Продават бизнес сграда до летище София за $12 млн.

Бизнес и офис сграда клас А в близост до летище София се предлага за продажба в международен сайт за имоти.

Обратно в новината

Коментари - Продават бизнес сграда до летище София за $12 млн. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При тези условия на кой инвеститор ще му излезе сметката. Правилно е отбелязано в един коментар по-долу варирането на приходите, т.е непостоянни наематели (дали поради високи цени, дали поради лоша сграда, дали поради лоша локация). Да приемем обаче цифра 1 мил. При продажна цена 12 мил., инвеститора трябва да очаква връщане на инвестицията след 12 години. Като в случая говорим за 1 мил. приходи (оборот) а не печалба, тъй като сградата си има и разходи. Т.е срока за откупуване става повече от 15 години?!

между 500 000 и 2.5 милиона гагага викаш като се замислиш и 10 мил бяха

Предполагам, че новината в случая е, че сграда намираща се в България се продава в чужди сайтове, защото всичко останало си е проста реклама, като наблягам на проста.

да, точно на реклама ми изглежда, но явно това е журналистика от 21-ви век

да хвалят/рекламират сградата да вземат се обадят на Гинка..... ЧЕЗ + - една допълнителна сграда.... все тая.....12 милиона .... такива петъчно-дискотечни

от цял свят заповядайте, шумът ви е гарантиран!

Сграда непосредствено зад паркинга и сградата на България Ер/ ТВ "България он ЕР". Много малко са наемателите, просто празнотата ( и вътрешните стеи са стъклени) се забелязва отдалече......

Рекламна статия, малко смешна при това. Наемите варират много силно, значи наемателите са непостоянни, сигурно за по няколко дена. След това как само на две места в света са се сетили за това техническо чудо.

Само да изкопам още малко биткойни и ще си я купя...

Това е реклама, не новина. И спекулацията е огромна. Излиза по 1200 евра кв. метър. При това 10,000 кв. метра е заедно с паркинга.

В бележката никъде не става дума за евра - и цената и приходите от наем са дадени в долари. Което прави спекулацията още по-огромна.

тука са новините, сектора за реклами е малко встрани.