Десетки загинали в атентатите на летището в Истанбул

Тридесет и шест са загиналите в тройната експлозия на атентатори камикадзе на истанбулското летище "Ататюрк", съобщи премиерът Бинали Йълдъръм, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Десетки загинали в атентатите на летището в Истанбул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма трагедия за обикновените хора.....без думи.....жалко за загиналите....в тези светли за мюсюлманите дни.....ужас....

Който вади нож от нож умира са казали хората, преди турците са убивали заради исляма, сега исляма убива турците, природа какво да се прави.

Наистина се взе много на сериозно. То не бяха "трансфери" на ислямисти,ултиматуми на ЕС, свалиха руски самолет, осигуряват тила на ИДИЛ, внасят евтин иракски нефт, доставян от джихадистите и т.н. Е, най-накрая ще ще го близне мечето...

Ще чупя и ще троша, та дано моят любим падишах се сети да ми се извини и обърне внимание.

няма зарзават

Е ми на

В Чикаго и не ме е грижа кво става в Гаджалия

Ще видите - джуджето и великанът като се сдобрят, атентатите ще спрат.

Двамата ли ти го "доверяваха" - отпред и отзад??!

То товаа, е много секретна и интимна информация!

То секрети че е имало , имало е .

Ша ти съ "затопли вратът" , като " работодателят " ти ти изплющи един отзад! Покажи .сиво вещество. , гащничеството тука е бол!

предай много по-здрави на америка за българия

За нас Задунайская.... винаги си е било Булгаристан!

Ехххх, да може Турция да се разпадне, Македония да се разпадне, Сърбия да се разпадне, Румъния да се разпадне, Гърция да се разпадне, ще настане такъв живот! Половината Македония отива в Албания, другата идва в България. България достига до линията Мидия - Енос. Стъпваме в Солун, Кавала и Тасос. Северна Добруджа е наша, обща граница с Русия!

И накрайзе Б-я и Т-я да се обединят.

Споко и това ще стане който се е хванал с българите добро не е видял.Англичаните се усетиха на време 200 хиляди българи щяха да видят сметката на кралството за още 10 години.

Ами и сега можеж да стъпиш в Солун или Кавала - 3-4 часа път е до там и няма особено формалности. Само да са редовни документите, както на хората, така и на колата.

Ганьо злорадства с пълна сила. Полагало се на турците. Само да ви открехна. Ако се случи подобен терористичен акт в България, нито един турчин няма да протрива доволно ръце!

Не се радваме, хич! Днес у комшията - утре и у нас!?!?

Това не са Ганювци! Ганю е български юнак. Това са руски лизачи! Аз съм българин, не обичам турци и Турция, но никак не се кефя на това, което става. Не за друго, най-малко защото са до нас! Трябва да си пълен малоумник да се радваш, ако на съседа ти му гръмне газовата бутилка!

За импотентността ти пак Руссия ли ти е виновна...

Тъмън започва и вашиа сезон Ердо беи ниама дави остане дължен

Така е! Луди винаги се намират!!!

Какво им пречеше на турците и най вече на Ердоган да си живеят мирно с кюрдите и да не се мешат в Сирия и Ирак,като подпомагат терористи самоубийци и ги обучават...??!? Турция от една мирна и сигурна държава се превръща в арена на убийства и атентати... Заради болните амбиции на Ердоган, Турция върви към срив на икономиката и размирици,след което и разпадане...

Всичко са болни краварски игрички!!! Те, с чужди питки - помени правят!?

Турция ще се разпадне, ЕС ще се разпадне, САЩ ще се разпадне, само България ще си остане непокътната.

ЕСът и да пропада, Бащицата няма да допусне да затрият съвсем Падишаха!? От векове са си свикнали с него - тупалки ,..алаш вериш..и така!

'Няма пострадали българи"!!?Интересна част от заглавието на новината!Ако имаше пострадали българи какво би последвало?Може би бомбандировка с българската военна авиация по позициите на ИД?Жалки сме и бедни и нещастни до границата на умопобъркващото безсилие на изчезващ народ!!

Пий си хапчетата!

Съвсем скоро детето ми пътуваше през летище Ататюрк и определено се притеснявах точно от това, което се случи снощи. От друга страна си мислех, че турското правителство добре осъзнава, че Турция е цел след толкова атентати и че са взели необходимите мерки. Ако едно летище като Ататюрк не е цел, то тогава какво друго?! Някой и там не си е свършил работата!!!!!

Турчин пита испанец: - Абе, бях в Барселона и навсякъде чувам "маняна". Какво значи? - Ами това е нещо, което ще се случи, но няма определен срок - може след ден, месец, догодина, без да го мислиш. Аз пък бях в Истанбул и навсякъде чувам "яваш, яваш". Това пък какво означава? Помислил турчинът и казал: - Ами как да ти го обясня... Това е нещо като "маняна", но без това напрежение в него.

Викаш първо теб те уважиха после им прати детето си?

Я виж как си наясно с нещата :)))) Май теб доста са те "уважавали" там. Честито!!!! :))))

много от полетите през лятната ваканция се извършват от туркиш еърлаинс, от германия , от франция , белгия, дано не се случва повече и никъде другаде, може да засегне много летовници!

Приказката, каквото повикало, такова се обадило важи със страшна сила за турчетата!

Жалко за невинните убити, но няма ненаказано зло!

Няма ненаказано добро.

Много обичам егоцентризма в тази държава. В 01:20 ч имаше полет за Варна и български пътници, които точно кацаха транзит на Ататюрк за Варна-също град в България, където има т. нар. летище. Просто разширявам информацията, тъй като от статията човек остава с впечатление, че България има една-единствена връзка с Истанбул

Софийският егоцентризъм няма равен на себе си, дори и прогнозите за времето са основно за София и евентуално Бургас и Слънчев бряг . Да не би Софиянци случайно да се прекарат ако там вали ... Другите градове кучета ги яли ...

В Суната е описан по-детайлно "пратеникът на Аллах". Ако вярвате, че в 6-7 век може да се прави операция на сърцето за премахване на тромб, наистина имате нужда от помощ!

Парламента на Турция трябва да приеме закон всички турци и туркини да ходят по бански на обществени места за да няма къде да крият бомби.

Чудя се какво да правя имам резервации за почивка в Турция.Май ще оставя да ми изгорят парите отколкото да залепна на някой тротоар като ваденче.Ужас.

Аз семейството си не бих рискувал. Ако пък си несемеен не си заслужава така или иначе,защото рускините така или иначе няма да са там това лято;-).

Прав си то без рускини каква почивка ще е.

Митаче, отивай да си почиваш спокойно! Аз ще се погрижа за теб, адаши сме все пак :)

ЖИвея на около 250 км от Инстанбул в Царево и тук над главите ни прелитат бойни самолети изтребители, може ли да има нещо общо?

Мохамед е литературен герой! Коранът е интерпретация на Св. Писание от ислямските улеми.

Мечката играе в комшиите. Въпрос на време е да се домъкне и при нас, ако не помогнем на комшията да я укроти. Щото ние даже ограда нямаме.

Тук нямаме проблем с кюрдите.Не е сигурно дали за този атентат са отговорни Ислямска държава.

БРЦК

Със сигурност не са кюрдите - те винаги нападат полицейски или военни цели и никога цивилни. Или е ДАЕШ или е постановка на разузнаването.

ердоганчо яко оцапа работата! добре си седеше мирен, прокарваше си закони за забраждане на кадъните, но къде му щукна да се меси в Сирия и да се прави на мъж?! е, сега освен руски, няма да има и други туристи във фесландия тази години, та белким му дойде акъла в главата.

В Египет гърмят от 20 години туристи и въпреки това поне миналата година беше пълно с руснаци! Тая вашата пропаганда по болшевиики, не хваща дикиш!

Комшиите са в ужасна ситуация-къдо го чукаш,къде се пука.шиитска принадлежност в танц с европейските лидери-деклариращи смазване на ИД,тази подпомагана от саудити-шиити.Светска държава до скоро със засилваща се роля и намеса на Исляма в обществено-политическия живот.На изток в състояние на гражданска война с кюрдите и опасността от появата на Кюрдистан.Съжарителното писмо на Ердоган до Путин-дали не дразни ползвателите на базата в Инджерлик и интересите им?Израел и Тел Авив,Иран и ролята му на буден играч в региона с противопоставяща позиция която имат и двете страни.Много фактори и всичко с цел отслабване силата и ролята на Турция в региона.Много заинтересовани по различни линии,а и турския народ е разделен,изнервен и уплашен.Явно турската политическа върхушка няма комплексно лекарство за множеството болежки и се задъхва в отчаяни маневри!

Само с корекцията,че сунитския ислям е проблемния, не шиитския. Саудитите са сунити. Иначе вярно си е направо цугцванг за управниците на Фесландия,наистина. Ама като искаха да правят Османска Империя 2.0...

Така е,приемам поправката,чета за шиитски Иран,а се оказва днес,че бивши съветски сунити са били в наказателната акция!

турция трябва да бъде смазана и притисната с глава до пода, за съжаление гражданите и, които нито са искали подобна ситуцаия, още по-малко пък а заслужават ще страдат, обаче това е единственият начин да се изкорени този шиитски тумор, който се е разпрострял там. до вчера ердоган обясняваше колко е велик, но бидейки изоставен от Европа, на която и писна да бъде шантажирана, притиснат от кюрдските терористи, той в последните дни се обърна към двата си най-големи врага - Израел и Русия. Те естествено ще му сипят да хапне доволно.От къде се стовари това на главата на Турция - когато Европа изпадна в икономическа криза, Турция помпаше петрол от Сауди, както и снабдяваше стабилно с оръжие Сирия, което донесе т.нар. бум - един илюзорен балон предимно строителен.

опс и аз се подведох - сунити!

нека да направим изводи на глас от цялата тая патаклама 1 според мен, въпреки новоизбухналата любовна страст между Ердоган и Путин, руски туристи в Турция в близко бъдеще няма да идат, остава тука да ги търпиме 2 Патока ако се прекара през Турско с една две противотанкови ракети TOW е сготвен Значи пак с нас ще се пазарят

Защо трябва вие, простестътрите постоянно да демонстрирате малоумието си. Малко ли е, че постоянно парадирате със сексуалните си дисфункции? Кой изобщо ви пита вас, шепата кириак-стефчовци, готови за мизерни 50 цента да продадете и майките си?

... +700 000 000

Мюсюлмани избиват мюсюлмани,малоумна работа!!!

А, то щот "християни" не изтребват християни. В Украйна, например. И не само.

Както сме го говорили хиляда пъти... Турция е една много болна държава с много болна религия. Има ли още мераклии да пуснат османлиите безвизово... или да ги приема в ЕС...?

14 икономика в света обаче

БРЦК

Беше. От тук нататък е само надолу.

Язък за неоосманската империя! Тамън да я напрай и...

Бай бай, Ермангал! Бай бай, Турция! Няма да липсвате на никого!

А какво кара млади хора да се самоубиват и убиват невинни? Може да са психотропни вещества, ново оръжие?

Човек като е много прост не му трябват психотропни вещества и нови оръжия, за да върши простотии. Малко чалга, малко промивки, малко тревица... Важно - неграмотност и безспросветност...

Ердоган ще доведе Турция до разпад с така мечтаните му Ислямски халифати и Османски империи...

На ЦРЪ не му харесва, че Ердоган иска отново да се сближи с Русия! Целия свят трябва да се обедини срещу тези терористи!

Лошо за пострадалите и за обикновените хора! На тяхно място трябваше да са ердоган и неговата шайка бандити и нещастници!

Кофти работа!!! Махнете го тоя Ердоган най-накрая, сложете си един нормален човек, и живейте спокойно! Ама то акъл се иска

кого,някои като боико ли?!!

Не храня някакви симпатии към турците, но в момента ги съжалявам. Това, което им се случва е пряко следствие от мръсните игри на Ердоган. Дано поумнеят до следващите избори...

Време е да ги приемем в ЕС, за да се разсее този огън, това напрежение. Не може само на летището в истанбул. Такава правова държава да страда сама...не е редно!

Това не е решение! Франция и Белгия са в ЕС, но и там терористите направиха същото. Турците не са европейци - всеки, който ги познава поне малко знае, че е така. Те имат ориенталски манталитет - в много отношения това е симпатично, но е далеч от европейското мислене.

Да, да ги приемем, моментът е много подходящ. Великобритания излиза Турция влиза. Много "европейско" звучи.

Welcome to Turkey have a nice hell!

Четох любопитна статия. Може да е поредната теория на конспирацията. Вчера сутринта Ердоган е изпратил в Москва група парламентьори, за спешни преговори с Кремъл. Групата се е върнала и е била в залата за пристигащи, когато терористите са открили стрелба и са взривили бомбата там.

Ако е вярно се потвърждават подозренията ми, че САЩ плясват през ръцете турчина за опита му да се сближи с Русия.

... по-скоро м-р Путин по свой начин напомня на Ердоган да се извини за сваления самолет, нещо което Ердоган не прави...

Повтарям - може да е поредната теория на конспирацията.

Всъщност атентатите в Турция започнаха след свалянето на Руския самолет. Путлер задвижи цялата агентура на КГБ. Не случайно отделя по 10 милиарда за такива цели. Вярно половината отиват в ИДИЛ ...

з6 души са загинали в атентатите на летището в Истанбул --- 2 милиона жертви в бг-то! на кои му пука?

Гледам на Университета е спуснато черно знаме.

да не би да са се гътнали всите професпри и академици, та там е знамето?

БРЦК

Това е работа на ИДИЛ - мисля ,че всеки който има капка мозък в главата го разбира. Кюрдите не нападат цивилни цели. А защо ИДИЛ нападна приятелчето си Ердоган? Според мен има 2 причини: 1. Сдобряването с Израел. 2. Опитите за сдобряване с Русия. Ще видим дали съм прав, но нищо добро не чака турците. Сами са си виновни.

Безумия никога няма да излезе наяве (т.е. кой всъщност стои зад тях). Но в случая на Ердоганчо му се прави дебел намек. Той започна да се взема много на сериозно. Дава ултиматуми, заплашва, че ако не станело еди как си, щял да направи еди какво си и т.н. Вижте как шефовете на ЕС се отнесоха с британските представители - най-безцеремонно, та дори брутално. Дано Ердоги си вземе поука...

БРЦК

ИДИЛ не се свенят да си поемат отговорност за атентатите. Ще поемат и за този. Ако не поемат официално отговорност - не са ИДИЛ , а е 'шпионска' постановка.