Коментари - Лазар Лазаров: Държавата ще помогне на всеки пострадал от наводнението в Берковица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никой не може да ти даде това, което аз ще ти обещая!

Никой не може да ти даде това което аз мога да ти обещая

извинявай че съм плагиатствал!

Обещаването не е като даването

държава ще помогне ?

Тая, ДЕТО ОТ 33 ГОДИНИ Я НЯМА !!!

Абе аз не съм наясно с дъждовете ама 20л на квадратен метър за 20 минути означава по 2 см воден пласт на квадратен метър. И то не на веднъж а за 20 мин. Защо са тези поражения? Като влезе лапето в банята е прави по -дълбока "локва".

водозбора , приятелю! когато паднат 2 см вода на 1 000 000 кв. м. площ, и се оттекат през едно дере, си е голяма беля!

Както помогнахте в карловските села ли? Не само, че нищо не направихте, не само че се откраднаха отпуснатите средства, ами и изпъдихте доброволците, които искаха да помогнат.

Как така на всеки, тези с незаконните постройки, тези с неплатени данъци, тия дето си изхвърлят боклука в реката?

Кочината ще им помогне, колко и на другите стотици подобни случаи - ще се гпят едни честни пари от еврофондовете, а мизерниците ще живеят по фургони доживот... Но типично за електоралния кретен нивото на тъпота по тия територии достига мащаби, които застрашават националната сигурност и пряко живота на самите дебили, населяващи тия земи - хвърлят си боклука в реката - водата ги отнася. Крадат камъни от стената на язовира, прелива и ги отнася. Палят нивите и сухи треви - изгори им тъпото село... Осекат гората, дойде пак водата и ги отнесе... Направо тъпотата е стигнала някакъв епидемичен размер по тия ширини...

Тия селяндури са изхвърляли боклуците си в реката и по улиците Сега водата ги връща обратно,да си ги приперат.И ние всички ще плащане на тези цигани,българи и какви ли не,дето са здръстили реката с какво ли не.

Собственик съм на парцел в Берковица, който вчера водата заля и на който е построена незаконна ромска къща! На кого държавата ще плати обезщетението се пита в задачката?

Няма проблем, че е незаконна, отивате при кмета той е наясно.

Като се дават пари за продължаване на войната в Украйна а не за борба срещу глобалното затопляне ще е така. ЕК има план за харч на 300 милиарда за намаляне на Китайското влияние в Африка. Баси щуротията.