562 пътници на едно корабче са спасени край брега на Либия

Пет души са загинали вчера при обръщането на корабче с мигранти пред погледа на спасители край бреговете на Либия, предаде Ройтерс. Живи са извадени 562-ма.

Обратно в новината

Коментари - 562 пътници на едно корабче са спасени край брега на Либия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно пак са ги довлачили в Италия!:(Ако ги връщаха обратно щяха да помислят дали да тръгнат!Какъв срам!!!Трафикантите си пълнят гушите,а европейските кораби и държави парвят огромни разходи...И наистина какво правят италинаски и въобще европейски кораби в либийски води... Като искат да ги спасяват и после обратно в Либия.Всичко е толкова просто!

slavrado

Съжалявам , но никой не им е крив.

Може ли толкова хора, да не вложат никаква мисъл и да не могат да преценят, че тази лодчица, явно няма капацитета да ги натовари всички и неизбежно ще стане гаф!?!

...Мене ме е срам че България е член на ЕС и НАТО ....тези гейски ,ялови структури ! Мене много ме е срам ! Пфууу! Педали долни захлюпени !

нали имаше приети решения, които да спират търговията с хора и деца. но кой от ек, бхк, оон би спрял приходите си по тайните си банкови сметки, заради едно решение. откъде и безплатни деца за педофилите, които присъстват масово във всички управления?

бе какво е това нехуманно отношение - некви кораби охранителни. ма за новите европейци направо круизни кораби им изпращаите с безплатни ресторанти , спа, масажчета и т.н. и

всички 562-ма да бъдат натоварени на луксозен лайнер и обратно, от където са дошли. не, в никакъв случай не е нехуманно, никой от тях просто не е от избраните от обама и цетшке. ако сред тях има поне един строителен инженер, който е строил нещо повече от колиба - нека rtl да си направи седемчасов, пропагандаторски филм. ние гледаме американската нпо-бхк-оон-нато действителност. а в нея място за хуманност няма. но има много място за лицемерие.

нека си ги товарят направо от брега, що да си мокрят краката. Тука викаме, че нема такава държава, ама то първо нема такава Европа! Явно официалната политика на ЕС е наводняване с фесове и фанатици и унищожаване на коренното европейско християнско население!

Значи, корабите на ЕС са влезли в либийски териториални води - "инцидентно". Скоро тези инциденти няма да ги има - ЕС ще организира безплатен фериботен превоз от Либия за Италия. А също и безплатни пунктове за обрязване на неверниците в Европа - след обявяванет на исляма за задължителна за ЕС религия.

И след спасителната операция се оказва, че нямат паспорти, а само айфони и на корабчето няма нито едно дете или жена .........За да се спрат тези морски набези, веднага трябва да ги връщат от там от където са тръгнали !!!

скоро де що има африканец в пустинята ще бъде гепен, "спасен" и фотографиран за новия си европейски паспорт. новите европейци идат - любимците на сбъркания ес.

Спасителите да бяха почакали малко, много бързо са ги извадили......

От инфото не става ясно къде са транспортирани спасените от удавяне либийци. Надявам се - обратно в Либия. И още - какво търси кораб от италианската брегова охрана в либийските териториални води?!?

Ми да ти отговоря докъде са транспортирани - до Сицилия. Ама ти продължавай да се надяваш де. Тя, надеждата, крепи човека, нали така?

Да се надяваме, че спасените са върнати в Либия, а не са откарани на италиански остров.

От тия 582 неща поне 320 неща са терористи. Един терорист средно при взривяването си погубва 20 европейци. 320,00 неща по 20 европейци=640 хубави хора...

"Спасявайте" ги още, после вие ще се спасявате... Затвори се Балканският маршрут, отвори се отново Средиземноморският. Вълната продължава. Европа ще бъде потопена, а късогледите евродебили съдействат в този процес. Позор. Бездействието им е катастрофално!

Ако после са ги върнали в Либия - няма проблем. Но най-вероятно са ги разтоварили в Италия :(

продажните журналя защо всеки ден ни занимавате с това. никой не е качил насила навлеците на гумените лодки, нито някой случаен намазва милионите от нелегалния трафик. сега данъкоплатците ще хрантутят и тази измет, а подведени под отговорност или депортирани няма. защо не вземете да напишете за разнообразие за произвола на циганската сган, за ровенето по кофите на висшисти или за отнемането на имоти от страна на банките или пък за далаверите с пътното строителство и отчуждаването. не се продава ли, що ли, комай няма ли кръв и лайна тиражите падат, така ли, ибрици еврогейзерски и подлоги травеститски.

Ами вадят ги от водата и ги връщат на либийският бряг, просто е.

Обаче - не, извозват ги до Италия "спасителите".

ЖАЛКО, ЧЕ СА ОЦЕЛЯЛИ!! ПОНЕ ЗА ХРАНА НА АКУЛИТЕ ДА БЯХА ОТИШЛИ, ТИЯ ИЗРОДИ!!но явно и на акулите им е писнало от смърдящи резаняци!!

Кой създаде този "глобален проблем"? КОЙ и защо?!

Горките трафиканти нямат пари да си купят по-хубави кораби.

ами като са краи бреговете на либия,какво правят там тея европеиски "спасители"? оставете ги либииците да ги спасяват или да правят каквото щат! аи сиктир!

Американците да не застават "начело" на каква да е криза!Ще стане напълно неуправляема, кризата де!

Ей, тези са като хлебарките - няма отърване!

когато се развъдят плъхове, хлебарките изчезват...