Лидерът на румънската управляваща партия бе осъден на 3,5 г. затвор

Ливиу Драгня бе обвинен в подстрекаване към злоупотреба със служебно положение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пореден път Румъния показа как се прави - 3.5 години за назначаване на две калинки на хранилка и някои други "дребни" нарушения. Малко, но от сърце... Престанете да питате "А у нас кога?", защото отговора е "Никога". Ако някой го затиснат, той решава да "проговори" (обикновенно е от "съвест", не друго). В такъв случай се действа по няколко линии - делото някак си изчезва (работещите по делото биват подкупени, сплашени или отстранени - по техен избор), медиите предоставят услугата "медиен комфорт" и каквото и да каже притиснатия никога не вижда бял свят или широка публика, а съдът решава да протака делото докато шума поотмине и след това и делото изчезва или го качват "на трупчета". Румънците показаха "как се прави", но нашите политици не гледат на там, защото може да видят нещо неудобно. А повечето граждани, които са дейни, умни и предприемчиви се отказаха да опитват и да се борят да оправят нещата, защото мутрите добре показаха какво се случва с тези, които пречат. Затова и първите избягаха. И така в България останаха много балъци и малко тарикати. Тарикатите са навързани като кремвирши. А единствената мечта на балъците е и те да станат тарикати. Е, как да стане "по румънски"?

Борисов кога ще го арестуват и ще го Осъдят на дълъг Срок! В момента Затвора плаче за Премиера !

скоро и у нас. И тиквуня, и кауня.

Време е вече и лидера на българската управляваща партия да влезе в затвора. Много изоставаме.

А Бору Боринеску кога?!!!

А Него кога??!!!

лаборанта от Драгалевци и лаборантите му га?

Само в България хората не разбраха че в Румъния имаше Преврат,истински кървав Преврат,където всичко свързано с Кремъл,беше изпозастреляно по села кърища и мазета.Преврат истински,с ,,Лов на Вещици''.Не им дадоха да допрат до съд дори,направо ги караха по ,,Параграф 22'' кой къде го добарат,там му е и гробът.Дори и Чаушескови,като ги добараха,ги застреляха като бесни къчета.Изобщо не си и помисляйте да се сравнявате с румънците.Да сте чули Путин да спомава Румъния някъде ? Няма и да чуете,Кремъл няма лоби в румънската политика,за разлика от България.Розови преврати,и розово бельо на БГ политици,да се чудиш и маеш,това българи ли са ,или случайно набирани от Бюрото по труда,и най-важното,всички са страхливи като голи охлюви,до един ги е страх,

Защо си пропуснал да пишеш, че Путин е виновен и, че едно време нямаше банани? И за лагерите нищо не си писал. Е-е-е-е, ама нещо забравяте урока си.... Ако не бяхте вие простаците пишещи такива глупости, България сега щеше да е едно добро място за живеене!

Пичове, в Румъния от 14 години насам кражбите на коли са някакво случайно изключение.По ТВ молят собствениците на коли да не ги заключват.Направиха нещо елементарно,което е невъзможно за нашите шмекери-при опит за кражба на кола-спешно в пандиза поне за 3 години, при кражба на кола- пак спешно но минимално 5 години.Ба си и гатанката за нашите изтърбушени тикви!

Толкова наблизо до нас а ни изпреварват защото погнаха гадините .с власт .Дори и малка присъда но ако е окончатрлна не може да не действа възпитателно.У нас за жалост всичко е спокойно и само медиите се вълнуват от поредния показен арест и поредната оправдателна присъда.

Не са близо никак дори. При тях няма преход на мутри, анцузи, и куфарчета. Друго яче седат нещата и са несравними.

В Румъния има независима съдебна система. В България мафията си има държава и си прави каквото си иска. Чувството за безнаказаност до такава степен е обзело управляващите у нас, че са се самозабравили и въобще не им пъка ни за закон, ни за морал, ни за нищо.

Лидерът на румънската управляваща партия бе осъден на 3,5 г. затвор............ А КЪСМЕТ И У НАС ДА СЕ СЛУЧИ !!!

Затова румънците ни изпревариха яко. Хайде и при нас да се започне, за да се зарадва и окрили народа, че има справедливост. А сега чукундурите си крадат безсрамно и имат чувство за безнаказаност.

Сърбите ни бият на тенис, Мамалигарите на икономика, турците военно, гърците са в шенген, останахме на опашката с македонците

Дори македоницте са пред нас, най-малкото по качествена музика, на клиповете жените им имат миловидно изражение, а не евтино и долнопробно като нашите селски курви с недоразвитите мозъци.....

А ние тук отдавна преборихме корупцията! Има да ни гонят румънците!

Другари, вече разбрахте ли че либералната пазарна икономика има за цел да ви направи свободни клошари защото тука в америчко тя вече зацикли щото хората се усетиха, и сега тя вече завоюва нови простори сред простите човеци. ....... Да живее светлата демокрация редом с либералната пазарна икономика. Нали затова скачахте другари.

Знаете ли това кога ще стане в миризлива България? Точно така - никога! Терминала и далеч от мършите в бг!

Истината е, че терминала е форма на бягство, а то е породено от личен егоизъм. Всеки сам да се оправя, но най лошото от всичко е това, че чертата на егоизъм е масова и за това не се оправяме. Управляващите са точно такива типове, хванали терминала, но им изпадала власт. За това няма да се оправим никога.

Румънците пак ни изпревариха. Какво ли трябва да направим за да ги стигнем , че и задминем дори.

А беше време когато се чудехме, дали пък лошите европейци няма да ни закачат в една група с изоставащата Румъния. Това не беше толкова отдавна. Всеки, който може сам да си връзва обувките, би следвало да си спомня. Дуги може дори да помнят, че сме били колкото гърците по брой на населетнието, както и разни дрдуги чудни легенди от близкото минало.

Цаца , глей как се праи !

Той само ще си гледа,защото е назначен...ти ще риташ ли срещу шефовете си които те хранят:)))

Цацо, Боце, ЦВЪ ЦВЪ...къде сте...да не ходите у влашко, че видите ли кво става...стойте си тука...нема страшно...

lu4ka

А нашят кога?

"Драгня се е намесил при наемането на работа на две служителки в Главната дирекция за социална помощ и закрила на детето в Телеорман...По този начин държавният бюджет е бил ощетен със сумата от 108 612 леи." Леле-мале, а нашите Шишковци банка събориха и са най-охраняваните мъже...

Вие кучетата си лаете,а керванът си вървииии.........Територия на зомбирани примати,които изчезват поголовно....

Абе 30 години все изчезваме и все ни има

А въри сега кажи дали да е много сурова правосъдната система, дали да е толерантна, дали да кара "през пръсти", а въри кажи сега как да е! Затова винаги могат да се скалъпят обвинения срещу кой да е депутат, винаги може и да се оправдае, кой да е депутат. Трудно е да се намери баланс! Защото все обвиняваме няшата правосъдан система, ама е трудно наистина да се отсъди. В случая, трябва ден по ден да има подписи за присъствие на въпросните служителки на работата си. Да, ама ако няма чекиране! Нали!

Да, опира до съзнание, румънците са с източен манталитет, залитат от една крайност в друга, убиха семейството на чаушеско, и какво? Още не са в шенген, няма и да бъдат! Ако вземем за пример франция - и там има корупция, да не мислите, че няма служителки които се водят на работа някъде, а са някъде другаде.

Сега вече започвам да разбирам , ЗАЩО СевероЗАПАДНАЛА България иска да отиде в Румънско ...

То беше сарказъм към ,,управляващите,, но май с времето се превръща в истина...

Обче румънците не искат изостанали в умственото си развитие и мързеливи селяни.

А североизточна съжалява че не е вече в Румъния.

Боко е осъден да управлява българската кочина до живот.

Аа вече е шеФ и на Балканите и първа дружка на ,,Евролидерите,,/я как го галят и целуват/ ще му осъдите цървулите, докато ни баламосваше си оплете кошницата:)))

и то голяяма кошница, пълна пълна!

Тъп и крадлив народ избира себеподобни да го управляват

За нашия 35.

Кури и Боко в една килия с един нар.

Къде е България?

Войната за главата на Лаура Кьовеши е безмилостна! Мафията не се предава лесно.

Затова Мутрака съска като подиял, като чуе за примера на Румъния. Дай Боже да се изравним с румънците!

подивял

Хайде в панделата за трите енергийни обекта ритнати в Турция

Това в България, не може да се случи, защото нашите политици, са "най-честните", а и прокуратурата е на "ниво" !

Едно време Костов говореше, че ще поиска да ни откачат от Румъния, за да не ни бави за ЕС и НАТО. След 8 години мутренска власт, Румъния е далеч напред. Работеща правораздавателна система, чужди инвестиции, работеща икономика. А при нас - липса на справедливост, завръщане на мутрите, цигански диващини, масова емиграция и пълна липса на чужди инвестиции. Пак за Тиквича гласувайте, мои умни сънародници!

Това е вярно. Тука се вайкахме, че са ни вързали за бедните изостанали румънци. А днес как е ?Изпреварили са ни по БВП на глава от населението, доходи и имат далеч по добри демографски характеристики. В същото време треперим да не ни откачат от Румъния... Спомнете си изкаването на Макрон - спомена поименно ББ и закачи БЪлгария в една група с Украйна....

Това е вярно. Тука се вайкахме, че са ни вързали за бедните изостанали румънци. А днес как е ?Изпреварили са ни по БВП на глава от населението, доходи и имат далеч по добри демографски характеристики. В същото време треперим да не ни откачат от Румъния... Спомнете си изкаването на Макрон - спомена поименно ББ и закачи БЪлгария в една група с Украйна....

В Румъния, обаче, хората са с развити мозъци, а не жените им не са курви, това е разликата с нас. Имаш ли селски манталитет, мързел и недоразвит мозък - няма как да си човек. Ти си примат...

Това не може да се случи никога у нас, защото правосъдието е тотално корумпирано.

Цялата прехвалена влашка прокуратура обвинява чрез нескопосани обвинения като това в статията. Маса народ са задържали по следствията без обвинения по 1 и 2 години.Една мошенничка ръководи специализираната им прокуратура.

Боце ти ли си?!

ЦЦ съм !

Чуваш ли Цацо?!

"Ти си го избра"

Хайде и у нас-бивш гл.секретар,кмет и лидер на управляваща та партия да бъде осъден!!!!

Хайде сега и Боко, че да се пооправи тази изстрадала държавица България.

"приватизация" на импексите за жълти стотинки.

Пука ми за Корни. И нея да я вкарват. Сега, обаче, проблема е Тиквун, твоя работодател. БСП не са на власт от много години. Цялата "заслуга" за потъването на България в последните 8 години е на Мутрагеньо от Банкя.

За нашето Тлъсто лидерче, трябва да преместим запетаята след петицата

председателка на социалистическата партия,кога ще я съдят и вкарат в затвора за криминална приватизация.

тази партия не е управляваща. ГРОП е управляваща с великия началник на Западните Балкани

Веднага щом осъдят Тиквата да кражбата на 1.5 млрд лева от НЗОк!

Ето има някакъв образ с коментар номер едно... Той се моли на Господ да му оправи положението.... Жалка работа сте.... Молете се на Господ да ви свърши и работата, да ви изчисти къщата и да ви сготви... Хе хе хе

Така е ! Но там излязоха хиляди да си защитават правата.... Тук като има протест седите на дивана, миришете си пръдните и наричате протестиращите соросоиди.... Не че няма такива де... Излизата на улицата само за да веете руски знамена и да се радвате на некви славни дни на победата... Затова ще помагате на вятъра в това което прави

Пак ли Румънците, а в България има ли въобще правораздавателна система, всички ли сте на хранилка при мафията...

Дай БОЖЕ в най-скоро време и у нас! ДАЙ БОЖЕ. МОЛЯ СЕ ВСЕКИ ДЕН

моли се... Хе хе хе