Критични за инфаркт - 45 г. за мъже и 55 за жени

Критичната граница за мъжете, за които има опасност да получат миокарден инфаркт, е 45 години, а за жените - 55 години.

Обратно в новината

Коментари - Критични за инфаркт - 45 г. за мъже и 55 за жени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе нека спрът данъците и налозите и да видиш как спада броят на инфарктите!!!

Aко мъжете пушат и пият започва още от 35 години! Mислете му!!! Hе оставяйте семействата си! A има хора,които ви обичат! Oсъзнавайте се с време и не си отивайте млади от тоя свят!!!

Животът и смъртта не са начало и край, а само пристан по реката на времето!

Баща ми казваше - Сине ,не ме страх от смърта, страх ме е от староста.И го каза по времето на скапания соц/ком .Така ви иронизирам времето и вас разбира се.Сега ще мрем/умрем демократично, като вместо да ебебм мамата с псувня на парт.секретаря ще го таковаме на някой Мини Стерва Председател. И личните лекари ще станат още по-богати погребални бюра и лекарите съвсем ще спрат да си плащат докато учат. Ех, Бай Тошо,май ще вземеш да станеш неможеща носталгия.Но за сметка на това ще ни ровят с катафалки Мерцедес , 5-та ръка от Германия, и даже ще си отидем с миризмата на тяхната бира. Какво по добре да те тресне сърцето за миг. Отиваш там в отвъдното където е много, много хубаво. От там не се е връщал никой. Я да направим график, като паспортите например - отивам в рая, отивам в ада.Вземаш си номерче.Някой предвидливо ще си вземат няколко, да не се прецакат. Ходете където си искате с тези Сърца. Аз искам да отида в Ада.Попитали Фреди Меркюри къде би искал да отиде в отвъдното. СПИН. Той отговорил - в АДА.Защо? Ами там са на стойностните хора, ще има с кого да си говоря. То в Рая сигурно е голяма скука.

наи-важното ,за да сме здрави е спокоиствиети,правилното хранене,душевното равновесие,липсата на много дразнители и неманякална грия за здравето!това в тази страна е почти неизпалнимо,защото страната е бедна откак свят светува,а не както някои се опитват да внушават-от 20 год!но все пак в рамките на тези условия ,човек трябва да тарси вазможности за душевен комфорт! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

гневен...браво и късмет..... а че са за затвора властниците...няма две мнения ...за там са...

Браво "ГНЕВЕН"! Желанието ми е всички българи да мислят като теб, включително и аз!

Поздравления "Гневен" Това са и моите принципи! Работя,живея ,обичам и стихове пиша както умея.Спортувам и обичам семейството и всички хора.Няма злоба в сърцето си и съм щастлива ,че всеки ден се събуждам и Благодаря на Бога .Настоящето гради бъдещето!Живейто го весело и почтено.Не позволявайте на никого да Ви обижда.Приятен и спорен ден на Всички.

КАКВО МУ ТРЯБВА НА ЧОВЕКА, за да живее по-добре? Да бърза винаги полека! Да не забравя, че ще мре! Да вярва в себе си и в Бога! Да бъде здрав и работлив! Да не признава: "Не, не мога!" Да е почтен и търпелив! Надеждата си да не губи, дори когато е най-зле! И да не мрази, а да люби! И секс да прави от воле! А пък когато остарее, да си припомня младостта, да не тъгува, да се смее, със смях да срещне и смъртта! Това му трябва на човека - душевен мир, комфорт и ред! Животът е една пътека... Върви с мечтите си! Късмет!

а защо си се писал "ГНЕВЕН"? мисля, че има по-подходящи определения, който да дефинират психо-емоционалното ти състояние?

ГНЕВЕН съм, защото ме боли, че в България мизерстват хора! Властници избираме, нали? Властници крадливи за затвора! ГНЕВЕН съм, но нежен по душа, искам да обичам, не да мразя, може някой път и да греша в щурма да летя, а не да лазя! ГНЕВЕН съм, не искам да съм тих, на злобарите да съм подлога, гняв и нежност има в моя стих и ще пиша, както знам и мога! ГНЕВЕН трябва да е всеки днес, отговорен, справедлив и честен, не да клати фес на интерес, а етнически да бъде свестен! Да решава с разум и сърце, винаги в законното си право, да се чувства лек като перце, но да крачи по земята здраво! Българинът бил е нетърпим! Българският дух е як и древен! Трябва всички да го възродим! Дотогава всеки да е ГНЕВЕН!

много ми харесва това твое стихотворение :-) не те познавам, но :- :- :-* дааа, всеки с мечтите си........