Коментари - Лазар Лазаров: Държавата ще помогне на всеки пострадал от наводнението в Берковица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като се дават пари за продължаване на войната в Украйна а не за борба срещу глобалното затопляне ще е така. ЕК има план за харч на 300 милиарда за намаляне на Китайското влияние в Африка. Баси щуротията.

Собственик съм на парцел в Берковица, който вчера водата заля и на който е построена незаконна ромска къща! На кого държавата ще плати обезщетението се пита в задачката?

Тия селяндури са изхвърляли боклуците си в реката и по улиците Сега водата ги връща обратно,да си ги приперат.И ние всички ще плащане на тези цигани,българи и какви ли не,дето са здръстили реката с какво ли не.

Кочината ще им помогне, колко и на другите стотици подобни случаи - ще се гпят едни честни пари от еврофондовете, а мизерниците ще живеят по фургони доживот... Но типично за електоралния кретен нивото на тъпота по тия територии достига мащаби, които застрашават националната сигурност и пряко живота на самите дебили, населяващи тия земи - хвърлят си боклука в реката - водата ги отнася. Крадат камъни от стената на язовира, прелива и ги отнася. Палят нивите и сухи треви - изгори им тъпото село... Осекат гората, дойде пак водата и ги отнесе... Направо тъпотата е стигнала някакъв епидемичен размер по тия ширини...

Как така на всеки, тези с незаконните постройки, тези с неплатени данъци, тия дето си изхвърлят боклука в реката?

Както помогнахте в карловските села ли? Не само, че нищо не направихте, не само че се откраднаха отпуснатите средства, ами и изпъдихте доброволците, които искаха да помогнат.

Няма проблем, че е незаконна, отивате при кмета той е наясно.

Абе аз не съм наясно с дъждовете ама 20л на квадратен метър за 20 минути означава по 2 см воден пласт на квадратен метър. И то не на веднъж а за 20 мин. Защо са тези поражения? Като влезе лапето в банята е прави по -дълбока "локва".

държава ще помогне ?

Тая, ДЕТО ОТ 33 ГОДИНИ Я НЯМА !!!

Обещаването не е като даването

Никой не може да ти даде това което аз мога да ти обещая

никой не може да ти даде това, което аз ще ти обещая!

извинявай че съм плагиатствал!

водозбора , приятелю! когато паднат 2 см вода на 1 000 000 кв. м. площ, и се оттекат през едно дере, си е голяма беля!