Бунтовниците затягат обръча около Триполи

Експлозиите и стрелбата в Триполи продължиха и след зазоряване в либийската столица Триполи, предаде Ройтерс, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Бунтовниците затягат обръча около Триполи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чухте ли новината? Хането Путку се биел в редовете на опозиционната армия. Досега убил 100 вражески солдати в Триполи, а в момента стрелял по Кадафи. Това е то днешният демокраД.

Няма място за разногласие-свътът се движи по своите естествени закони,колкото и това да не е желано от някои с архаично мислене!Това да прославяш времето ,когато работехме покорно като мравки с мечтата да купиш след 20г.панелка от 50кв.м. ,а да чакаш открит лист ,за да отидеш на 40км.от границата,си беше особен вид фашизъм-по-рафиниран и по-жесток!Виждам ,какво става по света с очите си,а не от страниците на колосалния лъжец-"Работническо дело"!Бях във франция по време на протестни движения за промени в пенсионната реформа,в Барселона,когато започна кризата и спряха строителните кранове,и в Атина,когато протестиращи за по-големи заплати/т.е.зазаплати над 5000лв./запалиха "Агротики трапеза"на "Синтагма"!Какво повече може да иска човек-цената на сиренето не е всичко на този свят ,другари!

айдеее.... демократизирахме и либия :)

Пини си хапчето и успокой топката!!!

За съжаление в нашият "съвременен и демократичен" свят ПРАВОТО е на страната на СИЛНИЯТ! И победителите не ги съдят!!! Ако не беше така Рузвелт трябваше да бъде осъден ПОНЕ НА СМЪРТ за атомните бомби изпепелили хората в двата японски града - Хирошима и Нагазаки!!! В този ред на мисли - в Либия не се случва нищо ново!

Демокрацията няма нищо общо - ВИНАГИ е било и ще бъде така. Индивидът се утвърждава в борбата.

Нямало е как да го съдят Рузвелт по една единствена причина .Когато се хвърлят атомните бомби ,той вече е умрял. Този който е виновен се казва Хари Труман-тромпетиста.Следващият президент след Рузвелт.

Да! Прав си! Но въпросът е принципен!

ами ти, ти какво чакаш, вместо да поведеш колоната? и без това скандираш като комисар.

А да ти е честито новото ник-че. Трябваше да се кръстиш на нещо, което по ти отива. Например Висарионович, Симьонович (Виктор Абакумов)

Името си му е много хубаво! Казва се Бай Иван Тигрович Рубльов, по прякор- рубладжията!

не като кварталната мима доларкова.

Война осъществяване на естественото право, което силните ползват за господство над слабите.

В Триполи май няма никакви цивилни.

У нас има демокрация има само за червената партокрация и нейните помагачи като тебе!

има у вас демокрация ама чушки !!! не виждаш ли че икономически си зависим от олигархията която е бившата номеклатура ! ей тъпи парчета

покрай бълхата да не вземат да изгорят юргана

Горят юрганите на някоя си нация. А нефтът ще го гълтат Щатите, облизвайки си пръстите ...

Войната- престъпление, което не се изкупва с победа.

Долу тирана Кадафи! Да живее свободна и демократична Либия!

колкото и да не се нрави това на дадени другари,но с прискърбие им съобщавам:Демокрацията в света разширява своя периметър на действие вече и в консервативния арабски юг!

и когато дойде демокрацията , голям глад ги чака либийците!!! също като бг

"Однако заготовлено еще немало изящных сюрпризов: так, по приказу эмира, в Дохе построены картонные (в натуральную величину) макеты Баб-эль-Азизия и Зеленой площади. Нет сомнений, что через пару дней Аль-Джазира начнет своими репортажами творить виртуальную реальность, чтобы сделать ее частью реальной истории." "Quoi qu'il en soit, la suite des vnements s'apparentera probablement un coup tordu : l'mir de Qatar est en train de faire construire Doha des dcors en carton pte reprsentant Bab el-Azizia (la place sur laquelle se trouvait l'ancien palais de Mouammar Kadhafi) et la Place verte (la place centrale de Tripoli o le Guide prononce ses discours). n'en pas douter, les prochaines images exclusives d'Al-Jazeera ne manqueront pas de crer une ralit virtuelle qui fera, sa manire, partie de l'Histoire." putnik1livejournalcom

Дрън-дрън, това е медийна кампания в опит да се дестабилизира Триполи. Журналист от Триполи: youtube /watch?v=7iroUkvyu-Q

Човекът е обществено животно. Правото се съдържа в силата. Най-висшето право често е най-висше зло. Провинило се кучето, а наказват свинята. Съдебното решение се приема за истина. Няма значение кой за какво Ви говори, накрая винаги става въпрос само за ПАРИ! Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби. Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък нищо. Докогато това е истина,това ще е истината!

ВВС на НАТО усилено защитават цивилното население, нали така?

Долу тиранията на джихада, срещу когото е целия цивилизован свят с изключение на талибаните тук!

Жителите на града са уплашени, търсят начини да се спасят, има много ранени". Това как се връзва с резолюцията на ООН и действията на НАТО

Целта оправдава средствата. Няма значение кой за какво Ви говори, накрая винаги става въпрос само за ПАРИ! Отначало ли е нищо - и нататък нищо.

кви бунтовници кви 5 лева - наемиците на Запада и САЩ, с оръжия на Западна Европа и САЩ, с логистична и въздушна подкрепа - пак от тях...

"Храна" за промитите мозъци. Сега "бунтовниците" избиват цивилни, какво прави нато??? Фратини отбелязал че "трагедията е към края си", на форум, където се обсъждали икономическите ползи от идването на новия режим в Либия.

Къв коментар, кви пет лева- Кадафи е тиран и ще падне, както тираните в целия Близък изток. Долу червените талибани!