Москов: Пълна проверка на случая ”д-р Вуцов”

Здравният министър е разпоредил пълна проверка по случая със старозагорския лекар Иван Вуцов, който бе хванат с фалшиво свидетелство за специалност кардиология.

Обратно в новината

Коментари - Москов: Пълна проверка на случая ”д-р Вуцов” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕГАТИ ЗЛОБАТА,ЕГАТИ ЧУДОТО! АМИ ОСТАВЕТЕ ОРГАНИТЕ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА.КАКВИ СТЕ ВИЕ,ЧЕ ДА ИЗЗЕМВАТЕ ФУНКЦИИТЕ НА ПРАВОСЪДИЕ БЕЗ ДОРИ ДА ПОЗНАВАТЕ ЛИЧНОСТТА,ЗА КОЯТО СЕ ПИШЕ?! СЪВЕСТНИ,БУДНИ И ЧЕСТНИ ГРАЖДАНИ ЩЕ КАЖЕТЕ.. ДА,БЕ...С ТАЗИ ЖЛЪЧ И ЗЛОБА,КОЯТО ИЗЛИВАТЕ ВЪВ ФОРУМА НЕ СТЕ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНИ КОМПЛЕКСАРИ И ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ. ЧОВЕКА,ВСЕ ПАК ИМА ДИПЛОМА ЗА ЛЕКАР,А НЕ Е САМОЗВАНЕЦ.ДРУГ Е ВЪПРОСА,ЗА НЕВЗЕТ ИЗПИТ ПО СПЕЦИАЛНОСТ И НЕЙНОТО ПРАКТИКУВАНЕ. НО ЗА ТОВА СИ ИМА,КОЙ ДА СЕ ПОГРИЖИ. 'ШИБАН' НАРОД БЕШЕ КАЗАЛ ЕДИН ПРОФЕСОР И Е НАПЪЛНО ПРАВ!!!АЙДЕ,МОЛИМ БЕЗ НАПАДКИ!ЗНАЕМ СИ ХАЛА.СИЛНИ СМЕ В ТОВА,НО ПОГЛЕДНЕТЕ ПЪРВО СЕБЕ СИ,ЧЕ ТОГАВА ПЛЮЙТЕ.СИГУРНО СТЕ БЕЗУПРЕЧНИ В ЖИВОТА СИ?!НЯМАТА И ДОРИ ЕДНА НЕПЛАТЕНА ГЛОБА ОТ КАТ ИЛИ НЕКОЯ ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ,А?!ПРАВЕДНИ ОТВСЯКЪДЕ,БРЕ...

Тия сороски издънки дори случайно да имат дипломи (включвам и д-р, министър Петър Москов) не са в състояние да свършат работа за пукната пара. Толкова са обзети от желание за мъст, от желание да покажат колко велики деформатори са, че забравят от коя кочинка са излезнали. И с този странен блясък в очите... ще се намери ли свободно място за него?...

Поредната калинка .... Ама хак му е - що не си е извадил тапия за кардиолог от Медицинския институт в Горно Нанадолнище ? Щото му се е посвидял накой и друг лев !!Ама както е тръгнало - сега ще напусне болницата в Ст. Загора - утре ще стане шеф на Кардиологията в някоя софийска болница !!Колко му е !

Едно време знахарите не са били със сертификати и дипломи, но са лекували

Това да не е футболиста Иван Вуцов, който да се е обявил за кардиолог?

А на теб кой ще направи Пълна Проверка на имотното ти състояние а Москов хитрецо ,не ни мисли че не знаем че ти си крал като луд пари от фондове и клинични пътеки,и сега ни се правиш на Дева Мария,рано или късно и на теб ще ти изкарат кирливите ризи като на Генерала Тонев Москов,и твоят ред ще дойде не се притеснявай.

Я беж към кореите.

хайде стига с тия манджи фалшиви, нямате ли новини? Държавата се е скапала и загива, Те за фалшивия доктор. Ми, казахте го десетина ПЪТИ, Е ВЕЧЕ НЕ Е НОВИНА. Бъдете актуални, моля!

Ама вие за продажбата на БТК ли искате да пишат? Или за раследването на КТБ?! Аааа, сакън! Я за дипломката, че иначе Шефът ще опъва ушите!

G&R

И експертизата ще установи, че фалшивия сертификат на Вуцов е наистина фалшив, но той не е знаел това, защото феята на инвазивната кардиология тайно му я е оставила една вечер под възглавницата. Редно е да знаем колко наши пари ще похарчи комисията за едно подобно заключение....., а за рушветите, които ще поеме сами можем да се досетим по сумата на една здравна пътека в кардиологията.

защо помествате избирателно коментариите само дето ви отърват нали

че договорите не са прекъснати?! Въпросните институции трябва да отстранят доктора до представяне на доказателства за притежаваната правоспособност. Майко мила, в БГ много ширпотреб и гаражно производство "специалисти".

респ. НЗОК трябва да поддържа електронен регистър на лекарите. Необходима е онлайн връзка с Министерство на образованието, което пък поддържа електронен регистър на дипломите, издадени след 2000 г., като трябва да се направи необходимото, за да се качат и дипломите от преди тази година. Починалите лекари се заличават от регистъра. Така преди сключване на договор с НЗОК ще може да се прави електронна справка относно придобитата специалност и квалификациите , преди сключване на договор или преди назначаване на специалисти в здравеопазването.

В БълХария, ако нещо трябва да се "замаже", се назначава комисия След 3 месеца, тя се разпуска тихомълком, а никой вече не помни, че е съществувала

Заосдтоавяам смело зад този доктор , защото от 4 години съпруга ми се луташе между светила в кардиологията и ефекта беше незадоволителн с блошаване и благодарение на д-р Вуцов на базата на обстоен клиничен преглед и снета по правила анамнеза съпруга ми от 1 мес е друг човек с елементарно лечение което овладя първопричината и вече живее НОРМАЛНО само за 2лв на месец са таблетките му Всички лекари са вързани с фирмите производители на лекарства , а тук ние с елементарно старо родно сме добре Да не забравяме че този Доктор е потомствен КАРДИОЛОГ!А и в България вече се взема кардиологи ,пулмология , нефрология ГЕ и тн без основата на ГОЛЕМИТЕ Вътрешни болести ,а оттам човек си прави изводите кой колко знае в медицината

Мариетке, може и пред/под него да застанеш, но трябва да пооправиш проблема с писането, че "унуката" ще ти се смее!

Заосдтоавяам - това не го знам! незадоволителн = незадоволител(Е)н блошаване = (В)лошаване

той не е бил болен, за това го е излекувал хаха... За затвор е този мошеник и убиец !!!!

какво значение има кой е фалшифицирал дипломата? Щом Вуцов я е ползвал , а той е знаел, че не е правоспособен, значи е ВИНОВЕН. Той е ползвал документа за да лъже другите че е доктор. Това не е ли достатъчно. Или не е знаел, е не е доктор, а е вярвал на дипломата си.

Браво! Най-после едно адекватно мнение! Не искам да политизирам, ама този случай ми напомня на дипломите-калинки по времето на първото управление на ГЕРБ. Дали ГЕРБ имат вина за този случай или не няма да коментирам, просто забелязвам съвпадението. Но иначе си напълно прав - в България по принцип е вече традиция всеки да се занимава с това, което не му е работа и от което не разбира. После се чудим защо сме на тоя хал...

Епа... оно язе имам диплома за тракторист, ама сакам да фърчим по небето, що не ми дадат некой Джъмбо Джет ше го подкарам да знайте! Знам ги ръчките, жироскопа, туй-онуй, задкрилки, газ... е има нек'ви компутури монитори ма ше ги научим... и дома си имам компутур с интернет, оно у Уикипедия си го пише как се кара Джъмбо. Ей, ама много ми се кара Джъмбо, пари имам, само кажете къде ги продават дипломите да си купим?

Доктора не се притеснява защото има 2 кабинета в града и няма никакви проблеми.

А би трябвало...Въпросът е кой ще отиде в тези кабинети сега.

този лекар има диплома за завършено висше образование по мезицина.Не го познавам,но трябва да се изясни в крайна сметка върши ли си работата като кардиолог.Селските лекари или джипита,не извършват ли дейности за които нямат специалност.Въпросът е юридически за подправен документ ако това е така и е подсъдно. А купищата магистри с дипломи от световно неизвестни университети у нас и ако станат някакви началници,в CV то пише-магистър

Селските лекари не вземат пари за извършване на дейност, за която нямат специалност.

Аз да те питам, ти как мислиш, сега ако някой пилот на селскостопански самолет етажерка дето пръска срещу гризачи вземе че си фалшифицира тапия за "шофьорска книжка" за боен самолет F-16 дали ще бъде престъпление ако се качи на такъв самолет и го подкара (да речем че не го разбие)? А? Редно ли е да го прави и дали ще му се размине само с дърпане на ушите?

Много явно разбирате от меЗицина!

"Назначени са експертизи за фалшифата диплома на д-р Вуцов" Явно и тук някой пише с фалшива диплома, но за средно образование!

Циганското контранастъпление с подкрепата на верния им съюзник/познайте,кой е той от първи път/,продължава!

....ами Мангалджиев, кой му даде диплома за медицинска онкология?

След като се разбра за измамата, Вуцов е излязъл в неплатен отпуск но е заявил в РЗОК намерение да продължи индивидуалната си практика като кардиолог. Чета и не вярвам на ушите си! Къде са държавните органи???

От Здравното министерство си НЯМАТ ПОНЯТИЕ колко МНОГО "лекари" работят с печатите и номерата на дипломите на ОТДАВНА ПОЧИНАЛИ лекари!!!!!! НЕ са ПОИСКАЛИ , НЕ са ги ХВАНАЛИ!!?!?!!!Примери бъл: в гр. Раковски в частната болница "лекува" лекар БЕЗ специалност /кардиология и вътрешни болисти/??? В Пазарджик в частната болница "Хигия" 4- ма са без специалността за която взимат пари??? В София и Пловдив е същото!!! НИКОЙ не ги закача!!! Делкат си парите със Здравната каса по места?!?!!!

Те и да си имат понятие, ги оставят да работят необезпокоявани. Справка - д-р Вуцов.

Ами за това става въпрос най сетне!Нека се назначат експертизи и т.н. и да стане ясно за какво иде реч.Иначе само едни приказки и приказки.

Ами то вече е ясно за какво става въпрос - фалшификация на документ. Да се надяваме, че докторът ще понесе наказателна отговорност.

Най-важният човек, отговорен за твоето здраве, не е нито лекарят, нито медицинската сестра. Най-важният си ти, защото здравето е твое и единствено ти си отговорен за него. Да не дава Господ, от доктор здраве и от зъболекар зъби. /Народна поговорка/

у нас всеки работи не за каквото е учил , ама пък човека може да има дарба - гафил ли е в начин на работа, има ли пострадали. Абе , кво стана с ВМИ Кадурини

Какво стана с ВМА Кадурина , еми ще стане това , което стана с Петър Дражков т.е. нищо Прокуратурата се " забила " 1 ден и не може това лице вече да се съди ...

Никакви 8 години няма да му дадат.Ще продължи да си работи.Измамници и фалшификатори у нас не ги съдят.

Фалшива, не фалшифа.