Леопард избяга от старозагорския Зоопарк, евакуираха посетителите (видео)

Преди малко повече от месец в същия зоопарк пони отхапа част от 2 пръста на бременна жена

Обратно в новината

Коментари - Леопард избяга от старозагорския Зоопарк, евакуираха посетителите (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо са приспали животното? Щото някой малоумен работник не е внимавал като влиза да го храни? Да бяха приспали него, то няма особена полза явно щом една врата не може да затвори като хората. Толкова ли не можаха да го упоят и да го приберат! Тъпаци!!!!!! И защо изобщо се разрешава на такива малки зоопаркове да отглеждат животни, за които нямат капацитет и обучен персонал? На такива места трябва да има само тревопасни животни.

"малки зоопаркове"? ти май по-далече от кварталната софийска панелка не си ходил/а/о.. След софийския, това е втория по големина и разнообразие зоопарк в България.

Че софийския да не е много хубав? Само мъчат животните в тази теснотия

Каква е разликата от това да го приспят и да го упоят? Или упояването е с местна упойка а приспиването с пълна? Да ти напомня да правиш разлика между приспиване и евтаназия, нали?

По-важното е, колко туриста е изяло? :)) Като изяде пет - шест и се засити, само ще се прибере да си полегне.

какви изнежени и бъзливи станаха! То голяма драма! Хайде спокойно! Ще влезете в кръговрата на живота и поне ще има полза от това,че сте се потили във фитнеса! Ще хапне животното добре. Сано незнам дали силикона, ботокса и флърите няма да му подействат зле на стомаха!

Те леопардите такива ги обичат - нежни (крехки). :)) От силикона получават разстройство ... :))

Тази жена лъже яко и и личи …….. но това е директор…… смях и ужас…… тр.да имат уредба и при такава ситуация да съобщят, а не охраната да тича да информира посетителите…..

Леопардя бяга с 60км в час. Представете си как измъчват животните в тея паркове не може да се двежи в затвор и залинява

60 км в час са всяка астрономична секуннда около 17 изминати линейни метра , галиба се е раздразнило нашареното с многобройни точки африканско добиче, че толкова много хора го наблюдават - а то горкото в жегата неволно обикаля насам - натам из клетката, късмет в улавянето му - понеже оно може да се ориентира и нощя дека се движи: може пък да нанка на некое дърво, живи & здрави

Оно веке е прихванато и приспано и натикано обрато в клетката, а и лелята от интервюто каза , че оно обикаляло в близост около клетката , не е имало ищах да търчи по тъмното да плаши гаргите ....

Като са чули как „мръсните“ руснаци горят техните съименници в USрайна барабар с екипажа, са решили да избягат о време !!! Слава Кокаине, слава идиотов, търканов слава и таборът ви отива към небето АМИН !!!

огромната леопардова котка в очите си е с огледаловидни повърхности - нощем отразяват електричната светлина, живи и здрави

Преди време тук имаше снимки на 2 братчета, ама не помня вече точно какви котки бяха, не са те избягали, други мац-пис-пис са?

В крайна сметка е избягал 1 леопард ,който отдавна вече е прибран.

някой пиянка е описал ситуацияна и са му са привидяли два

Да не е минала от там Мара Теснолинейката. Къде мине.....става пакост

Последно какво е избягало .? Колко са на брой. Да не излезе накрая , че нищо не се е случило, а някоя бездомна котка си е търсила храна. Не било риба , а цаца....Цаца ама риба.Кит

Преди се смееха, като руският главен прокурор, Чайка ли се казваше, идваше на посещение на Цацаров. Та с какво се хранели чайките?

леопарди касо-разбивачи, разбиват врата и бягат. сигурно са гледали в ТУБАТА как се прави. а взеха ли тест за алкохол на пазачите?

проверка за изпити алкохол или наркотикосъдържаща кафеинова течност е неминуемо нужна всеки път, и хич не е безопасно само един човек (не)пенсионер абсолютно сам, въобще неохраняван плътно до него от друг 100% дееспособен човек, да борави с отключващо-заключващия (не)електронен механизъм на животинската панделна кутийка, да го залавят без ни то да пострада, ни пък човек - и край на рядко срещания в световната зоопрактика случай, живи и здрави

Първият въпрос ми е от кого именно тези умни и кросиви котки са разбрали за опасността да ги изпратят в Украйна срещу руснаците? Вторият въпрос ми е възможно ли е и защо бременната жена, за която е написано, да си е пъхнала ръката в устата на понито и то да се е нервирало?

Но поне си анонимен

....ти си по...

Шило

Укрите са ги изпратили в Украйна. Ама не са разбрали, какви Леопарди им трябват там.

пише там където не трябва

Руските роби дори тука почнаха да обвиняват запада хахахахах Е тва е да сте платени и прости

Тиха бе,джъндър.

Свобода за леопардите!

се е полакомил да си го крадне кой знай - дал, видейки го наживо или на снимка/филмче, бизнесмен-екзотични четирикраки обемисти огромни мяу-мяу любител ... да го вкарват час по-скоро пак в панделката му поживо-поздраво зоолюбимеца, че току виж чуждоземна тв е научила и е направила репортажче за случая, живи и здрави

От дира, като , , най зелена и иновативна медия" да вземат интервю от леопардчетата

Зоопарка в Стара Загора само котки и таралежи....е.ах тоя пиян персонал

Немърливият простак,оставил отворена клетката на леопардите заслужава да бъде затворен заедно с тях. Докато охладнеят.

Кой подбира персонала и кой трябва да контролира как си вършат работата?

Зоопаркът е общински.

Чупим тъпомера!!!

Добре ,че ги приспаха , щот в Украйна ги пръскат на парчета ! Горките животни !!

Голямата новина, я пишете колко джендъри са посетили спешния център след снощната вакханалия

Добре че не са ги убили, че преди години едни убиха пак така избягал ягуар в Ловеч . Време е тези уродски зоопаркове да се закрият завинаги! Това е издевателство над животните.

Като знаем какви служители има в общините е съвсем нормална случка.

като 80 % от сънародниците. Резултатите и в двата случая са очевидни

Не мешайте понито. Там си е виновна шматката дето си е навряла ръката. Конете хапят!!! Но кои вече е виждал животни за да знае. А за котките си накажете мърльото. Заслужил си го е.

Само да не ги убият както направиха с този от Ловеч. В България са големи некадърници.

Идиоти! Как ще приспивате леопарди-бебета? Ако тия сладури са "избегалите" - срам за вас!

Приспали са ги, тоест упоили. Не са ги убили, пише си в статията.

Искате незабравим и екстремен уикенд? Заповядайте в Зоопарк Стара Загора!

ще ги убият за кеф и ще разправят после, че са спасили гражданите....

Леопардите са 2 А6 и са избягали за да не бъдат използвани в Украйна! Без паника, вече са доставени Корнери, за неутрализиране.

Не са избягали, А някой ги е изпуснал!

"По думите им животните не са опасни, тъй като са бебета" В този зоопарк пони отхапва пръсти, а не ми се мисли тези две котета каво биха направили.

А аз къв белег имам още на глезена от пинчера са съседката, тоя плъх като ме захапа и не пуща бре гадинката..хем смешно , хем , абе да се блаодари , че не е американски пинчер, че сега щеше да е в екарисажа , вместо да ме заобикалят гузно със съседката

Е кво? Преслава ощв играе кючек върху кожата на ловешкия леопард Алонсо в имението на Гришата. Нема драма.

ㅤ

Като са чули как горят леопарди в USрайна и са решили да бягат овреме!..

Не е зле да спрете да цитирате тази кифла и да напишете, че са прибрани. Не може, единственият ти източник да е Нова ТВ.

Направете парка Аязмото като сафари. И пари ще изкарате и животните ще щъкат. Е слонове жирафи пуснете. Наско Педераско ще стреля там вместо в Африка.

Някой би ли ми обяснил какво удоволствие изпитва да гледа диви животни затворени в клетки? Като искаш да гледаш диви животни пусни си телевизията. Едно време като не е имало телевизия е имало зоологически градини. Сега е не само смешно и ненужно но е и извратено да ги държиш в клетка за да ги гледат.

Не е точно така - едно е да гледаш pornhub, друго е ... Разбра ме, предполагам.

абсолютна тъпня..ти да не чи да гледаш секс на живо...това сравнение правиш

Зоопарка в Стара Загора предлага най-реалистичното преживяване на посетителите си, хахаха

Ми избягало котето, ква е тая паника. Е може да изяде някого ама нали и то иска да хапне нещо...

Леопард е избягал от зоопарка в Стара Загора. Очакванията са, че е избягал заради очакваното му изпращане в Украйна. Даже котките не искат да ходят на фронта?!

Колко находчиво. Отде ви изравят бе.

Стоят в руски тролски фабрики и пишат тъпотии по цял ден. Най-якото е, че на всичкото отгоре ни учат езика, за да пускат тия тъпни. С две думи положили са неимоверно много усилия, за да работят като плъхове :)

сега е момента за безплатно селфи с голямо, шарено коте. Много обича да го галят!

Платили са си билети за да гледат диви животни - ето ги! Леопарда им е направил дефиле пред претенциозните посетители. За какво мрънкат пак?

Пишете една статия, че леопардите не стават за ядене, че вече две тумби от тъмно зелените са по петите на бедната животинска!

За жалост, индийския квартал е точно до зоопарка, дано и двата леопарда да са наред!

Дайте му Копейкин сам ще се прибере в дупката си.Мдаааа.

В общи линии, вероятно ще четем скоро статия "Застреляха избягалия леопард, нямало 'патрони' с приспивателно!" Всичко е точно! Тоя дето го е изтървал, са го наказали с мъмрене. Ще има и снимка на ловец с пушка, легнал в/у леопарда, която той с гордост ще показва на внучетата си и цялата фамилия от оли-го-фреNI. Дано не съм прав, но си познавам държавата. Единствената ми надежда е, че точно в Ст. Загора са "Зелени Балкани".

Точно във Стара Загора ако нямат упойка за животни, по-добре направо да закриват Ветеринарната медицина.

Да се смеят местата на посетители и посетени, белким всичко си дойде на мястото.

Пуснете го във лозенец..че там много мангусти...вече станахме столица на мангалите...

Да не ти отхапе мадурите;)))).

Гръмко заглавие и накрая две леопардчеъа - бебета….

Този който ги е изпуснал наказанието му сигурно е “мъмрене”…, Щом за убийство дават най-много 5-6…

Вчера пони отхапа пръсти на посетител в зоопарка, Днес леопард ритна бременен участник в ПедПрайда !?

Старозагорските животни съвсем са се объркали...

Семейство гледа по телевизията филм за семейство котки. Дават домашните представители. Детето: - Мамо, мамо! Хайде да си вземем котенце! Майката: - Глупости! Докато порасне, ще има да се крие по ъглите да ака и да пишка. Дават тигри. Детето: - Мамо, мамо! Хайде да си вземем тигърче! Бащата: - Да, бе! Като порасне, ние ще се крием по ъглите да акаме и пишкаме.

Живият брат Галев е отправил оферта да залови и върне леопарда в клетката срещу оправдателна присъда.