Тръмп - абе какъв е този фронт армия ли събират? Дето има една приказка ще му пръднат на к*ра

Германия, Франция, Испания,Италия и Русия трябва да направят всичко възможна Европа да бъде обединена, но без Англия и САЩ. Тези две държави не трябва да имат отношение в политиката и икономиката на Европа.

россия може и да дойде в европа. когато спре да си тормози съседите, и не само тях, върне награбените чужди земи, включително калининград спре да си дрънка орУжието и успее да не пие поне година време! ще рече никога!

Россия е В ЕВРОПА!Въпросът и темата е ,ЧИЙ ГО ДИР ФАЩ тука?И кога ЕС ще сложи визи за САЩ и Канада най-накрая?

пак са ти напълнили тиквата в партийният клуб.Стига вицоце .Русия на фона на "изолацията" прави каквото си поиска и практически контроли всички главни процеси.Защото може има ресурса да го прави и не вреди на ЕС по никакъв начин, точно обратното ЕС излива парите си там, а не в САЩ или Украйна.Това дали се харесва на клуба на куците пилета/Г-7/ -те отдавна не са фактор в света.

Американците сглупиха да си изберат откачалник за президент и ще сърбат попарата...Както Ганьо я сърба, когато си избра полуидиот като Виденов, например...После пораженията са дълготрайни

Килърито беше още още по-голем идиот. Оная беше опасна и фанатизирана. Добре, че не успя.

Броятна минусите показва , че средностатистическият българин вятър го вее на бял кон.

намериха си повод.

Не знам срещу кой е общия фронт дали срещу Тръмп оли срещу така наречените водещи страни в ЕС и техните лидери.Първо Великобритания ги отсвири, сега и САЩ, Русия отдавна не е в добри отношения с ''първата скорост'' заради санкциите.Не знам тези лидери до къде ще стигнат в следване заръките на кукловодите си.

Тръмпи ме кефи. Страхотен задник е.

Голям кеф, само да не ти е в къщата.

Ние си имаме също един такъв полуумен идиот в къщата на подобен пост, плешив и с голем корем, който не може логически свързано да каже две изречения.

Господа за да възроди американската икономика Тръмп се нуждае от ефтина енергия. Всичките екологични глупости на Евро съюза му пречат. Така ,че да се наложи на света скъпа псевдо еко енергия пропадна като проект. Сега ще е интересно каква ще бъде конкурентната способност на Европа с тази зелена енергия.

Много полезно и Изтрезняващо за Европа ! Спасяването на давещия се и работа на самия давещ се !

ти май нещо не си разбрал! става дума за световният климат! ес ще даде едни пари, 17 600 000 000 € на едни неразвити страни,за да не си горят кюмюра, за да е чиста планетата! тръмп обаче, не ще да даде един трилион $ за да може на кочините по света да им е чист въздуха! няма да е зле, да вземете всички що коментирате тук да прочетете това парижко споразумение! нали бяхте против глобализацията?? ето, тръмп е знамето на антиглобалистите!

Изрод

полезно за Европа е че не трябва да разчита на покровител и настойник !

..изтърваха зверу в белия дом...сега шоуто се превръща в непредсказуема драма...много а много държавици са набрали на щатите и при първа възможност...аха

Ти бате плюй в пазвата и си викай "добре, че не изтърваха по-големия звер - Килърито".

Направо им избива пяна от устата, че някой не следва наложения курс. Факт е, че никой все още не може да докаже със 100% сигурност дали глобалното затопляне е предизвикано от човека или само ускорено от него. Има налагано мнение от няколко години, че всичко, което е свързано с научните среди е абсолютната истина. Дори има хора, които се държат като религиозни фанатици, когато някой оспори гледните точки, наложени в мейнстрийма. И все пак всичко е въпрос на пари. Саудитска Арабия се стягала да прави най-големия соларен парк в света. Иска да захранва целия Близък Изток.

И защото не е доказано дай да замърсяваме природата и да бълваме отриви. Най-интересното е че ти се радваш на това, типична Българска черта.

как никой да не може бе? Я земи прочети малко. Образовай се и тогава дращи. Хората са доказали газовия състав на планетата преди милиони години- било е въглероден двуокис и адска жега, като в ада. И после малко по малко растенията и водораслите са направили днешното съотношение на азот, кислород и въглероден двуокис и днешните температури. Като изхвърляме в атмосферата въглероден двуокис връщаме процеса обратно- към ада

всъщност не е точно тъй! дърветата , и всичката растителност се хранят с въглероден двуокис, и "акат" кислород. въздуха който дишаме е 78% азот,21%кислород,1% аргон. най вредни са праховите частици !

Въобще няма нужда да се образовам повече , като се има предвид, че с това се занимавам. Вие написахте неща, които може да се прочетат при първия FAQ сайт в Google. Смляна информация, която не дава обяснения как е получена и в какви условия. Пак казвам, ако наистина Ви се занимава, има много контрааргументи на налаганите мнения. И не говоря за лични блогове и мнения на "вещи" лица, които драскат по някой ред в социалните мрежи след работа.

Аз не съм фен на Тръмп, обаче Парижкото споразумение е доста лицемерен документ. Докато на Китай и Индия им се позволява да продъжат да строят електрически централи на въглища (защото спадат в графа развиващи се държави), САЩ са принудени да затварят своите, и да инвестират стотици милиарди в зелена енергия, както и да субсидират развитието на т.нар. "чиста енергия" в страни от третия свят. Защо трябва Тръмп да се съгласява на подобни условия, които поставят американската икономика в неравностойно положение?

Сега Тръмп като вдигне стена с Мексико и затегне визите , ще стане като в Северна Корея !

Ама нема пари.

Как отидохте да се срещнете бе? Тримата клоуни-васали, които не могат да решат сами повече от кога да пият избраната им вода по време на срещата. Та как спестихте? Сигурно сте оставили енергииният отпечатък на малка бомба в това събиране. Самолети, тонове бронирани лимузини, гавази, спрян живот за хиляди човека (да не Ви застрашават живота или важната клоунска работа) и т.н. Жалки дребни хора: бабоеХач, мазохистка и ... нашенец от апенините.

Европейските "лидери", до един невзрачни личности без собствени физиономии, лакеу на Вашингтон изпищяха като ощипани госпожици. Просто Тръмп е пределно откровен и не смята, че трябва да се церемони с тези свои марионетки.

Слушах му речта на Бай Тръмп, определено излиза от форма. Освен тоталните глупости, които наговори се държи и като второстепенен актьор от аматьорски театър в Бруклин.

Много са смешни рублофилите в тоя форум. Все сънуват, някакво разпадаен на ЕС, някакъв възход на Русия, някакви евразийски ценности. Вижте сега какво ще стане Тръмп е малоумник който ще бъде махнат от поста който заема, ЕС ще продължи да бъде най-силната икономика в света а вие ще продължите да бленувате, "залеза на запада". Очаквам хиляди минуси. Като че ли, минусите променят нещо.

И глупостите ти не променят нищо, но не ни ги спестяваш.

През 20-те и 30-те години на миналия век САЩ също се изолираха от света и имахме Втора световна!!!

Откога русофилите в България станахте американофили бе, тролска масо?

винаги, когато имат и най малкият повод да си мислят, че запада ще се разпадне,и стане като любимата им необятна кочина, изпадат в екстаз! после за да преживеят поредното разочарование, се хващат за следващата новина! до сторо бяха тръмпофили, после перука му викаха. сега, не само че са американофили, но станаха и глобалисти! ама то това ще е до утре вечер, както помним от любовта и омразата към ердоган.

баце, ако не са САЩ да размахват самолетоносачите си, Европа отдавна да има големи грижи с арабелите, и да е пръв приятел с Русия - по принуда и по геополитически причини като цяло. Сега, след като няколко години подред се подклаждаше омраза между Русия и Европа, и след като се направи нарочно язвата "украина", НАТО може да се лиши от масираното присъствие на САЩ в региона. Да, те ще дойдат на помощ, но няма да са дислоцирани близо....

Когато една кучка изостави малките си,защото вече са пораснали,те започват да скимтят,защото с мама е по-лесно и сигурно!

Не обиждай кучетата! Те са много повече човеци от тия "западни лидери".

valentor

а и въженцето за дойче банк е при бай Тръмп, дръпне ли го пада цялата конструкция ЕС