Лавров: Западът прикрива престъпленията на НАТО в бивша Югославия

Външният министър на Русия не вижда никакъв шанс международните инстанции да се съгласят с наказания за бомбардировките

Обратно в новината

Коментари - Лавров: Западът прикрива престъпленията на НАТО в бивша Югославия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помните ли Сливница? А сръбските (и руски) бомби над български градове? А това помните ли?Много българи са убити в Югославия в първите години на управлението на Тито. "Близо 100 000 са, ако не броим тези, които са разселени, принудени да емигрират от Югославия. Това се случва в периода 1945-1946-та година Именно Тито води с Георги Димитров преговорите за създаването на балканската конфедерация, ние да влезем като част от нея, за да може да се реши македонския въпрос вътре в нашите държави. От една страна и заради това е Кървавата Коледа, когато са избити много българи в Македония, именно от хората на Тито. За съжаление един от водещите генерали в югославската партия и армия води разстрелването, унищожаването, разселването на хиляди българи.СЛАВА НА НАТО!!!БЪЛГАРОФОБИТЕ ДА МЪЛЧАТ!!! КАЗАХ!!

Аве помним че 500 години имаше едно клатене, едни съжители с червени фесове сноваха из сите ти роднински дупки. Ти помнил ли, гурбетдобиче?хахах

Ти ако помниш такива неща значи си най малко 100 годишен дядка. Днес смениха ли ти памперсите , че пак умириса форума

Както ние , потурнаците забравихме англо-американските бомби, така и сърбите може да забравят след време....!?

Четвъртият руски рейх отрича престъпленията си в Чечня, Грузия, Украйна (Крим и Донбас), Сирия, убийствата в Англия, кибер атаките.... навсякъде

Престъплението в Крим е двойно! Такива 2 яки и дълги моста направиха !?

това го казва този който унищожи цял град и изби 200 000 жени и деца само в Алепо????? Ба си наглостта.

Какви 200 000 избити деца и жените само от Алепо, идиот, 200 000 000 000 000 трябва да са!

малоумен ли си бе? в кой век живееш бе келеш смотан? Къде гледаш новините бе? По ТАСС ли? съмнявам се дори да знаеш руски. Дурак.

2010 в Сирия има над 20 млн мюслита, а в Русия 4млн 2019та в Сирия има под 14 млн мюслита, а в Русия над 30. Що така?

Разкажете кой започна войната срещу съседите си др. Лавров. Кой обяви братоубийствената война на хървати, словенци, босненци и другите. Не бяхте ли вие които подтикнахте Милошевич към тази война ? Всъщност с какво право се намесихте ?

Да запада не е прав, ама и руснаците не съм ги чувал да критикуват сърбите за престъпленията им към хървати и словенци, а именно сърбите Апочнаха първи с безобразията. Никой не искаше да е в една държава с тях, а те сърбите просто воюваха за запазването на югославия.

За какви ПРЕСТЪПЛЕНИЯ говори Лавров?! Баш ШЕФЪТ на НАТО-Столтенберг, се похвали, че "МИРОТВОРЕЦ №1" СПАСЯВАЛ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ: „Подчертах, че направихме това / БОМБАРДИРАНЕТО на Сърбия /, за да защитим гражданите и да спрем режима на Милошевич." :(((

защо всички империи се бъркат на балканите- нито петрол има, нито газ, нито диаманти, нито нещо друго ценно. само едни подивели от ужас хорица, които всеки Гоуем пердаши и разпарчатосва както си знае. що си не ходите всички по империите и да ни оставите на мира, а? щех да кажа анатема ама айде , от мен да мине.

Да благодарим на Ростролнадзор, че ни разкрива истината за обеднения уран.

натовските престъпници и убийци заедно с социалиста хавиер солана , са отговорни са чудовищните престъпления срещу сръбския народ по време на войната на нато срещу Югославия. .Последиците са угасяващи.

За съжаление е много прав. Запада не прави по-малки зверства от другите военни режими по света, но никак не му се признава за цялата тази мръсотия. Не се и съмнявам, че са постъпили като зверове, а пък иначе искат да съдят сръбските лидери. Долна американско-еврейска сган- това е съвременния "ЗАПАД" Само им пожелавам един ден и тях така да ги мачкат и да се гаврят с тях както те са постъпили!

А кой прикрива престъпленията,да не кажем геноцида на Милошевич,редовната сръбска армия и паравоенните сръбски форминования.Добре че беше НАТО щото и до сега щеше да има сражения между сърби,хървати,мюсюлмани и други етнически групи.НАТО предпази от поредните масови убийства и гробове,бе височайша ватенка от Кремль.

В грешка си. Досега сърбите да са се справили отдавна с разните косовски и прочие бандити, както руснаците в Чечения. Сега в Чечения е мир и нищо не се чува за полеви командири. Нато нищо не предпази, просто в слаб момент за руснаците разпадна на части техен голям съюзник. Мислиш ли, че ако беше на власт Путин това щеше да се случи? Още повече-Нато въобще не го интересуваше какво става там. За справка-натовски самолети опердашиха трактор с ремарке етнически албанци, ама на кой му пука, случая се покри май...

Рамзан Кадиров, за жалост син на загинал лидер за освобождение на чеченците беше очевидно купен от Путин и затова настана мир. Това ни най-малко не означава, че Чечения е нормална държава (или република в рамките на Русия). Чечня ще бъде мирна, доколкото плащанията от руския бюджет са регулярни. Не е много сложно за осмисляне, г-н Баадер Майнхов. Между другото, Рамзан Кадиров не е по-малък терорист от Баадер Майнхов.

Ами никой не ги прикрива, даже онзи ден осъдиха поредния - Радован Караджич. А ти да си чул за осъден НАТО-вец, защото аз не?

Май забравяш бомбандираната Г. Баня от прецизната американска авиация. Ами прелитащите разузнавателни самолети над забранената 25 км. зона над Козлодуй ?

Ебача от Белия Дом от шибаното семейство Клинтън е виновен за обеднения уран, който засегна и западна България и умори много българи

Според вътрешна информация "обедненият" уран за хората далеч не е бил толкова обеднен. И бързаха да го изгърмят в Югославия, да си очистят складовете.

А случайно, ама много случайно да знаеш какво е обеднен уран? За тази цел може да се използва и волфрам, но той е значително по-скъп. Въпрос с повишена трудност: Какво му е полезното на обеднения уран? Дали убийствената радиоактивност (и ако я има, каква е тя: гама или неутронна?), или пък значителната твърдост, подобна на волфрама.

Този път стария пръдльо е прав, смъртоносния ефект на обеднения уран засегна и пограничните територии на България, дърветата се изродиха и не родиха нищо, а много хорица измряха от рак. Анатема за изродите дето използуваха радиоактивен уран върху живи хора.

Като гледам теб те е засегнал със сигурност - умствено!

Защо ли в причините за смъртност не се забелязва такова нещо?

Много просто-не е политкоректно да се забелязва!

3евзек

Е да де, ама все пак ти би забелязал, защото си умен, нали?

Аз съм без значение-забелязали са го хора с повече информация от мен. И какво от това? Нищо.

3евзек

Кои са тези хора? Ростролнадзор?

Дърветата в Западна България се изродиха в резултат от уж безвредния обеднен уран и вече няма читава реколта. Хората и сега садят зеленчуци в градините си, но след като земята е отровена, макар продукцията да е домашна, не е екологично чиста. Както се мълчеше за Чернобил, така се мълчи и за тази война. Все "приятелски" подаръци.

3евзек

Уран има във всички видове скали, води и почви. Освен това е тежък и не се разнася от вятър. Теорията ти куца, а кюстендилските череши не са чували за нея.

Западът действа решително и ефективно и сложи край на десетилетия войни между сърбите (подкрепяни от Кремъл) и всички бивши югославски републики, пожелали свободно да определят съдбата си. Конят Лавров колкото и да реве, Русия няма с какво да привлече и зароби балканските народи отново.

На балканските народи им е достатъчно да ги заробят краварите. Все пак през едни 45 години докато руснаците доминираха на Балканите имаше мир. С идването на краварите започна войната. И докато не разкъсаха държавата за да им е удобна за колонизиране не спряха!

Не само за колонизиране, направиха си огромна база в Косово! А самата република е една бандитска провинция от латиноамерикански тип! Така ли беше в рамките на бивша Югославия? Що не попита хората по улицата колко са свободни, без пари в джоба си? Свободен си единствено да бягаш! Никой не ти дава да развиваш производство, промишленост, икономика... това не са руснаците.

'имаше мир' и в нацистките концлагери..

“Лавров: Западът прикрива престъпленията на НАТО в бивша Югославия” ====== Да се прикриват престъпления НЕ е добре, НЕ д правилно, който, когато и където и да го върши. Както например престъпленията на Сталин и Москва в България, избили с нарионетките си в страната ни хиляди невинни българи, и обрали страната ни, и останали ненаказани и до ден днешен, за да е България ба това дередже и Москва отчаяно и упорито да крие тоновете откраднати от бея български архиви! Да, не са хубави тези работи и онези, които прикриват престъпници и на Изток к на Заоад де факто са съотговорни за такива престъпления!

Хайде стига си го дъвкал Сталин. Твойте западни господари от Скандинавия те знаят, че си им вярна.

Тъпотии! Ако имаш спомени от Сталин значи си дърт козел, изпърдян и за нищо не ставаш. Ако нямаш спомени не пиши нищо защото някой е използвал малоумието ти за да ти промие мозъка!

Много тъпотии ръсят соросоидчетата тука. Но това не променя факта, че Лавров е прав. Големи светци излязоха босненските мюсюлмани, шиптърите и хърватите. Военнопрестъпници имаше от всички воюващи страни, но само сърбите го отнесоха. Засега.

Специално Лавров е много противен тип и лицемер, да обясни този какво прави отромето му и защо то и на останалите в Кремъл драоат да живеят на Заоад, същият Заоад който бил толкова лош, дебил!info

Че то има ли някой който на тебе да не ти е противен? Особенно интелигентните хора.

Да бе голямо престъпление. Как можаха да спрат зверствата и Сърбинизациоята на Македонските Българи. Сега ходят като недое*ани горките македонци... Не знаят кде са кво им се случва.

Ако не бяха туркофилите-русофоби в България, които след това станаха и антикомунисти, и които освен загуба на войни, на територии, на хора и на пари и с генериране на национална катастрофа след национална ктастрофа, с друго не са известни! И друго не могат. След първата война загуба на над 30% от територията, но .... след втората война има ефективна и приятелска намеса на Русия и няма и кв. метър загубена територия. Защото Чърчил е искал границата с Гърция да минава по Стара планина... Благодарение на Сталин сме останали в сегашните си граници. Но вече сме на път да загубим отново територията си със сегашните приятели. Или както се казва за сегашните ни приятели - като имаш такива приятели врагове не ти трябват!

По добре е да се борим до последно и да изгубим, о да знаем че сме се опитали, от колкото да си даваме гъза на дявола. Ама уви комунистите морали нямат а гъза им отдавана е на*ебан. Заради такива гниди 5-- години сме били под робство...

тоз пък червен папагал Лавров , все едно не се е случвало същото в Чечня. Война без цивилни жертви сигурно само СССР е водил......баси изкукалите комуноиди , откога станаха такива защитници на човешките права , трябва да питаме чехи и унгарци....или направо всичките им съседи , дето са им сърбали попарата.

Лицемер! Хипократ! Да обясни как е и къдф живее щерка му... И чий го дири там, в толкова лошия Запад, а не в московския рай!

Та да не би щерка му да е малолетна та той да решава къде тя ще живее?

3евзек

Малолетна или не, родата на Лавров съ сигурност знае много добре къде се живее по-добре.

ДРУГАРКЕ info, семейството на Лавров живее в Москва. Дъщеря му Екатерина, чиято фамилия по мъж е Винокурова, също живее в Москва и работи като втори директор на руското отделение на аукционната къща Christie’s.

Лаврата нека първо даде отчет за руските престъпления в Сирия и Украйна, после да пръхти и цвили за 'Запада'.

Сигурен ли си, че обеднен уран не работи в твоя организъм? Ше разбереш малко па-късно.

за загрижеността и бъди благодарен на 'великия' СССР за Чернобил.

3евзек

Периодът на полуразпад на урана в човешко тяло, т.е. времето, за което то се отървава от половината уран, е 15 дни. По тази причина въпросът ти е неграмотно зададен, вероятно по политически причини.

Москва никога не признава и не дава обяснения зз престъплфнията си, те са твърде велики за да го правят и са над тези неща! А и винаги са се подсигурили с армия платени капии и тролове от най-долна проба, които да ги пазят и да се крият зад тях...

Да де, Западът си признава - пример Хирошима, Нагазаки и Виетнам. Ограничен човек си в мисленето.Цвъкай си плюсовете на ,,коментарите,,- не хващат декиш за интелигентните хора.