Лелята на удавилия се под бургаския мост Ники: Помогнете да спася братчето му (видео)

57-годишната Жана Динева от Брястовец готова да поеме попечителството над оцелелия Боби

Обратно в новината

Коментари - Лелята на удавилия се под бургаския мост Ники: Помогнете да спася братчето му (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един от начините за крадене на пари - социалните домове.И затова на госпожата не са й дали попечителство. Има много такива случаи. Например, по - лесно е дете да бъде осиновено от чужденци отколкото от българи.И това е така,защото чужденците дават големи бакшиши на персонала.

Жана работела в строителството за 1500 лв.

Дори е малко. Предполагам защото е жена.

Каква е тая шибана държава да не даде децата на семейството им това трябва да е закон да ги отглеждат роднини и то след като са работещи роднини и добри хора! какво е това чудо българско мизерно. То е така защото цялата държава се ръководи от прости хора и мафиоти .

Закрила на детето са за разследване!

Цялата сган в МТСП начело със яловата свиня Сачева са за разстрел, обесване, разкостване и за храна на хищниците в зоопарка. Както Сачева, така и храчката Ананиева и повърнята Лилова - на АСП и ДАЗД съответно, са най-човеконенавистната сган, която единствено е с целта да съсипва детски съдби. Лично съм потърпевш от тези изроди и го пиша най-отговорно, че са корумпирана, мръсна, продажна сган!

От къде ги намират тези "журналисти"? МОСТ, свързва два бряга, обикновено над РЕКА. Това което наричате МОСТ е КЕЙ!

Омръзнало ми е от такива многознайковци! Явно изобщо не сте наясно по какъв начин се случва осиновяването в България. Така наречените от вас " социални домове" нямат нищо общо с осиновяването. Решенито за осиновяване се взима на съвсем друго ниво, а чужденците осиновяват само деца с проблеми, които никой в България не иска.

ТОВА НЕ СЕ РАЗРЕШАВА ЗА ЛЕЛЯ.ДОРИ И ОТ МАЙКИТЕ ИМ ГИ ОТНЕМАТ.В БЪЛГАРИЯ ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДЕЦА БЕЗ РОДИТЕЛИ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРАВО И ПРОФЕСИЯ НА РОМСКИТЕ СЕМЕЙСТВА-.

Взимат някви пари за детето, за това не го дават на роднини да го отгледат с любов. Оня ден писаха за взето от баща му дете, което починало в приемното семейство. Тука сме в държавата на ужасите. Дайте Боби на леля му ....

От това дете се облажават дома за сираци, някоя и друга агенция, няколко нпо-та..... след време някой ромски приемен родител. Как да го дадат на лелята.... егати гнусната държава имаме. Я сега социалния дето и е предложил да я прави приемен родител за 500 лева, ама не и да и даде детето което е нейна кръв да обясни решението си.... сачева машала булка....

Много си зле. Информирай се от ъндърграунда, а не от законите които никой не спазва и никой не е наказан за това.

Възпитателите са виновни, че децата са избягали, а социалните вместо да изведат от там момчето, са на страната на дома. Къде е логиката, че тези братя не могат да живеят при лелята, но всяко друго дете може?

А прокуратурата дали се е самосезирала? Ебаси и държавата, в която живеем, честно!

Социалните работят в интерес на дома да има бройка.Няма да дадат роднини на жената, а друго дете.Там хубаво са ги изгледали.Аз , ако съм на жената почвам да ги съдя за какво ли не

Познавам технически ръководител жена.Какво пречи, има и жени, които шпакловат и фаянс слагат

Да уволняват тези държавни хрантутнички - - -далавераджийки, които не си вдигат телефона в работно време.Ако й звънне министъра пак ли няма да вдигне?

В същост фондацията е много силна.Тя не е православна и това е необходимо до се знае. Докато бяха в Бургас (бивши бургаски бани, после гранична служба по карантинен контрол. децата биваха в чест контакт с педофили и с бъркана хомо ориентация. Момичетата биваха въвличани в сексуални отношения с по -големите момчета, а и проституираха. Плицията беше чест посетител на заведението. Това другарката/госпожа Пиперова много добре знае. Закрилата на детето в същност кого закриля, може би удавилото се момче!? или пък братчето му. След няколко години ако е живо и здраво ще поеме пътя на Исус (който запали живо куче в Кумлука)

В същност Ронкали не е дом, а организация/фондация Така че социалните са последната дупка на кавала. Би било редно, президента дето си кореспондира с папата, да се заинтересува за тази фондация

Вашето дете понеже е минало вече през някой възпитател-педофил няма да ви го дадат защото ще стане ясно какво се случва зад вратите на подобен тип заведения. По-вероятно е да отиде в някое циганско семейство където всичко ще продължи. На вас ви се полага някое на което още не с му махнали бандерола. Тъжно но вярно

Как да помогнем на семейството да си вземе детето. Ако трябва да направим протест за да предизвикаме проверка на социалните и да потърсим читав адвокат

Как да помогнемм - дайте идеи конкретно? Дир, защо не сложите ТEMA: Осиновяването и законите в България - нима няма силен обществен интерес към законите в България, които пречат роднини да осиновяват сирчета? Подписка някой ням ли да направи за осъвременяване и преразглеждане на практиките, позволяващи тези узаконени чиновнически своеволия? Дъража, ама друг път! Едно петно на картата.

Ронкали е създадена он неправителсвена организация със седалище в Германия. Патрон е "българският" пата Анджело Джузепе Ронкали (Йоан ХХІІІ) Социалните нямат никакви отношения относно финансиране и контрол -всичко това се осъществява от фондацията и се наливат луди пари. Активно се изучава немски език (друг е въпросът колко го научават). Жената няма никакви права над децата при жив баща, лелята е никой. И това ли не ви е известно. Другата леля е предала децата на фондацията и е вдигнала ръце. ТУк му е мястото адвокати, съдии и прокурори да се сезират. Смъртта на 13 годишният показва доколко ее отговорно и ефективно отношението към тези деца ... И директорката, и възпитателките трябва отдавна да дадат отчет за заделените средства за заплати

На кой разследващ журналист му стиска да разбие тази бюрократична-педофилска и сводническа мафия по домовете за сираци и подобни религиозни фондации които се занимават уж със "благотворителна" и "социална" дейност банда педофили и сводници за разстрел трее цял Бургас и околните населени места да се съберът и линчуват тази долна клесава измет крачетата в една саксия от тия уличните пълни се с бетон и за храна на рибите. Гешев кво чака нека започнат проверки разследване,Бан да клонират още Гешевци че един не стига!

Дайте на жената детето гадове долни и него ли искате да пагубните!!!!@

Аз

Най-вероятно не ѝ дават децата защото имат жив баща и ги държат временно. Няма страшно - тате ще излезе от пандиза и ще научи момчето на туй-онуй. На квото знае, демек. Освен ако вуйчо Камен не се пише гей и не си намери мъж. Тогава двамата, добро европейско семейство, като нищо могат да вземат оцелялото дете.

Ашколсун, тъпаци. Дават ти 500лв да стоиш безработен и да гледаш чуждо дете. Отколкото да си бачкаш редовно за 1500лв и да си гледаш роднинските деца

Тоо, освен тази жена, друг ,,да го боли кура,, за това дете, аз не виждам.

каката социална министърка явно иска да разпространи в държавата търговията с деца.

Така е, голям въпрос с много въпросителни - как социалната Сачева, сама жена без съпруг и брак, са и дали да осинови бяло дете още като пеленаче? На обикновени български семейства им предлагат само циганчета, при това има тежка и продължителна процедура, много хора го потвърждават.

Жената звучи искрено - трябва да вземе детето! ТО И Е БЛИЗКО!

Ами явно от дома не са се справили с проблемите на децата, за съжаление. Темата е сложна и няма кой да се обвинява освен тъпия им баща. Нека знае, че заради него едното му дете е мъртво. Надявам се и съкилийниците му да разберат. Не може да се гледа на такива деца като на единици и източници на субсидии, особено, като са преживели подобно нещо. Работа с психиатър се иска. Сега е малко късно, нали? Щом държавата не може да си опази децата, на къде сме тръгнали?!?

Аха, фондация със седалище в Германия и български, безправни сираци. За жалост и ужас всичко е ясно. Едва преди два дни четох за Ада на немските педофили. Ясно защо не се дават децата на близка роднина, която има и приличен доход и желание да ги отглежда. Нямам думи!!! Ало прокуратура и полиция, пак ли си затваряте очите ?!!! И то за най - мръсния бизнес в света !! Бизнеса с ДЕЦА??!!

Една малка част от гнусните соросоидни планове - търговия с деца, разделяне и разединяване, съсипване на семейства и общество, настройване на едни хора срещу други на етнически принцип. Забележете за това се дават пари!. Дават се пари да отглеждаш, но не твоето дете роднина, а задължително друго!

В случая, както разбирам, има убийци и те са социалните служби, които не са дали децата на сестрата на баба им. А също и самия дом, които са проявили престъпно нехайство. Дане жената се пребори!

А, бе социални тъпанари - защо не сте дали децата на жената още в началото Сега можеше голямото дете да е живо! Това не са безобразия, това е липса на елементарна човечност, предвидливост и благоразумие!

най- големият сценарист ! "

Защо при живи роднини, който желаят да се грижат и осиновят децата, те се изпрашат в социални домове, в които неписаните правила са като в затвори ... побоища, унижения, насилие, изнасилвания, просия, проституция ... ало, социалните ... що се правите на щрауси?!? Сега този, който го е решил това, да излезе и да се обоснове, а ако не звучи правдоподобно ... уволнение - заради некомпетентност, глоба - поради злоупотреба със служебно положение, затвор - за причиняване на смърт, поради немърливост!!!

Фондациите са много силни и имат голяма сметка от изграждането на т.нар "защитени' жилища. Получават много дарения от чужбина и пари по проекти от министерството, че уж им вършат работата. Социалните работници в подобни фондации получават в пъти по-високи заплати от тези в Закрила на детето. Е, как последните да имат мотивация, като са на ръба на МРЗ-то, а другите в повечето случаи са им бивши колеги. И така един порочен кръг. При наличието на роднини, е престъпление тези деца да са настанени в защитено жилище. Просто престъпление.

никъде в закона, разпоредбите и правилниците няма и дума за елементарна човечност, предвидливост и благоразумие. Сестрата на бабата на детето е точно никоя. Да си гледа нейните внуци

Европейските "ценности" отдавна вече са у нас. Навремето, преди 100 и повече години по селата не е имало детски домове. Не знам как е било по други места, но в родното ми село не е имало нито едно изоставено дете. Всички деца са били осиновявани или от най-близки роднини, или от други бездетни семейства. Дори османските власти не са пречели за това.