Коментари - Лек ръст на лекуващите се в болница от COVID-19, 75% от новопостъпилите са неваксинирани | Днес.dir.bg

Лек ръст на лекуващите се в болница от COVID-19, 75% от новопостъпилите са неваксинирани

Направени са 6 575 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 14,25%

Обратно в новината

Коментари - Лек ръст на лекуващите се в болница от COVID-19, 75% от новопостъпилите са неваксинирани | Днес.dir.bg

Коментари

Не ни интересува вашата фалшива и платена пропаганда! Не ни интересува измамата Ковид - вирус, като вирус, който се използва за други цели. Не е ли време пак да слагате мерки, да затваряте страната, да плашите хората? Изроди долни!

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Да изпукате до един, дано!

. ……..…../´¯/)………… (\¯`\ …………/….//……….. …\\….\ ………../….//………… ….\\….\ …../´¯/…./´¯\………../¯ `\….\¯`\ .././…/…./…./.|……| .\….\….\…\.\.. (.(….(….(…./.)..)..(..(. \….)….)….)… ) .\…………….\/…/….\. ..\/……………./ ..\…………….. /……..\……………..…/ ….\…………..(…………)……………./

но ваксинираните и тези с бустерите са вечно болни и недоволни. А и тези уж тестове са пълен боклук. Изборите мшнаха,обедняването продължава и е време за "поредния скок на новозаразени".

Минаха изборите и започнахме да увеличаваме ковид заразените това е наглост

Ковид новините трябва да изчезнат Това са пропаганди върху населението

Не ги обвинява а каза, че най-важното нещо да направят е да се ваксинират :)))))

Минаха изборите, и се почне с ръстовете на заболели от тая настинка, а? Мамка ви и продажници.

Ком пенис ми о... Презкурандомио...

И нека страхуването продължи!

Уил Джоунс Три дози от ваксината Moderna Covid увеличават риска от инфекция с Omicron с до 27%, показва проучване. https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.09.30.22280573v1.full.pdf Предварително отпечатаното проучване (все още нерецензирано) е финансирано от самата Moderna и частично разработено от служители на Moderna, както и с участието на изследователи от Kaiser Permanente в Южна Калифорния. Докладването на проучването за лоши резултати при оригиналната ваксина може да се разбира в контекста на това, че Moderna вече разполага с "двувалентна ваксина", насочена срещу Omicron. В проучването е използван тест-отрицателен случай-контрола, за да се оцени ефективността на ваксината Moderna Covid срещу инфекции и хоспитализация с подварианти на Omicron. То включва 30 809 тестово положителни и 92 427 тестово отрицателни лица на възраст над 18 години, тествани през първата половина на 2022 г. Резултатите са коригирани за потенциални смущаващи фактори като възраст, пол и съпътстващи заболявания. Проучването установява отрицателна ефективност (т.е. когато ваксинираните имат по-висока честота на заразяване от неваксинираните) за трите дози срещу всички подварианти на Omicron (BA.2, BA.2.12.1, BA.4 и BA.5), с изключение на BA.1, където отслабването е по-бавно. Ефективността на ваксината срещу инфекциите е отрицателна в рамките на пет месеца (150 дни) и е около минус 25 %, което означава, че при ваксинираните е имало 25 % повече инфекции, отколкото при неваксинираните. Резултатите са показани по-долу и съм отбелязал петмесечните стойности в червено. https://dailysceptic.org/wp-content/uploads/2022/10/image-9-750x679.png Най-ниската стойност е за BA.2.12.1 - почти минус 27 %.

Дежурния шут-трол Зевсек ще изпълзи и ще ти разкаже играта.

Я! Ваксо Педераксо.

Е за буустър и сертификат. Ама айде, нека минат пазарлъците за кабинет първо, после ще наваксат. Апропо, вече няма кой да ви пази - няма опозиция

Вчера май тролЪТ Зевзек беше получил сметката за ток и беше осмърдял форума с нелепости. Явно с надежда да изкара някой лев повече. Дано да се е успокоил днес.

Ало, битовизми, троле прост, Зевзекът е Зевюек, а не трол. Тролове сте вие, които всеки път кълвете на захранката, че даже и на следващия ден имате условни рефлекси да кълвете без да с ави дали нищо, само лампата да светне. Трол!

25% пт тези в болница са ваксинирани. При ваксинирани по-малко от 30% от населението, какъв процент от вапцаното население влиза в болница?

Ало, Смях, троле наш, Под 30%, са ако смяташ и децата. Иначе ваксинираните над 30 години са около 40%. Само в групата над 80 са 27%. А ти пак си трол.

Дотук през яко "ваксинираната" 2022 свръхсмъртността е по-висока, отколкото през 2020 и 2021. Safe and effective...

Ало, Три дози ваксина увеличават риска от инфекции с до 27%, показва проучване, троле прост, Три ваксини увеличават риска от Омикрон, защото са предпазили сума народ от заразяване с предишните значително по-опасни щамове. Така трябва и да бъде. А теб защо пак те е срам да споменеш за ефективността срещу попадане в болница и срещу смърт? Да не би да е защото пак си трол? Ало, дира, защо пак триете бе? Пак ли честта на трола е в опасност?

И как няма да ви разкаже играта, след като само за шубе приказвате? Дори отричането на проблема е чест признакза шубе. Ало, дира, защо пак триете? Заради ваш модератор, обзет от тролска солидарност ли?

Успокой се Зевюек.

Ало Георги, троле прост, Смъртността в Европа е с 16% за месец, не за година. И това съвпада с периода след ковид вълните. Да не би да си мислиш, че за преболедувалите всичко е приключило? На годишна база я се вдигне с 2-3%, я не. А ти на свой ред можеш ли даобясниш защо в България имаше ръст на месечната със 100-150%? Или на можеш, понеже си трол? Ало, тролският модератор, защо триеш бе? Че и адреса си блокирал. Солидарност ли пак? Толкова сте жалки, щом, до там изпаднахте пак.

Ало, Тромбоцит, троле наш, Уж аз трябваше да съм неспокоен, пък ти даже не можеш да ми напишеш името от нерви. Трол!

Сам си се написал така и мен обвиняваш, цялата ти работа такава... "Зевзекът е Зевюек".

и го играеш за нас антиваксърите. Винаги измисляш някаква дребнава групост с каято да обвиняваш в тролство, но така го мажеш върху себеси. Това го правиш цял ден като Клоун.

Ало, Батко, троле наш, Как така всеки ден хем не те интересува, хем не пропускаш да коментираш? Ало, дира, защо пак триете бе? Може ли да ми посочите кое правило съм нарушил? Или точно него не сте го записали в списъка с правилата, понеже ви е срам?

Защо в Адаптираните вакси половината е старата? Явно това ги пряви по-ефективни срещу Зевзеци. НаЙ-вече по- евтини.

Отказ от здравеопазване и всяване на страх. Също и мерките, които разболяха много хора, с тези маски развъдници на микроби, като добовим и намален имунитет, влошено здраве, заради хронично всявания стрес...

Ало, дир-а, тролове прости и нагли, Защо пак ми блокирахте адреса бе? И защо за четвърти път триете, когато ви питам? Чак толкова ли ви е срам да отговорите?

Г-н Въпрос, Това е въпрос, на който не мога да дам отговор. Но и не съм сигурен, че половината е старата. Да, предвидени са срещу уханския вариант, но имай предвид, че в тази материя не важи простата аритметика. По-сложно е.

Ало тромбоцит, троле наш, Наистина съм се написал така. Но виждам срещу останалото нямаш против. Трол! Ало, дир-а, тролове нещастни, защо пак триете бе? И адреса защо блокирате? От ПР отделана Възраждане ли ви дадоха следизборни заповеди?

Ало, причините, троле наш, След като мерките и маските са причина, защо нямаше увеличен брой починали през март-май 2020? И защо всеки път след затягане на мерките жертвите започват да спадат? Да не би пак да е защото си трол?

Алоооо, ЗЕВЗЕК прост! Стига лъга че са те блокирали бе! Евтин трик та да си мислим че не си трол! ПОТАПЯЙ СЕ В ДУПКАТА!!!

октомври 4, 2022 от д-р Питър Ф. Майер FDA е подвела обществеността относно ивермектина и сега трябва да понесе отговорност в съда. Предисторията е световната забрана за лечение на инфекции и заболявания, причинени от корона. Разбира се, профилактиката, превантивното лечение и интервенциите в ранните етапи на инфекцията са успешни и предпазват от тежки протичания или дори от всякакви симптоми. И го правят надеждно и без странични ефекти. На лекарите вече не е позволено да излагат публично дори тези прости факти, без да си навлекат неприятности - под формата на глоби или лишаване от права - от лекарската асоциация. Нещата са малко по-добри в САЩ, където има съдилища, които си правят труда да проверяват проучванията и научните резултати, и медицински асоциации, които не се примиряват с произвола на властта, като например AAPS. AAPS пише на своя уебсайт: В четвъртък вечерта Асоциацията на американските лекари и хирурзи (ААЛХ) подаде молба и кратко изложение във федералния окръжен съд в Галвестън, в което настоява да бъде разрешено да се продължи съдебното дело срещу FDA заради подвеждащите ѝ изявления за ивермектина. В делото Apter срещу HHS група лекари завеждат дело срещу Агенцията по храните и лекарствата (FDA), федерална агенция към Министерството на здравеопазването и човешките ресурси (HHS), за това, че се е намесила във възможностите на лекарите за лечение на Covid-19. "Ответникът FDA неправомерно се възползва от недоразуменията относно законността и разпространението на употребата на лекарства извън етикета, за да заблуди съдилищата, държавните медицински комисии и обществеността, че предписването на лекарства извън етикета е незаконно", пише AAPS в своето кратко изложение до съда. "Предписването на лекарства извън етикета е не само напълно правилно, законно и обичайно, но и абсолютно необходимо за осигуряване на ефективни грижи за пациентите. Въпреки това FDA направи няколко изявления и изпрати писма до влиятелни организации, за да очерни невярно ивермектина и да заяви, че той не е одобрен за лечение на Covid-19. Много хора, включително съдилища и щатски медицински комисии, бяха подведени от FDA, че липсата на одобрение за това лечение означава, че ивермектинът не може да се използва за лечение на Covid-19.

Ало, дира, тролове гнусни, Защо блокирахте и втория ми адрес бе? Мислите, че нямам моблилен ли? На бас, че този път не ви стиска пак да блокирате цяла мобилна мрежа, защото пак ще ви спаднат приходите от реклама. Гнусни продажници!

Псувай по-порека, не кълни и не лъжи, като дърт циганин.

Ало, Влез в пътя, троле нагъл, Клетвите ми за изсънали крайници и израстъци са само по адрес на тролове, може би и това трябва да го запишете в правилата, че не е позволено. Можеш ли да ми посочиш едно място, на което съм псувал въобще? Май ти си този, който лъже като разпран. А ти от името на дир-а ли ми отговаряш? Официална политика ли ви е да лъжете като разпрани? Или просто си трол, който се прави, че ми отговаря от името на дир-а?

И на Зевсек, изтрий цаисите бе плужеко мазен, от много псувни си ги наппъскал, тролопитеко Зевзек.

Ало, Амиии, тролице проста, Вече ползвам променклив мобилен, който не могат да блокират лесно. А ти научи ли разликата между ip адрес и mac адрес? Последния път, когато се опита да коментираш темата, показа потресаваща неграмотност. А видя ли как ми изтриха коментара? Видяла си, обаче няма да си признаеш, защото си нагла тролица.

Ало, дира, Защо триете мен, но толерирате такива откровени реклами на лекарствени препарати, които са дирекнто нарушение на правило 8, подточка 'ж' от общите ви условия? Да не би да ви плащат за тях?

Ами ако някой хване маймуска шарка, птичи грип и ковид едновременно, или в каквато и да е комбинация? Още ли няма комбинирани ваксини? Каква безотговорност. Ще се мре!

Ало, Я то кълве, троле прост, Да не би като си допунсл грешка, да си имал предвид някой друг? За чак толкова прост все още не те смятам. Трол!

Точно по време на пика се въвеждаха мерки и после при естествения спад, викаха, че е от мерките...

Ало, Аха, тролице проста, Нали само до преди малко пиковете бяха заради мерките бе? А март 2020, когато мерки се въведоха наистина превантивно и най-строго се спазваха, защо нямаше такъв пик въобще? Нямаш отговор пак, нали? А да не би отново да е било защото си трол?

Коментари - Лек ръст на лекуващите се в болница от COVID-19, 75% от новопостъпилите са неваксинирани | Днес.dir.bg

Лек ръст на лекуващите се в болница от COVID-19, 75% от новопостъпилите са неваксинирани

Направени са 6 575 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 14,25%

Обратно в новината

Коментари - Лек ръст на лекуващите се в болница от COVID-19, 75% от новопостъпилите са неваксинирани | Днес.dir.bg

Коментари

Не ни интересува вашата фалшива и платена пропаганда! Не ни интересува измамата Ковид - вирус, като вирус, който се използва за други цели. Не е ли време пак да слагате мерки, да затваряте страната, да плашите хората? Изроди долни!

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Да изпукате до един, дано!

. ……..…../´¯/)………… (\¯`\ …………/….//……….. …\\….\ ………../….//………… ….\\….\ …../´¯/…./´¯\………../¯ `\….\¯`\ .././…/…./…./.|……| .\….\….\…\.\.. (.(….(….(…./.)..)..(..(. \….)….)….)… ) .\…………….\/…/….\. ..\/……………./ ..\…………….. /……..\……………..…/ ….\…………..(…………)……………./

но ваксинираните и тези с бустерите са вечно болни и недоволни. А и тези уж тестове са пълен боклук. Изборите мшнаха,обедняването продължава и е време за "поредния скок на новозаразени".

Минаха изборите и започнахме да увеличаваме ковид заразените това е наглост

Ковид новините трябва да изчезнат Това са пропаганди върху населението

Не ги обвинява а каза, че най-важното нещо да направят е да се ваксинират :)))))

Минаха изборите, и се почне с ръстовете на заболели от тая настинка, а? Мамка ви и продажници.

Ком пенис ми о... Презкурандомио...

И нека страхуването продължи!

Уил Джоунс Три дози от ваксината Moderna Covid увеличават риска от инфекция с Omicron с до 27%, показва проучване. https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.09.30.22280573v1.full.pdf Предварително отпечатаното проучване (все още нерецензирано) е финансирано от самата Moderna и частично разработено от служители на Moderna, както и с участието на изследователи от Kaiser Permanente в Южна Калифорния. Докладването на проучването за лоши резултати при оригиналната ваксина може да се разбира в контекста на това, че Moderna вече разполага с "двувалентна ваксина", насочена срещу Omicron. В проучването е използван тест-отрицателен случай-контрола, за да се оцени ефективността на ваксината Moderna Covid срещу инфекции и хоспитализация с подварианти на Omicron. То включва 30 809 тестово положителни и 92 427 тестово отрицателни лица на възраст над 18 години, тествани през първата половина на 2022 г. Резултатите са коригирани за потенциални смущаващи фактори като възраст, пол и съпътстващи заболявания. Проучването установява отрицателна ефективност (т.е. когато ваксинираните имат по-висока честота на заразяване от неваксинираните) за трите дози срещу всички подварианти на Omicron (BA.2, BA.2.12.1, BA.4 и BA.5), с изключение на BA.1, където отслабването е по-бавно. Ефективността на ваксината срещу инфекциите е отрицателна в рамките на пет месеца (150 дни) и е около минус 25 %, което означава, че при ваксинираните е имало 25 % повече инфекции, отколкото при неваксинираните. Резултатите са показани по-долу и съм отбелязал петмесечните стойности в червено. https://dailysceptic.org/wp-content/uploads/2022/10/image-9-750x679.png Най-ниската стойност е за BA.2.12.1 - почти минус 27 %.

Дежурния шут-трол Зевсек ще изпълзи и ще ти разкаже играта.

Я! Ваксо Педераксо.

Е за буустър и сертификат. Ама айде, нека минат пазарлъците за кабинет първо, после ще наваксат. Апропо, вече няма кой да ви пази - няма опозиция

Вчера май тролЪТ Зевзек беше получил сметката за ток и беше осмърдял форума с нелепости. Явно с надежда да изкара някой лев повече. Дано да се е успокоил днес.

Ало, битовизми, троле прост, Зевзекът е Зевюек, а не трол. Тролове сте вие, които всеки път кълвете на захранката, че даже и на следващия ден имате условни рефлекси да кълвете без да с ави дали нищо, само лампата да светне. Трол!

25% пт тези в болница са ваксинирани. При ваксинирани по-малко от 30% от населението, какъв процент от вапцаното население влиза в болница?

Ало, Смях, троле наш, Под 30%, са ако смяташ и децата. Иначе ваксинираните над 30 години са около 40%. Само в групата над 80 са 27%. А ти пак си трол.

Дотук през яко "ваксинираната" 2022 свръхсмъртността е по-висока, отколкото през 2020 и 2021. Safe and effective...

Ало, Три дози ваксина увеличават риска от инфекции с до 27%, показва проучване, троле прост, Три ваксини увеличават риска от Омикрон, защото са предпазили сума народ от заразяване с предишните значително по-опасни щамове. Така трябва и да бъде. А теб защо пак те е срам да споменеш за ефективността срещу попадане в болница и срещу смърт? Да не би да е защото пак си трол? Ало, дира, защо пак триете бе? Пак ли честта на трола е в опасност?

И как няма да ви разкаже играта, след като само за шубе приказвате? Дори отричането на проблема е чест признакза шубе. Ало, дира, защо пак триете? Заради ваш модератор, обзет от тролска солидарност ли?

Успокой се Зевюек.

Ало Георги, троле прост, Смъртността в Европа е с 16% за месец, не за година. И това съвпада с периода след ковид вълните. Да не би да си мислиш, че за преболедувалите всичко е приключило? На годишна база я се вдигне с 2-3%, я не. А ти на свой ред можеш ли даобясниш защо в България имаше ръст на месечната със 100-150%? Или на можеш, понеже си трол? Ало, тролският модератор, защо триеш бе? Че и адреса си блокирал. Солидарност ли пак? Толкова сте жалки, щом, до там изпаднахте пак.

Ало, Тромбоцит, троле наш, Уж аз трябваше да съм неспокоен, пък ти даже не можеш да ми напишеш името от нерви. Трол!

Сам си се написал така и мен обвиняваш, цялата ти работа такава... "Зевзекът е Зевюек".

и го играеш за нас антиваксърите. Винаги измисляш някаква дребнава групост с каято да обвиняваш в тролство, но така го мажеш върху себеси. Това го правиш цял ден като Клоун.

Ало, Батко, троле наш, Как така всеки ден хем не те интересува, хем не пропускаш да коментираш? Ало, дира, защо пак триете бе? Може ли да ми посочите кое правило съм нарушил? Или точно него не сте го записали в списъка с правилата, понеже ви е срам?

Защо в Адаптираните вакси половината е старата? Явно това ги пряви по-ефективни срещу Зевзеци. НаЙ-вече по- евтини.

Отказ от здравеопазване и всяване на страх. Също и мерките, които разболяха много хора, с тези маски развъдници на микроби, като добовим и намален имунитет, влошено здраве, заради хронично всявания стрес...

Ало, дир-а, тролове прости и нагли, Защо пак ми блокирахте адреса бе? И защо за четвърти път триете, когато ви питам? Чак толкова ли ви е срам да отговорите?

Г-н Въпрос, Това е въпрос, на който не мога да дам отговор. Но и не съм сигурен, че половината е старата. Да, предвидени са срещу уханския вариант, но имай предвид, че в тази материя не важи простата аритметика. По-сложно е.

Ало тромбоцит, троле наш, Наистина съм се написал така. Но виждам срещу останалото нямаш против. Трол! Ало, дир-а, тролове нещастни, защо пак триете бе? И адреса защо блокирате? От ПР отделана Възраждане ли ви дадоха следизборни заповеди?

Ало, причините, троле наш, След като мерките и маските са причина, защо нямаше увеличен брой починали през март-май 2020? И защо всеки път след затягане на мерките жертвите започват да спадат? Да не би пак да е защото си трол?

Алоооо, ЗЕВЗЕК прост! Стига лъга че са те блокирали бе! Евтин трик та да си мислим че не си трол! ПОТАПЯЙ СЕ В ДУПКАТА!!!

октомври 4, 2022 от д-р Питър Ф. Майер FDA е подвела обществеността относно ивермектина и сега трябва да понесе отговорност в съда. Предисторията е световната забрана за лечение на инфекции и заболявания, причинени от корона. Разбира се, профилактиката, превантивното лечение и интервенциите в ранните етапи на инфекцията са успешни и предпазват от тежки протичания или дори от всякакви симптоми. И го правят надеждно и без странични ефекти. На лекарите вече не е позволено да излагат публично дори тези прости факти, без да си навлекат неприятности - под формата на глоби или лишаване от права - от лекарската асоциация. Нещата са малко по-добри в САЩ, където има съдилища, които си правят труда да проверяват проучванията и научните резултати, и медицински асоциации, които не се примиряват с произвола на властта, като например AAPS. AAPS пише на своя уебсайт: В четвъртък вечерта Асоциацията на американските лекари и хирурзи (ААЛХ) подаде молба и кратко изложение във федералния окръжен съд в Галвестън, в което настоява да бъде разрешено да се продължи съдебното дело срещу FDA заради подвеждащите ѝ изявления за ивермектина. В делото Apter срещу HHS група лекари завеждат дело срещу Агенцията по храните и лекарствата (FDA), федерална агенция към Министерството на здравеопазването и човешките ресурси (HHS), за това, че се е намесила във възможностите на лекарите за лечение на Covid-19. "Ответникът FDA неправомерно се възползва от недоразуменията относно законността и разпространението на употребата на лекарства извън етикета, за да заблуди съдилищата, държавните медицински комисии и обществеността, че предписването на лекарства извън етикета е незаконно", пише AAPS в своето кратко изложение до съда. "Предписването на лекарства извън етикета е не само напълно правилно, законно и обичайно, но и абсолютно необходимо за осигуряване на ефективни грижи за пациентите. Въпреки това FDA направи няколко изявления и изпрати писма до влиятелни организации, за да очерни невярно ивермектина и да заяви, че той не е одобрен за лечение на Covid-19. Много хора, включително съдилища и щатски медицински комисии, бяха подведени от FDA, че липсата на одобрение за това лечение означава, че ивермектинът не може да се използва за лечение на Covid-19.

Ало, дира, тролове гнусни, Защо блокирахте и втория ми адрес бе? Мислите, че нямам моблилен ли? На бас, че този път не ви стиска пак да блокирате цяла мобилна мрежа, защото пак ще ви спаднат приходите от реклама. Гнусни продажници!

Псувай по-порека, не кълни и не лъжи, като дърт циганин.

Ало, Влез в пътя, троле нагъл, Клетвите ми за изсънали крайници и израстъци са само по адрес на тролове, може би и това трябва да го запишете в правилата, че не е позволено. Можеш ли да ми посочиш едно място, на което съм псувал въобще? Май ти си този, който лъже като разпран. А ти от името на дир-а ли ми отговаряш? Официална политика ли ви е да лъжете като разпрани? Или просто си трол, който се прави, че ми отговаря от името на дир-а?

И на Зевсек, изтрий цаисите бе плужеко мазен, от много псувни си ги наппъскал, тролопитеко Зевзек.

Ало, Амиии, тролице проста, Вече ползвам променклив мобилен, който не могат да блокират лесно. А ти научи ли разликата между ip адрес и mac адрес? Последния път, когато се опита да коментираш темата, показа потресаваща неграмотност. А видя ли как ми изтриха коментара? Видяла си, обаче няма да си признаеш, защото си нагла тролица.

Ало, дира, Защо триете мен, но толерирате такива откровени реклами на лекарствени препарати, които са дирекнто нарушение на правило 8, подточка 'ж' от общите ви условия? Да не би да ви плащат за тях?

Ами ако някой хване маймуска шарка, птичи грип и ковид едновременно, или в каквато и да е комбинация? Още ли няма комбинирани ваксини? Каква безотговорност. Ще се мре!

Ало, Я то кълве, троле прост, Да не би като си допунсл грешка, да си имал предвид някой друг? За чак толкова прост все още не те смятам. Трол!

Точно по време на пика се въвеждаха мерки и после при естествения спад, викаха, че е от мерките...

Ало, Аха, тролице проста, Нали само до преди малко пиковете бяха заради мерките бе? А март 2020, когато мерки се въведоха наистина превантивно и най-строго се спазваха, защо нямаше такъв пик въобще? Нямаш отговор пак, нали? А да не би отново да е било защото си трол?