Камикадзета на ИД атакуваха хотел в Триполи, има жертви

Петима маскирани и въоръжени мъже нападнаха хотел "Коринтия" в дипломатическия квартал на либийската столица Триполи и се взривиха, след като бяха обградени.

Обратно в новината

Коментари - Камикадзета на ИД атакуваха хотел в Триполи, има жертви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След намесата на КЕРИ и в България може да се очакват , и то при наличността на хиляди араби и очакването да ни върнат съмнителни такива от западните страни като, че ли ние сме ги поканили в България. БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ЗАЩИТАВАТ САМО ЛИЧНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ И ДАЛАВЕРИТЕ С ПАРИ ЗА СЕБЕ СИ! ЗА НАРОДА МИЗЕРИЯ.

В коя държава БОМБАРДИРАНА ОТ САЩ СА СПРЕЛИ УБИЙСТВАТА НА МИРНИ ГРАЖДАНИ?????????

Явно не са знаели, че ги използват за съвсем други цели. Защо са освободили от иракски затвор Ал Багдади след като е толкова опасен терорист, и защо сенатор Маккейн се срещаше с главатарите на ИДИЛ?!

По време на Кадафи такива работи нямаше във Либия.По време на Садам Хюсеин Такива работи от Ирак не излизаха,от Йемен,от Сирия и от каде ли не още. Бомбардираха Ирак за демокрация,Либия за демокрация,показаха и на Егиет какво е демокрация и на редица други държави. Даана вместо демокрация има само войни и проблеми. Абе СЯЛАТА РАБОТА НЕ Е ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА, ЦЯЛАТА РАБОТА Е ВЛАСТ И ПАРИ=ПЕТРОЛ без да има значение колко са жертвите,без да има значение дали са жени ,старци или жени.

Така е, ама някои тук се правят на балъци или са си прости по рождение. Според тях войните там са от любов към ближния....

Въпросът е не каква е същността на исляма (защото в това отношение вече не може да има никакво съмнение, въпреки несръчните и жалки опити на неговите ментори), а какъв "проект" исляма?! Във Ватикана се пазят може би най-големите тайни от последните 1000 год. на човечеството и светите отци много добре знаят кой даде на пророка Мохамед Корана в готов вид и каква бе целта!

Стига със тоя Ислям ,ами си отвори очите. Влез във ЮТУБ и гледай какво става и защо става това във ислямските държави,това няма нищо общо със вярата и да те попитам ,ако някой доиде и се гаврят със жена ти ,сестра ти,майка ти и накрая подкосят всички ти какво би направил,ще седнеш и вестник ли ще четеш. Я погледни какво стана във Ирак по време на войната ,във Либия и редица други ислямски държави над 2 000 000 са жертвите само във Ирак ,над 500 000 са били гаврите със жените.

Не става ясно какво искаш да кажеш! Да не би християни да обругават жените, които споменаваш? Я пак се опитай нда се изкажеш...

който пише и използва думата 神風特攻隊, Kamikaze непраявилно. Не на всеки самоубиец се прави този комплимент - "По време на Втората световна война така са наречени пилотите-самоубийци, използвани от Япония като бойно средство против флота на САЩ."

Защо в подобен род теми няма от наште ранобудни, демократи и тнт? И без това са тъпи до безочливост, няма ли някой тип ала Бегеец тук да дръпне една реч ала " как за всичко са виновни комунистите, Путин и КГБ"

Е, то се компенсира от другите зомбита, за които САЩ са виновни за всичко!

ТОВ Е РЕЗУЛТАТА ОТ АМЕРИКАНСКАТА НАМЕСА В ЛИБИЯ.СЛЕД ТЯК КРЪВ И МИЗЕРИЯ.АМЕРИКА Е ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО.АМЕРИКА ЩЕ ПРЕДИЗВИКА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ПЛАНЕТАТА.

Ти първо се откажи от ВСИЧКО което ползваш пряко или косвено дошло от Америка, пък после дрънкай глупости! Америка не може да унищожи нищо сама - истината е, върхушката навсякъде една и съща, и баламурниците като тебе вият срещу лошите, мислейки че са с нещо по-различни!!

всичко, дошло от америка, викаш? оттам са дошли само доматите, пуйките и тутуна комай.....всичко друго е дошло от умовете на хората от цял свят, примамени с печатане на зелени хартийки от една банда масони, на територията, предварително прочистена чрез най-кървавия геноцид на местно население в цялата човешка история, територия, сега известна като сащ

Добре де, "лошите" американци свалиха "добрия" Кадафи ама тия защо са се хванали гуша за гуша, всеки срещу всеки? Уж все араби, все мюсюлмани а се колят един друг, делят се на племена, кланове и прочие? Има нещо повече от вечната мантра за "злите" американци - май опира повече до манталитет! И нашето правителство е марионентно, не го харесвам, но не съм тръгнал да коля съседа герберист!

Ти не си тръгнал, но циганите и турците са доста въоръжени. Барабар с "бежанците" и с 9хил. либийски "демократи" мюсюлмани, дето ще ги карат американците в базите си у нас, за "преквалификация"... Такова циганско лято ще ни спретнат, че Украйна, днес, ще ти се види като Малдивите.

Бъркаш нещата! Но и пък си прав и потвърждаваш моите думи за огроманата разлика как различни народи решават проблемите си! Арабите външно са благи, но лесно се палят, действат първично и ирационално и по-принцип демокрацията им е чужда!

цивилизационен избор в действие. Пакс Американа.

Ех каква хубава и подредена държава беше Либия преди да я "демократизират"

На крив народ демокрацията му пречи! То тя не е за всеки. Лошото е, че и на нас не ни приляга много... :-(

Обратно, на демоНОкрацията народът й пречи.

Тотално безумие и невежество. След свалянето на Кадафи, САЩ по старата практика, опита да сложи марионетно правителство. Обаче мнозинството не желае това и страната е разделена на две. Правителството подкрепено от народа "алтернативното правителство" начело с Омар ал Хаси, което САЩ общността не го признават и марионетното правителство на Абдулах ат Тани което е в изгнание в малкото градче Тобрук и си играе на законно правителство, разбира се САЩ и света признават марионетката Тани за легитимна.

Че либийците що не се бият срещу агресора, а се трепят взаимно? Явно толкова им е акъла, явно под булото на "подредената" държава е имало клокочене, вековни вражди и разделение, които би трябвало да са забравени в средновековието!

Комсомолците и чебурашките пак се активизираха. САЩ били виновни , ЕС били виновни. Като не ви харесва "запада" ходете в Северна Кореа. Знаете ли колко са щастливи всички там - НИКОЙ, ама НИКОЙ не се е оплакал от ниски доходи, липса на свобода и т.н. Даже наскоро имаше новина как поредната севернокорейска ракета се е приземила на Слънцето. Като не ви харесва запада, живейте там и завладявайте чуждите галактики, аман от закърнели и промити мозъци

Не, душко, вас ще ви гоним в америката. Там вече легализираха содомията и педофилията. Ред е некрофилите и канибалите да получат "граждански права". Тъй че богати възможности да ти излезе късмета да те вземат за булка в "свободния свят". И хоп, нашия "демократ" на първия ред на сатанинската църква, барабар с баш демократите

Нямам против, поне няма да ме е страх ежедневно дали някой не реши да се гръмне, или да гледам как се обезглавяват жени на средата на оживена улица, понеже жената няма "граждански права"

Май си много коркън, за да пишеш глупости на степен десета.... Повече няма да коментирам, защото си унижавам, като отговарям на дебели като теб.

Гледй ти, лошият Кадафи го няма, а тези се взривяват и воюват.

Американците имат собствена представа за демокрация. Например за тях демократичен режим е средновековната феодална държава Саудитска Арабия. В Либия имаше по съвременна и модерна форма на тоя режим. Но той не беше демократичен, защото Кадафи не им даваше нефта. И проблема, т.е Кадафи беше решен. Нямаше никакво значение, че племена на бедуини и туареги в Сахара, които нямаха връзка със съвременният свят, хал хабел си нямаха за това какво е американска демокрация. Сега вече разбраха. И пипнаха берданите.

Ема ти не си ли разбрал - който слуша Обонго е демократ. Който не слуша - диктатор, потъква човешките права, рушеветчия...

Интересно би било да чуем становището на "Големия""бял""баща"от Вашингтон.

Е как - ще наложи санкции на Русия. "Бял" ли каза!?

Чудя се как може някой западняк неправоверен може да ходи на екскурция в тея държави вече. Направо си го просят

"ЕкскурЦия" друг път - ходят да грабят и крадат.

Това САЩ да те "освободят", робство не ти трябва.

Това е "демокрацията", която САЩ налага в десетки страни. След намесата на американците във всяка от тези държави не стихват войните, атентатите, насилието и преследването на християни там. Дано не ги постигне САЩ това, което причиняват на другите народи!

Либия,страната на победилата демокрация!

Там е работата, че не е победила. Демокрацията е мнмог по-скъпа от едни преврат! И се постига с мнго труд и за много време. Не наричайте демокрация онова, което е процес към демокрация! Бъркайки термините и смислите, внасят фатално объркване в целта, а това е пагумно за нацията ни. В частност в България имаме прохождаща демокрация, което изобщо не е пълноценна демокрация. Гражданството има да се бори, за да постигне демокрация и поколения ще минат, докато се адаптираме към нея, за да може да изкристализира. Защото демокрацията се реализра чрез хората. Не може демокрацията да се реализира пълноценно от хора, които са учени и възпитавани през социализъм! няма как! Онова, което правим днес в Бългаиря, е стъпка по стъпка градеж за поколението ни. Но в НИКАКЪВ случай не е демокрация, докато комунистически възпитаници го произвеждаме! Ще иам демокрация след нас, ако се постараем. Други държави не са пропилявали така фатално две поколения и още по-важното не са вкарвали в главите им комунистическа зараза, която е от най-трайните зарази на света. Фашизмът отдавна е редуцирал ефекта си до минимум, докато в комунистическите държави упадъкът в главите н ахората все още поризвежда значителен продукт! Не бъдете прости! Това още не е демокрация! Това е път към демокрация.

Истината ама друг път. Демокрацията е идеал, който няма стигане. Едно време, който помни, за комунизма се говореше по същия начин. Това е като религията, опиат за глупави идеалисти. Няма нито демокрация, нито комунизъм. Всичко е прах в очите ма овцете, докато вълците ги ядат.

Демокрация, ама на като ми цъфната налъмите.... Пич, в конституцията на "най-демократичната" страна в света, разбирай САЩ, думата демокрация не се споменава, обаче това не им пречи да я налагат. Но все още не мога да си отговоря на въпроса, защо таз дума е няма в тяхната конституция....

Т.нар. "демокрация" - "власт на народа" е само маска на демоНОкрацията - власт на демоните. Войни, убийства, грабежи, разрушения, мноооооооооого лъжи, садизъм, провокация, манипулации, робство, експлоатация, унижения...

До 21 и вся осталная сволач! Чудя се каква майка те е раждала та те е закърмила с толкова омраза ,завист и подлост.Какво ти пречи на теб нищожество ако всички хора живеят добре ,имат безплатно образование и здравеопазване.За какво съществува държавата?Нали за създаване на ред и условия за добър живот на всеки гражданин а не по-силният да издевателства над по-слабия.Куба при американските мафиоти беше порно-барът на американските богаташи и мафиоти ,където живеещите в мизерия малки момиченца почти без пари правеха всичко на "добрите чичковци"За този свят ли мечтаете изроди?!Само смърт заа вас.

До 21 и вся осталная сволач! Чудя се каква майка те е раждала та те е закърмила с толкова омраза ,завист и подлост.Какво ти пречи на теб нищожество ако всички хора живеят добре ,имат безплатно образование и здравеопазване.За какво съществува държавата и обществото бе изрод?Не е ли за взаимопомощ.Не те ли учи Религията за която квичите,че била низвергната от социализма,че трябва да обичаш брата си.Само бой и смърт за такива безмозъчни изроди като вас.

Земята ще стане едно много опасно място за живеене господа. Всички ние знаем чия е заслугата за това?????

До 21 и вся осталная сволач! Чудя се каква майка те е раждала та те е закърмила с толкова омраза ,завист и подлост.Какво ти пречи на теб нищожество ако всички хора живеят добре ,имат безплатно образование и здравеопазване.За какво съществува държавата и обществото бе изрод?Не е ли за взаимопомощ.Не те ли учи Религията за която квичите,че била низвергната от социализма,че трябва да обичаш брата си.Само бой и смърт за такива безмозъчни изроди като вас.

БATKO

И трева не никне където сащ насадят "демокрацията".

Как пък точно видео от RT, освен ако руснаците не са с топла връзка с ИДИЛ!!!

А, "студената" връзка между Маккейн и "Ал-Багдади"/Шимон Елиот как я коментираш.

путин е ного виновен и вече си получава заслуженото

Да питам - вие нормални, ли сте.

Височаишата западна европа с техните братя от Америка разриха огъня и ги оставиха сами да се изядат. Навярно Путин пак е виновен а ?

Толкова объркан свят и то в 21 век.Вместо да се дадат условия човечеството да се развива в правилната посока ,то конфликтите по света се увеличават,жертвите също.В центъра на Европа се води война.Никой не прави нищо за разрешаването на въпросите по мирен начин.В Ирак,първо бомбандировки ,после бази .Посолството на САЩ ,цял град.Програми за намаление на човечествето.Явно и за това не се вемат съответните мерки за спиране на конфликтите.Разделяй и владей.Разделят хората и по религиозни признаци.От позицията на силния.Такива са днес формулите.

За какво намаляване на населението става въпрос? Афганистан, след неспирни войни и хиляди убити, е нарастнал с 6 милиона (около 25%) последните 15 години, отделно сигурно 1 милион са избягали в Европа, Турция и съседните държави. За да се стабилизира населението в света трябват масивни инвестиции в образование. Образованите африканци, индийци и араби имат по 2-3 деца, докато необразованите по 7-8, че и повече... Но тогава ще е трудно да се намерят хора, които да шият дрехи за по 2-3 долара на ден и да сглобяват смартфони за по 8-10 U$/ден...

путин да престане да създава терористи и да ги праща по света

Ясна е работата... ДЕТРОЙТА робувал на арабския си господар и не може да прости на американците като всеки добър роб!

КАЖИ ГО НА БИВШИТЕ КОЛЕГИ ОТ ЕНИ ИТАЛИЯ :)) The Western Libyan Gas Project (WLGP) is a 50-50 joint venture between the Libyan National Oil Corporation (NOC) and the Italian company Eni

А колко добре си живееха либийците по времето на Кадафито......

Всеки ред налаган със сила от един човек си отива с човека и след него настава хаос. Защо в Швейцария няма войни и преврати и от 200 години си живеят мирно тихо и общо взето добре?

БATKO

Защото световната мафия си държи парите там. Поне доскоро. Освен това швейцарците са винаги неутрални и необвързани с политически и военни сили, а не лизачи като нашите лапундери.

Либия беше държавата с най-добри показатели по всички основни икономически и жизнени показатели в Африка. Само Сейшелските острови я изпреварваха, но това е държава от типа на Лихтенщайн и Монако, т.е. място за пране на пари. А в следващите 10 години не ги виждам либийците...

Като нас, при бай Тошо.

Аз знам, че капка по капка - вир пълни. Сиреч, ако се затворят границите на белите държави и не се пуска никой муслиман да влиза или излиза, ако белите не ходят при черните ама и не ги дразнят, ако бели не ходят при рязаните и не ги дразнят, няма да има парлита и други простотии. Ама не, всеки е ербап. Ами знам, че всеки бати си има бати. Въпрос на време ...

Българите са прекрасно информирани, какво представляваше Либия при Кадафи. След като само българските медицински специалисти отказаха да се върнат в България и останаха да работят под бомбите. Мнозина са хората, който оправиха материалното с положение, работейки в Либия. Но думата ми сега е а друго. Кадафи беше поставил железен кордон за бегълците от Африка за Европа. Сега вълната от хора второ качество буквално залива Италия, а от тук и Европа. А цената на това безумие я плащаме и ние. В последните години американската агресивна политика излезе от всякакъв контрол. До скоро стабилни страни, крепящи статуквото, сега са в огъня на една безкрайна и безсмислена гражданската война. И тя с приближава все повече и повече до нас. Но когато те се опитаха да навлязат във жизнено важна за Русия страна, като Украйна, Путин каза, че Украйна не е Либия и Сирия. Нашите управници, както винаги, наредиха България от към страната на булката. Когато човек каже буквата А на предателството, той обикновенно се спира, когато стигне до Ъ.

ЗАЩО ИМА РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ.... ... 6-7 ЧАСА СЛЕДОБЕД - РАКИЕНО ВРЕМЕ - ЛИБИЯ - ОТ ЕДНАТА СТРАНА НА УЛИЦАТА ДЖАМИЯТА ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА УЛИЦАТА КАФЕНЦЕ И СЪМ СЕДНАЛ С ЛИБИЙЦИ - АРАБИ - МЮСЮЛМАНИ - ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ , ТАБЛА, КАРТИ И ПИЕМ КАФЕ С ДОБАВКА (РОМ ИЛИ КОНЯК В НЕГО) И ПЕПСИ КОЛА ... ЗАТОВА И БЪЛГАРО-ЛИБИЙСКИЯ БИЗНЕС ВЪРВЕШЕ И НИ ТЪРСЕХА ЗА РАБОРА В ЛИБИЯ .... ..... А КАТО ДОЙДЕ КАУБОЯ-КРАВАРЯ НА СЪЩИТЕ ТИЯ ЛИБИИЙЦИ ИМ ВИКА "АЗ СЪМ БОСА" ... Е КАК НЯМА ДА СА ИЗНЕРВЕНИ И ДА ИСКАТ ДА ТРЕПЯТ ????

Да живее българо-либийската дружба!

ДА УТОЧНЯ: В КОРАНА Е КАЗАНО ЧЕ ПРЕД АЛЛАХ ВСИЧКИ СА РАВНИ , А АМЕРИКАНЦА ВИКА "АЗ СЪМ БОСА "

Всички са равни ... ако са мюсюлмани! Ако си християнин - НЕВЕРНИК, враг на Аллах!

Защо пишат,че страната изпаднала в хаос след Кадафи?.Нали американците го убиха/този сатрап/за да настане свобода,щастие,демокрация.Ами в Ирак, Египет?Но всички викаме Ура и "Да живее" на всеки американски високопоставен чиновник

Потърсете в интернет "Войната с радикалния ислям". Има и трезвомислещи американци, но за съжаление паразитите по върховете в САЩ и блюдолизците им в Европа докарват мизерия по цял свят в името на собствените си печалби.

В Египет, май генералите направиха един преврат и вкараха ред и дисциплина.

Поради липса на добре обучена редовна армия и полиция Триполи не успява да наложи контрол над десетките опълчения. Една от най-големите глупости , които съм чел скоро.

Милиции,групировки, племена, все едно слушам новини от някой друг век.

Вчера написах,че ще видим Карибска криза -2. Ще ни се поопънат нервите на всички, няма как да ни се размине в този век на върхови комуникаци.

ИСЛЯМА НЕ Е РЕЛИГИЯ А ВОЕННА ДОКТРИНА!!!!!

ИСЛЯМА НЕ Е РЕЛИГИЯ А ВОЕННА ДОКТРИНА!!!!!

Това е демокрация според Дядо Обама и Баба Меркел. Днес няма по-голяма измет от тези двамата

Кукли на конци са тези, хората които ги контролират са много по-гнусни...

А стига ве, това не беше ли най-демократичната държава в Северна Африка? Май ще отложа лятната си почивка в Либия! Демократизираха ли Сирия? Там ли да ходя?

Сега демократизират Украйна, там ще е бъдещия рай

Да де, и за там си мислех, ама като чета новините, в Крим още не са успели да въведат американската демокрация! А аз чакам ли чакам! Мисля в Саудитска Арабия да отида, там е цветуща демокрация! Жената няма да се пече по бански (и без това има слънчева алергия), ама не знам, според шериатокрацията дали е разрешено четири годишно момиче да е по бански на плажа!

И тиф бяха демократизирани. Поредното изсрано американско лайо

Мерси на Обама, Саркози, евреина "философ" Бернар Анри Леви, с две думи Израел пак постигна своето

КОГАТО КАДАФИ БЕШЕ НА ВЛАСТ ЛИБИЯ БЕШЕ НОРМАЛНА ПРОСПЕРИРАЩА ДЪРЖАВА!!

Но много се репчеше на Израел. И си продаваше нефта както тя решеше. Къде дават така ?

дя-до

Това са лайната на Обама, дето сега ще ги руча цял свят.

Като чета новината разбирам,че демокрацията в Либия се е превърнала в хаос и война всеки срещу всеки!Т-ц-ц-ц-ц!

Там където стъпят американците, след тях следва "голямата демокрация "!!!!

Този свят след 1980 година се промени из основи , и то за все по лошо . Преди този период Арабите бяха просто екзотични студенти дошли да вземат Европейска диплома . Циганите покрадваха по малко но нищо сериозно , бяха по скоро за забавление на белите от колкото бреме за държавата . На така наречените западняци им плащаха доста сериозни пари и никои не се свенеше да ги харчи на нашето море . Нямаше осъдени за не платени данъци , но имаше доста такива като изменници на родина та , сега е смешно но тогава в тази дума имаше нещо вложено . Тогава достатъчно беше да идеш на събор в Димитров град и да кажеш че си подтиснат от комунизма в страната , та да получиш храна и подслон в Италия на пример . Сега всичко се заключва в една дума - ПАРИ пари за властта , пари за олигарсите , пари за циганите , пари за евроатлантическото пресъединяване , пари за полиция та , пари за всичко което може да бъде купено но. Парите за хората са забранени , забранени са защото един човек колкото е по беден и унизен толкова по лесно се манипулира и върви в браздата . Колкото е по мизерно съществуването му толкова повече работи и няма никаква переспектива пред себеси . Макар че според Дарвин труда е превърнал маимуните в човеци защо до сега не съм видял един човек да се превърне в маймуна от бездействие ? И защо тези дето гърбят от изгрев до залез все повече ми напомнят на онези герои на Дарвин .

Извинявам се за това, което съм написал, защото е най - голяма глупост сътворена някога.:)

Кадафи може да беше диктатор, но държеше здраво положението. Щом едно време и българи ходеха да работят там. А сега - война!

Kalin

Как при Кадафи имаше и армия и полиция добре обучена и как ......сега няма;-)

ХОДИЛ СЪМ ДО КРИМИНАЛНАТА ПОЛИЦИЯ В ЛИБИЯ - ТРЯБВАШЕ МИ СВИДЕТЕЛСТВО ЗА СЪДИМОСТ - В КУЧКАРНИКА НА ДВОРА ИМАШЕ ЕДНО ЛИБИЙСКИ КУЧЕТА КАТО МАГАРЕТА - НЕЩО КАТО ДОБЕРМАНИ НА СТЕРОИДИ - ИМА ГИ ПО ЙЕРОГЛИФИТЕ НА ГРОБНИЦИТЕ НА ФАРОНИТЕ .... ХРАНЕХА ГИ САМО С МРЪВКИ ОТ КАМИЛИ :) ... И ТАМ БИЕХА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЯКО .... А КАТО ДОЙДЕ ДЕМОКРАЦИЯТА ВСИЧКИ БАНДИТИ ГИ ПУСНАХА ОТ ПАНДЕЛАТА .....