Делото ”Белнейски” забуксува на последна инстанция

Делото за убийството на сестрите Белнейски не успя да тръгне на последната трета инстанция – Върховен касационен съд (ВКС), тъй като нито един от адвокатите на подсъдимия Лазар Колев не дойде в съдебна зала.

Обратно в новината

Коментари - Делото ”Белнейски” забуксува на последна инстанция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще осъдят някой от- Килърите и Наглите ? От тия бандити. всеки е убил поне по 5 души- обикновени хора. Така че тия- Килъри, Нагли направо да ги убиват? Или да ги пращат в мините на мястото на онези миньори в Марица Изток и да стоят там докато изпукат.

Има един крещящ по своята многозначителност факт, който неизвестно защо, всички институции и медии в държавата избягват да коментират!!! КОЙ И ЗАЩО НАРЕДИ НА ПОЛИЦАИТЕ ДА ИЗМИЯТ ТЕЛАТА НА УБИТИТЕ СЕСТРИ БЕЛНЕЙСКИ ПРЕДИ АУТОПСИЯТА???!!!

Как така успя да се самоубие на детска катерушка проф. Раданов, докторът направил първата мед. експертиза и доказал, че сестрите НЕ са били ИЗНАСИЛЕНИ, а са били БЛЪСНАТИ от кола тип ДЖИП? Как и защо се самоуби частният детектив, нает от родителите Белнейски? Не е ли странна смъртта на овчаря, точно 2 дни след като е открил на поляната труповете на момичетата? Как се самоуби 10 дни по-късно треньорът по ски на сестри Белнейски в хотела на Петърнейчев?

Спокойно,нашият съд е най бързият в света и делото...до няколко години,ще завърши!

кога ще прочетем истината?????????

Лазар Колев може и да не е света вода ненапита, но нещо не ми се вярва той да е истинският и единствен извършител. Май е изкупителната жертва, а делото е нагласено с цел да се прикрие истинския убиец.

...защитата и да не "абдикират"умишлено, защото законът може лесно да ги сложи на място за поредни и умишлени отсъствия.

До кога адвокатите ще спъват съда и ще харчат нашите пари? Трябва да препишем законите на Бразилия, за да потръгнат работите у нас!

Напротив, това е само в плюс на обвиняемия. Щото ще го осъдят и ще му приспаднат излежаното в ареста време.

Абе я ни кажи, като си толкова умен и ги разбираш тези работи, как точно ще му спаднат излежаното в ареста време от ДОЖИВОТНАТА му присъда, която е и "без право на замяна"? И внимавай да не се порежеш от този твой ум, който е като бръснач! ;-)

като адвоката не се появил- защо не му се назначи служебен и за адвоката- глоба. Ако няма валидна причина- затвор.

И кво като са го отложили - той лежи в затвора през това време. Голем шум, големо чудо, а всъщност вреда от това отлагане има само подсъдимият.

Дано някой ден някой от адвокатите марковски ги застигне съдбата на родителите на двете сестри Белнейски.За поредн път се убеждаваме че тези двамат са най-безскруполните адвокати в България...

Според мен щом Марковски е адвокат на някой то този някой е абслутно виновен.

Дано някой път не ти потрябва адвокат като Марковски.С тази наша полиция, имаш доста шансове за това.

дано, дано никога нито аз, нито някой от моите роднини не извърши нещо толкова низко и подло, че да му трябва марковски да го измъква. Амин.

Адвокатски номера......Докога ли ще ги търпят?

Самият факт,че откриването на /убиеца/продължи толкова дълго време-буди съмнение,ДАЛИ ЛАЗАР КОЛЕВ не е изкупителна жертва.

Бе то ясно, че ще лежи, ами поне убийците да почерпят, че останаха на свобода. Макар че явно са почерпили, щото пикаещия във фонтани рядко изтрезнява.

пикаещия във фонтани + сина на местния ганьовец - дерибей на Пещера трябва да почерпят

Че Лазар Колев е изкупителна жертва - такава е. Че ни приспаха с приспивна песничка за пореден път - приспаха ни. Но надали точно Пикаещият-във-фонтани е виновен, защото нямаше да живее в панелка, ако беше.