Лекар от Конго и жертва на "Ислямска държава" получиха Нобел за мир

Двамата бяха отличени заради тяхната борба срещу сексуалното насилие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама дедо Дончо кво прави в оня списък.Той по скоро си е за лудницата.

Като погледнеш в укипедия от кои строни са носителите прави впечатление че това са хора които следват така наречените евроатлантически ценности. Няма как комисия от една западноевропейска страна да бъде обективна .Бих попитал защо отсъстват хора като Асанж Чомски Оливър Стоун Сноудън . Тази награда има само материална но не и морална стойност.

Не са се сетили да номинират шефката на ВВС на САЩ. Тя щеше да е първата жена в света изпратила "миротворци" на 10 000 км. да убиват чужди жени и деца. Много е подходяща. И е една миловидна. Спи спокойно. Просто не подозира колко е болна.

Тази награда е окървавена и истински миротворец не би я приел .2012 г. я присъждат на кого и за какво . На ЕС за това че бомбандира Либия и уби Кадафи .

Забравих и Убама който ако бяха му връчили нобел за война по щеше да му отива.

А каПутин декриминализира домашното насилие. Спокойно могат да си бият жените и насилват.

Защото турците, след като ратифицираха ИК едни от първите, спряха изведнъж да си бият и насилват жените. Само дето им нахлюпиха отново шамиите на главите.

Какво общо има Турция, с факта, че в Русия физическия побой може да ти се размине само с глоба защото е м/у съпрузи? Подобно нещо в цивилизования свят е напълно недопустимо.

не ми пука за турците. Те не са хора. Пука ми за руснаците защото имам доста приятели такива.

Мисля, че си запознат със въпросния текст от нашите сайтове. Не се съмнявай, че пестят истина. Въобще не е декриминализирано, просто ще става по обичайния ред. Медицинско, оплакване, съдебно дело, свидетели и т.н.

да бе... щото на тебе ти харесва така, значи така трябва да бъде. Сорри... чел съм го черно на бяло в ТАСС. това че не ти изнася нещо не го прави полуистина.

Интересно насилена от ИД и гинеколог, борещи се срещу сексуалното насилие, с какво са допринесли за мира на планетата. Да не би да има война между мъжете и жените и аз да не съм разбрал?!? Не че Тръмп и Ким Чен (които са директно отговорни за смъртта на стотици хора) са по-подходящи. Или пък Ципрас и Заев, които се надлайват за едно име, над което права нямат нито едните, нито другите. Дреме му на света

tonk11

Нема значение. Важното е, че не клекнаха на тръмп! Щото и той беше в списъка. Ако му бяха дали на него Нобел за мир като на обонго преди години, щеше да е много трагично положението.

трябваше да го дадете посмъртно на дедо Макейн. Затова, че преди да го свалят във Виетнам е щял да бомбардира фабрика за крушки.

Награда за тия които заслужават

Уж щяха да я печелят Ципрас и Зайо Байо. Пусти и референдуми, как пречат на хората.

Време е да ми връчите Нобелова награда за трол в нета. Награда не искам, дайте милиона. "из българските форуми"