Мавзолеят на Ленин затваря врати (снимки)

Мавзолеят на Ленин на Червения площад в Москва ще бъде затворен за посетителите за два месеца от днес поради планирани профилактични дейности.

Обратно в новината

Коментари - Мавзолеят на Ленин затваря врати (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е история бе туркофили, отивайте си у Анадола при йълдъръма.

Колкото и да се пънете, всеки може да види какви позиции има в момента руската федерация. Пука му на некой за мумията, ционистите, атлантическите ценности и т.н.. молете се всички да не гледаме локални конфликти или глобална война докато сме живи.

Бахти уродите! Тея живеят в 18 век.

ПРОСТО НЕ ЗНАМ КАК ЩЕ ПРЕЖИВЕЯ ЦЕЛИ ДВА МЕСЕЦА ДА НЕ ВИЖДАМ ПРЕКРАСНАТА МУМИЯ...

Ще го разширяват за Путлер. Българските продажни мурзилки да си пращат там децата, че към момента все към гнилия запад ги влече.

що ша го разширяват, по-скоро трябва да го скъсът малко за късия:)

Гея им разказа играта на руснаците ,но не само на тях а и на цяла източна Европа !

Тия още ли не са изгорили мумията на сифилистика? Руснаците са си направо мазохисти. Този им такова фамилията за 100 години, а те ходят да му се кланят?!?!

Русофилистиците са много заблудени и неуки хора! В неграмотноста си и заблудата си русофилистиците се кланят на комунистите и на комуниста Ленин! Тези хора обаче не знаят, че точно комунистите и другаря Ленин избиват руското царско семейство, а България дължи освобождението си от турско робство на руските царе и в частност на руския император Александър Втори! В неграмотноста си и заблудата си русофилистиците се кланят на комунистите- убийци на освободителите ни! Така русофилистиците танцуват на гробовете на освободителите ни! Прости хора! Комунисти!

След като на Путин му направиха паметници, статуи от шоколад, рисуваха икони... очаквам да му построят и мавзолей, където да си го глецкат и цункат 150 години след краткия му престой на тази неблагодарна земя!

Хич не се плашкайте, почистваме Мърсолея, за да го подготвим да приеме мумията на най-верния член на руската Империалистическа Партия, уважаемия и любимия от целия свят другаря Путин! Путин - ПРЕЗИДЕНТА на света!

Тоя е утупал куйрука некъде към 1925г и тогиз са му дигнали къща и са гу турнали да го гледат тамока.Скопени мозъци

ДОБЪР ИЛИ ЛОШ,ЛЕНИН Е ЧАСТ ОТ ИСТОРИЯТА НА РУСИЯ И БРАТУШКИТЕ МЪДРО СИ Я ПАЗЯТ!!!

а защо мъдро не опазиха николай втори? или той той не е история?

Русофил

НИКОЛАЙ ВТОРИ Е РАЗСТРЕЛЯН СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ ПО ЗАПОВЕД НА ЦИОНИСТА ТРОЦКИ,ТЕЛАТА СЕ ГОВОРИ ЧЕ СА ГОРЕНИ И ОСТАНКИТЕ ЗАРОВЕНИ БЕЗ УКАЗАНИЯ ЗА МЕСТОНАХОЖДЕНИЕТО ИМ!!!СЪЩЕСТВУВА И ВТОРА ВЕРСИЯ,ЧЕ ЦАРСКОТО СЕМЕЙСТВО Е ОТЦЕЛЯЛО СЛЕД НАМЕСАТА НА СТАЛИН И СА ЖИВЕЛИ С ПРОМЕНЕНА САМОЛИЧНОСТ,ЗА ДА СА ПРЕДПАЗЕНИ ОТ ЦИОНИСТКОТО ОТМЪЩЕНИЕ,ЗА ДОСТОЙНАТА ПОЛИТИКА НА ЦАРСКА РУСИЯ,РАЗВАЛЯЛА ПЪКЛЕНИТЕ ПЛАНОВЕ НА ЦИОНИСТИТЕ!!!

Мумията обитаваща мавзолея е известна с честите си прояви на закачливо и дори скандално поведение. Ето подобен случай описан от руснак: 'Шел я мимо мавзолея, 'Из окошка вижу х*й - 'Это мне товарищ Ленин Шлет воздушный поцелуй' Трябвало е да се вземат мерки!

СЪВЕТСКИТЕ КОМУНЯГИ ХВЪРЛЯТ ЩУРАВИ ПАРИ ДА ЗАПАЗЯТ КОЛКОТО МОЖЕ ПО-ДЪЛГО СИФИЛИСТИЧНАТА МУМИЯ НА СЕРИЙНИЯ УБИЕЦ-ПОЗОР!!!

Тъпи и упорити са руснаците. И с азиатски начин на мислене. Само в Азия има мавзолеи с балсамирани тела през 21 век. Разбирам, да беше 1500 г. пр. Христа, да ремонтират мавзолея. Ама сега... това си е анахронизъм. Но нека да видим що за екземпляр е Ленин. Дренбно човече, поразено от сифилис в резултат на хомосексуални връзки. Платен агент на разузнавателния отдел на немския Генерален щаб, чиято основна цел е да елиминира втори фронт на Германия. а др. Ленин с жар се захваща за тази задача. И успява. Заедно с др. троцки и други предатели на руския народ. Докато руските войници проливат кръвта си, тия им забиват нож в гърба. Какви са по-нататъшните заслуги на др. Ленин? Верен на принципите си :"преди да с еобединим, дайте да се разделим" , той започва да се разправя с довчерашните си съюзници. Кланетата по време на Гражданската война нямат аналог в световната история. "Клаха народа си, както и татарин не го е клал" - перефразирам един цитат от едно българско комунде. Ленин е престъпник. Убиец. Масов убиец. но по-страшното е че той е вдъхновител и ръководител на плеяда убийци и престъпници, които идват след него. Болшевизмът е престъпмна практика. Болшевишката партия, под името КПСС и до момента е забранена със закон. Но.... негласно е реабилитирана. В Русия си обичат престъпниците. колкото по-голям престъпник си толкова повече те обичат. И по-дълго време те обичат. И накак не е случайна тази приказка за боя в семейството:"Бьет, значит любит"

МИ СЕ СТРУВА Е МУХЛЯСАЛО :)

По-добре да пратят мумията в зоопарка.

Комунистически простотии.

Този Вожд го .напраиха. гермаците! Той си прекарваше добре времето в Швейцария, ама Германските тайни служби го барват и ..решението е да го пратят обратно на Руския цар ,той да му бере гайлето, а и да изпробват на гърба /гъза/ на мужиците напредничавите социални теории от началото на века!?

два месеца нема слънце нема въздух нема вода как ще живеем

Аз си живея! Кеф!!

Да държиш умрял човек в сандък в центъра на града и да водиш децата да му се кланят?? Дебили.

то поне да беше човек, а става дума за сифилитичен садист и убиец

А бе тая мумия още ли е там.

камрад Ленин блестящо изпълни поставената му от Германия задача. Sehr gut!!

Християнството е възникнало ,разбира се , преди комунистическото учение ;наистина голям грях е да не предадеш мъртвото тяло на земята. Нескончаемата опашка пред Мавзолея е по-скоро нездраво любопитство отколкото преклонение .

Някога просто си беше задължение - ходехме под строй. Я пробвай да се измъкнеш......

Лайната ленин и сталин трябва да бъдат изхвърлени на дъното на океана

Явно никога не си бил на море, защото щеше да знаеш, че лайната плуват, а не потъват на дъното. Затова когато се изсереш уж тайничко от другите плажуващи, плаващото лайно те издава. А ние, черноморците, ги наричаме "мини", защото като се гмурнеш и изплуваш отново да поемеш въздух, току виждаш пред очите си плаваща миризлива "мина". така че измисли нещо друго за двамата. И отиди поне това лято на море.

Аз нямам навика да сера в морето, пък и не ходя по черноморието, та не съм ги виждал.

Мавзолея - сиреч Музея на Мадам Тисо по руски образец се подготвя за нови восъчни мумии, които да правят компания на чичкото с каскета - хахаххахааа

Все пак Джугашвили е изклал повече руснаци даже и от Владимир Илич.

Абе нашите баш седесари защо не изпратят Евгени да катурне този мавзолей? Белким се успокоят плювачите във форума.

Скъсяват хладилника за следващата Мумия :-)

На нас, българите, не ни е нужна т.нар. сложна хибридна война! На нас ни действа пускането на някаква тъпа "новина" (няма значение каква) и ние тук се самоизтрепваме, без да разберем за какво иде реч - за компютри или за компоти.

Явно ще правят място за путин.

нещо си сменил резбата. Кой иска да взривява РУСКИ паметници. Не искам СЪВЕТСКИ ПАМЕТНИЦИ. Роден съм до Докторската градина и от малък съм възпитан да уважавам руските медици - това са руски интелегенти дали живота си за нас. Там са с имената си. А има ли ЕДИН ЕДИНСТВЕН съветски войник паднал на наша земя.Няма. Имаше болници и лазарети, където ги лекувахме. Не се срамувам - хиляди млади български войници се сражаваха във Втората световна и въпреки това платихме на руснаците репарации.

Да не би някоя нелечима болест да е налегнала Късокракий, че му правят място в мавзолея?

Що не вземеш да се гръмнеш?! Атракция било. Ми то на тая логика, трябваше да турят Ал Капоне у формалин за вдъхновение на подрастващи бандити и престъпници? А да не говорим, че Ал Капоне като престъпник в сравнение с Ленин е много жалък аматьор. Атракция ми било, бах му и болните мозъци.

ШИЛОТО СЕ ПРАВИ НА БЕЗПРИСТРАСТНА РУСКА ПОДЛОГА,

Хич няма да е лошо , тази година на 7 Ноември Владимир Илич да бъде погребан завинаги ! Зер 100 години от революцията му платена от Евреите са ни предостатъчно ...

дано е завинаги!

Вадите думи от контекста и заблуждавате злонамерено

Ще третират мумията с ново поколение медикаменти за сифилис!

Хага мумията се е събудила и като е видяла мизерията е избягала.....

Мен ако питаш, трябва да го махнат тоя мафсолей и да изринат целия некропол с багерите. Само загрозява красивия площад. Това даже и императорите не са дръзнали да направят - да се погребат на този площад.

Там никой не е погребан бе човек! Това си е панаирджийско шоу с показване на балсамиран починал . Само че вместо циркаджийска шатра има построена масивна сграда.

Е, как никой има бая народ, заровен там. Не е само мършата на тоя изедник.

всичката Мара втасала, та в чуждия двор се заплеснала........

Уважавам родината на Толстой, Достоевски, Ломоносов и Менделеев, но това да държат тялото на този злодей и душегубец е най-голямата им грешка! Ленин и Сталин, Дарвин, Фройд, Мао Дзедун, Карл Маркс, Хитлер и др. са слепи вождове, водещи други след себе си към разврата, деморализацията и към огненото езеро.

Дарвин в един списък с Хитлер и Сталин ???

Този го мрази - не му харесва, че Дарвин му е показал произхода.

събота и неделя Путин ще лежи до другия мъртвец за атракция!

А мумията на Сталин няма ли да въртат след реконструкцията за трето по късо ложе.

Шило

Няма как...Вече е "преработена" :D

Ще лъскат мумията, че е прашасала...

ремонта се налага, за да се направи още едно място до ленин! ще внесат саркофага, мумията засега още се движи, но няма да е задълго!

ВТОРОТО МЯСТО ТРЯБВА ДА Е ПО-КЪСО, ПО МЯРКА, ХАХАХА

Сталин го изхвърлиха от там,но...... може ми по този начин сега има място за Путин!

Да се кланяш на мумифициран труп.

Шило

Отдавна е само туристическа атракция и не е място за преклонение.

ОХ, КАК СЕ КЛАНЯТЕ РУСКИТЕ ПОДЛОГИ.

Бах му и атракцията за извратеняци и некрофили, да гледаш мумифициран труп. Да ти пикам на атракцията. Убеден ли си, че и малоумни изкукуригали комунисти също не ходят там да му се кланят?

И това ако не е мазохизъм от най-висша степен, здраве му кажи :) Да си го държат още 100 години там.

От Уикипедията: Причинител на сифилиса е бактерията бледа спирохета (Treponema pallidum). А както е известно бактериите са изключително жизнени и могат да "възкръснат" и след стотици и хиляди години. Така, че профилактика може би е нужна. Те си знаят по-добре. Само да не възкръстне Той, че тогава жална ни майка...

ЛЕНИН Е ИЗДАЛ ЗАПОВЕД ДА БЪДЕ ЗАЗСТРЕЛЯНО ЦЯЛОТО ЦАРСКО СЕМЕЙСТВО ЗАЕДНО С ДЕЦАТА. РАЗСТРЕЛЯЛИ СА ГИ. И ДЕЦАТА.

Шило

Всяка една революция е придружена с много кръв. Това не оправдава станалото наистина, но е факт.

Жалко за руснаците! Едни изтребители правеха, като хората и тях ги развалиха. Сега чакаме за 100-та от смърта на вожда да направят най-после самолет от пето поколение.

минаха, още ли вярвате, че е революция, много литература има по въпроса, попрочетете за разнообразие

Книгата на Игор Бунич, "Златото на партията", прочетете - дори и през страница, попрехвърлете я - страшничко е онова, което някои,. за първи път ще научат...за мумиите, за уродливостта, за болшевишката шизофрения, за цинизма и за вмсичко, което се нарича душевен урод... /може и в Гугъл-а да я намерите/