Лелята на удавилия се под бургаския мост Ники: Помогнете да спася братчето му (видео)

57-годишната Жана Динева от Брястовец готова да поеме попечителството над оцелелия Боби

Обратно в новината

Коментари - Лелята на удавилия се под бургаския мост Ники: Помогнете да спася братчето му (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европейските "ценности" отдавна вече са у нас. Навремето, преди 100 и повече години по селата не е имало детски домове. Не знам как е било по други места, но в родното ми село не е имало нито едно изоставено дете. Всички деца са били осиновявани или от най-близки роднини, или от други бездетни семейства. Дори османските власти не са пречели за това.

Защо при живи роднини, който желаят да се грижат и осиновят децата, те се изпрашат в социални домове, в които неписаните правила са като в затвори ... побоища, унижения, насилие, изнасилвания, просия, проституция ... ало, социалните ... що се правите на щрауси?!? Сега този, който го е решил това, да излезе и да се обоснове, а ако не звучи правдоподобно ... уволнение - заради некомпетентност, глоба - поради злоупотреба със служебно положение, затвор - за причиняване на смърт, поради немърливост!!!

най- големият сценарист ! "

А, бе социални тъпанари - защо не сте дали децата на жената още в началото Сега можеше голямото дете да е живо! Това не са безобразия, това е липса на елементарна човечност, предвидливост и благоразумие!

никъде в закона, разпоредбите и правилниците няма и дума за елементарна човечност, предвидливост и благоразумие. Сестрата на бабата на детето е точно никоя. Да си гледа нейните внуци

В случая, както разбирам, има убийци и те са социалните служби, които не са дали децата на сестрата на баба им. А също и самия дом, които са проявили престъпно нехайство. Дане жената се пребори!

Ами явно от дома не са се справили с проблемите на децата, за съжаление. Темата е сложна и няма кой да се обвинява освен тъпия им баща. Нека знае, че заради него едното му дете е мъртво. Надявам се и съкилийниците му да разберат. Не може да се гледа на такива деца като на единици и източници на субсидии, особено, като са преживели подобно нещо. Работа с психиатър се иска. Сега е малко късно, нали? Щом държавата не може да си опази децата, на къде сме тръгнали?!?

Жената звучи искрено - трябва да вземе детето! ТО И Е БЛИЗКО!

каката социална министърка явно иска да разпространи в държавата търговията с деца.

Тоо, освен тази жена, друг ,,да го боли кура,, за това дете, аз не виждам.

Ашколсун, тъпаци. Дават ти 500лв да стоиш безработен и да гледаш чуждо дете. Отколкото да си бачкаш редовно за 1500лв и да си гледаш роднинските деца

Една малка част от гнусните соросоидни планове - търговия с деца, разделяне и разединяване, съсипване на семейства и общество, настройване на едни хора срещу други на етнически принцип. Забележете за това се дават пари!. Дават се пари да отглеждаш, но не твоето дете роднина, а задължително друго!

Аз

Най-вероятно не ѝ дават децата защото имат жив баща и ги държат временно. Няма страшно - тате ще излезе от пандиза и ще научи момчето на туй-онуй. На квото знае, демек. Освен ако вуйчо Камен не се пише гей и не си намери мъж. Тогава двамата, добро европейско семейство, като нищо могат да вземат оцелялото дете.

Дайте на жената детето гадове долни и него ли искате да пагубните!!!!@

На кой разследващ журналист му стиска да разбие тази бюрократична-педофилска и сводническа мафия по домовете за сираци и подобни религиозни фондации които се занимават уж със "благотворителна" и "социална" дейност банда педофили и сводници за разстрел трее цял Бургас и околните населени места да се съберът и линчуват тази долна клесава измет крачетата в една саксия от тия уличните пълни се с бетон и за храна на рибите. Гешев кво чака нека започнат проверки разследване,Бан да клонират още Гешевци че един не стига!

Как да помогнемм - дайте идеи конкретно? Дир, защо не сложите ТEMA: Осиновяването и законите в България - нима няма силен обществен интерес към законите в България, които пречат роднини да осиновяват сирчета? Подписка някой ням ли да направи за осъвременяване и преразглеждане на практиките, позволяващи тези узаконени чиновнически своеволия? Дъража, ама друг път! Едно петно на картата.

Как да помогнем на семейството да си вземе детето. Ако трябва да направим протест за да предизвикаме проверка на социалните и да потърсим читав адвокат

Вашето дете понеже е минало вече през някой възпитател-педофил няма да ви го дадат защото ще стане ясно какво се случва зад вратите на подобен тип заведения. По-вероятно е да отиде в някое циганско семейство където всичко ще продължи. На вас ви се полага някое на което още не с му махнали бандерола. Тъжно но вярно

В същост фондацията е много силна.Тя не е православна и това е необходимо до се знае. Докато бяха в Бургас (бивши бургаски бани, после гранична служба по карантинен контрол. децата биваха в чест контакт с педофили и с бъркана хомо ориентация. Момичетата биваха въвличани в сексуални отношения с по -големите момчета, а и проституираха. Плицията беше чест посетител на заведението. Това другарката/госпожа Пиперова много добре знае. Закрилата на детето в същност кого закриля, може би удавилото се момче!? или пък братчето му. След няколко години ако е живо и здраво ще поеме пътя на Исус (който запали живо куче в Кумлука)

Фондациите са много силни и имат голяма сметка от изграждането на т.нар "защитени' жилища. Получават много дарения от чужбина и пари по проекти от министерството, че уж им вършат работата. Социалните работници в подобни фондации получават в пъти по-високи заплати от тези в Закрила на детето. Е, как последните да имат мотивация, като са на ръба на МРЗ-то, а другите в повечето случаи са им бивши колеги. И така един порочен кръг. При наличието на роднини, е престъпление тези деца да са настанени в защитено жилище. Просто престъпление.

Да уволняват тези държавни хрантутнички - - -далавераджийки, които не си вдигат телефона в работно време.Ако й звънне министъра пак ли няма да вдигне?

Социалните работят в интерес на дома да има бройка.Няма да дадат роднини на жената, а друго дете.Там хубаво са ги изгледали.Аз , ако съм на жената почвам да ги съдя за какво ли не

В същност Ронкали не е дом, а организация/фондация Така че социалните са последната дупка на кавала. Би било редно, президента дето си кореспондира с папата, да се заинтересува за тази фондация

Ронкали е създадена он неправителсвена организация със седалище в Германия. Патрон е "българският" пата Анджело Джузепе Ронкали (Йоан ХХІІІ) Социалните нямат никакви отношения относно финансиране и контрол -всичко това се осъществява от фондацията и се наливат луди пари. Активно се изучава немски език (друг е въпросът колко го научават). Жената няма никакви права над децата при жив баща, лелята е никой. И това ли не ви е известно. Другата леля е предала децата на фондацията и е вдигнала ръце. ТУк му е мястото адвокати, съдии и прокурори да се сезират. Смъртта на 13 годишният показва доколко ее отговорно и ефективно отношението към тези деца ... И директорката, и възпитателките трябва отдавна да дадат отчет за заделените средства за заплати

Аха, фондация със седалище в Германия и български, безправни сираци. За жалост и ужас всичко е ясно. Едва преди два дни четох за Ада на немските педофили. Ясно защо не се дават децата на близка роднина, която има и приличен доход и желание да ги отглежда. Нямам думи!!! Ало прокуратура и полиция, пак ли си затваряте очите ?!!! И то за най - мръсния бизнес в света !! Бизнеса с ДЕЦА??!!

А прокуратурата дали се е самосезирала? Ебаси и държавата, в която живеем, честно!

Възпитателите са виновни, че децата са избягали, а социалните вместо да изведат от там момчето, са на страната на дома. Къде е логиката, че тези братя не могат да живеят при лелята, но всяко друго дете може?

От това дете се облажават дома за сираци, някоя и друга агенция, няколко нпо-та..... след време някой ромски приемен родител. Как да го дадат на лелята.... егати гнусната държава имаме. Я сега социалния дето и е предложил да я прави приемен родител за 500 лева, ама не и да и даде детето което е нейна кръв да обясни решението си.... сачева машала булка....

Взимат някви пари за детето, за това не го дават на роднини да го отгледат с любов. Оня ден писаха за взето от баща му дете, което починало в приемното семейство. Тука сме в държавата на ужасите. Дайте Боби на леля му ....

ТОВА НЕ СЕ РАЗРЕШАВА ЗА ЛЕЛЯ.ДОРИ И ОТ МАЙКИТЕ ИМ ГИ ОТНЕМАТ.В БЪЛГАРИЯ ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДЕЦА БЕЗ РОДИТЕЛИ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРАВО И ПРОФЕСИЯ НА РОМСКИТЕ СЕМЕЙСТВА-.

От къде ги намират тези "журналисти"? МОСТ, свързва два бряга, обикновено над РЕКА. Това което наричате МОСТ е КЕЙ!

Цялата сган в МТСП начело със яловата свиня Сачева са за разстрел, обесване, разкостване и за храна на хищниците в зоопарка. Както Сачева, така и храчката Ананиева и повърнята Лилова - на АСП и ДАЗД съответно, са най-човеконенавистната сган, която единствено е с целта да съсипва детски съдби. Лично съм потърпевш от тези изроди и го пиша най-отговорно, че са корумпирана, мръсна, продажна сган!

Закрила на детето са за разследване!

Каква е тая шибана държава да не даде децата на семейството им това трябва да е закон да ги отглеждат роднини и то след като са работещи роднини и добри хора! какво е това чудо българско мизерно. То е така защото цялата държава се ръководи от прости хора и мафиоти .

Жана работела в строителството за 1500 лв.

Дори е малко. Предполагам защото е жена.

Познавам технически ръководител жена.Какво пречи, има и жени, които шпакловат и фаянс слагат

Един от начините за крадене на пари - социалните домове.И затова на госпожата не са й дали попечителство. Има много такива случаи. Например, по - лесно е дете да бъде осиновено от чужденци отколкото от българи.И това е така,защото чужденците дават големи бакшиши на персонала.

Омръзнало ми е от такива многознайковци! Явно изобщо не сте наясно по какъв начин се случва осиновяването в България. Така наречените от вас " социални домове" нямат нищо общо с осиновяването. Решенито за осиновяване се взима на съвсем друго ниво, а чужденците осиновяват само деца с проблеми, които никой в България не иска.

Много си зле. Информирай се от ъндърграунда, а не от законите които никой не спазва и никой не е наказан за това.

Така е, голям въпрос с много въпросителни - как социалната Сачева, сама жена без съпруг и брак, са и дали да осинови бяло дете още като пеленаче? На обикновени български семейства им предлагат само циганчета, при това има тежка и продължителна процедура, много хора го потвърждават.