Коментари - Личната карта на изчезналия Емил Боев е била в дрехите на откритото тяло в Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствено ми е мъчно за родителите и семейството на момчето, които четат помията , а за коментиращата сволач тук даже ще се радвам да паднат у рудника, понеж са сите разбирачи и клюкарки, дето сигурно легат и стават с домашнярката до възглавницата, ама иначе у интернетА са най-чистите и НиКоГА не са близвали алкохол и водят най-елитарния начин на живот :Д

Малоумни говеда пишат тук. В района около рудник М. Толбухин има свлачища, които се следят по документи от дъжавата! Това не е единствения случай на удавил се човек там! Преди 15 години посред бял ден малко дете падна и се удави и не можаха да го спасят! В района на рудника е много опасно въобще да ходи човек посред бял ден в трезво състояние и това го знаят местните хора и си пазят децата и животните от тая зееща насред полето дупка! Но въпросът е защо тоя пич е бил оствен сам от аверчетата му, които е трябвало да са с него, понже е бил зле и защо е очевидно, че са го оставили да се оправя сам и пиян - ЗАЩО? Колкото до тия рудници СУмА Ти НаРоД, добитък, крави, овце измре там, докато държава, кмет, министър, си чешат онаа работа! И това не е единствения такъв рудник на територията на Перник, в който са ставали инциденти! А разбирачи, дето само са виждали мястото на снимка, да не се обаждат! Който е бил там знае за какво ства дума и колко е опасно и от години седи така и никой нищо не прави по въпроса!!!!!!!!!

ДОБРЕ-личната карта е на Емил, а за тялото -знае ли се чие е? Нещо като ДНК ?

сега брат му ще съди ония, че не са източили шламохранилището преди наркоманчето да падне вътре!

То самолети се разбиха в кулите близнаци.Стопиха ги.Ама намериха паспорта на арабелата,непострадал,неизгорен и цял.

Един друг ти си за лечение...Лекувай се от Мен..Идиот

Появи се поредният доктор любител, дето гледа на снимка, кафе и жълтък. Остави ме мен - всички прегледи са ми в норма. Бегай в съседната новина за друсаното артистче да диагностицираш кой друг, освен мен, е за лечение. Михлюзи с михлюзите...

Ами не сме зли, просто не виждам защо да милея за човек, който сам не милее за себе си и сам не се пази?! Да не беше консумирал опиати, нямаше да го “отвличат”. Според мен не е и отвличане. Или се е самозатрил от пукницата си, или се е забъркал в лоша компания от приятели. Едно от двете е.

Защо се изказват толкова крайно и злобно? Не допускат ли, че може да е отвлечен и убит? А нали телефона му беше останал в колата? Как така се е обажда? Много въпроси. Хора, не бъдете зли, той е само на 25 години...

Никой не е зъл, лека му пръст,, хората си го казаха - повечето 24 годишни в 3 сутринта посред зима не скитат мъртво пияни из гористи местности. Не го казвам със злоба, просто е факт. Приятелите му са го зарязали, той не се е грижил за себе си, ето го резултата - жалко за семейството му и цялата мъка която изживяват

На това аз му казвам модерен “естествен подбор”. Едно време са се затривали по-слабите физически индивиди, а днес по-глупавите се самозатриват. Не мога да имам съчувствие към човек, които ходи с уж “приятели” (които го изоставят, явно и приятелите си толкова подбира) на фест в очевидно неадекватно състояние (алкохол, наркотици и Бог знае още какво е приел) и после му се случил инцидент. Ами ако не се беше нафиркал до степен да не знае къде се намира, нямаше да му се случи. Да не говорим кой нормален скита из горите посред нощ?! Фест, фест, ама той не е до 3-4ч през нощта! Аз съм на неговите години и не скитам по шубраците в пияно състояние, защото съм заета с по-смислени дейности, като да се грижа за детето си. Със същия късмет в пияно състояние можеше да се качи на колата и да убие невинни хора или децата ни/ви, вие това не го ли осъзнавате? Пак ли щеше да го защитавате? Явно резултат от недобро възпитание и слаб родителски контрол е този да се превърне в хипи-наркоман. Съжалявам, но пак казвам, като нямат акъл, нека да са част от модерния естествен подбор на 21век!

Евала, мацка. Кажи им на тия оплаквачи и ревльовци тук...

Лекувай се идиот...

Бравос! Всички алкохолици трябва да си носят личните карти, за да не се харчат пари за ДНК експертизи.

Ами не, ето авторът поставя под съмнение, че убитият е друг, не му принадлежи картата. Специално е откраднал личната карта на човека и се е удавил с нея. Или пък са го убили и са му оставили картата. И в двата случая, търсеният е някъде на Марс и ни се смее. А тялото е на Иван Кръстител.

Преди 2 месеца казах,че братът на убития...е убиецът. Оказах се прав

Както си я подкарал, очаквам да напишеш как преди два месеца си казал, че ти си убиецът...

Общото мнение май се оформя като "Бог да го прости момчето, НО ...". Разработката на това "но" се очаква да дойде от експертизите, НО ... Като си помисля за двете експертизи при "оня" Семерджиев, дали ПРОТИВОПОЛОЖНИ резултати за нарконаличието, гризе ме съмнение за непорочността ли, друго ли на експертите.

Подхвърлиха тяло на човек от моргата с личната карта на момчето. 100 процента ДНК на трупа не е на момчето. Роднините на момчето да направят ДНК експертиза в лаборатория в чужбина и да не казват на български полицаи коя е тя.

Както казах преди 2 месеца,удавил се е в шламохранилището. Оказах се прав

Добре, де, като ще ползваш чужд псевдоним, взех, че се регистрирах, за да има някакво разграничаване от тъпотиите ти...

Един друг

Както виждаш, нямам снимка.

От "Възраждане" всички сме така...с раздвоена самоличност

Един друг

Не ви знам с какви отклонения сте електоратът на Костя, ама че сте досадни е очевидно, включително и с тъпите ти номера в момента.

Май от "ГЕРБ" сте така с раздвоена, че и с разстроена самоличност, да прощаваш ...

Един друг

Пък от ПП са едни нормални. Само като го видиш Киро към е дебил, а Кокорко къв е педал... Свестни и нормални в политиката няма - отдавна са изтикани.

Няма нужда от груби коментари, но няма нужда и подобни случай да се канонизират, казано по-семпличко. Лека му пръст на човека, но наистина - като се напиваш или надрусваш (не казвам че той е бил надрусан, но много други често са по такива събития) като куче по някакви извънградски фестивали и в 3-4 сутринта обикаляш по горите, малко или много си го просиш - не го казвам с лошо, просто е факт. С друг начин на живот и може би една идея по-добро обкръжение, момчето щеше да е живо - няма нищо срамно в това да си го признаем, и дори да го обсъждаме - това не отрича тъгата и мъката на близките му и семейството.

Бог да го прости, но роднините му, както и други такива на изчезващи хора би трябвало да казват всички подробности необходими за издирването за човека - наркоман, алкохолик, хомосексуалист, психо и така нататък за да има накъде да се насочат търсенията.....

Както казах преди 2 месеца,убит е от любовника си. Оказах се прав

Бе, ти толкова ли не можеш да си измислиш псевдоним, че дублираш моя?

Като е твоя си го регистрирай.

Няма значение кой ще спечели, стига да не са левите либерални боклуци ПП и ДБ.

Перник не е място за разходки

Да...злоупотребил с алкохол и точно на боклука решил да отиде. За мен този човек е бил захвърлен там. Вероятно убит. Вероятно от познат.

Нищо не е решавал. Като се нарежеш на талпа, нищо не решаваш, щото вече не знаеш ти ли си, камо ли да имаш остатъчна преценка.

Проблема не е в слкохола ин вино веритас проблема е че сте прости бугари

Ти да не си мангал

Много жалко, Бог да го прости момчето, но е добре хората на неговата възраст да си дадат ясна сметка, че злоупотребата с алкохол или наркотици отключва депресивни състояния и психически проблеми, които могат да тласнат нещата лесно към фатален край.

Поне ще спрат да ни занимават с откачените си теории. То не бяха трафиканти на органи, мутри на които е дължал пари... Какви ли не щуротии, само за да не се приеме очевидното. Един безделник, наркоман и алкохолик си е заминал рано-рано. Случва се, рискове на професията. Айде да закриваме темата

Водеща версия: Емил Боев се подхлъзнал и удавил, близките му го разпознаха Тялото, открито край водоем до Перник, е на изчезналия Емил Боев. То било разпознато от бащата и брата на момчето. Водещата версия на разследващите е, че младежът се е подхлъзнал още в нощта на изчезването си. Паднал в реката и се удавил, предполагат те. По трупа няма видими следи от насилие. За да се потвърди, че Емил не е бил убит, се чакат резултатите от аутопсията. Тя ще се прави освен от съдебен лекар от Перник и от двама медици от София. Тялото изплува в четвъртък край пернишкия кв. "Бела вода". В дрехите бе открита и личната карта на 24-годишния мъж. Емил Боев бе в неизвестност 62 дни, след като изчезна по време на фестивала “Сурва”. Той оставил телефона си, който бил без батерия, в колата и излязъл навън. Било около 3 часа през нощта. За последно бил сниман от камера в покрайнините на Перник. Оттогава следите му се губеха. Неговите близки организираха мащабно издирване в града, в което се включиха и доброволци. Бе обявена и награда от 100 000 лева.

Dani Ly ще модерира коментарите

Удавеният младеж бил с КОЛАТА си. Малкият дявол, че не е седнал зад волана...

Баа, как е претупал, направил се е на кукер и той...

Личната карта на изчезналия Емил Боев е била в дрехите на откритото тяло в Перник гешефтурата на каскета арестува на няколко пъти заподозрени. Даже сина на единия арестува в опит да разкрие предполагаемо убийство. При първоначалния оглед не са установени следи от насилие Сега, ако наистина се окаже, че няма никакви следи от насилие и действително се касае за нелепа смърт трябва да разпорят мазния каскет! Да го одерат и да направят от кожата му тъпан! Защото той за друго наистина не става! А братът на загиналия... да го съдят за набеждаване.

направих си труда да проверя какво значи шламохранилишето и все си мисля че трябва да има огради. най малото да не пият животните вода от него

Кои животни точно да не били пиели? Сърните, дивите свине и най-много зайците, ли? Ами мишки, катерици, птици? За жабите да не говорим. Животните си знаят къде и какво да пият. За разлика от тоя пияндурник, който нито знае къде, нито знае какво, хеле пък как...

НАПИЛ се и ПАДНАЛ в ШЛАМОХРАНИЛИЩЕ?! Ужким Господ помагал на пияните... ... Каква нелепа смърт. :( Горките родители...

Човек като се насвятка, може да падне на/от много места - в кладенец, в река, от мост, от тераса, от влака и т.н. В университета навремето на какво съм се нагледал и наслушал... Не всеки влязал в университет излиза с диплома... или жив.

Защо народа е толкова лош и злобен…. Какво гадни колемтари от някакви индивиди….. Дали им хората да коментират и всеки пише злоботии….

В този сайт е така по всички теми. Нямам обяснение.

Дежурните оплаквачки и баби да се включат мощно. Също и търсачите на вина във всичко друго, но не и в поведението на тоя изплувалия. Айде, почвайте да ревете и да оплаквате как на всеки можело било да се случи. Същата работа като оправданията на роднините на друсаните пияндури, убили някого с кола - можело било да се случело на всеки. Да видим как може да се случи на всеки, особено ако не се напива като казак, не се друса и не се държи като говедо.

Да пази Господ и на теб да не ти се случи същото. Имай малко човечност.

Да, бе, ще разчитам аз на суеверията ви да ме пазят, а няма сам да си поемам грижата и отговорността да избягвам рисково поведение. Как точно ще ми се случи нещо такова като не пия и наркотици съм виждал само от далече?! Ако пропия и продрусам, то няма да ми се е случило, ами аз самият ще съм го направил. Стига с тоя страдателен залог в изказа и в мисленето, че вижте какво ставата накрая. Много от нещастията, които си мислите, че се случват, сами ги правите и то активно и упорито. И на оня Семерджиев му се случи да не знае кой е и къде е, таман да убие две момичета на тротоара. Тоя препил друсалник както е бил с кола, на следващия ден много вероятно е смятал да кара, а ако не знаете - етанолът и амфетите, с които си спайкват ганджата държат с денонощия в намаляваща степен. Тоя като се е направил на куче, после поне 48 часа не е адекватен, за да кара кола. Да, да, знам - приятел е щял да кара. Само дето всички са били не на черешата, а на тополата направо.

А откритото тяло на кого е, в крайна сметка?

На Джими Хофа...

при първоначалния оглед не са установени следи от насилие. И какъв е тоя първоначален оглед на труп, престоял над 60 дни, вероятно полу разложен? Как точно установиха, че няма следи от насилие? Сам ли се е изхвърлил там?

Защо ли му е трябвало да ходи в този зловещ град, на сборище на нацисти, прикрити с кукерески маски.

Трагедия…. И наистина защо трябва да се коментира- за кой ли път да разберем колко ограничен е човекът, който утре ще мисли кого да избере…

коментира се поведението на родата и причините.............

Пийнал си е и е решил да поплува, модерен ляв джендар, дето си мисли, че всичко може, а пък го и да плува не може

Какво ознацчава шламохранилище ?

Имаш интернет - потърси в Гъгъл. Съхраняват шлам.

А какво е шлам?

Какво означава ли ? Ами накратко, водата в него не става нито за пиене, нито за плуване.

Майка му нали се оплакваше, че полицията не я е потърсила нито веднъж. Сега ще е доволна вече, искали са да я потърсят при видим резултат.

Дира, ако имате някакви минимални морални принципи, спирайте коментарите под подобни новине, а да давате поле на изява на сулю и пулю да се прави на оригинален.

А вчера мрънкаше, че триели коментари. Сега - спирайте ги.

Те ги спират само под статии тип "платена реклама" или директно копиране на съдържанието от рекламодателя или такива за джендъри, инфлуенсъри и всякаква друга паплач!

Нехранимайко пиянка на всичките снимки

Поредните невежи коментари на тези, които нямат никаква представа какво изживява семейството на това момче. Поредните отрепки пишат и то анонимно, за да онагледят тъпотата и неграмотността притежавана от тях. Доказващи, че мнозинството от българите са изцяло деградирали и неспособни на емпатия спрямо останалите, а предимно егоисти, алчни, радикални индивидуалисти, ленивци, похотливи, неграмотни, завистливи, мразещи и прочие.

Нормално БъГъ е смесица от руски цигански и турски гени.Изтопни лайна е най скапаната им форма

Ти от руските или турските си ?

Точно!

Стига глупости! Емпатия към някой неуравновесен, нафиркан, деградирал, надрусан? Сериозно?

..........към близките му "интелигенцийо" каквото и да се е случило с момчето - него отдавна няма значение Пощадете близките Не дрънкайте простотии и злобнички тъпотии - тази МАЙКА е загубила детето си Добро /лошо - ВЕЧЕ ГО НЯМА Злобно тъпо племе

Всъщност, никой не разбра какво искате да кажете. То оставаше семейството да не скърби в този момент, абсолютно нормално, но какво очаквате от хората, съжаление, за какво, че този е наркоман и пияница. Надрусал се до козирката и се помислил за супермен, станало му лошо паднал в гьола и хоп белята. Сигурно го е правил постоянно това, само че този път е паднал на грешното място. Къде е било семейство за да стигне до тук този несретник. Защо аз не се напивам и друсам всеки ден.

Поредният бай Ганьо, който се прави на „интелигентен„.

Емпатия изпитвам към жената, който прибирайки се от работа е била изядена от кучета . Към дрогирания пияница не изпитвам нищо. Чист късмет, че се е загубил в гората и не е убил невинни хора, качвайки се в това състояние да шофира.

Всички тия дето пишат малоумни коментари под такива новини, ще гласуват за Копейката, убеден съм...

По твоя коментар ли съдиш?

започнахте да се преброявате

Едно време другарите от ДПС бяха горди, че са партията на бедните и неграмотните, сега ВъZраждане са прилапали част от тоя "електорат"...

Много сте прав/а за съжаление. Възрожденците в голямата си част са скотове.

А ти за кого ще гласуваш? За мутрата или за ЛГБТ (дебъ)?

Не позори името ми мекере!

Щял да прави площадки са скейтборд? Да не е заровено там кучето?

Моля Ви, спирайте коментарите под тези новини.

И защо........пречи Ви личното мнение на хората ли....

Да, особено когато сте болезнено прости. Винаги е имало прости хора, но в днешно време има и къде да си изразяват мнението!

Ам че нашето племе кого изяде тогава? Ние мислехме че ядем тоя неадекватник.

Поредният пияница, който се самозатрива.Дано поне спрат да ни го навират отвсякъде.

Поредният идиот, който има трибуна да се изкаже. Един ден ще се сблъскаш със същото не дай си Боже и тогава ще молиш институции и хора да ти помогнат. Надявам се никой да не ти обърне внимание, за да разбереш какво изпитват хората, които го познават. Видимо е, че си безкрайно прост, но поне си мълчи, за да не си личи пред останалите.

Функционал

Колко семпло.........семейство, неглижирало проблема цял живот и сега се сетило, че някой нещо им дължи...........

Тебе ти е наврян по рождение. Не го разбираш защото си скот.

Алкохола не е за деца...

видно от кадъра - пидал любовна драма.било.

Ех мале, много ви е страх от нас пидалите, всяка втора дума ви е пидал, идвам да те изям - глемия лош пидал е тук и идва да те изяде......

Страх го е от товя че и самият той е пидал.

От къде ще го почнеш ?